(עוד) שאלון

Meitarii

New member
אאני עונה נה נה נה נה P:

שם: מיתר :)
ת. לידה:2.78.92
מקום מגורים:ראשל"צ
מגמות לשנה הבאה: תעשיה וניהול
יחידות:5 מתמטיקה 4 אנגלית
אחים/אחיות: 3 אחים
חיית מחמד: אין.
אוכל~
מאכל אהוב:סיני והמבורגר
פרי אהוב:אפרסק , תפוח
ירק אהוב:-
משהו שבחיים לא תאכלו:פירות ים וכאלה
טעם בגלידה: אממממ... תות
בכוֹס או בגביע:גביע
טעם במסטיק:לימון תות משו כזה
תוספת על הפיצה:לא אוהבת פיצה =\
עתיד~
איפה היית רוצה לגור בעתיד:ראשון
לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא:מקסיקו :)
באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה:מקסיקו
במה תרצה/י לעבוד:עוד לא החלטתי
מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה:כלכלה
ילדים? כמה?6
איזו שפה תרצה/י ללמוד?פורטוגזית
פנאי~
מה התחביבים שלך?חברות יציאות מחשב שום דבר מיוחד =\
מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות?|סדגש עונים על שאלונים חחחח
|
מה המוזיקה המועדפת עליך?כזאת שקטה באנגלית
משתמש/ת הרבה בפלאפון?כן לצערי
איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום?בבית
לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב? לאככול
כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר? משתדלת פעם ביום
תחנת רדיו:-
ערוץ בטלוויזיה: yes star 1 2 3
סדרה/תכנית:אקסטריםם מייאובר
אתר אינטרנט: תפוז , מקושרים
בשביל העומק~
עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת?בוב ספוג
למה כלבים שונאים חתולים?כי הם מציקים להם
למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים? כיי הם חרמניםם רצח XD
איזה חיה זאת דודידו? דובי לא ?
אם לא הייתה לך ברירה-
איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך? סלט
איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך? becuse u love me של סלין דיון
איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך?העיקר לא ורוד
ובשביל השטחיות~
כמה פעמים גירדת באוזן היום? פעמיים אולי
כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום?די הרבה
מה עדיף-
ים/בריכה:ים
אסמסים/שיחה בטלפון: SMS
בשר/רצח:בשר
[בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה: ברזיל לא?
גיל 12/13:13
יולי/אוגוסט:אוגוסט.. יומודלת
שחור/לבן:לבןןןןןןןןןןןןןןן
חורף/קיץ:קיץ
סתיו/אביב:אביב
לונה פארק ת"א/סופרלנד:סופרלנד
המומינים/שאלתיאל קואק:המומינים
פיפי/קאקי: אף אחד =\
מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק:עט
אלגברה/גיאומטריה:אלגברררה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Stootz

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

שם:סתיו
ת. לידה:14.10.1992
מקום מגורים:חיפה
מגמות לשנה הבאה:אממ נראלי תיאטרון.
יחידות:במה?
אחים/אחיות:אחות אחת
חיית מחמד:נליה הכלבה ומיקי החתולה
אוכל~
מאכל אהוב:פיצה
פרי אהוב:לא אוהבת
ירק אהוב:לא אוהבת
משהו שבחיים לא תאכלו:ג'וקים ותולעים וזוחלים למיניהם
טעם בגלידה:וניל עוגיות
בכוֹס או בגביע:כוס
טעם במסטיק:מנטה
תוספת על הפיצה:זיתים
עתיד~
איפה היית רוצה לגור בעתיד:אממ או כאן או אמריקה
לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא:אמריקה
באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה:עוד שנה באמריקה לא תזיק
במה תרצה/י לעבוד:שחקנית
מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה:לא יודעת עוד
ילדים? כמה?אין לי מושג חח יש עוד זמן
איזו שפה תרצה/י ללמוד?ספרדית למרות שאני כבר יודעת את הרוב,אבל אני ארצה לדבר חופשי:]
פנאי~
מה התחביבים שלך?לשחק,לרקוד,לשיר
ומחשב איך לא
מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות?במחשב ועם חברות
מה המוזיקה המועדפת עליך?היפ הופ ופופ
משתמש/ת הרבה בפלאפון?כן
איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום?חח במחשב
לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב?אממ כל פעם משו אחר חח
כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר?שבועיים ככה חח
תחנת רדיו:גלגל"צ
ערוץ בטלוויזיה:הוט 3
סדרה/תכנית:אלמה פיראטה
אתר אינטרנט:ישראבלוג
ותפוז
בשביל העומק~
עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת?אלאדין
למה כלבים שונאים חתולים?הם לא
למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים?חחחחח לא ברור
איזה חיה זאת דודידו?דוב נמלים!
אם לא הייתה לך ברירה-
איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך?אין לי מושג חחח
איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך?always-bon jovi
איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך?אין לי מושג חח
ובשביל השטחיות~
כמה פעמים גירדת באוזן היום?לא נראלי גירדתי בכלל=)
כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום?חחחחחחח וואי כל כך נכוןןXDDD אממ בטח מלא פעמים חח
מה עדיף-
ים/בריכה:בריכה
אסמסים/שיחה בטלפון:אסמסים
בשר/רצח:רצח!!!בשר זה רצחחח
[בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה:חחחחחחחחחXDDגם וגם
גיל 12/13:13
יולי/אוגוסט:יולי
שחור/לבן:לבן
חורף/קיץ:קיץ
סתיו/אביב:סתיו
לונה פארק ת"א/סופרלנד:לונה פארק כי אף פעם לא הייתי בסופרלנד חחחח
המומינים/שאלתיאל קואק:שאלתיאל קואק!!!!!!!!!!!!
פיפי/קאקי:פיפי
מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק:עט חחח
אלגברה/גיאומטריה:גם וגם
טוב אני אעזוב אתכם.אוקי דוקי
יום טוב שיהיה לכם!יום טוב!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miss RockRose

