עוד שאלון:

d r o r y

New member
עוד שאלון:

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: 2.כדורגל: 3.רגשות: 4.כלבים: 5.תכונת הצביעות: 6.אביב גפן: 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: 8.פרחים: 9.המושג "אושר": 10.המשחק "שש בש": -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? 2.אושר או אהבה? 3.פורומים של וואלה או של תפוז? 4.תכלת או אדום? 5.גידי גוב או ברי סחרוף? 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: 7.האם אתה אוהב את עצמך? 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): זהו לבינתיים.תהנווווו!!!!!!!!

ady18

Well-known member
תשובות

מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה:אממ קשה להתמיד לאורך זמן 2.כדורגל:מאוד אוהבת וביחוד את מכבי תל אביב 3.רגשות:דבר מורכב אבל אם לא היה אותם היה משעמם 4.כלבים:אוהבת ומזכיר את הכלב שנפטר לי והכלב היחידי שהיה לי כול החיים 5.תכונת הצביעות:מגעיל 6.אביב גפן:אני לא אוהבת את הפרובקטיות שלו אבל יש לו שירים 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים:משעממים 8.פרחים:לא מתחברת 9.המושג "אושר":זה דבר שמחפשים אותו ולפעמים זה רק רגעים אבל אני חושבת ברגע שמתאהבים האושר הוא בזה 10.המשחק "שש בש":לא משחקת -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון?דניאל 2.אושר או אהבה?אהבה 3.פורומים של וואלה או של תפוז?תפוז 4.תכלת או אדום?תכלת 5.גידי גוב או ברי סחרוף?ברי סחרוף 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות?הטובות 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה?חביתת 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת?הילדות 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)?גם וגם -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך:שעשיתי מסג ואתה מרגיש את הבן האדם שמולך וחברה אני יודעת ומרגישה שקורה לה משהו 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר?הדמות במציאות 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן?לא 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון?בסדר רגיל כזה 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום:אממ שאני עם חברה שלי בחלום ומבלות... 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת:אונס 7.האם אתה אוהב את עצמך?לא 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך:הקשבה רגישה אכפתית חוש הומור 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך?קצת חסרת סבלנות היפראית רצינית 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): 1)עמיר בניון נצחת איתי הכול 2)חיים משה נשבע 3)רגעים רינת גבאי 4)בא מכאב\דניאל סלומון 5)תותים אתניקס 6)גשם טפטף מושיק עפיה 7)פיטר רוט ברח לי שם השיר 8)באה אליכם\מירי מסיקה 9)לשם מירי מסיקה 10)שלמה ארצי חום יולי אוגוסט 11)תודה לך פחד איריס פרחי הם הכי משמעותים בשבילי כרגע בחיים והשניים הראשונים הכי אהובים

d r o r y

New member
עונה לעצמי:

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה:צריך משמעת עצמית בכדי להצליח,אבל יכול להיות אתגרי 2.כדורגל:משחק שפעם אהבתי לראות בטלוויזיה וכיום הרבה פחות,בגלל שנהיה משכרי 3.רגשות:הדבר הכי עוצמתי שיש,יחד עם הדמיון 4.כלבים:מגעילים ומעצבנים 5.תכונת הצביעות:מגעילה ומעצבנת 6.אביב גפן:זמר ויוצר מהגדולים שבגדולים 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים:אנשים כאלו הם בדר"כ המסכנים של העולם הזה.אלו שאוכלים את כל החרא.אנשים כאלו לא נועדו לעולם כזה. 8.פרחים:יכול להיות דבר מקסים 9.המושג "אושר":ההרגשה הכי נפלאה שאדם יכול לחוות,ללא מתחרים בכלל! 10.המשחק "שש בש":משחק סתמי ודפוק -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון?שלמה ארצי 2.אושר או אהבה?אושר! 3.פורומים של וואלה או של תפוז?של תפוז 4.תכלת או אדום?תכלת 5.גידי גוב או ברי סחרוף?גידי גוב 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב?חכמה 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות?אמממ...תלוי באיזו סדרה/סרט מדובר.לרוב,אני מעדיף את הטובות 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה?חביתת ירק.יותר טעים ויותר בריא 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת?לא יודע בינתיים.למראת שאני כבר בן 24 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)?אותו דבר -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך:הדבר היחיד שאני זוכר זה שיום אחד באתי לחייג בפלאפון מספר של איזה מישהו,ובדיוק(!) באותו רגע שבאתי לצלצל,אותו אדם,בכבודו ובעצמו,צילצל אלי לפלאפון 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר?למראת שיש הרבה אנשים חרות בעולם(יותר מידי,אפילו),עדיין יצא לי לראות בסרטים/סדרות מסויימים דמויות יותר רעות מהרעים שראיתי בחיים. 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן?כמובן,מן הסתם. 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון?בכמה ימים האחרונים,אחל'ה!שימשיך ככה. 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום:היו כמה וכמה,אבל אתןל דוגמא אחת:חלמתי שמדברים בטלוויזיה על איזו קבוצת כדורגל שממש הערצתי בעבר(הקבוצה כבר מזמן התפרקה),ואומרים שהיא אחת הטובות שהיו בהסטוריה.הרגשתי כל כך מאושר באותו הרגע! 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת:גם כן,אתן דוגמא אחת מתוך רבות:חלמתי שאני הולך לי ברחוב,באמצע הלילה,ואז מגיע אלי/עובר מולי איזה אדם מפחיד עם מבט של רצח בעיניים,כאילו שהוא הולך לעשות לי משהו.קמתי ממש בבהלה! 7.האם אתה אוהב את עצמך?אדלג על זה לבינתיים.מה שאני יכול להגיד זה שאני משתדל לאחרונה מאוד. 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך:ישר,חבר אמיתי,בעל דמיון מפותח,יצירתי,בעל עקרונות חזקים 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך?פגיע מידי(!),פחדן. 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר):יש הרבה יותר מ 100 אפילו.חחח... זהו לבינתיים.תהנווווו!!!!!!!!

