עוד שאלות...

להפך בתחילת דרכי דווקא התאוריות

המדעיות הם אלה שבחנתי לראשונה(המפץ הגדול והאבולוציה) והינה כעבור מתי מספר הכל מתבהר לי התאוריה של הבריאה המדעית תואמת את סיפור הבריאה התנכ"י הכל החל מנקודת סינגולית בהתחלה האור מילא את כל המציאות הכל היתחבר לי

Governor

New member
`והינה כעבור מתי מספר הכל מתבהר`

אילו מספרים מתו? מתי מספר של מה? `הכל החל מנקודת סינגולית בהתחלה האור מילא את כל המציאות` לא מדויק כלל. אור (פוטונים חפשיים) הופיע רק לאחר התקררות מסוימת. ארץ הופיעה מאד מאוחר, על פי ה- timeline של ה- Big Bang, לכן התאור המיתולוגי היהודי `בראשית ברא הנפא"כ את השמים ואת הארץ` הוא שגוי בכלל, מכיוון שאף פיסיקאי אינו מתענין ב- timeline המקראי, אין ברירה לאותם מתי מעט מדענים חרדים המבינים מעט באסטרופיסיקה, כגון נתן אביעזר, אלא לנסות לנסח הסברים נפתלים שיוכלו להראות כי ה- account המקראי עולה בקנה אחד עם התאוריה. לא להפך... ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

freak2100

New member
מאוד משכנע...

ועדיין לא נתת לי אף תשובה על השאלות שלי ועדיין אתה מחפש דרכים להחלץ מזה ועדיין אין לך שום הוכחה לקיומו של ה' ועדיין לא הפרכת את מה שאני כתבתי על כך שיש סתירות בתנ"ך

אוריאל 1

New member
אם אתה באמת מחפש תשובות

ישנו ספר שקוראים לו "מעם לועז",הוא מסביר כל פסוק ופסוק.קראתי את כל השאלות שלך והם ממש נובעות מחוסר לימוד של הדברים.תאמין לי שבמשך הדורות של העם היהודי חיו מיליוני יהודים גאונים אשר הלכו בדרך התורה,הרמב"ם למד רפואה בשירותים והיה רופא עצום וענק בתורה,הרבי מילובאוויטש ידע לדבר לקרוא ולכתוב ב-24 שפות וסיים 3 אוניברסיטאות וכד'.תאמין לי שכל ההיסטוריה של העם היהודי והעובדה שעד היום ישנם פרופסורים גדולים חובשי כיפה ברחבי העולם לא היתה קיימת ונראת כמו שהיא אם היה משהו באמת בשאלות שלך,כי אלו הרי השאלות הראשונות ששואלים בלימוד התורה.אם אתה באמת מחפש תשובות ואת האמת תתחיל לקרוא ספרים. כמו כן אם אתה רוצה לראות באמונה את קיום האלוקים תקרא את פרקי התהילם-מא,מב,מג במשך 40 יום ותראה.

Pure logic

New member
נו למה אתה מחכה?

' תקרא את פרקי התהילם-מא,מב,מג במשך 40 יום ותראה.' לך תקרא משהו 40 פעם ויותר ואז נראה אם תאמין בו.... אחלה שטיפת מוח

אוריאל 1

New member
מודבר על אמונה אחרת

לא מהראש אלה מהלב.ממה אתה פוחד? בדקת בכלל מה כתוב בפרקים אלו בכדי לחשוב שמדובר בשטיפת מוח?

Pure logic

New member
אם תקרא משהו...

מספיק פעמים זו כבר שטיפת מוח - זה מה שגורם לאנשים להאמין באסטרולוגיה - שזה משהו שמבוסס אפילו פחות מהתנ"ך.... יש אנשים שזה לא עובד עליהם (הם נקראים אינטליגנטים) ויש אנשים שזה כן עובד עליהם (פראיירים). אני לא אומר שאתה פראייר, אני אומר שלקרוא משהו שוב ושוב ושוב.... זה שטיפת מוח.

