עוד שאלות

עוד שאלות

בטח יתעוררו עוד המון ככה זה כשמתקדמים בהכנות... הבנתי שנשים מטיילות בהודו נוהגות ללבוש את החליפה הפנג`בית מה שנראה לי בהחלט נוח אבל מה? נוצרת בעיה מסויימת עם שמירת הכסף לא? שהרי עם מכנס אפשר גם לפזר קצת בכיסים (לפחות לשימוש היומי המיידי... אז יש חגורה לכסף ומסמכים על המותן ,ובכל זאת לשימוש המיידי מה? ולפזר את הכסף בכמה מקומות על הגוף איך? ובטרק איך נהוג להתלבש? תיק- מקריאה הבנתי שרצוי לא ללכת עם תיק צד (מה שבאמת לא נח) תרמיל קטן על הגב גם נראה לי כמו פירצה קוראת לגנב... מה אתם המנוסים/ות ממליצים?

לא יודעת לגבי החליפה הפנג'בית

אני לא רכשתי כזו, ולדעתי גם לא ארכוש אבל זה עניין של נוחות. לגבי כסף אפשר לפזר, בחגורה לרגל וחגורה לבטן, אני דווקא מעדיפה בגלל נוחות חגורה לבטן, מתחת לחולצה, או מתחת לקצה המכנס. לגבי תיק, במקומות אל צפופים אנ עם התיק על הגב, במקומות צפופים אני מעבירה אותו קדימה, על החזה ושמה יד. יש לי גם מנעול קטנצ'יק בו אני נועלת את הריצרצים (יש לי שניים כזה שנסגר לשני הצדדים) אחד לשני. ככה שאם ירצו לגנוב יצטרכו לחתוך את התיק, אני מרגישה ככה יותר בטוחה - לא יודעת אם זה ממש הרגשה עם בסיס אבל ככה נח לי.

jeshu

New member
תלוי מה את סוחבת איתך ביום יום אין לי מושג מהי חליפה פאנג'בית,אבל זה לא יהיה מראה מקומם לראות אשה מערבית עם מכנסיים וחולצה קצרה. אני הלכתי בהודו עם הארנק בכיס או בתיק רוב הזמן - הפרצה אכן קראה אבל אף גנב לא בא...אם את לא רוצה לסמוך על זה דאגי שיתפרו לך (ויש הרי חייט בכל פינת רחוב בערך) כיס פנימי בבגד שלך.לשמשימוש המיידי - החזקתי שווה ערך 5$ ברופיות ואם זה נגנב - כפרות.

מכנס וטוניקה מעליו

זו חליפה פאנג'אבית מה שגם כאן אני אוהבת ללבוש לפעמים (שרוואל עם טוניקה) כך שלא נראה לי שיפריע לי , מה שכן בטרק זה נראה לי לא לעניין והייתי מעדיפה מכנס קצר או לפחות ברמודה... או, אחלה רעיון נתת לי - כיס פנימי בבגד ,קניתי

jeshu

New member
אישית אני מעדיף גרב כסף על הרגל - זה גם מעורר מנביוני הערכה מהמקומיים,זה משעשע אותם ועוזר קצת לשבור את הקרח - כשחושפים את הרגל... לטרק הייתי לוקח מכנס דגמח פשוט.מה גם ששם למעלה עם שטפי הקרינה החזקים חבל לתת לרגליים להתבשל בשמש ולאבד על זה מים - חומר למחשבה.

מממממממ

ואללה אני לא בטוחה למה התכוונת בגרב כסף אבל נתת לי רעיון
וגם הדגמח זה רעיון לגמרי לא רע בכלל,קניתי.

jeshu

New member
גרב כסף זה אביזר דמוי גרב עם חורים בשני קצוותיו וכיסים מהצדדים.הוא מתלבש על הרגל ונשאר שם. אפשר לשים בו דרכון,כסף,טרוולים וכו'. הוא לא באמת מספיק חזק כדי לשבת טוב על הרגל זמן רב ולפעמים נופל אל הנעל - ממש לא נורא כי הוא עדיין מוסתר ע"י המכנס.

sofy

New member
ודעתי

הצנועה בפעמים שהייתי בהודו - ראיתי מעט מאוד נשים שלבשו פנג'בי או כל לבוש הודי מסורתי אחר - אלו שאני הכרתי ולבשו זאת היו כאלו שבד"כ גרו שם (אני עצמי לא לבשתי, אם כי בהחלט מתכננת לקנות בפעם הבאה...). אם את רוצה - זה נחמד (ובהחלט מושך יותר תשומת לב, לדעתי, של תיירים ושל הודים שמתלהבים לראות זרים בלבוש שונה). לגבי תיקי צד - לדעתי האישית אין איתם שום בעיה - אני הסתובבתי עם הדרכון,מצלמה וכל כספי בתיקי צד (אבל אפשר לראות בכך גם חוסר אחריות) - אני מעדיפה לראות ולהרגיש את התיק - ולא שהוא יהיה מאחורי גבי... ובטוח אפשר לשלב עם הפנג'בי כל סוג תיק - הרי גם ההודיות לפעמים סוחבות ארנק (;

ה../images/Emo43.gif הזה השמיד לי את התגובה../images/Emo46.gif

להחזיק את כל ה"ביצים" בסל אחד לפחות עבורי יהיה חוסר אחריות משווע בהתחשב בעובדה שבארץ מחכים לי 3 ילדים... בכל אופן נחמד לשמוע שהשד לא כל כך נורא והמדריכים למטיילים מגזימים... כל אחד מכם מחזק ומעשיר אותי לקראת הנסיעה.

motyka

New member
שמירת הכסף

פנג'אבי באמת נוח מאד, ומשדר לסביבה שאת מכבדת אותם. אנחנו היינו זוג, כך שאת הכסף חילקנו ביננו. לי היתה גרב (כמו גרב אלסטית שיושבת רק על השוק ובתוכה היה חלק מהכסף, כרטיס האשראי והדרכון. לאשתי היתה חגורה הנלבשת על הבטן מתחת למכנסיים. כסף לשימוש יומי היה עלינו (אצלי בתיק צד ואצלה בארנק), על מנת שלא נצטרך במהלך היום להתחיל ל"חפור" כרטיסי הטיסה היו בתיקים כי תמיד אפשר לשחזר אותם (תמורת עמלה).

למעלה