עוד שאלות...

freak2100

New member
עוד שאלות...

קודם כל, עוד לא קיבלתי תשובות מספקות על השירוש הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=570&msgid=27762884 דבר שני... בראשית, פרק א', פסוק ה': "ויקרא אלוהים לאור יום, ולחושך קרא לילה; ויהי-ערב ויהי-בוקר, יום אחד." אז נגיד שהיה אור לא מהשמש. האור היה "קסום" (איך שלא תקראו לו - אני אקרא לו לצורך העניין פנס). אז מה זה בעצם אומר? שה' חשב "וואו! יש לי רעיון! אני אשתמש בפונקציה המאאאגניבה שיש לפנס שלי של כפתור כיבוי והדלקה, ואז אני אכבה אותו ואדליק אותו ואפילו אתן שם לזמן שבו הפנס שלי כבוי ולזמן שבו הפנס שלי דולק! אני אקרא לזמן שבו הוא דלוק 'יום' ולזמן שבו הוא כבוי 'לילה'. והנה עכשיו אני אגרום ליום להתחליף - הנה אני מכבה את הפנס שלי... ויהיה לילה!! והנה אני מדליק את הפנס שלי... ויהיה יום!! איזה כיף!" בעצם, בתור אור קסום (לא פנס, אור קסום כמו שאתם אוהבים להגדיר אותו), הוא לא נכבה ונדלק מעצמו - אז זאת אומרת שה' שיחק בלעשות חושך ולעשות אור לעצמו... ממש בוגר ה"אלוקים" שלכם....

freak2100

New member
ועוד משהו...

פסוק א', ביום הראשון: "בראשית, ברא אלוהים, את השמיים, ואת הארץ" פסוק ז', ביום השני: "ויעש אלוהים, את-הרקיע" פסוק ח', עדיין ביום השני: "ויקרא אלוהים לרקיע, שמיים" זאת אומרת שביום הראשון הוא ברא את השמיים, שזה השם שהוא נתן לרקיע, וביום השני ברא שוב את השמיים. אתם לא חושבים שזה קצת מגוכך?

freak2100

New member
ושמישהו יסביר לי

מה זאת אומרת: "יהי רקיע בתוך המים, ויהי מבדיל, בין מים למים"
ה' לא יודע שהמים והאטמוספיה בנויים מחומרים שונים
מוזר, בתור יודע כל הוא די טיפש...

freak2100

New member
ו...

"ויבדל בין המים אשר מתחת לרקיע, ובין המים אשר מעל לרקיע" מים מעל לרקיע
ואל תגידו לי שאלה המים במאדים או בכוכבים אחרים, כי את הכוכבים האחרים הוא ברא רק ביום הרביעי

freak2100

New member
ואם כבר היום הרביעי...

אז למה השמש והירח נחשבים לשני הכוכבים הגדולים? חשבתי שיש כוכבים יותר גדולים מהירח, והוא רק קרוב יותר משאר הכוכבים לכדור הארץ ולכן הוא נראה גדול יותר. יכול להיות שכל העולם טועה ובעצם הירח הוא הכוכב השני בגודלו? ובכלל, ה' לא יודע להבדיל בין כוכבים לפלנטות? "הוא" כתב שם שהכל זה רק כוכבים... והוא גם כתב שהכוכבים והירח מאירים על כדור הארץ. מוזר, אני חשבתי שהם רק מחזירי אור... והוא כתב גם שהם המזהים בין יום ללילה. זאת אומרת שהם מתחלפים. ואני חשבתי שאנחנו מוקפים תמיד בגורמי שמים וביום אנחנו פשוט לא רואים אותם

freak2100

New member
ואני חוזר לרגע ליום הראשון

למה הוא היה צריך אור בשביל לראות את העולם? חשבתי שהוא כל יכול, ורק בני אדם וחיות לא יכולים לראות בלי אור...

freak2100

New member
נראה אותכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בפרק א', פסוק כז', ביום השישי: "ויברא אלוהים את-האדם בצלמו, בצלם אלוהים ברא אותו: זכר ונקבה, ברא אותם" כלומר הוא ברא את האדם ואת האישה. ובפרק ב', פסוקים כא'-כב', ביום השביעי: "ויפל יהוה אלוהים תרדמה על-האדם, ויישן; וייקח, אחת מצלעותיו, ויסגור בשר, תחתנה. וייבן יהוה אלוהים את-הצלע אשר-לקח מן-האדם, לאישה; ויביאהא, אל-האדם." עכשיו תסבירו לי, הוא ברא את האישה ביום השישי, ואז שכח שהוא ברא אותה אז הוא ברא אותה שוב ביום השביעי?

freak2100

New member
הוכחה לרשעות של ה':

