עוד שבועיים עברו...

P u r e S o u L

New member
עוד שבועיים עברו...

היה ממש ממש כיף לשמוע ממכם. ובכן, שוב עברו שבועיים, עם חוויות חדשות.. היינו בשטח רוב הזמן.. ואני זוכר שחזרנו לבסיס, הבסיס פתאום היה נראה לי כמו מלון הילטון.. כלכך התגעגעתי לאוהל שלי.. שפעם חשבתי שזה חרא.. וככה חוויתי על בשרי את היחסיות.. לפתע מה שכיניתי חרא נראה כמו גן עדן לעומת משהו אחר.. למדתי המון המון דברים חדשים, ומקווה שיצא לי לכתוב כאן.. לבנתיים.. יש לי בעיה קטנטונת.. כשאני בצבא אני לא מצליח להתחבר לרוחניות שלי, מלבד כאשר אני עם השקיעות והזריחות והכוכבים כמובן.. אבל פשוט אין לי זמן לזה יותר.. ואני מתגעגע לזה.. אולי יש לכם המלצות.. מקווה לשמוע לפני שאני אחזור לצבא יום ראשון אור, אמת, שמחה ואהבה ללא תנאי.

diklac

New member
נירוש אהובי....

מה שלומך?... אני שמחה ששבועיים עברו בשלום :) תראה אני אישית רואה בכל דבר את הרוחניות לא רק בטבע שקיעות זריחות... שזה כשלעצמו דבר מדהים נסה לראות את הרוחניות גם דרך האנשים סביבך... כל אחד ואחד הוא אדם מיוחד...בכולנו קיימים גם השליליות וגם החיוביות נסה לראות את האור דרך עיני האנשים שסובבים אותך במשך היום סה"כ כולנו בני אדם, כולנו מחפשים את החלק החיובי...האהבה בכל אחד נסה לראות מכל מחווה, מעשה חסר אנוכיות ,חיבה עם חבריך (אולי גם מפקדיך...:)) את היופי שבדבר..
דיקלה

seeyou

New member
להתחבר לרוחניות ?

מספר דקות של הרפיה-תרגילי יוגה...יכולים לעזור!

P u r e S o u L היי

ניר מה שלומך? אמנם אתה כבר בטח בבסיס, כשאני כותבת לך מילים אלו אך..... תוכל לקרוא אותם בעוד....... שבועיים. שמחה לשמוע ממך
אתה אומר שיש לך בעיה שאתה לא מצליח להתחבר לרוחניות שלך. אל תתחבר ! אל תילחם בזאת ! תתמקד במה שאתה עושה. כשהרוחניות תצטרך להופיע בחייך - היא תופיע ! היא לעולם לא תאבד לך. וכשהיא תשוב, תחוש את חדוות הגילוי המחודש ותתענג על התרוממות הרוח המחודשת. בחיים אנו נעים מעלה ומטה..... מעלה ומטה. זה כמו נשימה. כיום, אתה במצב של נשיפה - השאיפה עוד תגיע... האמן לי, בחיים שלי היו הרבה עליות וירידות רוחניות ובכל פעם שעליתי באופן רוחני, הרגשתי כי לא עליתי לאותה מדרגה/רמה, אלא תמיד עליתי יותר למעלה. ברגע שאנו מגלים את הרוחניות שבנו - זה כמו רכיבה על אופניים, תמיד מסוגלים להעלות על אופניים ולהתחיל לרכב, אפילו אם לא נרכב כמה שנים. (אגב, גם זאת אני אומרת לפי נסיוני
). ברגע שיש לנו זאת - הוא שלנו לתמיד. כשתכנס לאיזו שיגרה, תוכל להתפנות בעבור הרוחניות. בכל אופן, אפילו אם תקרא רק בעוד שבועיים את הודעתי זו לך - שיהיה לך הכי טוב בעולם ומצפים תמיד לשמוע ממך. והאמן לי, השיגרה תגיע - הרי לא תישן 3 שנים באוהל (חיוך).

למעלה