עוד שאלללההההה

blink me1

New member
עוד שאלללההההה

מאט עדיין חבר של הזאתי בת 28??.... ואם לא..יש לו חברה אחרת?!.....ומה עם צ'ארלי וג'יימס?!? רווקים?!

DesertRose7

New member
אז ככה..

אני לא חושבת שמאט עדין איתה כי אם הוא היה איתה היינו רואים אתזה כי לבריטס האחרון כולם (חוץ ממאט) באו עם החברות שלהם!! צארלי עדין עם קמילה החברה שלו עוד מלפני ימי באסטד וגיימס עם שחקנית אחת מתוכנית טלויזיה בריטית.. ויש גם תמונות! (רק חבל שחצי לא עולות!) צארלי עם החברה..

blink me1

New member
וואאאאאאיייייייי!!!!!!!))= היא לא

מששששוווו...הוא יכול להשיג פי אלף ממנה... גם ליפני תקופת באסטד!! הוא מושלם!!
חוצפה

blink me1

New member
וחוצמזה....

אם היא הייתה איתו עוד ליפני באסטד אז היא הייתה איתו כשהוא כתב ת'שיר על בריטני..!! הייתי מפוצצת אותו...!! שיכתוב שיר כזה יפה עלייייייייייי

DesertRose7

New member
לכי תדעי..

אולי (כנראה..) הוא כתב לה שירים שהוא לא פרסם.. שהוא כתב אותם רק בשבילה... אחחחח... הלוואי עלי!!

blink me1

New member
החיים לא פייריםםם....!!!!!!!!!!

מה הייתי נותת בשביל חבר כזה שווה!! כל אחד מהם....חח אני צנועה אני מוכנה להסתפק..!!
וגם הם נחמדים!!!!!! ומותקק.....רק צ'ארלי קצת מעפן... מאטוש וג'יימסי הרבה יותר משעשעים!!....אם זה סטוץ הכי הייתי רוצה את צ'ארלי הוא פשוט מושלם!!.....לא שהשניים האחרים לא מושלמים...אבל הוא ממש שיא השלמות..!! אבל בתור חבר..או מאט או ג'יימס..קרוב לוודאי שמאט חחחחחחחחחחחחחחח תכף אני יתחיל לתכנן את החתונה שלנו...כבר עשיתי סיפור על משו שבחיים לא יקרה...

blink me1

New member
וואלה..הנה קיבלת את תואר הכבוד..

חחחח אם את מוכנה ליות שושבינה ולתפקד כראוי בלי לעשות לי פיקשושים כוונה כדי להרוס את החתונה המושלמת שלי עם...אממ..באסטד... את יכולה ליות השושבינה..
אני הייתי לפחות הורסת את החתונה..!! חחחח או לפחות מפתה את...אממ...באסטד!!...

DesertRose7

New member
את לא יכולה להתחתן עם כולם!!

מה חשבת? שאין לי תוכניות??????????????????? תבחרי לך אחד... לא משנה לי מי.. אבל בתור השושבינה... אני תמיד אוכל לפתות את האחרים.. מי שיבוא.. יבוא.. לא אכפת לי מי.. כולם מושלמים בשביל להיות בעלי.. חחחח... חחח... חוץ מזה.. כמה פעמים שמענו על סיפורים שהשושבינה והחתן התאהבו וברחו להתחתן???????????????????????

blink me1

New member
חחחחחחח די את מלחיצה אותי!!!!

אוקיי אני אבחר אחד....מאט!!... אבל מותר לי מסיבת רווקת ושם אני משתעשעת עם כולם!!!....לא אכפת לי מי שלך..
כולם שלי....כוללםםם....דוגרי..בלי להישמע יותר מידי סוטה..אבל זאת הפנטזיה שלי..

DesertRose7

New member
סבבה..

אז אני עם צארלי.. ומאט וגיימס יהיו נערי השעשועים שלי.. ואנחנו לא נגיד לך שמאט בעצם בוגד בך..חחח.. רעים אנחנו..

devil lady

New member
חחח קראש דה וודינג!

מוות לחברה של צ'ארלי וג'יימס!!!!! מוות מוות מוות

DesertRose7

New member
חכי..

את עוד לא ראית תמונה שלה נורמלית.. היא יותר עקומה ממה שהיא נראית בתמונה למעלה!!

blink me1

New member
../images/Emo46.gifאיו איו איוווווו!!!../images/Emo46.gif

צ'ארלי כזה טחון.שיקנה לה משו נורמאלי ללבוש.... וואי בתמונה הקודמת היא ניראית לא משו..פה היא ממש גועעעלל

DesertRose7

New member
היא עוד איכשהו..

מצא לעצמו כוכבת טלויזיה.. והיא נראית הרבה יותר טוב מקמילה! אבל אם טוב להם איתם.. אני לא מתערבת!! למרות שבטוח שהם יכולים למצוא יותר טוב מאלה!!

blink me1

New member
מי זאת?? מה מפורסמת?!? מי מכיר

אותה בכלל?!?.... הם יכולים למצוא כלכך הרבה יותר טוב!!!!

DesertRose7

New member
את אולי לא..

אבל כמה דברים מכירים שם ולא פה? היא אחת מהם.. אני לא זוכרת ממה איך קוראים לה.. זה שם קשה.. או איפה היא משחקת.. אבל.. שם מכירים אותה!

למעלה