עוד שבוע פסחחחח

the z girl

New member
עוד שבוע פסחחחח

סתם לעורר את הפורום ומחרי ש ערב פתוח ואני אבחר מגמה או לפחות אהיה בדרך להחליט בהצלחה לי
בואו נעשה פעילות כל אחד אומר שם של שיר שהוא נדבק אליו בזמן האחרון
שומע אותו כל הזמן וזה וזה.. חחח
אני לא בדיוק האדם המפעיל..

Dcup

New member
חחח תהני בערב מגמות קודם כל..

חחחח.. (מגמת עיצוב שולטת דרך אגב) והשיר שהכי נדבק אליי זה i miss u של בלינק.. חחח.. שיר מדהים למדי..

riotgrirl

New member
בהצלחה לך :)

לי נדבק- מלחמה שקטה של היהודים... שיר עצוב אבל בכל זאת הוא ממש יפה... אהה וגם Numb של לינקין פארק גם שיר טוב...

the z girl

New member
../images/Emo3.gif שמעתי אותו בהופעה!

לא אהבתי ממש
ואת NUMB אנ'לא מכירה..

PuNk GirL 182

New member
תהני ובהצלחה=)

אני בזמן האחרון חורשת על השיר Smells To Like Teen Spirit של נירוונה..שיר יפה=)

the z girl

New member
תודה לכולםם ../images/Emo13.gif

גם לי הייתה תקופה שחרשתי עליו אבל בזמן האחרון אני מתבלבלת בינו לבין MOBI DICK של לד זפלין.. (לא חשבתי שאני אוכל לאהוב שירים של אחת מהלהקות האלה.. אבל עובדה
) אני בזמן האחרון שומעת המון את GIRLS OF SUMMER- AEROSMITH אבל ת'אמת שאני לא רוצה שהוא יימאס עליי אז אני חושבת על להפסיק זה פשוט כ"כ כיף
שיר חמוד כזה יא עדו לא שמעתי את I MISS U .. או ששמעתי ואנ'לא זוכרת אולי רציתי להוריד ושכחתי
וגם את THE ATARIS - IN MY DIARY שיש לי תקופות שלו.. חח.. אני מכירה אותו עוד לפני ג'ש.. והיו לי איזה חמש תקופות ששמעתי אותו כלל היום
בהגזמה כמובן

KaUrO DoNo

New member
בהצלחה בבחירה :)

ואין לי שיר מסויים....אני שומעת הרבה לינקין כי אני מעריצה גדולה שלהם :) וכמובן הרבה גוד...וסתם יצא לי להוריד ת'דיסק החדש של באסטד והוא חמוד ביותר...ושל בלינק לא רע...ושל ברנד ניו! טוב יש לי 800 ומשו שירים...

the z girl

New member
איך את מורידה תא כל הדיסק?

את מחפשת ומורידה מה שמוצא א שאת מורידה במאורגן מאיפשהו את כל הדיסק?

EdgeHead

New member
דרך מירק אפשר

להוריד דיסקים שלמים..ואיך מוצאים אותם? נכנסים לכאן ועושים בחיפוש את שם הלהקה..וזה מוצא את כל מה שיש במירק על הלהקה ובוחרים מה שרוצים

elf99

New member
אפשר גם מפה

http://www.ircspy.com/ הם אותו דבר בקיצקוץ..
העיקר יש אלבום בסוף היום

EleVaTioN

New member
בהצלחה עופר!!../images/Emo129.gif

ואני נדבקתי לשיר של taking back sunday-good enough אזזזזזזז מה התוכניות של כולם לפסח הבא עלינו לטובה?

KaUrO DoNo

New member
אני בסיבוב הופעות...

כאילו אצל המשפחה... אני אהיה ב: תל נוף (אצל החבר) אשדוד יבנה אופקים תל אביב בית לחם הגלילית טבעון חיפה להמשיך? עושה סבב משפחה וחבר...חחחח אם יהיה מפגש פורום אני אהיה שם!

EleVaTioN

New member
פששששששש../images/Emo129.gif

קפצי לביקור שתיהי באשדוד כמה זמן תיהי פה?

KaUrO DoNo

New member
כמה שיותר אני מקווה :)

בטח אני אחזור יום לפני שהחופש ניגמר או משהו כזה. ואני אבוא לבקר =)

למעלה