עוד שאלון!

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

darkman 36

New member
רוני היא הבנאדם היחיד ../images/Emo67.gif

שיכול לענות על שאלה בצורת סמיילי ועדיין מבינים למה היא התכוונה

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

../images/Emo42.gif בעע אתמול בשניה שסיימתי

את השאלון- המחשב הטיפש שלי החליט לעשות ריסטרט
אז נמחק הכול
אבל משעמם לי אז החלטתי למלא שוב
בכלליות: 1.שם: אייר
2.גיל: עוד מעט 16 וחצי 3.מין: בת (לא אומרים נקבה
) 4.צבע עיניים: חומות 5.צבע שיער: חום 6.גובה: אין לי מושג 8.פירסינגים: באף נחשב
9.קעקועים: נופ 10.משקפיים: נופ 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך אייסיקיו- 103918838 מסנ- [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עיברית ואנגלית 13.תכונות טובות שלך: עומדת על שלי
14.תכונות רעות שלך: לא מתמידה בדברים
15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אף אחד
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שותה שוקו
2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? בודקת מה יש בטלוויזיה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "פלאפון מפגר" (זה השעון המעורר שלי
) 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אימא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם חברות ובשינה 6.מה מפחיד אותך? חרקים
וקניבלים (מושפעת מחניבעל) 7.מה מרתק אותך? שיעורי היסטוריה
סתאאאאאם אין לי מושג 8.מה מעציב אותך? לא מצליחה לחשוב על משו
9.מה משמח אותך? קניות
, חברות ומוזיקה שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? אוכל סיני
ושוקולד
2.מה הארוחה החלומית שלך? אוכל סיני 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים ופאנטה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה? כלום
5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: לאפה 12.מועדון או בית קפה: שניהם
13.פאב או דאנס בר: אין לי מושג חחח 14.תאטרון או ז'אן דארק: אם לצטט את רוני-
15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילאו
אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? מה שצריך לקרות קורה, ומה שלא- לא 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? לוקחת חלק ("קטן") ויוצאת למסע שופינג 3.מעשה נועז שעשית? לוידעת 4.מעשה טפשי שעשית? לוידעת 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: כוססת ציפורניים
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אם שמתי רגל בירדן, זה נחשב
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? הוואי
או ארה"ב
8.מה יש לך מתחת למיטה? מחקים שנפלו לי
ואולי עצמות של הכלב שלי
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לוידעת 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? הראל סקעת או נוסבי
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? אין לי שמץ .מה היא המילה האהובה עליך? יאי 2.מה היא המילה השנואה עליך? ראסמי
5.מה היא הקללה האהובה עליך? לך תמות
6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מים זורמים 7.איזה קול/רעש אתה שונא? אופנועים
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם ערימה של אוכל סיני
9.גלידה – בכוס או בוופל? שניהם 10. שוקו או וניל? שוקווו
11. חוף או הרים? בקיץ חוף ובחורף הרים 12. לישון או לקום? שניהם 13. שקיעה או זריחה? שניהם 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? שניהם 16. קור או חום? שניהם
17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות
18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? לוידעת 20. למי אתה מתגעגע? לוידעת 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את כל מי שאני מכירה (ואוהבת
) דברים אהובים עלייך: 1.צבע: בלו בלו בלו 2.בעל חיים: כלב
3.ספר: יש המון 4.סרט: מולאן רוז'
5.שחקן: יואן מקגרגור, מאט לה בלנק ועוד מלא שאני לא זוכרת
6.שחקנית: ניקול קידמן, קירסטן דאנסט 7.דיסק: מארון 5- songs about jane
, christina aguilera- stripped 8.שיר: מלאאאאא
- here without you של 3 doors down (*מכורה*
), אבריל לאבין- my happy ending, איפה הילד- נפלת חזק 9.מקום בילוי: לוידעת 10. פורום אהוב: ביפ- דה לאף צ'אנל
11. עונה: כולן
12. מקום להעביר בו חופשה: חוף הים 13. רכב: כרגע אין 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return (מולאן רוז'
) 16. עיתון: פנאי פלוססס 17. סדרה: חברים מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? מקודם 2.זכית לחיוך? כנ"ל 3.הענקת מחמאה? היום
4.קיבלת מחמאה? גם 5.עשית משהו טפשי? לא זוכרת 6.פינקת מישהו? לא זוכרת 7.פינקת את עצמך? לא זוכרת 8.צחקת? מקודם 9.גרמת למישהו לצחוק? היום באוטובוס חזרה הביתה 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת 11.בכית? לפני כמה ימים 12.הסתפרת: לפני חצי שנה בערך לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אימא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי מרי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה שלי מרי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לישון 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעתתת
4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? נופ חח 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? לאב יו אול
ואם שותים לא נוהגים
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? ממש לא