אני

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה:בסדר.אם צריך 2.כדורגל:שיהיה 3.רגשות:חשוב 4.כלבים:חמודים מאוד 5.תכונת הצביעות:שונאת 6.אביב גפן:בסדר 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים:לא צריך להיות מושלם 8.פרחים:בסדר 9.המושג "אושר":אין כזה 10.המשחק "שש בש":אוהבת -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון?דניאל סלומון 2.אושר או אהבה?אושר 3.פורומים של וואלה או של תפוז?תפוז 4.תכלת או אדום?תכלת 5.גידי גוב או ברי סחרוף?אין לי מושג 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב?תלוי 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות?רעות ח 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה?שוקולדדדדדדדדדדדדדד ברוררר 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת?לא חוויתי עדיין את הבגרות המאוחרת 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)?פירות -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: אמממ...הטלוויזיה כל הזמן נכבית לי..בלי שאני לוחצת או משהו וגם יש לי מנורה כזו במטבח ששנים היא כבר לא עובדת.פתאום ישבתי במטבח והיא נדלקה לשנייה ונכבתה 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר?בסרט 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן?איזה שאלות מגניבות!!ואממ..לא מכירה שחקני כדורסל חח 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון?נורמלי 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום:היו כל מיני דברים.. 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת:אממ היו .. אבל לא עולה לי בראש כרגע 7.האם אתה אוהב את עצמך?לא 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: אממ אני לא יודעת.. תשאלו אנשים אחרים 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? -עקשנות (אבל לפעמים זה טוב) 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): 1.TAKE ME AWAY 2.WHAT DREAMS A MADE OF 3.SOLINA 4.אחכה לך בשדות-של משינה 5.ריקוד המכונה-של משינה 6.אני רוצה מכונית-של משינה 7.שלח לי מלאך-של משינה 8.רנה-של משינה 9.באה אלייכם 10.אמצע הלילה בכפר. ויש עוד זהו לבינתיים.תהנווווו!!!!!!!!

../images/Emo210.gif עונה

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: 2.כדורגל: 3.רגשות: 4.כלבים: 5.תכונת הצביעות: 6.אביב גפן: 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: 8.פרחים: 9.המושג "אושר": 10.המשחק "שש בש": -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? כאופי או זמר ? זמר דניאל אופי שלה 2.אושר או אהבה? אושר 3.פורומים של וואלה או של תפוז? אין על תפוז 4.תכלת או אדום? תכלת 5.גידי גוב או ברי סחרוף? אפחד 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב?טוב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? טובות 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? אפחד 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? ילדות 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? ירוקות ! -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך:לא 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? חח חאהבתי... המציאות עולה על כל דמיון :| 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? מה 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? אחלה 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: אין לי כוח 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: לא רוצה 7.האם אתה אוהב את עצמך? 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? יותר מדי שואפת לשלמות וכמובן לא מגיעה אליה =\, לפעמים קמצנית, לפעמים אגואיסטית ומגעילה 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): אי אפשר
זהו לבינתיים.תהנווווו!!!!!!!!

