עוד שבוע נותר.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
תזכורת: עוד חצי חודש נותר

רבותי, התחרות עדיין כאן, ונותר לכם עוד חצי חודש לשלוח חבורות שישתתפו בה. לפרטים ושאלות, אפשר לפנות אליי במסרים ו/או להשתמש בשרשור זה.

ogmios

New member
אוף../images/Emo46.gif

דווקא במו"ד? טוב, נו, אני אאלץ למצוא דרך אחרת לארגן לעצמי עותק חינם של Engel.

ogmios

New member
בהחלט

אני לא נהנה לכתוב מו"ד. פשוט לא כיף. כלומר, תמורת מליון דולר הייתי מכריח את עצמי. וכנראה שגם תמורת עשירית מזה. אבל בתנאים האלה...

DDN

New member
איש איש והעדפותיו.

אני נהנה לכתוב דווקא דמויות בק20.

עניין של הרגל

ברגע שהתרגלתי לכתוב דמויות בBRP (מה שהיה די קל ונוח), אני פשוט לא מסוגל לכתוב דמויות בק20 - זה בערך כמו לעבור מנסיעה במרצדס לעגלת סופרמרקט.

Ferenheit

New member
אני מניח שליצור דמות לחופשיטה

זה כמו לנסוע בלימוזינה עם נהג פרטי תוך כדי קבלת עיסוי שוודי?

מירטל

New member
לא.

אבל יש הגבלת גיל על הפורומים, אז אני לא אכתוב מה זה. חוץ מזה שחלק מהכיף בבנית דמות היא השיטה - גם אני מעדיפה בניית דמות עם שיטה ( סטורמברינגר) על פני בניית דמות בחופשיטה.

Nihau

New member
אני בעד חופשיטה

זה כמו היכולת לעוף יחסית להזדחלות כמו צבים על הקרקע. (ומה זה בנוגע להגבלת גיל בפורומים???)

DDN

New member
אני לא הגבלתי את גיל!

גיל יכול לעשות מה שהוא רוצה בפורום!

Nihau

New member
:) לא טענתי כך לרגע.

ולגבי הפריפורם... זה מוזר לי שרק לי מתאימה יותר הצורה הזו למשחק למה כולם כל כך אוהבים מגבלות?

Thessalian

New member
לא רק לך.

מבחינת חוקים ושיטה, לא ממש אכפת לי במה אני משחקת, למרות שפרי פורם דייסלס הכי מסתדר איתי - כי אני לא אוהבת ללמוד חוקים (אחרת הייתי הולכת ללמוד עריכת דין, מן הסתם). מצד שני, אני מסתדרת נהדר עם החוקים של מו"ד 3-3.5. כמו שדני ואני הסכמנו בשיחה בימים האחרונים - קל ללמוד את גלגול ה-ק20. נכון שזה גורר לעיתים הרבה מנצ'קיניזם מסביב, אבל כשאתה לא מנצ'קין מלכתחילה - זה רק מפשט את השיטה, בצורה לא רעה בכלל. אבל אם אני כותבת משחק, הוא יהיה בפרי-פורם. מה אני צריכה להתחיל להתווכח עם השחקנים שלי (בביגורים) שיודעים את החוקים יותר טוב ממני...

BlackCuty

New member
גם אני מעדיפה את הפריפורום,

מהסיבה הפשוטה שאני לא מכירה אף שיטה אחרת...P: כנראה שחוקים זה גם לא הקטע שלי. ^.^

Atos verno

New member
עזבי חוקים.

אחותי. חוקים נועדו בשביל שיכופפו אותם וישברו אותם לחתיכות קטנטנות. כל מה שצריך זה דמיון...עדיף מעוות.

Thessalian

New member
זה לא שלפרי-פורם אין חוקים...

הם פשוט לא הולכים לפי שיטה כתובה, בנויה לתלפיות ו... נו, הכוונה אמורה להיות מובנת. אין דבר כזה "מערכה בלי חוקים", או "עולם בלי חוקים". אם היה כזה דבר, היה מדובר באנרכיה טוטאלית, כאוס מושלם וחוסר איזון משווע.

Atos verno

New member
כיוון

שאנשים רגילים מגיל קטן שמגבילים אותם בחוקים,בכל תחום בחיים. ולכן אם יש פתאום משו בלי חוק,אז זה כנראה לא בסדר,וזה לא מסתדר להם.

למעלה