עוד שבוע...

snail1

New member
מה הבעיה להעלות 2 קילו בשבוע?

ביום אני יכולה להעלות את זה. הרבה פחמימות, מעט ספורט. אם ממש לחוץ לך, את יכולה לבוא עם ג'ינס ששוקל קצת יותר. לשתות ליטר- ליטר וחצי מים בבוקר (חשוב מאוד להשתין את זה לפני המבחנים הפסיכוטכניים!!!). ובכלל, את לא צריכה להיות לחוצה. לי היה 82 על תת משקל וחזרתי כמה חודשים אחרי עם משקל תקין והעלו לי את הפרופיל ל-97 במקום. בהצלחה!

בעיה

כנראה יש לי חילוף חומרים מהיר. אבל בסדר, יש מאפייה מעולה ליד הבית, אפשר לקפוץ ולקנות לחם, עוגות וכאלה... (מנסה לנחם את עצמי)

tuti100

New member
תשתי ליטר מים לפני ששוקלים אותך..

כשאני העלתי במשקל בשביל הצבא זה היה על 3 או 4 חודשים..
ולכי באמת עם ג'ינס כבד.. ו.. יהיה טוב.. :)

תקשיבי..

אני 1.65 על 45 קג'.. גם אני כמוך, טוחנת בלי סוף ולא עולה... רציתי להיות מדריכת חי"ר ואמרו לי שצריך פרופיל 72+ שאותו הייתי מקבלת רק אם הייתי עולה 5 קג'.. שכמו שכבר נאמר כאן יש חוק חדש שישר נותנים פרופיל 64 לבנות שלא שוקלות 50 לפחות.. הייתי אומרת לך לדחות את הצו ראשון אבל תוך שבוע כבר לא נראה לי שתצליחי.. אז פשוט תגידי להם שאת רוצה זימון לוועדה שתבדוק את המשקל שלך בעוד כמה חודשים ואם תעלי אז גם הפרופיל שלך יעלה.. ועוד משהו, אותי למשל לא שקלו בכלל בצו ראשון.. אחות במרפאה שלי שקלה אותי ורשמה בטופס הזה שהרופא/ה שלך צריכים למלא.. אז.. אולי תלכי לרופא/ה שלך באמת עם אבנים בכיסים ואז הם יראו שאת שוקלת 50 :p (או שתבקי שיעגלו לך ל-50 חחח). בכל מקרה, מה שלא תעשי.. שיהיה לך בהצלחה :)

אף משקל לא יעצור אותי

אם יתנו לי פרופיל 64.. אני אוכל בלי הפסקה ואבקש זימון כדי להעלות את הפרופיל, אני ממש רוצה להיות מ"כית. תודה רבה על העצה :)

או..

אם יש לך קצת זמן ובא לך להשקיע הייתי ממליצה לך להחליף את האכילה המרובה בבניית שרירים. תרשמי לחדר כושר או תעבדי על השרירים בדרך אחרת, מסת שריר זה יותר בריא משומן (ובהחלט בשביל מכית לא יזיק קצת כושר). אני אישית שקלתי 46 ביום הצו הראשון ונתנו לי 64 (גם אני, אגב, 1.60 :D). לא מיהרתי עם העניין כל כך אבל באמצע יולי בערך התחלתי להתאמן בחדר כושר ואחרי זה לאכול כמו שצריך (חלבונים בשביל השרירים וגם פחמימות בכמות נכבדת). די מהר העלתי איזה קילו או שניים ולפני שבועיים כבר הייתי על 50 אז שלחתי להם טופס ערעור. מחר אני הולכת לנדנד להם אם הם קיבלו את הפקס. שיהיה לך בהצלחה!

חח נכון...

אצלי רשמתי בעצמי את המשקל בטופס הרפואי (אפילו הרופאת משפחה לא שקלה אותי) וראו את זה בצו 1 אז לא שקלו אותי.

חח זה מה שעשיתי עכשיו

זייפתי את הכתב של הרופאה ורשמתי שאני 51 קילו... מקווה שיצליח!

Amazing18

New member
מממ..

אני זוכרת שאת השאלון רפואי את ממלא ושלחת לא? כלומר גובה ומשקל רשומים להם, הם לא בודקים שוב.. האמת שאני לא זוכרת מה היה לי בצו הראשון, אבל אל תשכחי שגם המנילה לא מפוצצת תקוות. את יכולה לעלות עוד 2 קילו עד הגיוס ובטירונות עצמה להוכיח ת'צמך ולגרום למפקדת שלך להוציא אותך לקורס מכים. באמת שהכל אפשרי.... יהיה טוב :)

אני לא מבינה..

רק אותי לא שקלו ולא מדדו? כתבתי להם את זה בשאלון הרפואי וזהו... אצלנו שקלו ומדדו רק את אלו שלא מילאו את זה בשאלון הרפואי

Run And Hide

New member
לא נראה לי ששבוע יעזור..

אבל לא יקרה כלום אם לא תלכי לצו הראשון,ישלחו לך אחד חדש אחרי זה..ואז יהיה לך יותר זמן

א י ןש ם

New member
תקשיבי...

במשקל שלך זה לא כזה קריטי... את הולכת לצו ראשון, אם יורידו לך פרופיל ל-64 (ורוב הסיכויים שזה מה שיקרה...), תלכי לרופא (גם אם הצלחת לעלות וגם אם לא...), ומבקשת שירשום לך אישור רפואי לועזה הרפואית שעלית במשקל... שולחת ללשכ"ג, ויש מצב שיעלו לך אוטומטית את הפרופיל (יש לי ידידה ששקלה כמוך ועשה את זה, וזה עבד מצויין!!!). ד"א, גם אני 1.60, וגם לי הורידו פרופיל על תת משקל...

למעלה