עוד שבוע ונגמר!!!!

רינת 26

New member
עוד שבוע ונגמר!!!!

הסיוט הזה... אח"כ בשבוע של שבועות יהיו רק סיכומים של הקורס וכאלה, אבל בינתיים הלו"ז לשבוע הקרוב נראה סיוטי לחלוטין, מה שאומר שאני ישנה אצל ההורים שלי לפחות פעמיים השבוע (גרים קרוב לבה"ד...) ז ו ו ע ה ! ! ! אתן בכלל עוד זוכרות אותי?

גליתrt

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ושבוע טוב!!../images/Emo42.gif

רינת 26 איך אפשר לשכוח אותך?? החזיקי מעמד, עוד קצת וגמרנו...
אחחחחחחח, חזרנו מהנופש והיה נ-ה-ד-ר!!! הנופש היה מיועד לכל 'אוגדת עזה' והשקיעו בנו המון!!! (התרגשנו נורא, זאת פעם ראשונה שלנו...) קיבלו אותנו ב-ורדים לנשים וצילמו אותנו. בחדר חיכו לנו (מתנות), על שולחן אחד: עציץ רקפות, טלפון אלחוטי, חבילת ממתקים, יין+גביע+כיפה לקידוש, ערכת טיפוח של 'אהבה'. ובשולחן שני: עיתון 'את', ירחון נוסף, עיתון 'מעריב לילדים', משחק קלפים לצ'וצ', חוברת צביעה ותשבצים + קופסת צבעים. לאורך הנופש פינקו אותנו בארטיקים והצ'וצ' קיבל: תוף-מרים, אקדח-מים, כדור-ים, מזרן-ים... לקחו אותנו ביום שישי ל'ג'מפו' בקיבוץ נגבה, הצ'וצ' היה בשמים!! היו מלא הפעלות והצגות וצוות בידור מ-ש-ג-ע!! אה, ואני קיבלתי מסאג' יאאמממממ
!! חזרנו מותשים אך מרוצים.

candybox

New member
../images/Emo12.gif

נשמע ממש ממש כייף
אני "מרשה" לך להוסיף את זה גם בפינה שלנו (ההיא של הדברים הטובים!!)

אמאבולי

New member
רק מלקרוא אני מרגישה שהייתי שם

הזכרת לי בדיוק את הנופש שלנו (וכמה מזמן זה היה... מעל שנה כבר). איזה כיף שנהנת! כ"כ שמחה בשבילך. הלוואי וזה יהיה לכולנו ס'יפתח לשבוע מלא הפתעות וכיופים!!! אני כבר מחכה לסופשבוע שיהיה הפעם ארוך במיוחד- עד יום שני...
איזה חלום!

רינת 26

New member
כן...

כבר היינו איזה 1000 פעם.... אבל זה יהיה סיום מעניין לקורס המתיש הזה (שנגמר ב-16.6 שזה אוטוטו), ואחלה פתיחה לתפקיד החדש..... יהיה בסדר... אני כבר ממש מותשת סופית....

למעלה