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

שם:לוטם ת. לידה:3.4.92 מקום מגורים:חיפה מגמות לשנה הבאה:עדיין לא ידוע בקשר לשנה הבאה... יחידות:אנגלית - 5(אולי 7
) ומתמטיקה - 5 אחים/אחיות:אח (בן 4) אחות(בת 9) חיית מחמד:הייתה כלבה ותהיה עוד אחת
אוכל~ מאכל אהוב:סיני ושניצל של אמא
פרי אהוב:מנגו
ירק אהוב:
משהו שבחיים לא תאכלו:עגבנייה טעם בגלידה:וניל ושוקולד תפוז
בכוֹס או בגביע:גביע טעם במסטיק:אמממ טרופי תוספת על הפיצה:פיטריות ותנסו עם אננס זה גם נחמד
עתיד~ איפה היית רוצה לגור בעתיד:חיפה
לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא:ברזיללללל והודו האמת
(זה מרוב שטיפות מוח
) באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה:ישראל
במה תרצה/י לעבוד:פסיכולוגית מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה:אמממ....פסיכולוגיה^^ ילדים? כמה?2-3 איזו שפה תרצה/י ללמוד?איטלקית פנאי~ מה התחביבים שלך?מוזיקה(לשמוע), חברים,סרטים!!!!!
מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות?בידיוק מה שאני עושה עכשיו
מה המוזיקה המועדפת עליך?הכול אין עדיפות!!!!
משתמש/ת הרבה בפלאפון?די
איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום?בבית
לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב?בערב אני יוצראת מהחדר לסלון
סתםםםם אמממ אני לא מיוצאי קבוע
כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר?אוהוווווו תחנת רדיו:גלגל"צ ערוץ בטלוויזיה:94 (MTV BASE) סדרה/תכנית:חברים (how u doin'?
) אתר אינטרנט:תפוז!?
בשביל העומק~ עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת?אממ יש מצב שעם פלאש
הוא הכי מצחיק(אם מדובר בבנאדם) אם אפשר להיות ליברלים אז באגס באני
למה כלבים שונאים חתולים?כי חתולים הם סנובים!!!! למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים?שאלה טובה....להפנות ליוצר
איזה חיה זאת דודידו?דוב מחונן
אם לא הייתה לך ברירה- איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך?פסטה
איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך?אמממממ שאלה קשה מידי
איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך?לבן ובשביל השטחיות~ כמה פעמים גירדת באוזן היום?לא נראה לי שגירדתי....:| כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום?אוהו מלא חחחחחחחחחחחחחחחח......
מה עדיף- ים/בריכה:ים
אסמסים/שיחה בטלפון:שיחה בשר/רצח:בשר [בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה:חהחה
אמממממ הודי מפורטוגזיה
גיל 12/13:12 יולי/אוגוסט:יולי שחור/לבן:לבן חורף/קיץ:קיץ סתיו/אביב:אביב לונה פארק ת"א/סופרלנד:לא הייתי בסופרלנד
(אבל לפי העיצוב - סופרלנד) המומינים/שאלתיאל קואק:המומינים פיפי/קאקי:פיפי מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק:עיפרון מכני כי תמיד יש את החרא הקטן שמשאיל ולא מחזיר!!!! אלגברה/גיאומטריה:אלגברה טוב אני אעזוב אתכם. יום טוב שיהיה לכם! הודגש באמצעות מדגישומטיק

