עוד שאלון:)

עוד שאלון:)

קצת שונה כי הם מתחילים לחזור על עצמם. 1.מה היית בגלגול הקודם? כנ 2.מה תהיי בגלגול הבא? 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? 7.נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? 10.נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? . 11.מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? 15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? 17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? 18. הצלחת? 19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשי לפני מותך? 21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? 24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? 27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? 28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? 29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? 30. כמה בדלי סיגריות יש לידך כרגע? 31. את עישנת? 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? 33. עם מי? 34. כמה זמן? 35. מי יזם את השיחה? 36. על מה דיברתם? 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? 38. זה מעניין? 39. האם את מדברת לעצמך? 40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? 44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? 46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? 47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? 48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? 50. את מאוהבת? 51. איזה דרדס את? 52. איזה דמות את מהמומינים? 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? 54. מה את לובשת עכשיו? 55. מה זה זוטובוס לדעתך? 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? 57. באיזה צבע החדר שלך? 58. יש תמונות על הקירות? 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? ! 61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? 1990 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 4? 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת? 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? 70. האם את פדנטית? 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? 72. קיפי או אופניק? 73. אריק או בנץ? 74. שקע או תקע? . 75. בץ או נולי? 76. עמיר פרץ או דודו זר? 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? 78. עצירות או שלשול? 79. התעטשויות או שיהוקים? 80. טאקי או פוקר? 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה???

אני-

1.מה היית בגלגול הקודם? לא מאמינה בגלגולים 2.מה תהיי בגלגול הבא? כנ"ל 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? לא 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? אממ לא זוכרת 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? לא 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? חח מאיפה הבאתם את זה? 7.נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? של חבר שלי כי היא הכי טובה שאני מכירה 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? איכסה, לא רוצה! 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? אמממ מיקי מאוס? חח 10.נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? . אףאחד 11.מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? אמא'לה 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? יש כמה, לא אציין בשמות. 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? "אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות, כי השמיים גדולים והדמעות קטנות. תעצמו את העיניים כל גשם ראשון ותחשבו עליי":( 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? לא 15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? בעינת- קבורה אזרחית 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? ירייה בראש או כדורים 17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? לא 18. הצלחת? לא ניסיתי 19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? חח לא 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשי לפני מותך? אני לא רוצה לדעת שאני הולכת למות:( זה עצוב מדי 21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? הכל למשפחה והחבר:( אוף אתם מדכאים אותי 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? בבקשה תחזיר אותי ואעשה פרצוף מתחנן 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? לא 24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? סתם כי בא להם 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? אממ אני אוהתב במבהביסלי ביחד ואז עדיף גריל. אבל אוהבת את רובם נראהלי 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? אממ אין לי רעיון 27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? ענבים, אבל כולם לא משהו 28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? שוקולד 29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? וואי וואי קשה, אוהבת הכככל 30. כמה בדלי סיגריות יש לידך כרגע? אין 31. את עישנת? לא 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? לפניי חמישים דקות 33. עם מי? חבריקו יפיופיקו 34. כמה זמן? חצי שעה, יותר נכון 32 דקות. 35. מי יזם את השיחה? הוא התקשר, כפרעליו 36. על מה דיברתם? על הכל חח 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? עיתון 38. זה מעניין? היה בסדר 39. האם את מדברת לעצמך? לא 40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? לפעמים b12 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? לא יודעת 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? אולי, כשיש קשרים 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? הוא עושה אנדנדינו 44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? לא 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? אכזבה, אבל זה עצוב יותר ממצחיק. 46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? לא זוכרת 47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? אף אחד 48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? אממ שיהיה צייד 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? אממ זבוב 50. את מאוהבת? מאוד 51. איזה דרדס את? דרדסית 52. איזה דמות את מהמומינים? מומין אמא חחח 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? כשהם פונים אליי אני עונה 54. מה את לובשת עכשיו? טרנינג כחול וחולצה קצרה שחורה 55. מה זה זוטובוס לדעתך? אוטובוס של זונות? 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? אממ.. 57. באיזה צבע החדר שלך? 3 קירות לבן ואחד סגול 58. יש תמונות על הקירות? חח כן 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? בערך 250 שקל 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? ! לא הייתי מחליפה אותם! 61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? בעבר אנערף.. הלידה שלי? אבל זה איכס חח.. בעתיד לראות את המשפחה שתהיה לי. 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 4? חחחח אני לא אשיר 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? אושר, לא להשמין(חח אני כזאת שטחית), שהמשפחה שלי תהיה בריאה 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? את ויטל 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת? לא יודעת 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? יש עוגיות מה זה טעימות על שמך 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? להיות בלתי נראת 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? חצי כפית 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? חבר שלי 70. האם את פדנטית? מה זה? 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? צרפתית 72. קיפי או אופניק? מי זה אופניק? אז קיפי 73. אריק או בנץ? אריק 74. שקע או תקע? .תקע 75. בץ או נולי? בץ 76. עמיר פרץ או דודו זר? דודי'לה 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? אף אחד:( 78. עצירות או שלשול? עצירות 79. התעטשויות או שיהוקים? שניהם מעצבנים ממש אבל אפצ'ים 80. טאקי או פוקר? טאקי 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? שלום:) 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? תבחרו אתם

