עוד שאלונת... האם יש טיפולים נוספים חוץ מנטילת תרופות שיכולים להקל על הטיקים?
ר רותי25 New member 9/11/04 #1 עוד שאלונת... האם יש טיפולים נוספים חוץ מנטילת תרופות שיכולים להקל על הטיקים?
ל לארה5 New member 9/11/04 #4 לי עזר מאוד טיפול התנהגותי-קוגניטיבי בו פיתחתי במשך השנים יכולת שליטה לא מבוטלת בטיקים וב-OCD שלי. בכל זאת יש תקופות שאני נעזרת גם בתרופות.
לי עזר מאוד טיפול התנהגותי-קוגניטיבי בו פיתחתי במשך השנים יכולת שליטה לא מבוטלת בטיקים וב-OCD שלי. בכל זאת יש תקופות שאני נעזרת גם בתרופות.
ש שביק New member 9/11/04 #5 רותי שלום, לעתים גם טיפול בהרפיה עצמית יכול להקל על טיקים, או טיפול הומיאופתי אצל חלק מהלוקים. אין טיפול אחיד המתאים לכולם.
רותי שלום, לעתים גם טיפול בהרפיה עצמית יכול להקל על טיקים, או טיפול הומיאופתי אצל חלק מהלוקים. אין טיפול אחיד המתאים לכולם.
ש שביק New member 9/11/04 #6 חבר'ה יש לי שאלה? מי יודע מה זה "מסטר מיינד"?. מישהו שאל אותי אם שמעתי על מכשיר כזה לטיפול. ואני לא שמעתי ולא ידוע לי דבר על כך. אנא תשובותיכם!
חבר'ה יש לי שאלה? מי יודע מה זה "מסטר מיינד"?. מישהו שאל אותי אם שמעתי על מכשיר כזה לטיפול. ואני לא שמעתי ולא ידוע לי דבר על כך. אנא תשובותיכם!
ה הלנה New member 9/11/04 #7 בת שבע אני לא יודעת בדיוק אבל ראיתית פרסומת, זה מין אוזניות כאלה ששמים וזה אמור לעבוד על הרגעה עצמית.
בת שבע אני לא יודעת בדיוק אבל ראיתית פרסומת, זה מין אוזניות כאלה ששמים וזה אמור לעבוד על הרגעה עצמית.