עוד שבוע לאייקון 2004!

sysiphus

New member
אייקון 2004: עוד תוכחה אחת ודי

חברים, 10 ימים לפני אייקון. להקרנה של פרקי מסע בין כוכבים: אנטרפרייז E2 / The Forgotten נרשמו.... טה-טה-טה-טה, טה-דם: 9 אנשים. לפרקים TNG: Tapestry ו-DS9: The Visitor נרשמו 12 אנשים. לפרקים DS9: The Siege of AR-558 ו-Babylon 5: GROPOS, 8 אנשים. המצב של הפאנל וההרצאות "קצת יותר טוב", עם משהו בסביבות 13-15 איש... כמות הנרשמים מעידה על כמות האנשים שיגיעו לאירועים עצמם... מיותר לומר שמדובר באירועים הכי פחות פופולאריים מבחינת הרשמה מראש, בכל הקשור לאייקון. מרבית האירועים כבר בתפוסה של לפחות 40-50%, ויש כבר כאלו שהם sold-out, רק אירועי מס"ב מדשדשים אי-שם בין 5 ל-10%. אני מקווה שהמצב עם האירועים היותר "גדולים" שהצבנו בסינמטק יהיה טוב יותר (טרקיז 2, Earthlings, מסע בין כוכבים 2). איני יודע כמה אנשים קוראים את הפורום הזה, אבל אני קורא לכם להיכנס לאתר אייקון ולהירשם לאירועי Trek, וכמובן לא רק להירשם, אלא לבוא לאייקון ולהנות...

../images/Emo2.gif

יש אירועים שכבר sold out? אוי, אני מקווה שאלה לא כאלה שתיכננתי להירשם אליהם.

Chakotay

New member
אני בכלל לא נרשם

ואני מגיע לכל הקרנות הטרק ! תאמין לי אני מכיר עוד כמה שלא נרשמים, בכלל לא חשבתי על להירשם.

sysiphus

New member
למה לא חשבת להירשם?

כדי חס ושלום שלא להבטיח לעצמך מקום באירועים? צודק, באירועים האלה אין סיכוי שלא יהיה לך מקום, גם את תגיע רבע שעה לפני הזמן...
יחד עם זאת, יש כבר אירועים אחרים שהם קרובים ל-sold-out או כבר עכשיו sold-out...

הערה

לא השתתפתי בשרשור הקודם בנושא, וגם לא קראתי את כולו, אבל מאחר שבחרת לעלות את העסק שוב אני אגיד כמה מילים על השיקולים שלי בעסק. כידוע, איקון עמוס באירועים מכל הסוגים. האירועים עולים כסף. למרות שאני נהנה השנה מהנחת חבר מועדון, כבר הגעתי בחישוב זריז ליותר מ-250 שקל לשלושת הימים (לא כולל עלויות תחבורה ומזון וזניחת כל תוכנית אחרת לחול המועד), וזה לפני שהחלתי להסתכל על אירועי טרק. זה לא הון אבל זה גם לא סכום שהולך ברגל. את סרטי הטרק יש לי בבית. חלק מסדרות הטרק גם יש לי בבית. אני מעדיף להשקיע את המשאבים שלי באירועים שאני לא מכיר (מנגה למשל, או אירוע אורח הכבוד) מאשר לצפות שוב ושוב בפרקי סטר טרק או בבילון שאת חלקם אני יכול כמעט לדקלם.

sysiphus

New member
האח הידד!

ראשית, אני שמח לראות שאתה מגוון, ומקווה שכמוך גם חובבי מס"ב האחרים. שנית, אני שמח שפרקי מס"ב כבר לא עושים לנו את זה. יחד עם זאת, אני מקווה שכן תגיע לאירועים המיוחדים יותר שארגנו בתחום מס"ב - הפאנל, ההרצאות וכן שני הסרטים הדוקומנטאריים. לחלקם כן ניתן להירשם מראש.