lia2sh

New member
משעמם לי...

1.מה היית בגלגול הקודם? קיפוד 2.מה תהיי בגלגול הבא? צב 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? לא 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? היום
שכנה שלי... "שיהיה לך המון בהצלחה, נשששששששששמה" 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? לא 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? מי בדיוק מאמין בזה? 7.נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? אגנס ג'ונקסה בויאג'ו הידועה בשם "מאמא תרזה".. הלוואי ויכולתי לעשות את העולם טוב יותר, לכמה שיותר אנשים - ככה יותר טוב 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? צב - יש לי קטע כזה עם הבית... הלוואי ויכולתי לסחוב אותו איתי על הגב השבור שלי... 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? היפייפיה הנרדמת - מגניב לישון 100 שנה ולא להזדקן! 10.נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? סלין דיון בתקווה שהנשמה תביא איתה גם את הקול. 11.מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? סבתא שלי ז"ל ואמא שלי.. 2 דורות של שלמות. 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? אבא שלי 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? "כאן מונחות עצמותיה של אישה שהייתה כמלאך עוד בעודה בחיים" "
חחחח 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? לאאאאא 15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? בבית? 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? אני נגד התאבדות בכל מקרה
17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? לא ממש 18. הצלחת? לא 19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? חחחחחחחחחח לאאא 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשי לפני מותך? פשוט אהיה עם האנשים שאני אוהבת באמת... 21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? חצי למשפחה, חצי לחייל 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? "מה קורה אחותי?" 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? חחחחחחח
24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? כי התינוק מחרבן בשקית ואז זה לא טעים... לכאלה שהחיים שלהם חרא 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? לא אוהבת.. 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? בטעם תות בננה
27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? תפוזים 28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? שוקולד 29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? בוטנים 30. כמה בדלי סיגריות יש לידך כרגע? 0 31. את עישנת? לא 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה?לפני 10 דקות 33. עם מי? החייל 34. כמה זמן? 3 דקות 35. מי יזם את השיחה? אני

lia2sh

New member
ממשיכה

36. על מה דיברתם? אם הוא בא לראות אותי או שיש לי אישור ללכת לישון 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? אחד הספרים של ג'וזף פיינדר... אין לי כבר מה לקרוא :&#39
38. זה מעניין? יאפ 39. האם את מדברת לעצמך? לאא... 40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? לא 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? נא לא להשתין מסביב לאסלה 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? לא יודעת... 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? עושה אנדנדינו 44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? אולי 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? שפרה 46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? עבר לידי מישהו ואמר לי שלום ולא ידעתי מי זה... מסתבר שזה היה מישהו שהיה איתי בשכבה ולא ידעתי על קיומו. 47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? אחת מהשכבה... 48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? צייר 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? טינקרבל... לא יודעת למה 50. את מאוהבת? כן
51. איזה דרדס את? דרדסית 52. איזה דמות את מהמומינים? מומין אימא 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? לא 54. מה את לובשת עכשיו? ג'ינס וקפוצ'ון של הגדוד של החייל 55. מה זה זוטובוס לדעתך? סוג של מונית 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? אממ...
57. באיזה צבע החדר שלך? תכלת 58. יש תמונות על הקירות? כן 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? שנקל 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? ! את אמא שלי לא הייתי מחליפה בעד שום הון שבעולם וכמעט כל אחד בעולם טוב יותר מאבא שלי 61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? בעבר - 1983 בעתיד - ליום החתונה שלי 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 6? בן המלך - משינה 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? אושר, חכמה, ויכולת לתת מעצמי כמה שיותר 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? את החייל שלי 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת? יש SMSים... למה בקבוק? 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? you're going down!!! 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? לעוף 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? 2 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? החייל החתיךךך שלי 70. האם את פדנטית? מאווווד 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? צרפתית 72. קיפי או אופניק? קיפי 73. אריק או בנץ? אריק 74. שקע או תקע? .תקע 75. בץ או נולי? נולי 76. עמיר פרץ או דודו זר? חחחחח לא זה ולא זה 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? חצ'קונים 78. עצירות או שלשול? אין משהו באמצע? 79. התעטשויות או שיהוקים? התעטשויות 80. טאקי או פוקר? טאקי 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? hey you! 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? אתה תבחר!