DEANC

New member
עונה

שם: דין.
ת. לידה: 22/3/92.
מקום מגורים: ת"א.
מגמות לשנה הבאה: בוחרים אצלנו בסוך י'.
יחידות: 5 במתמתיקה, עוד לא קבעו לנו מעבר לזה.
אחים/אחיות: 2 אחיות קטנות (11 ו-2)
חיית מחמד: אחות תינוקת
אוכל
מאכל אהוב: צ'ונט עם קישקע וכדומה
פרי אהוב: בננה.
ירק אהוב: אני לא בקטע של ירקות.
משהו שבחיים לא תאכלו: לעולם אל תאמר לעולם.
טעם בגלידה: ריבת חלב/שוקולד.
בכוֹס או בגביע: גביע.
טעם במסטיק: מנטה חזקה.
תוספת על הפיצה: אקסטרה רסק ואקסטרה גבינה.
עתיד~
איפה היית רוצה לגור בעתיד: בבית.
לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא: ארה"ב.
באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה: ארה"ב.
במה תרצה/י לעבוד: משהו שיכניס כסף
לא יודע, משהו עם מחשבים כנראה.
מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה: הנדסת תוכנה או שיט דומה.
ילדים? כמה? 3 נראה לי אחלה.
איזו שפה תרצה/י ללמוד? נשית.
פנאי~
מה התחביבים שלך? להפגש עם חברים ולאכול.
מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? גולש באינטרנט ואוכל.
מה המוזיקה המועדפת עליך? פאנק רוק.
משתמש/ת הרבה בפלאפון? לא כ"כ.
איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום? בבית.
לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב? לגינות.
כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר? שבועיים-חודש.
תחנת רדיו: לא מקשיב לרדיו.
ערוץ בטלוויזיה: Star World.
סדרה/תכנית: האוס, חברים, סיינפלס, סימפסונס, מלקולם, נשואים פלוס, איך פגשתי את אמא שלך, כ"כ הרבה
אתר אינטרנט: http://www.hattrick.org
בשביל העומק~
עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת? וונדר וומן
למה כלבים שונאים חתולים? כי חתול זה איכסה.
למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים? כדי שתבינו שהם בים? המשפט הזה היה פעם במסנג'ר שלי.
איזה חיה זאת דודידו? וואנאבי דובי.
אם לא הייתה לך ברירה- הייתי עושה מה שצריך.
איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך? פיצה.
איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך? תלוי, כל כמה זמן זה משתנה.
איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך? לבן.
ובשביל השטחיות~
כמה פעמים גירדת באוזן היום? לא יודע, אחת?
כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום? הרבה
מה עדיף-
ים/בריכה: ים.
אסמסים/שיחה בטלפון: שיחה.
בשר/רצח: בשר
[בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה: פורטוגזיה.
גיל 12/13: 13.
יולי/אוגוסט: יולי.
שחור/לבן: לבן.
חורף/קיץ: קיץ.
סתיו/אביב: אביב.
לונה פארק ת"א/סופרלנד: לונה פארק.
המומינים/שאלתיאל קואק: שאלתיאל!
פיפי/קאקי: פיפי
מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק: מחק, הוא תמיד נגנב.
אלגברה/גיאומטריה: אלגברה.