My self and i

New member
אללללללה עונה ../images/Emo203.gif

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: 2.כדורגל: 3.רגשות: 4.כלבים: 5.תכונת הצביעות: 6.אביב גפן: 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: 8.פרחים: 9.המושג "אושר": 10.המשחק "שש בש": -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? שלמה ארצי 2.אושר או אהבה? אושר 3.פורומים של וואלה או של תפוז? תפוווז 4.תכלת או אדום? תכלת 5.גידי גוב או ברי סחרוף? גידי גוב 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? טוב לב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? הטובות 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? חפיסת שוקולד פרה 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? תקופת הילדות 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? סלט ירקות -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: לא יודעת
2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? הדמות 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? הו כן
4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? ככה, הימים האחרונים לא היו משו. 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: שאני מתנשקת עם לורנסו מהסדרה פלוריסיינטה
6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: שאני שותה שוקו ואחת באה אליי ולא נותנת לי לצאת משו כזה לא זוכרת 7.האם אתה אוהב את עצמך? כה
8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: טובת לב, נדיבה, כנה, ישרה, נחמדה
9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? לא סבלנית, מתעצבנת מהר
10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): LET IT BE של הביטלס, ALL YOU NEED I LOVE של הביטלס, לאן שלא תלכי של שירי מימון, כולם רוקדים עכשיו של היי פייב, יום מעונן של היי פייב, MY HUMP של בלאק אייד פיס ועוד מלא שאני לא נזכרת כרגע

|+_()*&^%$#@!~{}":?<>

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: לא כל מי שעושה את זה באמת צריך 2.כדורגל: לא סובלת את זה 3.רגשות: מסוכים לפעמים 4.כלבים: מפחדת מהם מאוד מאוד מאוד 5.תכונת הצביעות: גועל נפש 6.אביב גפן: שירים מהממים קול זוועתי ודעות מטומטמות 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: שירבו כמותם 8.פרחים: יש כמה יפים ועם ריח טוב 9.המושג "אושר": מישהו באמת כזה לגמרי??? 10.המשחק "שש בש": תמיד אני שוכחת איך משחקים -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? דניאל סלומון 2.אושר או אהבה? שניהם ביחד 3.פורומים של וואלה או של תפוז? תפוז 4.תכלת או אדום? תכלתת 5.גידי גוב או ברי סחרוף? אפחד 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? טוב לב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? הטובות 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? שוקולדדדד 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? ילדות 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? אממ... פירות -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: להתחיל?!? 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? לא יודעת לדמיין את זה עכשיו 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? דמיינתי אותו חח 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? וואלה טוב 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: אני אשמור לעצמי 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: על חייזירים!! לא רוצה להזכר בזה 7.האם אתה אוהב את עצמך? בקטנה 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: לא סובלת שאלות כאלה 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? וכאלה 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): אני מביאה רק שירים באנגלית... בעברית זה ממש לא ברור אפילו ה50 שהכי... GROOVE COVERAGE- POISON DJ SAMMY- HEAVEN(וגם את הגרסה השקטה של השיר עם אותה זמרת) CELINE DION- MY HEART WILL GO ON IRENE CARA- FAME SYLVER- FORGIVEN DEBORAH COX- EASY AS LIFE WHITNEY HOUSTON- WILL ALWAYS LOVE YOU RUPEE- TAMPTED TO TOUCH USHER- I NEED A GIRL LUCIE SILVAS- WHAT YOU MADE OF יש עוד כמה אבל אין מקום ואין כח לרשום חח... טוב נו נרשום בכל זאת: EVENESENCE- MY IMMORTAL CASCADA- EVERY TIME WE TOUCH DIMOND- REASON GET LOW- LIL' JON & THE EASTSIDE BOYZ טוב נו אין לי כח יותר חח

עונה~~~~~

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: דבר אפשרי ורצוי למי שצריך 2.כדורגל: פעם אהבתי.חבורת אנשים רצים אחרי כדור 3.רגשות: דבר נפלא 4.כלבים: יש חמודים ויש תוקפנים,אני בעד החמדים 5.תכונת הצביעות: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 6.אביב גפן: "כי עם הזמן..כי עם הזמן הכל חולף" 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: כן ירבו 8.פרחים: דבר נפלא שאני מאוד אוהבת!~ 9.המושג "אושר": כיף 10.המשחק "שש בש": אני תמיד קורעת את אח שלי בו -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? שלמה ארצי 2.אושר או אהבה? אהבה מביאה אושר... 3.פורומים של וואלה או של תפוז? תפוז!! 4.תכלת או אדום? תכלת 5.גידי גוב או ברי סחרוף? גידי גוב 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? שילוב של השניים 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? בד"כ הטובות 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? ברור שחפיסת שוקולד פרה 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? האמצע 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? שניהם -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: פעם אחת ישבנו בבית של נליה,ופתאום קנקן הלימונדה התנפץ מעצמו! 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? בסרט 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? ברור 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? בסדר 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: *שמור במערכת* 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: שהמורה שלי לספורט-רחלי, חוטפת את הילדים בכיתה שלנו לאולם ספורט ופתאום נכנסים חבורת פסיכיאטרים ואומרים לה "אסתר,אנחנו מחפשים אותך כבר המון זמן" סטייל בתיה ממשחק החיים
זה היה מפחידדד.. 7.האם אתה אוהב את עצמך? יש ויש 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: 5.??הגזמתם.יש אחד.עיניים 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך: הברכיים,הרגישות.. 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): שיר בעיפרון (בית הבבות) because of you (קלי קלארקסון) לשם (מירי מסיקה) לאן שלא תלכי (שירי מימון) אותך (שירי מימון) הכל עד לכאן (עמיר בניון) האיש ההוא (יהודית רביץ) שירים של שלמה ארצי שירים ממחזות זמר (שיקגו, שלמה המלך ושלמי הסנדלר ועוד ועוד)

