עוד שאלת "אם הייתם סלב"

דנטל

New member
עוד שאלת "אם הייתם סלב"

הייתם נכנסים לפורום לבדוק מה כותבים עליכם, או מעדיפים שלא מהפחד שיקטלו?

"אם הייתי סלב"

הייתי עושה מה שמיטל גל מהאלופה עשתה היא משחקת שם את ריטה בר חיים וכתבתי איך היה במפגש מעריצים של האלופה רשמתי שהתאכזבתי ממיטל גל כי היא לא הקשיבה לי שצעקתי לה... וכן לא תאמינו היא הגיבה לי קצת לא נעים אבל סידרנו את העניין http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-860-18142-16735584,00.html

i love עדי

New member
מה זהההה יש לי בעיות עם המחשב

אני שולחת הודעות וזה כותב לי ללא נושא..... רציתי לכתוב שהייתי נכנסת בכיף. כי זה טוב גם לקרוא ביקורות וצריך לדעת להתמודד ולהבחין מתי הביקורות נכונות ומתי הן עוברות את הקו האדום .

2 Mיכל

New member
תמיד טוב לדעת מה חושבים עליך..

אני לא חושבת שהייתי נכנסת אחרי כל תכנית, אבל אולי פעם פעמיים.

Witchcrafts

New member
למה לא, אני חושבת שכן.

סה"כ אין הרבה הבדל בין קריאת ביקורת שפורסמה בעיתון לבין אחת שנשלחה בפורום. מה גם שלדעתי הפורום מהווה במה יותר נרחבת, כך שמעניין לקרוא ביקורות ודעות מקהל מגוון. מה שכן, אם הייתי סלב, לבטח לא היה לי הרבה זמן פנוי, אז סביר להניח שבהזדמנויות הייתי טורחת להכנס ולברר. חוץ מזה, אני סקרנית. יותר מדי סקרנית, אפילו. את היית נכנסת? (-:

ויקיטה

New member
אני הייתי נכנסת..

אפשר ללמוד מזה המון כי פורום זה בלי עריכה ובלי סינון כתוב הכל גם מה שלא משרת את הכתב ומביא סקופים.

עוד שאלת האם הייתם סלב

עם מי מהבנות בתוכנית הייתם רוצים לרקוד? (אם הייתן בני זוג) ואם מי מהבנים הייתם רוצים לרקוד (אם הייתם בנות זוג) ולמה?

rocard

New member
אם הייתי "סלב" הייתי מדיר רגליי

מהפורום הזה, כי ההערות כאן כלפי "הסלבים" הן לעיתים רבות מידי גועליות. שרשורים שלמים על "הרגליים" של שירה וילנסקי, על הצורה החיצונית של ריקי גל ועוד דוגמאות רבות. לרובכם כאן קל להתחבא מאחוריי הזהות הבדויה שלעיתים רבות מידי מלאת אינטרסים אישיים ולכתוב כעולה על רוחכם. נראה אותכם נפגשים פנים אל מול פנים עם אחד מהסלבים ומעירים הערות כאלו. רק נראה. וברוח אופטימית זו בהצלחה לכל "הסלבים והסבלים" שעושים עבודה מדהימה, בשביל שאנחנו נצפה ונהנה. תודה.

למעלה