עוד שאלות

עוד שאלות

DBGT זה אחרי DBZ ? אם כן ואם לא , כמה פרקים יש בDBGT ? והאם הסדרה הזו נמשכת ? והם DB זה ההתחלה של הכל? ומה עם הסרטים ? איזה צריך להוריד לפי הסדר? והאם יש להם קשר הדוק לסדרה? בבקשה תענו לי :) הגמד

saiyanit

New member
תשובית..

ג'יטי זה רחרי דיביזי.. בג'יטי יש ניראה לי 64 פרקים.. לפי שמועות הסידרה נימשכת..לדיברי יוצר הסידרה לדיבי ורטיגו.. והיא תצא ביפן בקרוב..גם אם רסייטלין מאגר לא מאמין בזה..:\ דיבי זה התחלה של הכל.. אתה לא חייב להרודי לפי הסדר.. רק לפי דצון כן? ואין להם קשר הדוק לסידרה..פעמים הן סותרים את הסידרה..

אוקי : ) תודה רבה :)

אני קודם כל אגמור את DBZ :) גוטן כלי! הוא טמבל לגמרי :) אמממ הציירים בכל אחת מהסדרות הוא אדם שונה ? למשל אמרו לי שהציירים של DBGT וDBZ הם אנשים אחרים.. הגמד

digiash

New member
כמה דברים..

קודם כל יש עשרות ציירים.. לא יכול ליהיות שאדם אחד צייר בעצמו סדרה שלמה.. בשביל זה יש אנשי מקצוע... אבל הממציא של DB וDBZ לא עשה את DBGT.. את ג'יטי עשו אנשים אחרים... בערך.. זה מה שאני זוכר O.ם ורטיגו לא קיים!!! אין דבר כזה! בטח ובטח שאתה חייב להוריד לפי הסדר! מה זו השטות הזו?!

saiyanit

New member
את הסרטים?!

לא הוא לא חייב לפי הסדר! אני ראיתי את הסרטים לט לפי הסדר..והכל מובםן בהחלט ילד!

Shinobi

New member
אין כזה דבר דיביוי זה סתם שמועה

מחורבנת שמעו שהצוריאמה הזה כינס מסיבת עיתונאים אז מה? ראיתמה שכותבים זה לא מה שתמיד נכון.ג'יטי היא סדרת ההמשך האחרונה. זה נשמע משכנע כל המסיבת העתונאים אבל אפילו באתר הרשמי לא רואים אפילו מילה קטנה על סדרת ההמשך הזו פרט לסרט הלא מצוייר של דרגון בול זי.

saiyanit

New member
אולי חשבתם על האפשרות.......

לשלוח שאלה לאתר והם יגידו לכם?!!

אוקי תודה רבה.

שאלה נוספת : איך זה שלגוטן ולגוהן ולטראנקס אין זנב ?? הרי יש להם דם סיאני :) הגמד

digiash

New member
בהתחלה שחכו לצייר את הזנב

ואחר כך כבר לא רצו לבלבל את הצופים אז הם פשוט המשיכו לצייר אותם בלי זנב

אוקיי.. אז לאן נעלם הזנב של גוקו

ושל מקיטה ? הרי הזנב של הסאיינים אמור לצמוח חזרה אחרי זמן מסוים לא? ועברו 7 שנים. הגמד

למעלה