עוד שבועיים למעבר

עוד שבועיים למעבר

מישהו מכיר חנות/חנויות שמוכרים בזול יחסית ארונות טובים? רחוב הרצל בת"א? אנחנו צריכים ארון לחדר שינה שיהיה בו מספיק מקום לבגדים של שנינו. בנוסף, דיברו כאן על הובלה. בהתחלה חשבתי שלא נצטרך ונוכל לחסוך כסף על העניין הזה, אבל כנראה שלא תהייה ברירה... כמה אתם מעריכים תעלה לנו הובלה? אנחנו צריכים 2 עצירות בתוך רמת גן, לדירות ששתיהן בקומה שנייה, עצירה נוספת בעיר בשרון - קומת קרקע, והורדה סופית במושב ליד, גם שם זה קומת קרקע. 500 ש"ח זה אופטימי מדי? ואני אשמח גם להמלצות על מובילים.

מותר לי

New member
בהצלחה... ../images/Emo66.gif

גם אני מחפשת ארון (לא! לא סיבית!!), אין לי בעיה גם שיהיה יד שניה... בינתיים לא מצאתי משהו זול... (תצחקי, אבל מבירור טלפוני שערכתי- אפילו ביריחו הארונות לא זולים בכלל!
)

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif

דקות ספורות ממני... למה שאני אנדוד לירושלים ואשתגע עם כל ההעברה (ולהוציא ים כסף) אם אפשר לעשות את זה זול יותר ומישהו יביא לי את הארון עד הבית? (הם יביאו, תאמין לי!) לא נכנסת ליריחו, אפשר להרגע!

מותר לי

New member
טוב, שכנעת אותי ללכת לשם ../images/Emo67.gif

סתם, נראה לך?
זה שאני מכירה אנשים ספורים משם לא עושה את יריחו לפחות מסוכנת

dandin1980

New member
500 ש"ח

אכן נשמע לי אופטימי מדי... בדיוק היום עשיתי כמה טלפונים לקראת מעבר בסוף החודש. אין לנו הרבה דברים בכלל (כתבתי פה לא מזמן מה בדיוק), וזה מעבר עם שתי עצירות בתוך כפ"ס. נראה לי שהצלחנו להגיע למינימום 600 (לא כולל הרכבה של ארון 4 דלתות ומיטה זוגית), אבל הבן אדם שדיברנו אתו לא נשמע מקצועי במיוחד, ושמענו מספיק סיפורים על הברזות של חברות ביום ההובלה. כל השאר דיברו על 1000 ומעלה- הסיבה הרשמית: "החודש הכי עמוס בשנה" וכו'. מצד שני, אנחנו עוברים לדירה רביעית בלי מעלית, אז יש מצב שיהיה לך יותר זול. המלצתי- כנסי לאתר מדרג: http://midrag.co.il/ ושוב- מציעה לך להזדרז. בהצלחה!

בינתיים יש לנו הצעה ל-800 ש"ח

שנשמע לי ממש טוב... ואגב - יש אתר בשם הובלה, נדמה לי שזה hovala.co.il (תבדוק בגוגל) שאתה מכניס את הפריטים שאתה רוצה להעביר, מאיפה עד איפה, וזה נותן הערכת מחיר.

למעלה