עוד שבוע יומיים

MAMALY

New member
עוד שבוע יומיים../images/Emo57.gif

עוד שבוע ויומיים יהיו עוברים ברחם של ר'. עוד שבוע ויומיים אני אתחיל להתפלל ממש עוד שבוע ויומיים ושבועיים אני אשב ליד הטלפון רועדת ואחכה לצלצול של הודעת בטא המסע מתחיל יש לו תאריך תאריך ראשון בימים של ציפיה לתוך עשרות ימים מאות שעות ואלפי דקות של אמא שמחכה לילד שלה אני מאושרת, כאילו קצבו כבר את הימים השחורים ואנחנו הולכים לכיוון העריסה יד ביד אני ור' יצאתי רועדת מהרופא היום הוא היה משמים כרגיל, עניני... ר' ואני החזקנו ידים והלב שלי צעק "תשמרי מותק תשמרי על הילדים שלי"....... ואז היא אמרה לי אני אשמור על ההריון שלך את עוד תראי שיהיה בסדר יהיה כייף"... "חייב להיות" היה לה אור בעיניים היא היתה שמחה הלכנו שלובות זרוע לכיוון מגרש החנייה, קבענו סדר יום לעוד שבוע, בשעה זו נלך בשעה זו נהיה במרפאה בשעה זו יהיו לך עוברים... לא האמנתי למה שאני שומעת, לא ממש הפנמתי את המילים הייתי במימד אחר כאילו ליד חזרתי הביתה, הכל שקקט עכשיו, אני סתם יושבת ובוהה , אני בהלם קצת מחשבת ימים שעות עד לצלצול הטלפון, מחשבת זמנים, מחשבת רגשות, מחשבת כספים... מחשבת עתיד ומחשבנת את העבר פעם זה חייב להגמר הציפיה הזו ועכשיו יש לה תאריך זה כל כך עוזר שיש תאריך אפילו שזו ממש ההתחלה תחזיקו לנו אצבעות לשבוע הבא זה חייב להצליח, אין דרך אחרת, זה פשוט חייב חייב פעם להגמר הציפיה הזו והחצי אמר לי יופי! בשעה טובה ומוצלחת עכשיו תרגעי כבר???? ואני חושבת על הודעת הלידה... העיקר שיש תאריך. תתפללו.

מיטל72

New member
../images/Emo24.gifבהצלחה MAMALY

הכול יהיה בסדר שיהיה לכם המון
מקווה שגם אצלנו זה כבר יגיע

מירבי*

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

מאחלת לכם שהכל יתנהל כשורה, שהעוברים יהיו יפים , שההחזרה תהיה קלה, שהשבועיים המכונים "הימים הנוראים" יעברו במהרה ויביאו איתם בשורה משמחת וחיובית.

יקירה, הצלחה רבהההה בטיפול המנצח! ../images/Emo57.gif

אולי תספרי לנו קצת על התהליך, מתי נוסעים? מתי חוזרים? מה בדיוק עושים שם? איך ומי ומה? מי ומי הנוסעים? נחזיק לך אצבעות חזק, ולהתפלל זה תמיד טוב

נמש317

New member
לאם המיועדת הכי מוכשרת

יש לך את זה אין ספק במילים שאת כותבת את פשוט מתארת את כל פחדי,תקוותי,שריטותי את וודאי אמא מדהימה לנדב ותהיה אמא עוד יותר מדהימה לחמודה שתווצר עוד שבוע ויומיים אז מה אם את היסטרית לדעתי אמא היסטרית זו אמא טובה שאכפת לה שחושבת כל הזמן מה צריך ומה יהיה ומה.... עכשיו חייב כבר להיות טוב מחזיקה לך אצבעות אמא היסטרית נוספת

anat301

New member
בהצלחה ,לבשורות טובות ומשמחות!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

waizman1

New member
האמיני יקרתי../images/Emo23.gif

חלומות מתגשמים! את מספרת ואני חושבת לעצמי ..."זה היה אתמול...והינה אנחנו חובקים את נסיכתנו..." רווית יקרה, המשיכי להאמין זה עינין של זמן שאת תכתבי כמוני! מאחלת בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות שלך אילנית

ilev

New member
עוד שבוע ימים .

בהצלחה . שהכל יהיה בסדר מפעם ראשונה ועד סוף הריון .ולאחר זה תינוק\ת בריא ויפה ולידה קלה לפונדקאית שלך.

רוית יקרה, בהצלחה../images/Emo24.gif

מתפללת איתך יקרה להחזרה נעימה וטובה ומסיבת בטא שהבטחת לכולנו
מחבקת אותך חזק חזק
מציעה לך להתמקש בהתרגשות שלך ושל ר' באותו רגע ספציפי שיש רכות
"ר' ואני החזקנו ידים והלב שלי צעק "תשמרי מותק תשמרי על הילדים שלי"....... ואז היא אמרה לי אני אשמור על ההריון שלך את עוד תראי שיהיה בסדר יהיה כייף"... "חייב להיות" היה לה אור בעיניים היא היתה שמחה הלכנו שלובות זרוע לכיוון מגרש החנייה--->רוית מתוקה בזה תתרכזי עכשי בכל דקת לחץ, תאמיני בכל ליבך שזה אמיתי ונכון ובעיקר קרוב יותר מתמיד
בהצלחה!!!!!!

למעלה