עוד שבוע וחצי....

a n a t i 3 3

New member
עוד שבוע וחצי....

זה מתקרב בצעדי ענק, היום בו אחגוג לבני, בכורי את הגיעו לגיל מצוות
ההכנות בעיצומן, ממש היום סיימתי עם קניית הבגדים לעצמי, אפילו אני התאהבתי בי
הזמנות מפוזרות בבית, הרבה מתח נמצא שם באויר, התרגשויות, חיוכים. יותר ויותר משתכנעת שאין אין על הפורום הזה.... הענות מדהימה, המון חברים מפה מגיעים כדי לחגוג איתנו... מתרגשת!!! המון חברים מפה עוזרים ותומכים... תודה ענקית לתיאה שלנו שעיצבה לנו את ההזמנות לבר מצווה
תודה ענקית לשני הילדים הרעים על העזרה במצגת, בדרשה ובכלל על מי שאתם בשבילנו
תודה לגליה35 על הליווי הצמוד, העיצות, החיבוק התמידי
תודה לכם חברים על הכל
תודה ענקית לאיש שלי שמלווה אותי, רון שלי (כן, שלי!!!) אין לי מילים איך להודות לך, יודעת שקצת עצבנית בימים אלה, מתרגשת.. לא בכל יום חוגגים ארוע כזה
ואת כל זה אתה "סובל" עם המון תמיכה אהבה וחיבוק ענקייייייי אוהבת אותך!!!!! סופרת את הימים... קצת חוששת, המון מתרגשת אבל יודעת שלצידכם ארגיש הכי בבית שיש! ענת

n o g a1

New member
כל ילד הוא שיר

כל ילד הוא שיר להוריו מתנה כל ילד הוא שיר שהטבע ברא אות אחר אות ותו אחר תו הוא לומד להכיר את חוקי הלחנה מלווים אותו הוריו בבניית ניגון חייו... שידע לכוון את צלילי מיתריו שישכיל לנגן את מיטב לחניו כל ילד הוא שיר להוריו מתנה.... מ ז ל ט ו ב

../images/Emo20.gif הופ... קפצנו לכאן...

כדי לחבק
ולומר שגם לנו מתרגש...
וגם אצלינו מכינים ת'בגדים
ובעיקר רצים ועושים ג'וגינג הליכה וכפיפות בטן ...
כי רוצים להיות בכושר טוב לריקודים
תתרגשי חמודה - זה טוב...

ת י א ה

New member
../images/Emo23.gif

באהבה גדולה... גמנחנו בכפיפות בטן לקראת הפיזוז הגדול

שיהיה במזל טוב

בסימן טוב ובמזל טוב הבן מגיע לעול מיצוות, אני חושב שבבת מיצווה שלך לא התרגשת כך, תקני אותי אם אני טועה... הבן שלך הופך לגבר קטן, שימרי עליו
יגדל ויהיה גבר גבר, ואז סביר להניח שהוא ינטוש אותך לטובת איזה בחורונת שתיגנוב את אהבתו.....טוב,למה לקלקל.....זה דרך העולם. איזה רשע אני! פויה!

שמחה להיות שם בשבילכם

נהנת בעצמי מהחדשות-ההתקדמות, מההתרגשות מהחוייה ומהעשייה שלך, גאה בך- על הכל את אימא מדהימה. עוד שבוע וחצי- וזה מתגשם. אני "בבטוחים" שלך....אמרתי? ושוב מזל טוב
+

כברלא

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifמזל טוב

תודה לכם יקרים... תודה על שאפשרתם לשמוח אתכם, תודה על ששתפתם ברגעי האושר שלכם.... מתרגשת אתכם ,בעודכם חווים את חגיגת מתנת החיים היפה ביותר שיש... והעיקר......החתן...הצליל המדהים ביותר בכל המנגינה... רוב אושר,ופתיחות לקבל ולתת לעולם,כך ,בהגיעך לגיל מצוות.. אוהבת, מיכל

למעלה