עוד שאלות

mishi777

New member
עוד שאלות

לפני חודש קניתי מכשיר סמסונג חדש מאורנג'.הוא עשה בעיות וגם השירות לא היה משהו אז רציתי להתנתק מאורנג' כשבאתי למרכז שירות לאחר 12 יום נאמר לי שאני לא יכולה לבטל את העסקה עם המשיר כי דיברתי בו מעל ל15 דקות יש לי מס' שאלות: האם באמת יש סעיף כזה שאומר שאם דיברתי מעל ל15 דקות אז אי אפשר להחזיר את המכשיר כי הוא נחשב כבר משומש??וגם אני לא יודעת איפה זה רשום וכשביקשתי מהם לראות איפה זה כתוב הם ענו שיש את זה באינטרנט או משהו כזה...לא צריך להיות להם רשום במרכז שירות ששם גם מוכרים מוצרים את מדיניות החזרת מוצרים??(ראיתי באינטרנט חוק שאומר שכל מקום שבו מוכרים מוצרים(לא זוכרת את המינוח המדוייק) צריכים להציג באופן בולט וברור את מדיניות החזרת המוצרים)האם גם מרכז שירות לקוחות של חברה סלולרית ששם גם מוכרים מכשירים חדשים גם כלול בחוק הספציפי הזה??או שיש חוק אחר???ולפי מיטב ידיעתי אין שם מדיניות החזרת מוצרים.....(אם הייתי יודעת את החוק הזה לא הייתי מדברת 15 דקות הייתי בודקת יותר טוב את המכשיר לפני שהייתי לוקחתאי יכולתי לבטל את העסקה עם אורנג' זה הדבר היחיד שהשאיר אותי באורנג'...האם יש לי עילה לביטול עסקה??

כיום אין צורך לפרסם מדיניות

החזרת מוצרים חדשים שכן הדבר נקבע בחוק הגנת הצרכן. כשהמוצר משומש לא חל עליו חוק הגנת הצרכן ואם רוכש רוצה לבטל את העיסקה עליו לשכנע כי המוצר אינו תקין ולאפשר למוכר לתקנו.

למעלה