lia2sh

New member
את יותררר

טל... איך אני אחיה בלי לדבר איתך לפחות פעמיים ביום? אני לא מתכוונת להגמל!!! לא יעזור לך! אני אציק לך!
מתה עלייך אחותי... אחות אמיתית...

../images/Emo121.gif../images/Emo119.gifאווו..שאלון קריפי..../images/Emo119.gif../images/Emo121.gif

1.מה היית בגלגול הקודם? אמממ..לא מאמינה בזה, אבל אולי נרקומנית, או אלכוהוליסטית 2.מה תהיי בגלגול הבא? סביר להניח שנרקומנית או אלכוהוליסטית (עם סטטיסטיקה לא מתווכחים, אה?) 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? לא ממש, לא. 4.מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? אתמול 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? לפעמים, כשבא טוב... 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? לא. 7.נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? לא חושבת על מישהו ספציפי, אבל אולי סבא שלי. איש ענק. 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? יונק דבש. חיה שלא יודעים עליה הרבה, אבל היא מאוד מיוחדת. וגם דולפין! 9.נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? ג'סיקה ראביט. איזו נשיות מתפרצת! 10.נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? הייתי שמחה לקבל את הנשמה של אנג'לינה ג'ולי (כלומר, בראד פיט) 11.מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? אוווה..קצת גדול עליי השאלה הזו 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? המנהלת שלי מהתיכון 13.מה יהיה רשום על המצבה שלך? "היא הייתה סופרת. היא התאהבה. אלה היו חייה." 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? לא, נראה לי שבקיבוץ שומרים לנו אותם בלי שנבקש 15.מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? איפה שנולד הבן אדם. 16.מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? דרכים טובות לא מוליכות למקומות רעים 17.האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? חלילה 18.הצלחת? 19.האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? I guess I'll never know . 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשי לפני מותך? אפסיק לנשום? 21.אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? אווו.. את החדר שלי אין לי ברירה אלא להוריש חזרה לקיבוץ. את תכולתו הכוללת, מלבד המחשב, אני מורישה להוריי מולידיי (חוץ מאת הקופסה של כל הצעוצועי מין, שאם אפשר לזרוק אצל השכנה מלמעלה זה יהיה נפלא). את המחשב ליואלי, ואת אוסף הדיסקים לאחי הקטן. 22.מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? "שב זקנצ'יק, יש לנו דיבור צפוף" 23.האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? לא. אני רואה בזה דרך לשאוף חתיכות במבה ולדמוע שעה אח"כ 24.מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? אה,זה פשוט. וזאת תשובה בדוקה אגב. שאלתי מישהו שעובד באוסם (כם זה הטריד גם אותי!!). אז ככה....כמעט כל החברות מעדכנות אריזות של מוצרים ותיקים. אוסם, למשל, שינו את אריזות הביסלי-במבה-אפרופו (מישהו זוכר את העטיפה של פעם? זאת עם הזהב, והתמונה של קופסת גבינה?). בכל החטיפים זה תפס, מלבד בבמבה. הייתה אשכרה דרישה של הקהל לבמבה כתומה. אמרו שהתינוק פחות טעימה,לא אורגינלית, וכו'. אני אגב,גם חושבת ככה. ומצד שני היו אלה שכבר למדו לאהוב את התינוק, והתרגלו אליו. לכן במבה הוא החטיף היחיד שעדיין מיוחד בשתי אריזות שונות בו זמנית. (אלה היו 60 שניות על למה יש שני סוגים של במבה) 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? גריל, כי הוא הולך מעולה עם במבה כתומה. 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? ביסלי במבה 27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? אם סחוטרי, אז תפוזים. אם תעשייתי, אז ענבים. 28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? ח-ו-מ-ו-ס 29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? קבוקים! ברור. וגם קשיו קצת. ככה, בצד.. 30.כמה בדלי סיגריות יש לידך כרגע? "סיגריות"...3. 31.את עישנת? בין היתר. 32.מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? לפני חצי שעה 33. עם מי? סתם איזה חפרנית 34.כמה זמן? 10 דק'. חפרנית.... 35.מי יזם את השיחה? בטוח לא אני... 36.על מה דיברתם? הייתה צריכה עזרה בלימודים.. 37.מה היה הדבר האחרון שקראת? קטע מ"האוהל האדום", ספר שאני קוראת עכשיו.
