עוד שבעה חיילים

דליה ח

New member
עוד שבעה חיילים

שבעה משפחות מצטרפות היום למשפחת השכול, שבעה חיילים שחייהם נעצרו בן רגע. ואין מי שיעצור את הטירוף הזה. כל אחד מאתנו שקורא שורות אלה יודע בדיוק מה עובר עליהם ברגעים אלה, ומה אנחנו יכולים לעשות עכשיו בשבילם?, מלבד לשבת בבית, לחשוב עליהם, לבכות ,ולבקש בשבילם המון כוח כדי שיעברו את הזעזוע הגדול ויישארו שפויים. אבל ממי מבקשים כזה דבר? על החטופים אני לא מסוגלת לחשוב בהגיון, כי אין פה הגיון, איך אפשר בכלל להתחיל לחשוב על בן ששבוי בידי מטורפים צמאי דם. אין שום מילה שתצליח להרגיע את ההורים האלה, ובצדק. עם הטירוף הזה כנראה נצטרך לחיות עוד הרבה מאוד זמן, ואולי יום אחד מישהוא יתעורר ויבין שאי אפשר לחיות בעולם שכזה.

eaz1514

New member
אין מילים אל מול הפנים המחייכות של

מיטב ילדני קורבנות של שנאה שאין לה גבולות, רק דמעות זולגות בשקט (על השכול הפרטי שלי אני לא מסוגלת לבכות). ליבי עם המשפחות השכולות שמצטרפות למשפחתנו, משפחות החטופים שחווים סיוט שלא יתואר, וכל מהמפשחות שהילדים שלהם נמצאים כרגע במלחמה, כי אין לזה שם אחר זו מלחמה. בתפילות הפסקתי להאמי אבל אני בכל זאת מבקשת אם יש מי ששומע להפסיק את הטירוף הזה ולמנע צער וסבל מיותר וכמובן להחזיר את הבנים הביתה בשלום.

בנדנה1

New member
עוד שבעה חיילים עוד אזרחים בצפון

בעלי אומר לי באירוניה "עוד 7 משפחות מצטרפות אלינו" עצוב, עצוב נורא ליבי גם עם משפחות החטופים. אני גרה בסמוך למשפחה אחת מהחטופים הקודמים, חשבתי עליהם באותו הרגע תיארתי לי שהמעיים מתהפכים להם כי הכל צף וחוזר. מקוה שיהיה רק טוב.

למעלה