Chakotay

New member
אני במקרה הולך כמעט ורק לטרק

ולא חשבתי להזמין, בגלל שאף פעם לא הייתה לי בעיה של חוסר כרטיסים.

papal

New member
באמת די עם הדברי תוכחה אורי

במקום להתלונן בפורום תעשה משהוא . ודי , כבר נמאס לשמוע אותך מתלונן כל הזמן. קודם כל כי ברור שכל מי שנמצא כאן בפורום הזה לפחות יגיע להקרנות- אלה אם כן הוא עובד או משהוא דומה ואז זה לא ממש משנה , אני יודע על עצמי ועל עוד 4 אנשים איתי ששבאים לכל ההקרנות אבל לא נרשמים. למה? כי: א- אף פעם אין תפוסה מלאה לחלוטין ב- אי אפשר לדעת מה יקרה- ועלולים להשתנות דברים ולכן לא רוצים להתחייב מראש למרות שקיים 99% סיכוי שנגיע אני ייתן לך דוגמא ממש פשוטה- סרט בקולנוע, רוב האנשים שיזמינו מקום לסרט יעשו זאת באותו יום של ההקרנה!! אז די מספיק כבר, נמאס לי שאתה רק מתלונן בפנינו. למרות שאני מסכים איתך חלרית - אתה לא עושה זאת במקום הנכון וגם אתה טוחן מים כי כבר היה לנו את הדיון הזה. לא יכול להיות שרק אנחנו אשמים אורי פשוט לא יכול להיות- ותאמין לי אני לומד תקשורת ועובד בשיווק ואני יודע על מה אני מדבר אם ההיענות נמוכה סימן שמשהוא לא בסדר ולסיום אני כבר אמרתי שאגיע עם חברי ואני מאמין שהעובדה שלא רבים נרשמו לא אומרת דברים כי הרוב פשוט מעדיפים לבוא בלי להירשם אני לא כועס עלייך או משהוא- ההיפך הוא הנכון אתה וחברייך להנהלת המועדון עושים עבודת חשובה מאוד ותודה לכם אבל זה מרגיז שאתה טוחן מים ובא בטענות עוד פעם ועוד עם ועוד פעם. כבר היה לנו דיון דומה, והגענו למסקנות וגם אמרנו שנדבר על זה במפגש חברים בכנס אז למה לטחון מים? שנה טובה וחתימה טובה טל

sysiphus

New member
אני מזכיר...

לא רק למענך ולמען האנשים שכותבים בפורום, אלא גם למען הקהל הכללי שמגיע לפורום, קורא אך לא לוקח חלק פעיל - בכל פורום יש כאלה, אני מקווה שגם פה. חשוב לי להשאיר את הנושא בראש הדיון, מסיבה זו. ורק בכדי להבהיר נקודה שאתה טועה בה - יש כבר למעלה מ-2000 הרשמות לאירועים באייקון. אייקון הוא לא "סרט" אלא אירוע עמוס של שלושה ימים שאנשים נערכים אליו מראש ומתכננים את הימים שלהם באייקון בקפידה, ומזמינים כרטיסים מראש. זה שיש כמובן אנשים שמגיעים ללא הרשמה, וודאי ובוודאי. הרשמה לאירועים מייצגת שליש עד מחצית מהקהל הכללי שיגיע לאירוע... העובדה שיש אירועי מס"ב שנרשמו אליהם עד כה 10 אנשים, לא אומרת שיגיעו 10 אנשים לאירוע זה, אבל בבירור אומרת שגם לא יגיעו 100... ו... אני מזכיר לאנשים את אירועי מסע בין כוכבים של אייקון במקום הכי נכון לעשות זאת - בפורום הכי "חי" באינטרנט בנושא זה... מקומות נוספים לעשות זאת? הדיוור הקרוב לחברי מועדון, אתר המועדון, וזה יקרה שם בימים הקרובים. תודה רבה ויום טוב.

papal

New member
עוד שבוע לאייקון 2004!