38. זה מעניין? חבל על הזמן 39. האם את מדברת לעצמך? כמעט ולא 40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? חחחח.. 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? "מהירות מינימלית לנסיעה - 70 קמ"ש ", שיחול על כל מי שנוסע בנתיב השמאלי 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? סוג של. הם מלקקים אותו הרבה. 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? תמנונים לא שותים קפה, כאילו דה!
44.האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? נראה לי שכן. מקווה שכן. ומקווה שמהסיבות הנכונות. 45.מה השם הכי מצחיק ששמעת? מָזנָט (שם אתיופי). קצת מזכיר בזנ"ט. 46.מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? צעקתי על השכן שלי שיפסיק לעשות כ"כ הרבה רעש כשהוא וחברה שלו שוכבים, כי אני מנסה ללמוד וזה מפריע פצצות, וכל הזמן הזה לא ידעתי שאמא שלו יושבת בתוך הדירה שלו ושומעת הכל. 47.מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? שכן שלי..? 48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? צייד 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? צדה. צבי! 50. את מאוהבת? עד מעל לראש... 51. איזה דרדס את? דרדסטלה (מה'דרדסטלנים') 52. איזה דמות את מהמומינים? סנופקין 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? משתדלת שלא 54. מה את לובשת עכשיו? ג'ינס וחולצה קצרה 55. מה זה זוטובוס לדעתך? אוטובוס של זונות? 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? מכירות את המערכון של שחר חסון, על זה שתמיד שאתן מחטטות באף, בשיעור, ככה, בקטנה שאף אחד לא יראה..ויוצא לכם איזה משהו מגעיל כזה,ש נדבק לציפורן ולא זז? ולא משנה מה תעשי, הוא ישאר שם, או מקסימום יעבור מאצבע לאצבע? ואת מחרפנת? אז צריך מילה שתגדיר ת'מצב הזה 57. באיזה צבע החדר שלך? מן ירוק בהיר. 58. יש תמונות על הקירות? ברור. 4 לפחות... 59.כמה כסף יש לך בארנק כרגע? 147 ש"ח ו 80 אג'. 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? ! לא מחליפה אותם בחיים! 61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? 1971, עדיף לפני ה 3 ביולי. הייתי שמחה להספיק לעשות את ג'ים מוריסון לפני שהוא מת... 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 4? פרח הלילך/חווה אלברשטיין 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? שישמור גם על כל יקיריי, להיות חלקה בכל הגוף כל החיים בלי להצטרך להוריד שיער ואם אפשר שלום עולמי. 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? נו, באמת..:) ברור,לא? 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת? "הכל בסדר, תשלחו לנו גולדסטאר" 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? "כול כלב ביג'י יומי" 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? לעוף!!! 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? Non, thank you. I'm sweet enough 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך?ג'וני דפ 70. האם את פדנטית? לא ממש, לא 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? לטינית 72. קיפי או אופניק? אופניק!! 73. אריק או בנץ? בנץ 74. שקע או תקע? Fags... 75. בץ או נולי? בץ! 76. עמיר פרץ או דודו זר? אף תשובה אינה נכונה 77.. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? פלולה 78. עצירות או שלשול? עצירות 79. התעטשויות או שיהוקים? התעטשויות...אומרים שכל אפצ'י זה חצי אורגזמה..:) 80. טאקי או פוקר? קשה, מנוולת! מממ..מממ..פוקר. 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? Take me to your DEALER 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? מבצע סבתא

