עוד שאלון...

noooga

New member
עוד שאלון...

פילוסופי או משהו כזה (ככה נכתב בפורום 'סקרים ושאלונים') הוא יכול להיות מטומטם אבל גם מאוד מעניין.. הכל תלוי בכם. 1.מי את? 2.מה את? 3.מי החברים שלך ואגיד לך מי את-מסכימה? 4. את חושבת שנכפה עלייך להיות מי שאת או שאת עיצבת לעצמך את דמתך ואישיותיך? 5. איך היית מגדירה את האישיות שלך? 6. למה? 7. האם אנחנו שחקנים בידו של במאי? 8. או האם אנחנו הבמאים של עצמנו? 9. מה דעתך על הבמאי- היית מגדירה אותו כאלוהים? 10. איך היית מגדירה את אלוהים? 11. מאמינה בו? 12. למה? מה גורם לך להאמין בו? 13.מה לגבי אטאיסטים? 14. למה את חושבת שקיימים מלא זרמים של אמונה ודת? 15. היטלר- מה את חושבת עליו? 16.מעריצה אותו או לא? 17.סטלין, צ'רציל, קנדי, בגין, רבין? יש מישהו מהרשימה הזו שאת מעריצה? 18. למה כן או למה לא? 19. חושבת שהדת והאמונה נוצרו יש מעין? 20. השאלון הזה מהווה בעינייך שאלון אתגרי פילוסופי ואינטלקטואלי? 21. כבד מדיי? 22. מ1-10 כמה הוא היה מקבל?

noooga

New member
עונה...../images/Emo60.gif

1.מי את? נגה, נערה בגיל ההתבגרות... לא חכמה ולא טיפשה.. חושבת יותר מדי.. אך עם זה אני גם ספונטנית.. זהו בערך. 2.מה את? 3.מי החברים שלך ואגיד לך מי את-מסכימה? כן 4. את חושבת שנכפה עלייך להיות מי שאת או שאת עיצבת לעצמך את דמתך ואישיותיך? אממ.. גם זה וגם זה.. אני בחברה שחושבת כמוני, מתלבשת כמוני ומתעניינת בדברים שאני מתעניינת בהם.. אני בחרתי להיות עם החברים האלה ולהיות עם האישיות הזאת.. הייתי גם יכולה להיות בקבוצה של ערסים- אבל אני לא. 5. איך היית מגדירה את האישיות שלך? אישיות נורמלית.. כל אחד חושב עלי אחרת. 6. למה? כי אני מתנהגת עם כל אחד שונה.. יש אנשים שאני פתוחה איתם מאוד ויש אנשים שאני סגורה ואז אני נראת להם מוזרה כזאת.. 7. האם אנחנו שחקנים בידו של במאי? לא 8. או האם אנחנו הבמאים של עצמנו? אולי.. 9. מה דעתך על הבמאי- היית מגדירה אותו כאלוהים? אין לי מושג.. לא יודעת לענות. 10. איך היית מגדירה את אלוהים? רוח שיכולה לעולל דברים איומים וגם לחולל ניסים.. 11. מאמינה בו? כן 12. למה? מה גורם לך להאמין בו? החינוך שלי- בית מסורתי.. האמת היא שלא חשבתי על זה כ"כ.. אני לא יודעת אם כשאהיה גדולה אני אמשיך עם המסורת- אולי כי אני לא הכי מאמינה.. 13.מה לגבי אטאיסטים? לא יודעת 14. למה את חושבת שקיימים מלא זרמים של אמונה ודת? כדי שיהיה גוון, דעות שונות, מן "אקשן" בעולם. 15. היטלר- מה את חושבת עליו? יצור לא אנושי עם מחשבות חולניות, חולה נפש.. הייתי יכולה להמשיך לקלל את המנוול הזה שגרם כ"כ הרבה סבל אבל אני אתאפק עכשיו. 16.מעריצה אותו או לא? ברור שלא! 17.סטלין, צ'רציל, קנדי, בגין, רבין? יש מישהו מהרשימה הזו שאת מעריצה? לא מעריצה אף אחד שקשור בפוליטיקה.. 18. למה כן או למה לא? כי ככה, המילה פוליטיקה עושה לי רע.. 19. חושבת שהדת והאמונה נוצרו יש מעין? מה? לא הבנתי. 20. השאלון הזה מהווה בעינייך שאלון אתגרי פילוסופי ואינטלקטואלי? חח מה? 21. כבד מדיי? אם היו ממשיכים בעוד הרבה שאלות כאלה אז הוא היה כבד מדי... בכמות הזאת זה נורמלי ונחמד. 22. מ1-10 כמה הוא היה מקבל? 4