בראשית פרק יא "א ויהי כל-הארץ, שפה אחת, ודברים, אחדים. ב ויהי, בנוסעם מקדם; וימצאו בקעה בארץ שנער, ויישבו שם. ג ויאמרו איש אל-ריעהו, הבה נלבנה לבינים, ונשרפה, לשריפה; ותהי להם הלבינה, לאבן, והחמר, היה להם לחומר. ד ויאמרו הבה נבנה-לנו עיר, ומגדל וראשו בשמיים, ונעשה-לנו, שם: פן-נפוץ, על-פני כל-הארץ. ה ויירד יהוה, לראות את-העיר ואת-המגדל, אשר בנו, בני האדם. ו ויאמר יהוה, הן עם אחד ושפה אחת לכולם, וזה, החילם לעשות; ועתה לא-ייבצר מהם, כול אשר יזמו לעשות. ז הבה, נרדה, ונבלה שם, שפתם--אשר לא ישמעו, איש שפת ריעהו. ח ויפץ יהוה אותם משם, על-פני כל-הארץ; ויחדלו, לבנות העיר. ט על-כן קרא שמה, בבל, כי-שם בלל יהוה, שפת כל-הארץ; ומשם הפיצם יהוה, על-פני כל-הארץ." שימו לב: "ועתה לא-ייבצר מהם, כול אשר יזמו לעשות." היה לו משעמם אז הוא החליט להרוס להם את מה שהם תכננו אתם לא חושבים שהם מסכנים? ושה' אידיוט שהוא ככה רע אל בני עמו? הם לא עשו שום דבר בניגוד לרצונו...

freak2100

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif יפה, מה שמזכיר לי עוד משהו

דפוק אצל ה'... למה הוא ברא את האדם ככה שהוא יכול לחלות ויש לו תופעות לוואי וכו'? הוא יעני סתם מתעלל בנו בכוונה? אה, ומתי כתוב בתורה שה' ברא את הוירוסים והחיידקים ושאר היצורים החד תאיים? הם לא מוזכרים שם, והם כן קיימים... בקיצור - משהו מאוד מאוד דפוק בתורה...

אויי אתה כל כך מטומטם

תחקור אידיוט תחפש את התשובות אימבציל הכי קל זה לפסול הכל מהספר הזה שאתה מצטט אותו יצאו לא פחות מ- 50000 ספרים אז מה אתה בא ושואל שאלות טיפשיות שמצביעות על בורתך, תתחיל לחקור ותגיע לתשובות האמן לי אתה תקבל תשובה על הכל ואם תשכיל קצת אז תבין את החוכמה שטמונה בתורה

s u p e r mind

New member
אין ספק שיש חוכמה....

אבל גם אין ספק שסיפור הבריאה הוא ערבוביה של ידע בתקופה הקדומה, והוספת אלמנטים אישיים אשר יסבירו ויענו על השאלות הבסיסיות- "כיצד הכל נוצר? מי אנחנו? מה מטרנו?". ואם אתה תתעמק ותחקור, תבין כי התורה נכתבה ע"י סופרים דגולים, ולמרות שהיא ראויה לכבוד בתור היותה יצירה אנושית דגולה... יש להתחייס אליה כאל אומנות, ולא כאל דבר שחיים ומוות תלויים בו.

50000 ספרים שיצאו מהספר הזה כבר

אמרתי?? יש פירוש על כל אות שכתובה בספר הזה אז בבקשה ממך וממנו(הפריק) אל תספרו לי סיפורים על דברים שלא חקרתם ולא בדקתם

freak2100

New member
../images/Emo6.gif איזה תשובה מתחמקת...

בקיצור אין לך מושג אז אתה אומר שאני מטומטם. מאוד קל. ונכון, אחרי שגילו שאין שום היגון לתנ"ך החליטו לכתוב ספרים שמתקנים את התנ"ך. אז בעצם אתה אומר באופן ישיר שבני האדם יותר חכמים מה' - ורק מחזק את דברי. אם יש לך משהו חכם לכתוב אז תכתוב אם כל מה שיש לך זה "אמממ... טוב... נו... לא!" אז לא תודה...

איזה איש מטומטם

נסה לחקור אני לא מתכוון ללעוס לך את האוכל ולהכניס לך אותו לפה

freak2100

New member
חקרתי

קראתי את הפסוקים שהבאתי לכאן והגעתי למסקנה שהם חסרי הגיון

freak2100

New member
שאלתי שאלות

אני לא מחפש "תשובות" אלא תשובה אחת שאני יודע מראש ואתה פשוט לא מוכן להודות בה אלא מנסה לשלוח אותי לחפש תשובות במקור אחר (על מנת שאתה לא תסתבך בלנסות לענות תשובות הזויות) וזה שבניקניים שלך כתוב שאתה אינטילגנטי בעל רמת משכל של 150 IQ לא אומר שאתה באמת כזה, אז אל תשלה את עצמך...

עכשיו הבנתי

אתה לא רוצה להבין טוב אז אם אתה רוצה להמשיך ללכת עם הראאש בקיר אז עשה זאת

freak2100

New member
ההפך...

אתה הוא זה שלא רוצה להודות שכל חייך התפללת לדמות פיקטיבית. במקום לענות לשאלותי אתה אומר "זה לא ככה" - כי אין לך (ולאף אחד) תשובה אחרת מאשר התשובה שאתה כל כך מפחד ממנה - אין אלוהים. אז אני אומר לך את זה, אז במקום לענות לי, מה שאתה אינך מסוגל לעשות, אתה אומר שאני אטום. אחלה טקטיקה - להתקיף את ה"אויב" בלי שום סיבה, על מנת להתחמק מהתשובה הגורלית...

למעלה