הכל כדי לא ללמוד לערבית ../images/Emo3.gif

1.מה היית בגלגול הקודם? מממ בטח חתול או משהו, כי אני נקייה בטירוף
2.מה תהיי בגלגול הבא? מאיפה לי. 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? פעם האמנתי ממש, עכשיו לא יודעת. שמעו, יש מצב.. לא יודעת נו. 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? ממש לא מזמן - הבויפרינד. 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? לפעמים. זה יפה לאללה :] 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? לא, מי המציא את זה? 7.נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? לא רוצה אף נשמה. שכל נשמה תישאר לעצמה. 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? כנ"ל 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע?
אממ סופרמן
10.נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? .עזבו אותי, שישארו להם איפה שהם. 11.מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? לי-אתי. פשוט נשמה טובה! 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? נסראללה? 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? לא יודעת. שאהבו אותי או משהו... 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? בטח!@#!$!# 15.מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? באדמה? מה זה השאלות האלה... 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? ממ. כדור בראש נראה לי. או לקפוץ ממקום ממש גבוה, ככה אפשר גם להינות מהנפילה... צניחה חופשית חינם
17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? לאלא. 18. הצלחת? חדל עם השאלות התאבדות! 19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? מממ לא. אבל ראיתי פעם אחת מישהי בשמלה לבנה פרחונית הולכת בפארק, מצמצתי והיא לא הייתה שם
היא גם הייתה מעורפלת כזאת והיה לילה. לא יודעת, אולי זה סתם היה הדמיון שלי. 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשי לפני מותך? לא יודעת מתי אני אמות ככה ש... 21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? לא יודעת עזבו אותי ממוות עכשיו.. 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? שיגיד לי אחת ולתמיד מהי משמעות החיים.. 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? ב-ר-ו-ר! זה שוס! 24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? האמת שבאמת יש סיבה! הבמבה הכתומה (בלי התינוק) היא רכה יותר, לתינוקות או משהו.. 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? ביסלי גריל - הכי קלאסי מבחינתי. 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? ביסלי בטעם במבה
27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? תפוזים סחוט
28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? גם וגם. אבל לחוד
29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? קשיו, לגמרי. 30. כמה בדלי סיגריות יש לידך כרגע? אין ולא יהיו. 31. את עישנת? לא ולא. 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? לפני דקה בערך.. 33. עם מי? עם החייל שלי. 34. כמה זמן? איזה שניה וחצי חח. 35. מי יזם את השיחה? אני. 36. על מה דיברתם? הוא אמר לי שהם עוד לא סיימו לעבוד והוא יתקשר אח"כ. זהו. 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? על גזרת עו"י בערבית
38. זה מעניין? חחח לא כלכך. 39. האם את מדברת לעצמך? רק כשאני מתעצבנת, צועקת "נו!" או "למה!"
40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת?

המשך

41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? "זהירות נהגים חותכים בצומת" 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? שאלה טובה... 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? לדעתי הוא מחזיק עם כל הידיים - שיתחממו
44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? לא נראה לי. 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? אוקיי אוקיי תחזיקו חזק - שרוליק (ש' שהיא כמו ס'..) ובקיצור - שרול
46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? חיבקתי איזה חבר שיכור של אמיר מהצבא אחרי שהוא הופיע. לא יודעת מה הקשר פתאום, אבל הוא נראה כאילו הוא בא לתת חיבוק אז זרמתי
47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? המורה שלי לפיזיקה. 48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? ציירת אני ממש לא. גם ציידת לא. 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? עזבו אותיייייי. 50. את מאוהבת? מסתבר שכן... 51. איזה דרדס את? ממ דרדסית? אני אישה, מה... 52. איזה דמות את מהמומינים? לא זוכרת את הדמויות.. 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? לא במיוחד. 54. מה את לובשת עכשיו? מכנסי ספורט אדומים וסווצ'רט פולין לבן. 55. מה זה זוטובוס לדעתך? אוטובוס עם זין?
56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? "כוסטינל"
(קוקסינל בשפת המורה שלי לתנ"ך חחח) 57. באיזה צבע החדר שלך? הקירות כאילו? בז' כזה. 58. יש תמונות על הקירות? עדיין לא, אבל קניתי עכשיו תמונה ממש יפה של מרילין מונרו, ואני גם תולה לוח שעם עם מלא תמונות של חברות ושלי ושל החבר. יפה לאללה :] 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? מממ אולי 50 ש"ח.. 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? אף אחד, להיות עצמאית כבר. 61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? לתחילת השנה הזאת, לעשות אותה מחדש... או לסופה, שתיגמר כבר. 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 4? שיר שכתבתי שקוראים לו "מעניין לי ת'תחת". 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? שיהיה את זה גם לכל מי שאני אוהבת וחשוב לי. 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? פסנתר. 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת? מתגעגעת? 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? "יא! המן הרשע! תביא אוזן.."
67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? נראה לי בלתי נראית. זה שימושי.. גם לעוף זה מגניב, אבל בלתי נראית יותר מתאים לי. 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? 2 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? ג'וליאן מקמהון
70. האם את פדנטית?מאווווווד. 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? צרפתית, גרמנית, ספרדית.. 72. קיפי או אופניק? מי זה אופניק? אני אבחר בקיפי.. 73. אריק או בנץ? שניהם!
74. שקע או תקע? .מי מבדיל ביניהם? 75. בץ או נולי? בץ! 76. עמיר פרץ או דודו זר? חחח דודו זר 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? חצ'קונים - כי זה חולף, ופלולה נשארת לנצח. 78. עצירות או שלשול? לא זה ולא זה
79. התעטשויות או שיהוקים? שיהוקים
80. טאקי או פוקר? טאקי 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? קח אותי איתך 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? שאלה טובה.

