עוד שבוע.
M maya אלבניה סיטי הול New member 18/11/03 #15 רגע אחחחחחחחחחחד!! מה עוד שבוע?!?! כל הזמן סופרים פה משהו!! מה קורה עוד שבוע?!?!?!?!?!
° °•° MarGo °•° New member 17/11/03 #4 ../images/Emo24.gif../images/Emo4.gif פוף. הזמן ככ רץ באמת.. אבל דונט וורי, דארלינג.. אנחנו נעשה לך שרשור.. הממ.. שרשור . לא פרידה.. כי.. אתה עוד הולך לחזור הנה, מתישהו.. נכון? אוהפים 'תך, עומריה.
../images/Emo24.gif../images/Emo4.gif פוף. הזמן ככ רץ באמת.. אבל דונט וורי, דארלינג.. אנחנו נעשה לך שרשור.. הממ.. שרשור . לא פרידה.. כי.. אתה עוד הולך לחזור הנה, מתישהו.. נכון? אוהפים 'תך, עומריה.
Z zvozda4ka New member 17/11/03 #5 וואלה... אבל השירשור הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי ענק בתולדות הפורום!!! נכון מארי?
° °•° MarGo °•° New member 17/11/03 #6 ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
מ מטייל עם סנאים New member 17/11/03 #7 אני אוהב אותך צ'וחי ../images/Emo7.gif אל תתגייס לי עכשיווווווווווווווו תברח להם! תברח להם, אני אתן לך לגור אצלי מתחת למיטה זובעעעעעעעעע זה לא פייר בוגי יעלון לוקח רק ת'טובים
אני אוהב אותך צ'וחי ../images/Emo7.gif אל תתגייס לי עכשיווווווווווווווו תברח להם! תברח להם, אני אתן לך לגור אצלי מתחת למיטה זובעעעעעעעעע זה לא פייר בוגי יעלון לוקח רק ת'טובים
K Knightrider Of Doom New member 17/11/03 #8 איזה טובים?? אני רע!!|קשוח| ראיתי זקנה חוצה את הכביש ושמתי לה רגל!!!!||שאגה|
° °•° MarGo °•° New member 18/11/03 #9 ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo4.gif בדיוק. פוף. זה לא פייר עכשיו. * שקלת את הרעיון לעבור לגור מתחת למיטה של הטחור? אני בטוחה שהחיים שם, יחד עם הגרביים המצחינות ושאר הדברים שהטחור מתעצל להוציא לכביסה, נחמדים.. לא? *
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo4.gif בדיוק. פוף. זה לא פייר עכשיו. * שקלת את הרעיון לעבור לגור מתחת למיטה של הטחור? אני בטוחה שהחיים שם, יחד עם הגרביים המצחינות ושאר הדברים שהטחור מתעצל להוציא לכביסה, נחמדים.. לא? *