../images/Emo9.gifעונה!

1.מי את
אור.....בת 15 שמאוד משתדלת להיות שמחה אבל בימים האחרונים אני כל הזמן בדיכי ואין לי מושג למה...אנשים-תעודדו אותי! 2.מה את
3.מי החברים שלך ואגיד לך מי את-מסכימה
אני חושבת שלא.....החברות שלי לא משקפות אותי...למרות שאני נורא אוהבת אותם-אנחנו כאילו משלימות אחת את השניה...כל אחת בדרך אחרת 4. את חושבת שנכפה עלייך להיות מי שאת או שאת עיצבת לעצמך את דמתך ואישיותיך
תלוי...ברור שאני עיצבתי את עצמי בל סתם נגיד- אסור היה לי לצאתעם מכנסיים לבחוץ או דברים כאלה ובסוף זה עיצב אותי להיות דתיה....גם לבצפר(היסודי)לא אני בחרתי ללכת וכ"ו 5. איך היית מגדירה את האישיות שלך
ואוו אני לא יודעת 6. למה
7. האם אנחנו שחקנים בידו של במאי
תלוי..... ברור (בשבילי!)שהקב"ה הוא הבמאי פה אבל עדיין יש לנו בחירה חופשית. 8. או האם אנחנו הבמאים של עצמנו
גם...אנחנו בוחרים בסופו של דבר מה לעשות 9. מה דעתך על הבמאי- היית מגדירה אותו כאלוהים
בוודאי 10. איך היית מגדירה את אלוהים
קודם כל אלוקים.....אי אפשר להגדיר כזה דבר, אני חושבת שזה גדול ממני 11. מאמינה בו
בוודאי 12. למה
מה גורם לך להאמין בו
קודם כל החינוך שלי- בית דתי והכל וגם , סתם כל דבר.... איך נברא העולם ודבים כאלו? ברור שיש פה משו עליון.... 13.מה לגבי אטאיסטים
שיהיה לכם בהצלחה בדרכם..... 14. למה את חושבת שקיימים מלא זרמים של אמונה ודת
אני חושבת שכולם בטוחים שיש פה משהו ...וכל אחד מפרש אותה בדרכו... אפשר לקרוא לזה- הטבע והאנרגיות וכ"ו.... 15. היטלר- מה את חושבת עליו
ימח שמו וזכרו!!!!!!!!!!!!! 16.מעריצה אותו או לא
חס וחלילה!מה השאלה פה בכלל??? 17.סטלין, צ'רציל, קנדי, בגין, רבין
יש מישהו מהרשימה הזו שאת מעריצה?אוליי קנדי 18. למה כן או למה לא
19. חושבת שהדת והאמונה נוצרו יש מעין
מממש לא 20. השאלון הזה מהווה בעינייך שאלון אתגרי פילוסופי ואינטלקטואלי
חייבת להגיד שכן.....כל הכבוד נוגית!!!
(למרות שלא כתבת אותו) 21. כבד מדיי?לא 22. מ1-10 כמה הוא היה מקבל
9...כי אני לא אוהבת שכותבים אלוקים עם ה' אווו איזה שאלון! חחחהה אחלה יום אנשים ואנשות!! אור

