עוד שאלת קווים מעצבנת:

Tidal

New member
עוד שאלת קווים מעצבנת:

בימי שלישי אני צריכה להגיע מסורוקה אל רחוב הכותל המערבי בשכונה א', מישהו יודע על איזה קו נוח באיזור? תודה

fireman

New member
מבית החולים סורוקה קחי כל קו שעוצר

בצומת שדרות רגר - ויצמן (מול בית המשפט\בנק הפועלים) ורדי שם יתכנו שני מצבים, האוטובוס עוצר בתחנה מול בית המשפט או בתחנה מול בנק הפועלים. אם הוא עצר מול בית המשפט: לכי על שדרות רגר בערך 70 מטר עם כיוון הנסיעה ופני ימינה ברמזור לרחוב ויצמן יש שם תחנות של קווים 3 ו 9. אם עצר מול בנק הפועלים: תחזרי בחזרה ופני שמאלה ברמזור לרחוב ויצמן, במקרה הזה תצטרכי לחצות את הכביש ולקחת את האוטובוס מצידו השני של הרחוב אחרת תגיעי לתחנה המרכזית והעיר העתיקה. קו 9 יביא אותך עד לרחובות ביאליק ומוריה שהם המקבילים לכותל המערבי. (תחנה בביאליק, תחנה בביאליק פינת מוריה ותחנה בקצה של מוריה) אני הייתי מציע לרדת מהאוטובוס בצומת ביאליק בזל ומשם רגלית לכותל המערבי, אלא אם יוכלו לכוון אותך אחרת, יש 3 תחנות שיתאימו לך כאמור, השאלה איפה בכותל המערבי. נסיעה טובה.

Tidal

New member
פפפף

מזמן לא קיבלתי תשובה כל כך מושקעת על שאלה. (ותודה גם לך, דרור יקירי) נשמע קצת מסובך, נראה איך אסתדר מחר. המון תודה.

fireman

New member
רק נשמע....

זה בעצם פשוט מאוד, ניסיתי להקיף את כל האפשרויות שכך שזה נראה קצת מורכב תדפיסי את ההסבר שלי, קחי איתך ותראי שכשתפעליו על פיו בפועל הוא יותר פשוט מפשוט

Superdror

New member
ההסבר שלך חש את עצמו הרבה.....

שתיקח אוטובוס, תרד ליד הדואר המרכזי שליד הקניון ותחכה שם לקו 9, בסמוך לדואר. בכיף שלה.

Tidal

New member
היי, רד מההסבר שלו! ../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

Mike A

New member
קו 16

אני גר ברחוב המקביל לכותל המערבי והייתי עובד בסורוקה פעם, קו 16 היה מגיע בדיוק מהבית שלי לסורוקה.

למעלה