BIeeding Rose

New member
חדשה^^

אני נאמ.. תראו למטה עולה ל-י'
ולמי שתוהה על השעה המוקדמת, אני לא מתעוררת בשש בבוקר! אני עוד מעט הולכת לישון P=
שם: חסוי ביותר
אבל חברות שלי קוראות לי לורי/לוריין
ת. לידה: 18.2.92
מקום מגורים: נצרת עילית.. חור בצפון :/
מגמות לשנה הבאה:אני עוברת לבצפר אחר (בערך פנימיה.. החל מהחודש השני יש הסעות כל יום מהבצפר לעיר שלי
) אבל מהבחירה שיש שם> מדעי החברה, תקשורת, עיצוב, מוזיקה.. נחליט כשנגיע לשם
יחידות: אנגלית- בטוח 5, מתמטיקה- 3, אבל.. יש אפשרות ליחידה אחת?
אחים/אחיות: אחות בת 13 ואחות בת שנה
חיית מחמד:אין
אוכל~
מאכל אהוב:תפוחי אדומה אפויים כמו שאמא שלי עושה
וגלידה
פרי אהוב:תותים
ירק אהוב:אממ.. תירס זה ירק?
משהו שבחיים לא תאכלו:חרקים
טעם בגלידה: וניל עם עוגיות של קרמיסימו
בכוֹס או בגביע: את כל הקופסא
טעם במסטיק: תות, לימון
תוספת על הפיצה: רק זיתים
עתיד~
איפה היית רוצה לגור בעתיד: באנגליה
לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא: *בכמעט* כל אנגליה, ואורלנדו בארה"ב
באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה: אנגליה, לונדון
במה תרצה/י לעבוד: מעצבת פנים
מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה: אם אלך בכלל :/
ילדים? כמה? לפחות 2.. חברה שלי עשתה לנו מן בדיקה מפגרת עם שרשרת שמסתובבת מעל כף היד ומגלה כמה ילדים יהיו
לי יצא- בן בכור, בת, ועוד אחד ששחכתי אם בן או בת
איזו שפה תרצה/י ללמוד? צרפתית
פנאי~
מה התחביבים שלך? לישון
מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? אני קוראת
כן, כן, תתפלאו!
מה המוזיקה המועדפת עליך? מטאל, רוק
משתמש/ת הרבה בפלאפון? לא ממש
איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום? בבית
לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב? פעמיים בשבוע בערך.. אני אוהבת תבית P=
כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר? אני חולת ניקיון!!
תחנת רדיו: לא שומעת רדיו
ערוץ בטלוויזיה: ביפ, 22, AXN, אקסטרה הוט
סדרה/תכנית: חברים
אתר אינטרנט: אממ..
בשביל העומק~
עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת? אממ.. עזבו, במילא לא מכירים P=
למה כלבים שונאים חתולים? תשאלו אותם
למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים? כי הם חרמנים
איזה חיה זאת דודידו? חיה שאחותי *כנראה* היתה דלוקה עליו מזמן
אם לא הייתה לך ברירה-
איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך? תפוחי אדמה אפויים, תירס
איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך? לא יודעת.. שיר כלשהו של Within Temptation
איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך? שחור, ממש כמו עכשיו
ובשביל השטחיות~
כמה פעמים גירדת באוזן היום?
כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום? הרבה מה עדיף-
ים/בריכה: ים
אסמסים/שיחה בטלפון: SMS
בשר/רצח: תלוי איזה בשר
[בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה: כלום~
גיל 12/13: 12
יולי/אוגוסט: לא אכפת לי
שחור/לבן: שחור
חורף/קיץ: לא אכפת לי
סתיו/אביב: למה אכפת?!
לונה פארק ת"א/סופרלנד: סופרלנד
המומינים/שאלתיאל קואק: אממ.. כלום?
פיפי/קאקי:
מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק: נאבד.. או מישהו יפלח בערמומיות?
אלגברה/גיאומטריה: כלום!!

Ogakor

New member
את מכירה במקרה מישהי מזכרון

בשם יובל בגיל שלנו? היא גרה בנצרת לפני 4 או 5 שנים..

abs7

New member
עניתי !!