lia2sh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

כפרעליך... רק את יכולה להצחיק אותי ככה גם כשאת לא על המחשב!

McBlack

New member
../images/Emo45.gifגם אני חשבתי על לי-את בגן עדן אבל

לא אהבתי את הרעיון שנהיה בצדדים שונים

lia2sh

New member
../images/Emo9.gif

מסכימה... גם ככה להיות בלעדיך בגן עדן זה לא שווה... זה גיהנום...

McBlack

New member
אנחנו כאלה קיטשיות שבא לי להקיא ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

McBlack

New member
../images/Emo13.gif

1.מה היית בגלגול הקודם? פרה 2.מה תהיי בגלגול הבא? ירבוע 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? לא במיוחד 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? היום בבסיס, לא חסר 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? לא, נשמה 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? לא 7.נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? Oo 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? אה הא 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? סנופקין היה כוסון. אבל אני לא כזה מתה על כל השאנטי באנטי הזה. די שטויות. למרות שסה"כ יפה לו לנדוד. גם שמלה זה יפה לו. 10.נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? .לא תודה 11.מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? ג'ק בלאק?
13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? "שלום הייתי מאיה!!!!!!!" 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? לא יצא לי עדיין 15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? וועו ווע 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? לא יצא לי לבדוק. בטח ציאניד. מהיר ולא כלכך מלכלך. 17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? חחחח 18. הצלחת? כן
19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? כן 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשי לפני מותך? אצחק 21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? שווה בשווה בין כלמיני אנשים ואגודות 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? שלום אני מאיה!!!!! (אני לא באמת כזאת מקורית) 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? אבוי, לא, זה בגדר תחביב בלבד 24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? הזה עם התינוק זה חדש יותר, השני עוד לא קלט שהוא בהיריון 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? כולם נחמדים 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? ביסלי שוקובו XD 27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? דובדבנים [= 28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? תלוי במצברוח. לרוב שוקולד 29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? וואי קשה, לרוב קשיו 30. כמה בדלי סיגריות יש לידך כרגע? 93 אלף, אני אוספת בארון :) 31. את עישנת? כן 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? לפני שעה 33. עם מי?לי-את 34. כמה זמן? 6 דקות ולפני זה לא יודעת כמה 35. מי יזם את השיחה? היא התקשרה 36. על מה דיברתם? היא לא הייתה מרוצה מדברים שחברה שלה סיפרה לה על המסלול 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? את השאלה הקודמת 38. זה מעניין? לא במיוחד 39. האם את מדברת לעצמך? לא 40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? נו באמת 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? אם היה להם בוהן, אולי 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? ביד שהכי קרובה, מן הסתם 44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? מקווה שלא, אם כן אז בתחום מאד מסויים שרוב הסיכויים שלא יביא לידי כך שאוכלוסיית העולם תכיר אותי :) ולא, אני לא מדברת באופן תיאורטי 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? אורפז
46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? אני לא עוקבת, אני עושה די הרבה שטויות (בעיקר בבסיס) ולא חסרות פעמים שאנשים רואים אותי, מזמן כבר למדתי להתעלם... 47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? אין 48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? תפסנית בשדה שיפון 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? הייתי מציירת צייד צד יתושים 50. את מאוהבת? כן [= 51. איזה דרדס את? דרדטמבל? 52. איזה דמות את מהמומינים? מממ היצורים הקטנים האלה... היו כמה כאלה, אחים, שאמא שלהם הייתה מעיקה וקפדנית כזאת והסתובבה כמו מטומטמת עם מטרייה... אז הם נראו די שמחים וקופצניים, נראה לי שכזאת 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? מה לי ולנהגי מוניות? 54. מה את לובשת עכשיו? חולצת פוטר ורודה של פיג'מה, מכנסי צבא וגרבי שינה [= 55. מה זה זוטובוס לדעתך? אוטובוס זוטר, כמו 841 המאסף מק.שמונה עד ת"א... 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? i'm out of ideas 57. באיזה צבע החדר שלך? לבן 58. יש תמונות על הקירות? כן... 4-6 של פרסומות ישנות מעיתונים, אחת של ברני (הדינוזאור, כן), אחת יפה של דוגמנית עאלק מהורהרת ושל סאות'פארק. נראה לי שזהו 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? במזומן אולי 15 ש"ח 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? אף אחד אחר... לא מתפשרת. 61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? 1933, הייתי בועטת להיטלר בביצים ובורחת חזרה ^^ 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 4? 'כוסית' של השרוט 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? אושר, הצלחה ואת כל הנ"ל לאנשים שחשובים לי 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? נו באמת 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת? "שלום אני מאיה!!!!!!!"
66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? על הזין שלי המן הרשע 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? לעוף, מה הייתי עושה בלתי נראית? אנשים לא היו נותנים לי לעבור במעבר חצייה 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? 0 סוכר, בלי תיון ושהמים לא יעברו את ה-20 מעלות 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? איתמאמייייייייי
אני בטוחה שגם לו יש קטע עם שלום עולמי... 70. האם את פדנטית? לעתים 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? גרמנית ו/או סינית 72. קיפי או אופניק? אופניק, את קיפי עשתה בחורה 73. אריק או בנץ? אריק 74. שקע או תקע? .מה אני יודעת 75. בץ או נולי? נוליייייייייי כי היא בלונדינית כוסית אחושרמוטה 76. עמיר פרץ או דודו זר? דודו זר 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? פלולה, אפשר להוריד בניתוח.. 78. עצירות או שלשול? חחח וואי התחלתי את השאלון הזה מהסוף ולא ממש ברור לי מה דה פאק הולך פה... 79. התעטשויות או שיהוקים? התעטשויות זה כיף 80. טאקי או פוקר? תלוי במצברוח 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? אנתה בידובי?
82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? טלנובלה קומית עם במאי מחורבן הודגש באמצעות מדגישומטיק

