עוד שבוע המחנות כאן.

Hodaya b

New member
אממ..

נחמד הייתי די לבד בגלל זה היה רק נחמד ולא כיףףףףףףף וזהו :( שבת אני בפסגת זאב בע"ה!!

כל הכבוד=]

בס"ד ובהשתדלותינו אני חושבת שבסה"כ זה די תלוי בקומונר ובצה"ד...

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

מה כל כך קשה בחולצת תנועה
פעם תלמידים היו הולכים עם חולצות תלבושת מאותו בד יום יום, במשך כל שנת הלימודים.......... צריך ללבוש אותה- לא בגלל הצופים, אלא בגללנו, בגלל גאוות היחידה שלנו, בגלל מה שזה מקרין לחניכים ולא רק להם- אלא לציבור כולו. כן, כן, כשיראו יותר ויתר חולצות תנועה ברחובות זה יתן תמונה קצת שונה על תנועת הנוער שלנו, שעל אף שהיא הגדולה בתנועות הנוער, לא נתפסת ככזו בציבור הרחב. הצופים-כן. זה מרומם את הרוח לראות חבר'ה "שלנו" בחולצת תנועה ברחוב.נכון
למה שלא תהיו החבר'ה הללו
בארוני שבע חולצות תנועה תכולות ולבנות.............. חלקן אף רקומות.......מאהבה
מגאווה
כן,כן, כבר צחקו עלי שאתחתן בחולצת תנועה לבנה..........

לכאו'...

יש גם צד חשוב של גיבוש, אפי'- גיבוש התנועה. אך השאלה היא מתוך מה מגיעים למחנה. כי המטרות החשובות שהצגנו אינם מכשירים את מה שהולך במחנות. אמנם מדברים כל הזמן על שיפור. אך זה לא שיפור בקנה מידה שאפשר לדבר עליו ברצינות, לצערי.

תאמת החולצה לא כזאת חמה

ואני מעדיף ללבוש אותה מאשר כל חולצה אחרת גם בגלל שיקולים של מראה וגם בגלל שיקולים של צנע

TamarKi

New member
נכוון גמני מעדיפה ללבוש אותה גםם

מהטעמים שהזכרת וגם כי זה יאאפפההה וזהה כיףף ללכת עם סמל בנ"ע ככהה שכולם יראו!!=]=]

אם אינני טועה...

רצו פעם לעשות התנדבות תוך כדי המחנה... או משהו בסגנון.

למעלה