אאאאאאממ

1.מי את? יערה.. הדתיה האותודוכסית הישראליתה ילדיה בבצפר שלי 2.מה את? סתלו למעלה 3.מי החברים שלך ואגיד לך מי את-מסכימה? אממ, ככה ככה. יש חברות שהם פשוט בול כמוני ואנחנו נשמות תואמות ויש שממש רחוקות ובכל זאת אני חולה הליהם 4. את חושבת שנכפה עלייך להיות מי שאת או שאת עיצבת לעצמך את דמתך ואישיותיך? בחיים לא נכפה עליי!! 5. איך היית מגדירה את האישיות שלך? אמממ כועסת מהר מאוד והרבה מאו, ועם המווןן ציניוית 6. למה? ככה 7. האם אנחנו שחקנים בידו של במאי? לא 8. או האם אנחנו הבמאים של עצמנו? לא 9. מה דעתך על הבמאי- היית מגדירה אותו כאלוהים? לא 10. איך היית מגדירה את אלוהים? אממ.... מי שמחליט על כל העולם אבל לא בתור במאי אלא בתור החלטות גורליות וגדולות. את הדברים הקטנים הוא משאיר למלאכים 11. מאמינה בו? מאוד 12. למה? מה גורם לך להאמין בו? אם הוא לא היה לא הייתי כיולה לקום בבוקר. 13.מה לגבי אטאיסטים? אנשים מסכנים 14. למה את חושבת שקיימים מלא זרמים של אמונה ודת? כי אנשים אוהבים לחשוב שהם יותר חכמים ממה שבם למדו 15. היטלר- מה את חושבת עליו? איך העזם בכלל לכתוב את השם שלו??? 16.מעריצה אותו או לא? מה השאלה הזאת בכלל? 17.סטלין, צ'רציל, קנדי, בגין, רבין? יש מישהו מהרשימה הזו שאת מעריצה? אני לא מעריצה בכללל!! 18. למה כן או למה לא? כי הם החליטו על חיים של אנשים אחרים 19. חושבת שהדת והאמונה נוצרו יש מעין? חס וחלילה!! וכותבים את זה יש מאין 20. השאלון הזה מהווה בעינייך שאלון אתגרי פילוסופי ואינטלקטואלי? מהה? 21. כבד מדיי? כן. 22. מ1-10 כמה הוא היה מקבל? 2.. אבל נחמד לנסותש אאלונים אחדים..

chagiti

New member
עונה...

1.מי את?חגית,בת כמעט 15,יהודיה -דתיה ,ישראלית גאה,ילדה דיי שמחה אבל לפעמים יש מצבים של דיכי 2.מה את? 3.מי החברים שלך ואגיד לך מי את-מסכימה?כן 4. את חושבת שנכפה עלייך להיות מי שאת או שאת עיצבת לעצמך את דמתך ואישיותיך?אין לי מושג! 5. איך היית מגדירה את האישיות שלך?ביישנית ומופנמת 6. למה?ככה 7. האם אנחנו שחקנים בידו של במאי?לא 8. או האם אנחנו הבמאים של עצמנו?כן 9. מה דעתך על הבמאי- היית מגדירה אותו כאלוהים?אולי 10. איך היית מגדירה את אלוהים?לא יודעת במילים 11. מאמינה בו?ברור 12. למה? מה גורם לך להאמין בו? 13.מה לגבי אטאיסטים? 14. למה את חושבת שקיימים מלא זרמים של אמונה ודת? 15. היטלר- מה את חושבת עליו? 16.מעריצה אותו או לא? 17.סטלין, צ'רציל, קנדי, בגין, רבין? יש מישהו מהרשימה הזו שאת מעריצה?לא 18. למה כן או למה לא? 19. חושבת שהדת והאמונה נוצרו יש מעין? 20. השאלון הזה מהווה בעינייך שאלון אתגרי פילוסופי ואינטלקטואלי? 21. כבד מדיי?כן 22. מ1-10 כמה הוא היה מקבל?5