תזכורת הכנסו עכשיו לאתר הכנס http://www.icon.org.il/ למידע נוסף! אייקון 2004 - הפסטיבל השמיני למדע בדיוני, פנטסיה ומשחקי תפקידים - יתקיים בחול המועד סוכות, 3-5 באוקטובר 2004, בסינמטק תל אביב ובמתחמי אשכול פיס ובי"ס עירוני א' הסמוכים לו. נושא הפסטיבל השנה הינו "חיים ומוות", החידה שלעולם לא תפסיק לרתק את האדם, ושעומדת במרכז כמה מהיצירות החשובות ביותר של הז'אנר. סביב נושא זה יתמקדו עיקר האירועים בפסטיבל. אורח הכבוד של הפסטיבל הוא גאי גבריאל קיי, מסופרי הפנטסיה המוכרים והחשובים בעולם, שספריו "טיגאנה", "הפלגה לסרנטיום" ועוד זכו להצלחה רבה גם בעברית. קיי ירצה באירוע הפתיחה, יחתום על ספריו, ומי יודע - אולי יהפוך לציוני להוט לא פחות מאורסון סקוט קארד. סרט הפתיחה של אייקון 2004 יהיה "הנוסע השמיני נגד הטורף", בהקרנת טרום-בכורה מיוחדת. הפסטיבל יציע שלל סרטים נוספים ובהם "דראקולה" של פרנסיס פורד קופולה, "ממעמקי הגיהנום" עם ג'וני דפ, סרטי אנימה ואנימציה ועוד. חובבי מסע בין כוכבים שבקהל ייהנו מ"מסע בין כוכבים II” אשר יוקרן בגרסת 35 מ"מ באופן חד-פעמי, ומהקרנות בכורה עולמיות של "Trekkies II" ו"Earthlings: Ugly Bags of Mostly Water". יוקרנו גם פרק הפיילוט של הסדרה "סטארגייט: אטלנטיס", ששת פרקי הסיום של הסדרה "אנג'ל", שבעת פרקי הסיום של "אנטרפרייז", ופרקים מתוך "בבילון 5", "באפי קוטלת הערפדים" ושאר סדרות אהובות. בין האירועים המיוחדים בפסטיבל יהיו הופעה של להקת דורלקס סדלקס בפס קול אלטרנטיבי לסרט הערפדים הקלאסי "נוספרטו"; מפגש עם יוצרי מדע בדיוני ופנטסיה ישראליים; טקס חלוקת פרס גפן לספר המדע הבדיוני, לספר הפנטסיה ולסיפור המקורי הטובים ביותר, לפי הצבעה שתיערך בזמן הפסטיבל עצמו ופתוחה לקהל הרחב; הקרנה מיוחדת של פרקי הסדרה הישראלית מ.ק. 22; ופלנטריום ובו סדנאות בנושאי אסטרונומיה וחלל. הרצאות בנושאי ספרות, מדע, מדע בדיוני, קולנוע, היסטוריה ומיתולוגיה יינתנו על ידי מרצים אהובים ומוכרים (ד"ר עמנואל לוטם, ד"ר תומס גודמן, איילת אלוני, דידי חנוך ועוד) וגם על ידי מרצים חדשים ומומלצים, ביניהם סא"ל יצחק מאיו שהשתתף בתכנית האסטרונאוט הישראלי, ד"ר דניאלה גורביץ מהמחלקה לספרות משווה באוניברסיטת בר אילן, הסופר לביא תדהר ואחרים. ייערכו מגוון משחקי תפקידים, משחקים שולחניים ומשחקים חיים. חלק נכבד מאלה יהיה מיועד למתחילים, כך שאם מעולם לא השתתפתם במשחק תפקידים, זו תהיה ההזדמנות להתנסות בחוויה. רחבת הסינמטק תתחפש למשך הפסטיבל לקולוסיאום, בו ייערכו קרבות גלדיאטורים, הדגמות של אמנויות לחימה, תחרות חץ וקשת בהשתתפות הקהל ועוד. בלובי הסינמטק ובלובי אשכול פיס ניתן יהיה למצוא שלל דוכנים למוצרי מדע בדיוני, פנטסיה ומשחקי תפקידים (ספרים, DVD, אביזרים ועוד), תערוכות מיוחדות ופעילויות רבות נוספות. למידע נוסף, הרשמה לאירועים, התנדבות בפסטיבל ועוד: http://www.icon.org.il/ אסור להחמיץ!

papal

New member
עוד באייקון 2004

באייקון יובא התוכן העדכני והחם ביותר בעולם "מסע בין כוכבים" כיום בין התכנים: סוף העונה השלישית עטורת הפרסים של "אנטרפרייז" אשר זכתה בשני פרסי אמי לפני שבוע להרשמה מראש ולפרטים על "אנטרפרייז" ותכנים נוספים פנו לכתובת הבאה http://2004.icon.org.il/search.php?p1=6&filter_non_open=1&sf=1

חצי נצל"ש

בצ'אט יום כיפור דיברנו על מפגש באיקון. אני מעלה את זה עכשיו משתי סיבות: 1) לא החלטנו על זמן או מקום ספציפיים, או אפילו החלטנו באופן סופי שאכן יהיה מפגש, אלא אם כן הדבר קרה במקרה בזמן שבו הורחקתי מהפורום. 2) אנחנו החוטאים צריכים להביא בסוד העניינים גם את חברינו הצדיקים
. אני לא הולך להציע כרגע זמן ומקום, אבל אני כן מעדיף שהעניין יעלה לדיון בפורום. אז, יש למישהו משהו להוסיף?

