עוד שבוע
B Brombit New member 1/11/10 #3 צריכה להתקשר, ושוב נלחצת ../images/Emo115.gif כבר כמה פעמים נלחצתי ובסף התקשרתי, ועדיין אני נלחצת כל פעם מחדש...
צריכה להתקשר, ושוב נלחצת ../images/Emo115.gif כבר כמה פעמים נלחצתי ובסף התקשרתי, ועדיין אני נלחצת כל פעם מחדש...
M MR Lordi New member 1/11/10 #4 ../images/Emo31.gifמחר מבחן בספרות ../images/Emo10.gif יכול להיות תהיה שביתה מחר 82 במבחן באנגלית. עוד 4 ימים לEnsiferum!!!!
../images/Emo31.gifמחר מבחן בספרות ../images/Emo10.gif יכול להיות תהיה שביתה מחר 82 במבחן באנגלית. עוד 4 ימים לEnsiferum!!!!
L larisa125 New member 2/11/10 #5 היה לי צו ראשון... עשיתי את אימות הנתונים והפסיכוטכני, חיכיתי שעתיים וחצי בתור לבדיקות הרפואיות ובסוף שלחו אותי הביתה ואמרו לי לחזור ביום אחר כדי לעשות את הבדיקות היה עמבצן להיות תקועה שם במשך יותר משמונה שעות, היה לי כאב ראש מטורף כשחזרתי הביתה
היה לי צו ראשון... עשיתי את אימות הנתונים והפסיכוטכני, חיכיתי שעתיים וחצי בתור לבדיקות הרפואיות ובסוף שלחו אותי הביתה ואמרו לי לחזור ביום אחר כדי לעשות את הבדיקות היה עמבצן להיות תקועה שם במשך יותר משמונה שעות, היה לי כאב ראש מטורף כשחזרתי הביתה
א אטומיק בייגל New member 5/11/10 #9 צבא זה מכוער פלא שכ"כ הרבה משתמטים? תראו איזה סיוט זה המפגש הראשון אי פעם עם הצבא! רושם ראשוני, חבר'ה...
צבא זה מכוער פלא שכ"כ הרבה משתמטים? תראו איזה סיוט זה המפגש הראשון אי פעם עם הצבא! רושם ראשוני, חבר'ה...
L LadySilkworm New member 5/11/10 #11 זה לא מפליא כל כך הרי מי שמשרת בלשכות הגיוס למינהן הם לא בדיוק החיילים הכי "צהובים" בצה"ל.. וזה גם הרבה כאלה שיש להם פרופיל ממש ממש נמוך, הרבה פטורים, וכו'..
זה לא מפליא כל כך הרי מי שמשרת בלשכות הגיוס למינהן הם לא בדיוק החיילים הכי "צהובים" בצה"ל.. וזה גם הרבה כאלה שיש להם פרופיל ממש ממש נמוך, הרבה פטורים, וכו'..
E Edge of Thorns New member 2/11/10 #6 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif שלישי כיופי הלוואיייייייייי ויהיו רק ימי שישי ושבת וחגים וזהו.
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif שלישי כיופי הלוואיייייייייי ויהיו רק ימי שישי ושבת וחגים וזהו.
L LadySilkworm New member 2/11/10 #7 ../images/Emo45.gif כנ"ל, מן הסתם.. למרות שהיום היה לי אחלה יום, אולי כי ברובו לא הייתי בבסיס.
L LadySilkworm New member 5/11/10 #12 צריך לקבוע שיחה במסנג'ר או משהו כמה מצחיק שזה נשמע.. אני לא ממש מתחברת למרות שאני יושבת במחשב אז צריך לתאם. או שנעבור לטלפון, או שניפגש! או גם וגם וגם. גם אני מתגעגעת
צריך לקבוע שיחה במסנג'ר או משהו כמה מצחיק שזה נשמע.. אני לא ממש מתחברת למרות שאני יושבת במחשב אז צריך לתאם. או שנעבור לטלפון, או שניפגש! או גם וגם וגם. גם אני מתגעגעת
S shirlapes New member 5/11/10 #13 עצלות ../images/Emo3.gif ...אבל באמת חאראם. נהיינו קהילה עצלה וזה לא פייר כלפייך וכלפי כל מי שמשקיע.