עונההההההההה

1.מי את?אלה 2.מה את?בן אדם 3.מי החברים שלך ואגיד לך מי את-מסכימה?בכיף שלך 4. את חושבת שנכפה עלייך להיות מי שאת או שאת עיצבת לעצמך את דמתך ואישיותיך?ברור שאני....חח אם לא אני אז מי??
5. איך היית מגדירה את האישיות שלך?הממממ
6. למה?למה המממממ?? 7. האם אנחנו שחקנים בידו של במאי?ברור שלא 8. או האם אנחנו הבמאים של עצמנו?בטח שכן 9. מה דעתך על הבמאי- היית מגדירה אותו כאלוהים?אמרתי שאין שום במאי 10. איך היית מגדירה את אלוהים?לא הייתי מגדירה אותו כי כהוא לא קיים 11. מאמינה בו?לא 12. למה? מה גורם לך להאמין בו?אמרתי שאני לא מאמינה 13.מה לגבי אטאיסטים?מה זה?? 14. למה את חושבת שקיימים מלא זרמים של אמונה ודת?הממממ לא חשבתי על זה אף פעם 15. היטלר- מה את חושבת עליו?שהוא חתיכת מגעיל גזען וכל הקללות שקיימות אתם יכולים להוסיף לו
16.מעריצה אותו או לא?בעעעעעעע ממש ממש לא!! 17.סטלין, צ'רציל, קנדי, בגין, רבין? יש מישהו מהרשימה הזו שאת מעריצה?המממממ אולי רבין 18. למה כן או למה לא?1.אני לא מכירה את שאר2.כי רבין האמין בדרך השלום והדיבורים ולא בדרך המלחמה והכיבוש וגם אני מאמינה בזה 19. חושבת שהדת והאמונה נוצרו יש מעין?מה זה יש מעיין?? 20. השאלון הזה מהווה בעינייך שאלון אתגרי פילוסופי ואינטלקטואלי?הממממממ מה?? 21. כבד מדיי?קצת 22. מ1-10 כמה הוא היה מקבל?7

MK respect

New member
=]

1.מי את?מירי=) 2.מה את?אממ....עצבנית..חח... 3.מי החברים שלך ואגיד לך מי את-מסכימה?לא.. 4. את חושבת שנכפה עלייך להיות מי שאת או שאת עיצבת לעצמך את דמתך ואישיותיך?נראלי שאני בעיקרון עיצבתי את האישיות שלי.. 5. איך היית מגדירה את האישיות שלך?מחורבנת+++ 6. למה?כי אני סתם עצבנית וכאני עצבנית (רוב הזמן...) אנלחא מתייחסת לאנשים והם נעלבים מזה...ואזגמני צורחת ואז האנשים שאני צורחת עליהם נעלבים מזה... 7. האם אנחנו שחקנים בידו של במאי?מההה?? 8. או האם אנחנו הבמאים של עצמנו?מההה?? 9. מה דעתך על הבמאי- היית מגדירה אותו כאלוהים?מהה?? 10. איך היית מגדירה את אלוהים??? 11. מאמינה בו?בטחח!!! טאטע-אוהבים אותךך!!! 12. למה? מה גורם לך להאמין בו?מודה אני לפניך, מלך חי וקיים שהחזרת בי נשמתי בחמלה רבה רבה אמונתך!!! 13.מה לגבי אטאיסטים?מזה?? 14. למה את חושבת שקיימים מלא זרמים של אמונה ודת?כי לאט לאט כווולךם מבינים שיש טאטע,בורא עולם,אבא שבשמייםם!! 15. היטלר- מה את חושבת עליו?ימח שמו!! 16.מעריצה אותו או לא?חס וחלילהה 17.סטלין, צ'רציל, קנדי, בגין, רבין? יש מישהו מהרשימה הזו שאת מעריצה?אפחדד 18. למה כן או למה לא??? 19. חושבת שהדת והאמונה נוצרו יש מעין?מה?? 20. השאלון הזה מהווה בעינייך שאלון אתגרי פילוסופי ואינטלקטואלי?השאלון הזה הוא בשפה גבוהה מדי בשבילי, אם לא שמתם לב עד עכשיו שאני כתבתי בחצי מהדברים פה :מהה??? 21. כבד מדיי?כע 22. מ1-10 כמה הוא היה מקבל?2

למעלה