Bajoran Priest

New member
מי מגיד לאייקון ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

טוב, אני חושב שבגיע כבר הזמן שנספר אחד לשני מי הולך להגיע, ומה הוא מתכוון לעשות שם ! אז אני מגיע, אי"ה. לאן אני מגיע ? - בעיקרון, למה שיהיה : ) מה שבא, ברוך הבא, והעיקר שלא יתנגש באותם השעות ובמסגרת מגבלות התקציב. מה שכן אני מקווה להכנס להקרנה\שתיים של חלל עמוק תשע, וחוץ מזה יש את טרקיז 2 ואת Earthlings: Ugly bags of mostly water ואולי עוד כמה דברים שהם טרק-רילייטד. וחוץ מזה נרשמתי למשחק תפקידים של מס"ב שאותו מנחה ygeva מפורומינו, ככל הידוע לי: ) ובטח אני אהיה בעוד כמה דברים, אנימה, באפי, וכאלה. אני גם אנסה כנראה למכור משהו בדוכן יד שנייה(יש לי מלא ספרים שאני רוצה להמירם בכסף : \ ) yo, איזה כיף שיש אייקון. ומה אתכם?

DaHunter

New member
אשתדל מאוד להיות בכמה שיותר

ארועים. אני עובד, אחרי הכל..... אבל אני מקווה להיות שם כבר ב1400 כל יום.

CaptainOok

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב, אין לי ממש ברירה, כמובן
בכל מקרה, אני מאוד אשתדל למצוא זמן להיכנס לאירועים, בעיקר טרקיז 2 ו-Earthlings. ואם יהיה מפגש פורום (|שיעול| טאשה! |שיעול|) אז אני אכן אשתדל להגיע!

ליזידי

New member
מישהו אמר אייקון?

אני אעשה כמיטב יכולתי להגיע בעיקר ביום שני ל-Earthlings ולהתפקע מצחוק כשקפטן קראנקור ישיר עם ה-
שלו. אני חושבת שאני גם אנסה... להשתחל... לאיזו הרצאה של - נו, איך קוראים לו - אלון פאר? על תולדות הסדינים במסע בין כוכבים, או משהו כזה? השמועה (שאני מפיצה דרך אגב) אומרת שמחלקים שם כריות חינם עם לוגו של
סבן אוף ניין! למרבה הצער אני לא אוכל להיות נוכחת בשום דבר אחר באותו היום בגלל שאני עוברת באמצע ממוגרפיית כבד (באמת!). יש לזה גם שם אחר - אולטרסאונד כבד - אבל איכשהו לא נראה לי שאני עומדת ללדת היפופוטמים
... כנראה שחיי הוללות וזעתר, אבל בעיקר כמויות נדיבות של
אלכוהול
, עושים את שלהם.
אני עדיין מהרהרת אם ללכת לרוקי ביום שלישי. אבל, אני רק מקווה שליאו
לא יטריד אותי ואת חברותיי מינית. שוב.
כבר מזמן לא הלכתי להקרנות, מישהו יודע אם עדיין נותנים לו להיות מורה של ילדים רכים ותמימים?! סי יו לייטר אליגייטר.

ליזידי

New member
אה, כן

מיותר לציין, שאם אני אכן אוכל להגיע ביום שלישי אני אני גם אקפוץ לעשות רספקט לאיש הכחול שלנו באשכול (איזה יופי יצא לי חרוז זול). אבל אני לא בטוחה שיתנו לי יומיים שלמים של חופש ממכרות הפחם... :( ומי אמר שאינפלציה של סימני קריאה מעידה על אינטליגנציה נמוכה. !!!!!!!!!!

למעלה