ester6

New member
../images/Emo9.gifעונההה

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: דבר שממש קשה לעשות.. אבל אם ממש רוצים אפשר להצליח.. ואגב.. אני צריכה דחוף לצערי..
2.כדורגל: משחק די משעמם אם אתם שואלים אותי.. אני ממש לא מתה עליו..
3.רגשות: הדברים הכי יפים שאדם יכול להרגיש.. אם אין לבנאדם רגשות הוא לא אדם.. 4.כלבים: חיה ממש חמודה שאני ממש רוצה אבל כל המשפחה שלי לא סובלת.. ואחות שלי אפילו פוחדת פחד מוות בערך מ-
5.תכונת הצביעות: תכונה מגעילה.. אני שונאת אנשים צבועים.. 6.אביב גפן: בנאדם דכאוני ברמות מגעילות.. אבל יש לו שירים יפים.. 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: אניח אישית ממש אוהבת אנשים כאלה כי הם האנשים הכי אמיתיים.. אבל אנשים כאלה בדרך כלל הם קורבן גדול מאוד לניצול.. מניסיון..
8.פרחים: דבר ממש יפה.. שאם מביאים בזמן יכול לעשות למישו את היום
9.המושג "אושר": דבר שאנשים מחפשים כל החיים.. אבל לא שמים
בעצם שהם כבר מצאו אותו.. 10.המשחק "שש בש": משחק ממש נחמד שאני ממש אוהבת.. וגם די טובה אפשר להגיד.. סתם תלוי ביחס למי..
-זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? דניאל סלומון.. 2.אושר או אהבה? אושר.. 3.פורומים של וואלה או של תפוז?
4.תכלת או אדום?
5.גידי גוב או ברי סחרוף? לא זה ולא זה 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? טוב לב..
7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? הטובות..
8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה?
9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? הילדות..
10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? לא זה ולא זה.. ואי אפשר לומר על סלט שהוא במיטבו..
-שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: לא יודעת.. 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? האדם במציאות.. 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? לא יודעת.. 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? לא משו.. 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: לא יודעת אני בד"כ לא זוכרת חלומות טובים.. 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: חלומות מפחידים אני דוקא כן זוכרת
... פעם אחת מזמן אחרי שמישהי שאני ממש אהבתי נהרגה בפיגוע חלמתי שאני בפיגוע.. וגם נהרגתי בחלום..
...... והיה חלום עוד יותר מפחיד.. שאחרי שדיברתי עם חברה ממש טובה שלי שנאנסה... חלמתי שאנסו אותי בחלום.. עד היום אני זוכרת כל פרט בחלום.... ומתה מפחד..
7.האם אתה אוהב את עצמך? לא..
8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: אני לא יודעת אם יש חמש... אני לא חושבת שאני אדם רע.. אני פשוט לא אוהבת את עצמי.. בכלל.. 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? אני שקטה..
אני סגורה..
אני בקושי מדברת
.. אני אדישה..
... ןעם כל זה אני גם שמנה...
.... יו אלוהים אני שונאת את עצמי... אפילו יותר ממה שחשבתי..
10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם: רק עשר??!
Beautiful Soul-Jesse McCartney
Because Of You-Kelly Clarkson
Untitled- Simple Plan
Welcome To My Life-Simpla Plan..והאמת אני גם ממש מזדהה איתו...
Perfect-Simpla Plan.. איתו אני אפילו מזדהה יותר..
Becouse You Live- Jesse McCartney
Why Don't You Kiss Her- Jesse McCartney
I'm Just A Kid-Simple Plan
Best Day Of My Life-Jesse McCartney
I Want It That Way-Backstreet Boys יש עוד מלא אבל כתבתי רק 10... שאלון נחמד...

למעלה