supi5

New member
משעמם אז יאלה....

1.מה היית בגלגול הקודם? הממ..בטח איזה תרנגולת או משהו.. 2.מה תהיי בגלגול הבא? עדיין תרנגולת 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? יש מצב, עדיין בספק 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? עכשיו בשיחת פלאפון- חבר שלי :) 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? מזה? דיכאון? אם כן אז יוצא הבאה- יש ערס קטן בבית.. 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? מה ?! 7.נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? לא הייתי רוצה לקבל אף נשמה אחרת.. 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? אותו דבר למעלה.. 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? אותו דבר למעלה.. 10.נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? .כנ"ל 11.מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? בגן עדן? טוב, אז אם יש כזה אז לסבתא שלי, אישה מקסימה 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? אחמדיניג'אד ונסראללה 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? ת.נ.צ.ב.ה 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? חס וחסה. אני מקווה שזה רחוק ממני 15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? בבית קברות (?!) 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? לחתוך ורידים (לא מעודדת את זה!) 17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? לא (אם זכור לי..לא ניסיתי להתאבד..סתם איימתי) 18. הצלחת? --- 19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? אני חושבת שכן ^^ או שדמיוני מפותח מידי 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשי לפני מותך? איך אני אדע שאני עומדת למות? >< 21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? אני חושבת שהייתי מורישה חצי לבעלי לעתיד בע"ה (החבר הנוכחי) וחצי לאחותי הקטנה 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? תודה שנתת לי את ההזדמנות לחיות 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? זה יותר טעים כשזה נכנס אח"כ לפה :) 24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? יש דבר כזה? חשבתי יש רק עם תינוק >< 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? מעדיפה להתרחק מביסלי כמה שאפשר 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? בטעם מנגו? יכול להיות מגנובי ^^ 27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? תפוזים 28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? חומוססססססססס 29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? קשיו שליטה! (מכורה...) 30. כמה בדלי סיגריות יש לידך כרגע? 0 (לא מעשנת..) 31. את עישנת? כן, ניסיתי..הצלחתי..הייתה לי תקופה של עישון כזה...אבל הפסקתי.. 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? לפני...7-8 דקות בערך.. 33. עם מי? החבר המושלם שלי :) 34. כמה זמן? 9 דקות ככה...מה לעשות.. 35. מי יזם את השיחה? הוא (חיכיתי לשיחה ממנו מהצהריים, הוא לא יכל לדבר..) 36. על מה דיברתם? על כמה שאחנו מתגעגעים, אוהבים, על מה שמחכה לי שבוע הבא כשהוא מגיע ^^ חח המ...על זה שלא נתנו לו גימלים ועוד מלא..לא זוכרת.. 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? קראתי? חחח.. את החיבור שכתבתי (ש"ב בחיבור והבעה..מה לעשות..בגרות בקרוב..) 38. זה מעניין? לא! 39. האם את מדברת לעצמך? כשאני עצבנית אני אומרת לעצמי בשקט "להירגע להירגע.." ..חוץ מזה..