אוריאל 1

New member
תגובה

הבעיה היא שאתה לא עושה הפרדה בין שכל והיגיון לבין רגש האמונה.הראש חושב והלב מרגיש,מה לדעת גורם ללב האדם להרגיש בליבו את נכונות צידקת דרכו? שטיפת מוח היא בראש,בקריאת התהילים אתה תרגיש שינוי ברגש ללא שום קשר למחשבה שלך בראש.אתה יכול גם לטעון שהרגש מתחיל בראש אך לא כך הדבר,לפעמים בן אדם יכול להגיד לך ללא שום סיבה או מחשבה "יש לי הרגשה רעה או הרגשה טובה" {בעזרת ה' רק טובה}.

Pure logic

New member
אין רגש בלב....

הדבר היחיד שהלב עושה זה שואב דם ומעביר אותו אל שאר מערכות הגוף. הרגש הוא סוג של מחשבה.....

freak2100

New member
איך מועבירים גלי רדיו?

אגב, אי אפשר לדעת אם אורי גלר באמת כזה קסום או שהוא עובד על כולנו.

Intere

New member
תגובה למסיונר

מילא כפיות עלובות, מה יקרה אם אומר לך שהיה אדם שהלך על מים?

Brusi

New member
והוא היה יהודי?

וקראו לו ישו? והמים היו מן הסתם רדודים מאוד?!

אוריאל 1

New member
הוא באמת הלך על המים.

הוא היה יהודי,תלמיד חכם שכפר בעיקר.הוא גנב את השם המפורש מבית המקדש ועשה כמה "ניסים".

freak2100

New member
אתם שוב מתחמקים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא מאניין אותי מה נכתב אחרי התנ"ך אלא התנ"ך עצמו וזה שמישהו מפרש את התנ"ך בדרך מודרנית יותר ו"קצת" מתקן את התנ"ך בדרך - זה לא הפואנטה. הסתירות הפנימיות בתנ"ך הן סתירות פנימיות בתנ"ך ולא חשוב מה יגידו הדורות הבאים. מי שכתב את התנ"ך כתב אותו עם סתירות, ולא חשוב איזה עוד ספרים יכתבו - הסתירות האלה תמיד שם. אם תתן לי יישוב של הסתירות זה משהו אחד... אבל להגיד לי לקרוא פירושים אחרים מאשר מה שכתוב שם - זה לא יישוב סתירות אלא תיקונים לתנ"ך.

אוריאל 1

New member
תגובה

ומה שאתה לא יודע הוא שהותרה הקדושה אומרת למשל שצריך ללבוש ציצית אך אינה מסבירה מהו ציצית וכיצד הוא אמור להראות,כמו כן כיצד אמורה להראות סוכה,מהם תפילין וכו'.משה רבינו קיבל שתי תורות בהר סיני תורה שבעל פה ותורה שבכתב.את התורה שבכתב ציוה הקדוש ברוך הוא למשה לכתוב אותה,לא להחסיר ממנה אפילו לא אות אחת ולא להוסיף אפילו אות אחת.את התורה שבעל פה ציוה הקדוש ברוך הוא למשה רבינו להעביר אך ורק בעל פה.כאשר ראה רבי יהודה הנשיא שהגלות מכבידה על עם ישראל וחכמי היהדות הולכים ומתמעטים ומתפזרים למקומות שונים אסף את כל חכמי ישראל לישיבה אחת והם כתבו את התורה שבעל פה על מנת שלא תאובד מן העולם.התורה שבעל פה היא ההסבר לכל התורה כולל ההלכות שנמצאות בתוכה.

freak2100

New member
אוקיי, ובכל זאת

לא חשוב מה תגיד - יש סתירה בין קיומו של ה' לבין הדינוזאורים. לא חשוב מה תגיד - בתנ"ך כתוב שה' ברא את השמים פעמים. (האם יכול להיות שהוא טעה כשכתב את התורה ותיקן את עצמו לאחר מכן? קשה לי להאמין)

למעלה