עוד שאלות

תוםשפר

New member
עוד שאלות

דבר אחד שמריע לי הוא- אמרתם שכדי להיות מאג צריך לקרוא המון אבל אני לא מבין עם לבן- אדם יהיה דימיון שאין כמוהו ושליטה מלאה על האנריגה הוא יוכל לבצע כשפים\ שיקוים\ קללות למרות שלא קרא מעולם שום דבר על מאגיה??? אם כן משמע הביצוע המעשי של מאגיה אינה דורשת ידע אלא יכולות אם לא משמע ידע= כוח (שזה דבר ידוע אך לא בצורה מעשית ופיזית ברמה כזאת) דבר שני הוא- האם שליטה על דימיון והבנה עצמית משנים את כל הקשור לאנרגיה? אם לא אז תשלחו לי תרגילים כיצד לפתח שליטה על אנרגיה RainBird זרק לנו איזו עצם לגבי כישוף מרזה---------------------------------------------- אבל----> אני לא מצליח לפענח את זה ז''א חוסר אכילת פחמימות משנה את תהליך של הרזיה איזה קריסטל או צמח גם עושים זאת???? ונראה לי שהוא רמז חשים תה אבל זאת רק דעתי .... ולעזאל אני מחפש כבר שבוע שלם למישהו יש כישוף שלא דורש מיומנות גבוה ולא דורשים חומרים שהם לא ניתניים להשגה?

Swicca

New member
או קיי..

דבר ראשון.. כן, צריך ידע. יש דברים שקורים בלי כוונה... אבל בתור מאג >> אתה צריך לדעת איך דברים קורים ואיך לעשות אותם ברצונך שלך. אני לא מאמין באנשים חסרי יכולת ואנשים עם יכולת.. אני פשוט מאמין שיש אנשים עצלנים ואנשים שמוכנים להשקיע. זה אומנם לא רק ידע מספרים אלא גם נסיון וטעות, אימונים וכ'ו.. אבל שניהם יוצרים 50% (כל אחד) של התהליך, ובלי שתיהיה מסטר של ידע ושל נסיון... לא תוכל להיות מכשף מעולה ולא תוכל לעשות יותר מידי. :S בקשר למה שארדן אמר, לדעתי(ולדעת כמה אחרים שאני מכיר) אומנם קריסטלים ישירות לא ישנו שום דבר בגוף שלך.. אבל כל דבר שקורה בגוף האנרגטי שלך בסופו של דבר משפיע על הפיזי, ולכן (אומנם לא קראתי את מה שהוא רשם ישירות, אלא רק כאן) כנראה שהקריסטלים הספציפיים האלו משפיעים על הגוף האנרגטי בצורה כזו שבסופו של דבר תביא להרזיה של הגוף הפיזי. הסיבה שלא הבנת את מה שארדן אמר.. זה כי הרעיון הפשוט הזה שדיברתי עליו מעל זה משהו שאתה לא יכול ללמוד לבד סתם ככה. כל התיאוריה מאחורי המאגיה היא מה שעוזרת ליצירתיות שלך ונותנת לך כלים להתפתח. איך אתה אמור לנצח במשחק שח כשאתה לא יודע לאן הכלים יכולים לזוז?! או לא ראית מעולם אף אחד משחק את המשחק? באמת, אין פה שום דבר לוויכוח. ~_~, אז פחות להתלונן.. ואם כבר קשה לך למצוא ספרים או שאתה לא יודע איזה, פשוט לשאול איפה אפשר להשיג אותם ואילו ספרים מומלצים בהקשר למה שמעניין אותך. ^_~

Swicca

New member
ותוספת קטנה..