שם: סתיו ת. לידה: 24.1 :) מקום מגורים:נתניה מגמות לשנה הבאה: ביולגיה-פסיכולגיה (נראלי...) יחידות: 5 מתמטיקה, 5 אנגלית אחים/אחיות: 2 תאומים בנים :] חיית מחמד: לא.. ובחיים לא תהיה אוכל~ מאכל אהוב: צ'יפס של המק ;] פרי אהוב: אממ תותיםםםם ירק אהוב: כרוב.. משהו שבחיים לא תאכלו: חזיר ?! טעם בגלידה: וניל עוגיות בכוֹס או בגביע: גביעעעעע טעם במסטיק: בזוקה תוספת על הפיצה: זיתים עתיד~ איפה היית רוצה לגור בעתיד: פנטאוז באיזה מקום טוב.. לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא: הודו ?! באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה: ישראל.. כי אין לי ארץ אחרת :] במה תרצה/י לעבוד: שופטת... מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה: משפטים ילדים? כמה? ברור, 4- שתי בנות שני בנים איזו שפה תרצה/י ללמוד? איטלקית פנאי~ מה התחביבים שלך? כמו כולם נראלי... לא משהו מיוחד. הא ולישון :) מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? עונים לשאלון טיפשי שכזה (סתאם) מה המוזיקה המועדפת עליך? הכל מהכל משתמש/ת הרבה בפלאפון? חחח כןןן :] איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום? בבית, חברות, סיבובים לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב? הגן בשכונה, הכיכר- יעני מרכז העיר כזה כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר? אף פעם תחנת רדיו: לא שומעת רדיו ערוץ בטלוויזיה: ויוה.. סדרה/תכנית: קוראים לזה אהבה אתר אינטרנט: מממ לאדעת בשביל העומק~ עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת? אממ עם הנסיך של סינדרלה (סוג של גיבור לא ?) למה כלבים שונאים חתולים? מאיפה לי ?! למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים? חחחחח חברה שלי שאלה אותי את זה לפני כמה ימים.. איזה חיה זאת דודידו? שאלה טובה :] אם לא הייתה לך ברירה- איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך? צ'יפס איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך?Juicy Open איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך? ורוד או ירוק זית.. :] ובשביל השטחיות~ כמה פעמים גירדת באוזן היום? לא גירדתי באוזן היום כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום? חחחחחחחח אממממ יצא לי כמה פעמים מה עדיף- ים/בריכה: ים אסמסים/שיחה בטלפון: אסאמסים בשר/רצח: בשר יאמי :] [בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה: הודו גיל 12/13: 12 :] יולי/אוגוסט: יולי- החופש מתחיל ולא מסתיים שחור/לבן: לבן חורף/קיץ: קיץ סתיו/אביב: אביב- יש לי יומהולדת לונה פארק ת"א/סופרלנד: סופרלנד המומינים/שאלתיאל קואק: המומיניםםם ! פיפי/קאקי: טוב נסחפנו לא !? מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק: מחק אלגברה/גיאומטריה: אלגברההה ;]

../images/Emo34.gifחדשה כאן ../images/Emo134.gif

מי לעזאזל קורא את זה? זה בשביל הכיף שלנו, לא ככה? ^-^ שם: שו ת. לידה: 3.2 מקום מגורים: לוד מגמות לשנה הבאה: פיסיקה, מחשבים, ערבית יחידות: אנגלית 5.. מתמטיקה עוד לא קבעו... מתכוונת ללכת ל-5 אחים/אחיות:אח חיית מחמד:דגים שמתים כל יום אוכל~ מאכל אהוב:סיני פרי אהוב:תפוח אדום ירק אהוב:גמבה משהו שבחיים לא תאכלו: חציל טעם בגלידה:וניל בכוֹס או בגביע: גביע (הייתם חייבים לנקד את ה-ו' במילה כוס? P:) טעם במסטיק:פירות תוספת על הפיצה:פפרוני עתיד~ איפה היית רוצה לגור בעתיד:קנדה או יפן לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא:יפן באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה:ארהב במה תרצה/י לעבוד:שגרירה או משו במחשבים... מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה:שפות ומחשבים ילדים? כמה? לאמץ, שלושה איזו שפה תרצה/י ללמוד?גרמנית פנאי~ מה התחביבים שלך?מוסיקה מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? גיטרה מה המוזיקה המועדפת עליך?רוק משתמש/ת הרבה בפלאפון?יאפ איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום?בבית\ בריכה לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב?להסתובב בחוץ כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר?חודש? תחנת רדיו:100FM ערוץ בטלוויזיה:יס סטארס סדרה/תכנית:נמלטים? אתר אינטרנט:תפוז בשביל העומק~ עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת?קן מדיגימון למה כלבים שונאים חתולים?כי חתולים יותר מוצלחים מהם, כמו בחיים. למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים? למה לא? איזה חיה זאת דודידו? עז אם לא הייתה לך ברירה- איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך? שרימפס איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך? HIM-JOIN ME איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך?שחור ובשביל השטחיות~ כמה פעמים גירדת באוזן היום?5 כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום? 3654645654654 מה עדיף- ים/בריכה:בריכה אסמסים/שיחה בטלפון:סמסים בשר/רצח:בשררר [בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה:הודו גיל 12/13: 12 יולי/אוגוסט: אוגוסט שחור/לבן:שחור חורף/קיץ:חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!111111111111 סתיו/אביב:סתיו לונה פארק ת"א/סופרלנד:סופרלנד המומינים/שאלתיאל קואק:מומינים, שו הדא השני? פיפי/קאקי: פיפי מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק: עיפרון אלגברה/גיאומטריה:ג