לא כל כך :p 40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? לא חושבת שזה משהו חמור :D 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? "זהירות, נהגים פוזאיסטים לפניך, שמור מרחק" 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? יש מצב! 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? הוא עושה אנ-דנ-דינו 44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? לא שואפת להיות 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? הכי מצחיק? טוב לא יודעת אם הכי מצחיק אבל בחיים לא שמעתי אותו לפני כן - קסם 46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? התקלחתי ואחרי המקלחת שמתי לב שהחלון של המקלחת שמשקיף אל הרחוב פתוח לרווחה..מעניין מי זכה לצפות במחזה המרהיב.. (חחחחחחחחחח ..סתם...עלק..פחח) 47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? את המורה שלי לחיבור 48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? צייר 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? הייתי מנסה לצייר את חבר שלי ואם הייתי מצליחה הייתי תולה את התמונה בחדר שלי :) חחחחח 50. את מאוהבת? מאוד ^.^ 51. איזה דרדס את? הדרדס הזה שמפוצץ את כולם על הזמן חחחח 52. איזה דמות את מהמומינים? מאי הקטנה.... קטנה ומציקנית חהחחהחה :) 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? הם אלה שמתחילים לדבר איתי על החיים...אני זורמת בשיחה חח 54. מה את לובשת עכשיו? חולצת בית ספר ומכנס טרנינג (??) 55. מה זה זוטובוס לדעתך? אוטובוס זול [??!?!] 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? מלפלפון חח 57. באיזה צבע החדר שלך? שמנת עם פסים עבים-דקים-בינוניים של גווני ורוד 58. יש תמונות על הקירות? שלי ושל חבר שלי מתנשקים 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? 5 אגורות 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? להחליף את ההורים שלי?! חס וחלילה..יש לי תהורים הכי חמודים בעולם :) 61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? וואלה לא יודעת...חחח 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 4? במידה ואגיע לשם הייתי שרה איזה שיר של שירי מימון.. 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? עוד 3??? ת'כלס הייתי מסתפקת באילו..אולי הצלחה בלימודים ובקרייריה העתידית שלי חח..זהו 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? את חבר שלי .. לא צריכה יותר מזה ^^ (נשמעת נואשת? אז..אני לא! :) ) 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת? *LOVE AND PEACE* 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? אין לי דיבור איתו 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? לעוף 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? כפית אחת שטוחה 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? עומר מהישרדות..תגידו שהוא לא יפיפה!!!!!!!!! ניראה אתכן :) 70. האם את פדנטית? שו.......? 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? צרפתית 72. קיפי או אופניק? הא?.......נלך על קיפי נו... 73. אריק או בנץ? בנץ (לא זוכרים מי זה מי חחח..) 74. שקע או תקע? .תקע (לא מבדילה בינהם סורי!) 75. בץ או נולי? בץ 76. עמיר פרץ או דודו זר? דודו זר חחח 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? פלולה אחת ליד האף..תמיד אפשר להסיר ללא צלקות..חצ'קונים יכולים להשאיר לך צלקות על ימין ועל שמאל 78. עצירות או שלשול? שלשול חחחחחחחחחח 79. התעטשויות או שיהוקים? אפצ'י...שנואת שיהוקים! 80. טאקי או פוקר? טאקי 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? כמה כמוך עוד יש? 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? קומדיה משולב עם אימה זהו? חחח מי בכלל יקרא את זה.. לילה טוב לכן/לכם :)

למעלה