בקשר לחומרים... הדברים הפיזיים לא עושים כלום(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) חוץ מלעזור לך להתרכז במטרה שלך. כך שזה באמת לא כזה משנה אם יש לך את כולם או לא. :p הם רק סמלים שעוזרים לך במהלך העבודה המאגית שלך. ממה שאני קורא פה אני מבין שאתה לא ממש יודע מה אתה עושה. כך שזה אפילו לא רלוונטי כי לא הייתי ממליץ לך לעשות שום דבר מסובך(או פשוט) עד שאתה לא קורא ומתנסה קצת עם הבסיס(שלא כולל שום דבר מעשי חוץ מאולי מדיטציה ותרגילי ריכוז\אנרגיה). בכל אופן בהצלחה! ופחות תיסכול לפעם הבאה חח 3:

Swicca

New member
אני לא יודע אם יש במאמרים של הפורום..

מעולם לא קראתי אותם חח.. אבל למשל כדור האנרגיה. שזה תרגיל מעולה להתחלה. פשוט לקחת אנרגיה להוציא אותה קצת מעל היד המועדפת ולעצב אותה בצורה של כדור שמרחף מעל היד. להחזיק כמה שתוכל ולהחזיר את הכדור למצבו הקודם של האנרגיה. תרגיל אנרגיה מספק?! :)

Swicca

New member
אם אתה רוצה..

שאני ארד לפרטי פרטים.. שלח הודעה אישית. מעבר לזה, יום טוב! ;)

תוםשפר

New member
איבדתי אותך

אני מתחיל ששכחת? איך מוצאים אנרגיה.? מה אני ירגיש? איך זה יראה? תגיד לי אתה אם זה מספק! ועוד שאלה -כיצד מטעינים דברים? כמו בכישופים וטכסים

Swicca

New member
לכן אמרתי..

תפנה אליי לפרטים בהודעה פרטית.. כי זה ייקח הרבה מקום ^_~

PurpleFilth

New member
אי אפשר להסביר מה זה אנרגיה בלי לחוות את זה,

כמו שאי אפשר להסביר מה זה אורגזמה בלי לחוות את זה. כשזה שם, אתה יודע שזה שם.

Swicca

New member
חולק על דעתך..

רוב האנשים מגלים את זה בלי כוונה.. אבל תאמת אפשר לגשת לזה מתי שרוצים וכל אחד. העניין הוא שרוב האנשים לא יודעים איפה זה נמצא מאיפה זה מגיע או איך זה נראה\מרגיש :p אבל יש דרכים להגיע לשם ^^ וזה מתחיל מהבנה. אם הסבר קצר ותרגיל פשוט כל אחד יכול למצוא את האנרגיה שלו ולהשתמש בה. וזה מנסיון.. לא רק דיעה אישית. :) הייתי רוצה לשבור את המיתוס הזה שיש אנשים שמגיע להם להיות מאגים(מאגניבים....>>) וכאלו שלא כי הם לא גילו את זה לפתע בגיל מוקדם. כי הגישה הזו רק מגבילה את הנגישות של רוב הציבור לנושא. כמו רייקי(אומנם לא קל להשגה באותה מידה) כולם יכולים להשתמש בזה, ההבדל היחידי הוא שאת העבודה הבנאדם עושה בעצמו.. במידה ויש מישהו שיסביר אז הדרך קצת קלילה יותר. זה קשה אבל כולם יכולים(לפחות עד מידה מסויימת). לא רומז שזה מה שניסית לומר, שזה מוגבל לכמה מובחרים... אבל פשוט היה לי חשוב להוסיף. ואם כבר אני רושם את דעתי ^^ הייתי רוצה גם להוסיף משהו לאנשים חדשים 3: אין צורך להרשים אף אחד.. באמת שלא. רוב הסיכויים שלאף אחד לא יהיה זמן גם ככה ללמד אותכם :p בלי להעליב. אז פשוט תיהיו עצמכם, כי גם אם תרשימו מישהו ספציפית או תיהיו חביבי הפורום זה לא יהפוך אתכם למה שאתם רוצים להיות או יוביל אתכם לשום מקום. כבר עדיף שתיהיו סרקסטים אם זה מי שאתם. :p (אין צורך לנסות להראות מבין ובסופו של דבר להביך את עצמכם, אלא אם כן אתם פשוט רוצים לשתף חווייה.. ) ולסיום.. עדיף לשאול ולהראות טיפש מאשר לא לדעת דבר ולהשאר טיפש. ^^ כן.. אני חושב שהוצאתי את כל מה שהיה לי לומר XDDD אני אשתוק עכשיו. לילה טוב ^^ (לא לקחת ללב אם זה אתם מרגישים שזה נוגע ספציפית לכם, כל זה נאמר באופן כללי בלבד)