shani0007

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif אני

שם: שני ת. לידה:11.8.92 מקום מגורים: חיפה מגמות לשנה הבאה: עדיין לא יודעת יחידות: אנגלית( מקווה ש-5 עוד לא יודעת) מתמטיקה-3 שליטה אחים/אחיות: אלמוג\כפרוני-בת 6
ואביעד\קובב בן 13
חיית מחמד: הלוואי כלב אוכל~ מאכל אהוב: אוכל איטלקי פרי אהוב: אבטיח ירק אהוב: עגבנייה משהו שבחיים לא תאכלו: כל מה שלא כשר טעם בגלידה: וניל וריבת חלב בכוֹס או בגביע: גביע טעם במסטיק: המסטיקים של לוטם (טרופי כזה) תוספת על הפיצה: זיתים ועגבניות עתיד~ איפה היית רוצה לגור בעתיד: ישראל לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא: אממ או ארה"ב או ברזיל או תילאנד באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה: נוי יורק (אם זה נחשב מדינה) במה תרצה/י לעבוד: אממ לא יודעת משהו שאני אוהבת מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה: פסיכולוגיה או אסטרונומיה(אם יש מקצוע כזה) ילדים? כמה? 3\4 איזו שפה תרצה/י ללמוד? וואו יש הרבה... צרפתית פורטוגזית ואיטלקית פנאי~ מה התחביבים שלך? יש הרבה מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? עונים על סקרים ורואים E מה המוזיקה המועדפת עליך? אין משהו מועדף משתמש/ת הרבה בפלאפון? לא איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום? בשינה.... סתם לא יודעת לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב? לפעמיים לחברים לפעמיים סתם בחוץ ולפעמיים בבית כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר? כל 10 דקות אני פריקית של נקיון
תחנת רדיו: 107 ערוץ בטלוויזיה: ? סדרה/תכנית: הבורר, חברים וארתור
חחח אתר אינטרנט: ? אני אמורה לרשום כאן תפוז? בשביל העומק~ עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת? טרזן..
הוא הכי גבר ואם לא אז סימבה אל תשאלו למה למה כלבים שונאים חתולים? כי חתולים זה עם חרא הם חמודים רק שהם קטנים ולא מזיקים לאף אחד למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים? כי זה מגן עליהם מפני יצורים תת-מימיים...
מאיפה אני יודעת חחח XD איזה חיה זאת דודידו? חיה לא מזוהה אם לא הייתה לך ברירה- איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך? פסטה איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך? :-\ איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך? שאלה קשה ובשביל השטחיות~ כמה פעמים גירדת באוזן היום? לא גירדתי כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום? ברור!!! מה עדיף- ים/בריכה:ים
אסמסים/שיחה בטלפון: שיחה בשר/רצח:בשר [בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה: אם פורטוגזיה הכוונה לברזיל אז פורטוגזיה גיל 12/13: 12 יולי/אוגוסט: אוגוסט שחור/לבן: לבן חורף/קיץ: חורף סתיו/אביב: אביב לונה פארק ת"א/סופרלנד: לא זוכרת כלום מהסופר לנד למרות שהייתי המומינים/שאלתיאל קואק: המומנים פיפי/קאקי: אני יתעלם משאלה זאת מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק: עיפרון מכאני כי תמיד אנשים גונבים אותם אלגברה/גיאומטריה: לא זה ולא זה אבל אם צריך לבחור אז אלגברה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifחעלחכלחהעלחכלח

