עוד שבועיים

עוד שבועיים

סוף קורס!!!!!!!!!!!!!!!! יאי!!!!!!!!!! קיבלנו צ'ופר אז יצאנו חמשוש ...אתמול היינו גם בעזה....היה כיףףףףף.........סבמ''יות ק''ס כבוד!!!!!! אז מה חדש????

סיונתו

New member
יא לידיה ../images/Emo99.gif

עכשיו היינו עם נתי בעולם ודיברנו עלייך
צחוקים איתך

תגידי ../images/Emo3.gif.

אני פשוט לחוצה בעניין הצבא
ואני גם כל"צ. סמבצית זה סמלת מבצעים של לוגיסטיקה, לא

לא...יש שתי סוגים

סמבצ''ית חי''ר כאילו חיר רגליים וסמב''צית מז''י כאילו מפקדת זרוע יבשה...ההבדל הוא שחי''ר הוא חלק ממז''י כלומר מי שבמז''י אז הוא יכול להיות גם בקרייה וזה ולאו דווקא בשטח...חי''ר זה שטח...

omer87

New member
אני מקווה שאת יודעת מה זה להיות

סמבצית בקריה!!!!

10GaZ

New member
מש"ק מבצעים שולט!../images/Emo47.gif

מש"ק מבצעים זה סמב"צ במודיעין.. אני התמיינתי לתפקיד הזה ביחידה מודיעינית מעולה ומעניינת מאוד
אגב אני מעדיף להתמיין לעובד חקר מודיעין מאשר לסמב"צ.. זה שחיקה!

s p b v

New member
וואי!

אני מתגייסת עוד שבועיים וחצי לסמבצ"ית במודיעין! אתה יכול לתת לי פרטים על התפקיד?איך הוא בכללי?

10GaZ

New member
בכיף, הנה פרטים

תפקיד מאוד מעניין עם הרבה אקשן (חמ"ל זה חמ"ל) גודל האקשן תלוי ביחידה בה את נמצאת.. לרוב היחידות הגדולות במודיעין יש חמ"ל משלהן. אני התמיינתי ליחידה שמונת אלפיים מאתיים (לא רציתי לרשום מספר שלא יחפשו בגוגל
). זו יחידה ענקית שנמצאים בה אלפי אנשים. היא יחידת ההתראה המרכזית של חיל המודיעין. מכאן ששירות ביחידה הזאת בחמ"ל הוא מעניין ומאתגר. מהות התפקיד עצמו זה העברת מידע לגורמים רלוונטים. למעשה את מפיצה את המידע. באירועים לא שגרתיים החמ"ל עוד יותר מעניין ודורש הרבה עבודה תחת לחץ. עיקר העבודה היא מול מסכי מחשב שונים.. והעבודה היא בצוותים של 2 חיילים שעוברים על הידיעות. הקורס עצמו 5 שבועות. השיבוץ יקבע בקורס, אולי בגדול כבר אמרו לך אם תשרתי בבסיס פתוח או סגור. את יכולה לשלוח לי מסר עם מספר היחידה ואוכל לתת לך עוד פרטים (אם אני אכיר אותה). הייתי אמור להתגייס בתאריך שלך (אני מניח שאת ב14/12) לסמב"צ במודיעין, סביר להניח שהיינו עושים ביחד את הקורס... אבל דחו לי את הגיוס לאפריל ואולי אני אגיע לתפקיד אחר. שיהיה בהצלחה

למעלה