PurpleFilth

New member
קודם כל,

לגבי כל החלק הראשון של ההודעה שלך, עדיין לא ממש ברור לי אם אתה מדבר על אנרגיב או על אורגזמה. חוצמזה, אני לא ממש מבינה איך אתה חולק על דעתי בזה. ברור שכל אחד יכול לגשת לזה מתי שהוא רוצה.עם זאת, גם אנרגיה וגם אורגזמה, הרבה יותר קל להרגיש מאשר לתאר את ההרגשה. זה כמו ללמוד שחיה בהתכתבות, או להסביר איזה טעם יש לבננה. או לתה, אם קראתם מעבר לספר הראשון של מדריך הטרמפיסט. הנקודה היא שאתה יכול לכתוב על זה כמה שאתה רוצה, אבל זה לא יגיע לדבר האמיתי. ולגבי החלק השני, מה אם מה שהם רוצים להיות זה להיות חביב הפורום?

Swicca

New member
כן..

אבל אפשר להסביר להם איך למצוא את ההרגשה. :) כך שהם ירגישו אותה בעצמם. לא לנסות להסביר להם איך את מרגישה עם זה.. זה לא יעזור להם כל כך :p ובקשר לכל השאר.. עזבי.. כתבתי את זה באמצע הלילה חחח עכשיו גם אני לא ממש מבין מה רציתי. ^^

PurpleFilth

New member
מעניין אותי לשמוע

איך אתה מסביר את זה. כלומר, למצוא את ההרגשה. אתה מוזמן במסרים אם יותר נח לך, אבל נראה לי שפרסום פומבי יעזור מאוד לכולם.

Swicca

New member
או קיי...

אפילו שזה בשרשור שלא עולה יותר :S אם זה כל כך מעניין אותך... >> זה מאוד פשוט. קשה לאנשים לעבוד עם משהו שהם לא יודעים את מיקומו או אפילו איך לדמיין אותו. אני פשוט עוזר להם למצוא את זה... פתחתי קבוצה לאנשים שלא יודעים מאגיה אבל רוצים ללמוד לפני איזה שנה בערך.. וזו הסיבה שהייתי צריך להמציא את זה חח :p בכל אופן.. אז השלב הראשון הוא לעזור למצוא את המקום שנראה להם שממנו מגיע האנרגיה שלהם. אני בדרך כלל שואל אותם מאיפה הרגשות שלהם באים.. איפה הם מרגישים שהכל עומד כשכואב או יוצא כששמחים. (לא יודע אם זו הנשמה חחח או משהו אחר.. אבל מאה אחוז שזה אזור טעון באנרגיה עם צ'אקרה די פעילה לכל היתר :p) לאחר מכן אנחנו צריכים שהם יוכלו לדמיין את האנרגיה בשביל שיוכלו להשתמש בה. אז אני פשוט אומר להם אם זה המקור שלהם איך הוא נראה?! האם זה כדור אור זוהר.. אם כן באיזה צבע. בקיצור שיהיה להם משהו להשתמש בו בראש. בשלב הזה יש להם מיקום וחומר להזיז.. או להוציא ממנו.. עכשיו הם יכולים לעשות את התרגיל. מקווה שזה איכשהו עוזר להסביר. בדרך כלל זה עובד לכולם.. הייתה רק ילדה אחת שלא הצליח לה.. (פקעצה חסרת דמיון.. לא הבנתי מה היא כלל עשתה שם XDD ועוד התלוננה שהיא לא מסוגלת כל הדרך.. לא פלא)

למעלה