יש שאלות שלא בא לי לענות עליהם ומחקתי אותם שם:בן ת. לידה:11.6.92 מקום מגורים:חיפה מגמות לשנה הבאה:תקשורת יחידות:4 במתמטיקה אחים/אחיות:2 אחיות קטנות חיית מחמד:אין אוכל~ פרי אהוב:שזיף ירק אהוב:עגבניה טעם בגלידה:וניל עוגיות/תות בכוֹס או בגביע:גביע טעם במסטיק:לא אוהב מסטיק תוספת על הפיצה:תירס וטונה עתיד~ לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא:אורלנדו? במה תרצה/י לעבוד:בא לי להיות מפיק מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה:קולנוע וטלוויזיה ילדים? כמה?3 איזו שפה תרצה/י ללמוד?אנגלית פנאי~ מה התחביבים שלך?טלוויזיה מחשב ומוזיקה מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? סתם קוראים דברים באינטרנט מה המוזיקה המועדפת עליך? ישראלית משתמש/ת הרבה בפלאפון?כן איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום?בבית
לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב?למטבח כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר?כשמתחשק לי תחנת רדיו:גלגלצ ערוץ בטלוויזיה: 10 סדרה/תכנית:סמולוויל אתר אינטרנט:תפוז בשביל העומק~ עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת? אומנם לא מצוירת, אבל בהחלט גיבורה. קלואי סאליבן
למה כלבים שונאים חתולים?כי חתולים מעצבנים! למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים?כי המים בים קרים! בגד הים מחמם אותם! איזה חיה זאת דודידו?ביגפוט! אם לא הייתה לך ברירה- איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך?שאלה ממש דפוקה. קיים בן אדם שהיה בסיטואציה בה אין לו ברירה אלא לאכול מאכל מסויים כל החיים שלו? אפילו למישהו שנתקע על אי בודד יש גיוון! איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך?כנ''ל איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך?כנ''ל! אפילו עוד יותר דפוק! ובשביל השטחיות~ כמה פעמים גירדת באוזן היום?מקודם כשקראתי את השאלה הזו כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום? וואי.. הרבה.. לא יודע למה
מה עדיף- ים/בריכה: בריכה אסמסים/שיחה בטלפון:תלוי בסיטואציה בשר/רצח:שאלה דפוקה [בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה:פורטוגזיה גיל 12/13:12 יולי/אוגוסט:אוגוסט שחור/לבן:לבן חורף/קיץ:חורף סתיו/אביב:אביב לונה פארק ת"א/סופרלנד:הייתי רק בלונה פארק ת''א
המומינים/שאלתיאל קואק:המומינים פיפי/קאקי:פיפי מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק: אין לי את שניהם בקלמר אלגברה/גיאומטריה:אלגברה

שירקי 1

New member
אניי../images/Emo41.gif

שם:שיר ת. לידה:20.6.1992 מקום מגורים:מרכז מגמות לשנה הבאה:שיווק יחידות:מתמטיקה 4-5 אנגלית לדעת עוד אחים/אחיות:אחות 1 חיית מחמד:אין אוכל~ מאכל אהוב:ספגטי ושניצל,כרוב פרי אהוב:תותים ותפוח ירוק קשה ירק אהוב:גמבה משהו שבחיים לא תאכלו:חצילים,כבד,ויש עודדד המוןן טעם בגלידה:וניל עוגיות,תות,בננה בכוֹס או בגביע:גביע טעם במסטיק:מנטה אבל לא חריף חריף..חח תוספת על הפיצה:תירס עתיד~ איפה היית רוצה לגור בעתיד:לדעת..חחח לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא:ממממ...עודלא ממש חשבתי באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה:לדעת..חח..פריז,ספרד,תורכיה משו כזהה במה תרצה/י לעבוד:לאדעת ממש..חח מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה:לדעת..חחח ילדים? כמה?4-5 איזו שפה תרצה/י ללמוד?ספרדית יותר ממה שאני יודעת וצרפתית קצת פנאי~ מה התחביבים שלך?מחשב,אופניים,טלוויזיה מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות?עודלא היו כאלה..חחח..כי עבדתי=] מה המוזיקה המועדפת עליך?מממ..כמעט הכול חוץ מדיכאון כבד כבד משתמש/ת הרבה בפלאפון?לא איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום?בבית...חח..בינתיים לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב?מממ..עודלא יצא לי כי עבדתי והייתי צריכה לקום ב-6..חח כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר?מממ..פעם בשבוע לפחות אם לא יותר..*הזכרתם לי לסדר..חח* תחנת רדיו:99,100,91 גלגל"צ ערוץ בטלוויזיה:מממ...22,10,24 סדרה/תכנית:יש כל מיני..חחח אתר אינטרנט:ממ..לדעת כל מיני בשביל העומק~ עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת?מממממממ...לדעת למה כלבים שונאים חתולים?מאיפה לי?! למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים?למה אני אמורה לדעת?!חחחח איזה חיה זאת דודידו?סוג של דוב כזה לא?חחח אם לא הייתה לך ברירה- איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך?כרוב איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך?ואו זה קשה אנלא יצליח לבחור... איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך?תכלת או ורוד בהיר או לבן ובשביל השטחיות~ כמה פעמים גירדת באוזן היום?0..חח כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום?לדעת..חחח מה עדיף- ים/בריכה:שניהם אסמסים/שיחה בטלפון:תלוי בשר/רצח:מהה?חח [בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה:לדעת..חח גיל 12/13: 12 יולי/אוגוסט:יולי שחור/לבן:לבן חורף/קיץ:גם וגם סתיו/אביב:אביב לונה פארק ת"א/סופרלנד:לונה פארק ת"א..נראלי.חחח המומינים/שאלתיאל קואק:שניהם..חחחחחח פיפי/קאקי:נוו במת מזהה...פיפי מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק:מחק אלגברה/גיאומטריה:אלגברה בינתיים...חחח

Stavic

New member
meee../images/Emo55.gif../images/Emo210.gif

שם: סתיו ת. לידה: 05.10.1992 מקום מגורים: חיפה מגמות לשנה הבאה: אממ נראלי תיאטרון. וגם טכ"מ יחידות: במה? אחים/אחיות: שלוש אחיות חיית מחמד: שלוש אחיות אוכל~ מאכל אהוב: פיצה פרי אהוב: לא אוהבת ירק אהוב: לא אוהבת משהו שבחיים לא תאכלו: ג'וקים ותולעים וזוחלים למיניהם טעם בגלידה: שוקולד לכל סוגיו ופסיפלורה בכוֹס או בגביע: גביע טעם במסטיק: כל מסטיק כל עוד הוא לא קינמון תוספת על הפיצה: בצל..
עתיד~ איפה היית רוצה לגור בעתיד: קיבוץץץץץץץץ
לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא: לא ממש אכפת לי.. :) באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה: אממ כל מקום לשנה יכול להיות נחמד.. במה תרצה/י לעבוד: שחקנית או עורכת דין או משהו בהייטק..
מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה: המילה הזו עושה לי בחילה.. :-S חח ילדים? כמה? או שני בנים, או שני בנים ובת, או שלושה בנים, או בן ובת
איזו שפה תרצה/י ללמוד? ספרדית למרות שאני יודעת מטלנובלות, אבל כמו שסתיו כתבה אז אני אעתיק - אני רוצה לדבר חופשי:] פנאי~ מה התחביבים שלך? טלוויזיה, משחק, מחשב מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? במחשב ועם חברות מה המוזיקה המועדפת עליך? היפ הופ ופופ משתמש/ת הרבה בפלאפון? כן איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום? חח במחשב לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב? אממ כל פעם משו אחר חח אבל גלידה שליטה
כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר? שבוע - שבועיים ככה חח תחנת רדיו: גלגל"צ ערוץ בטלוויזיה: הוט 3 סדרה/תכנית: ה-X המיתלוגי ורדדדד
אתר אינטרנט: אין.. בשביל העומק~ עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת? פיטר פן או הנסיך מבת הים למה כלבים שונאים חתולים? הם לא למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים? חחחחח לא ברור איזה חיה זאת דודידו? קוף פנדה! אם לא הייתה לך ברירה- איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך? גפילטע פיש
איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך? i want you של אלביס קוסטלו
איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך? אין לי מושג חח ובשביל השטחיות~ כמה פעמים גירדת באוזן היום? לא נראלי גירדתי בכלל=) כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום? חחחחחחח וואי כל כך נכוןןXDDD אממ בטח מלא פעמים חח מה עדיף- ים/בריכה: בריכה אסמסים/שיחה בטלפון: אסמסים בשר/רצח: זה אותו דבר.. =/ [בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה: אינדיאניה גיל 12/13: 13 יולי/אוגוסט: יולי שחור/לבן: לבן חורף/קיץ: קיץ סתיו/אביב: סתיו ! לונה פארק ת"א/סופרלנד: לונה פארק המומינים/שאלתיאל קואק: שאלתיאל קואק!!!!!!!!!!!! פיפי/קאקי: פיפי מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק: מחק חחח אבל הוא לא נאבד מפוררים אותו לחתיכות וזורקים בשיעור אלגברה/גיאומטריה: גם וגם טוב אני אעזוב אתכם.אוקי דוקי
יום טוב שיהיה לכם!יום טוב!

למעלה