סי15

New member
אנייי................../images/Emo13.gif

לכבוד החזרה שלי (אררררררר המחשב שוב התקלקל
) אני אענה...
1.שם:סשה 2.גיל:16.5 3.מין:נקבה 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום 6.גובה:162 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:יש
11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: אין אבל אני מבטיחה שאני אעשה אבילוס
אל תהרגי אותי
12.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית, רוסית, אנגלית, קצת ספרדית (בעיקר מבינה) ולומדת צרפתית (לא מבינה בכלל
) 13.תכונות טובות שלך:אני לא יכולה להגיד על עצמי...
14.תכונות רעות שלך:עצלנית, עקשנית והרבה פעמים נודניקית
15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:חחחח פילפלת ולוסי דובינצ'יק... וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון המעורר 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את הטלוויזיה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שאני חייבת לשירותים
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלי שהעירה אותי בשבע
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לנסוע לים... 6.מה מפחיד אותך? הרבה דברים... אני מאווווווווד פחדנית...
7.מה מרתק אותך? מיסטיקה 8.מה מעציב אותך? כשמתיחסים אלי בחוסר כבוד... 9.מה משמח אותך? להרגיש נאהבת
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? קרמבו
2.מה הארוחה החלומית שלך? מקדונלדס ואוכל סיני 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה?
5.קפה או תה: רק תה
אני פוחדת להתמכר לקפה...
6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: פיתה 12.מועדון או בית קפה: בית קפה
13.פאב או דאנס בר: לא הייתי...
14.תאטרון או ז'אן דארק:
15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:
אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? להאמין בעצמי ולא לתת לאנשים אחרים לדכא אותי! 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? בגדיםםםםםם
3.מעשה נועז שעשית? האמת... לא זוכרת... 4.מעשה טפשי שעשית? חחחח אני כל הזמן עושה דברים טיפשיים...
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: וואו יש לי מלאאאאאא למשל שאני מושפעת מאוד מטלוויזיה וכל הזמן נדבקים לי ביטויים שאני שומעת ואז אני תוקעת אותם בלי קשר לכלום...
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כןןןן הגשמתי חלום השנה ונסעתי ללונדון
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אנגליה- לונדון
8.מה יש לך מתחת למיטה? לא יודעת ואני לא מתכוונת לבדוק
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? כשהייתי ילדה כי זאת התקופה שהכי נהניתי בה... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? חברה שלי מהילדות להתעדכן... 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה .מה היא המילה האהובה עליך?מעפן... כי היא פשוט מצחיקה אותי
2.מה היא המילה השנואה עליך? כוסית
זאת פשוט מילה מגעילה כזאת 5.מה היא הקללה האהובה עליך?מעפן! וגם- אמן שתקבל נגיף!
6.איזה קול/רעש אתה אוהב? גשם! שיבוא כבר חורף!! 7.איזה קול/רעש אתה שונא? פיצוצים, יריות...
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בשמחה
9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לקום 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית 16. קור או חום? חום אבל כבר נמאס לי אז אני רוצה קור! 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחיד
18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? רק חצי מלאה
19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? אהמ... זה אישי
20. למי אתה מתגעגע? הרבה אנשים... כל מי שאני לא רואה עכשיו... 21. את מי היית לוקח לאי בודד? לא הייתי הולכת לאי בודד בשום אופן! דברים אהובים עלייך: 1.צבע: אין לי, כולם! 2.בעל חיים: כלב
3.ספר: "חלף עם הרוח"
4.סרט: "שר הטבעות", "שחקי אותה כמו בקהאם", "שודדי הקאריביים","אחי איפה האוטו שלי?" ו"יומנה של ברידג'יט ג'ונס" 5.שחקן: יו גרנט, רופרט אווארט, אלן ריקמן ועוד שחקנים בריטים חמודים...
6.שחקנית: ג'ניפר גארנר 7.דיסק: אני לא קונה דיסקים... 8.שיר: up in here/dmx 9.מקום בילוי: חוף הים 10. פורום אהוב: ביפ
11. עונה: אביב
12. מקום להעביר בו חופשה: לונדון
13. רכב: אני ממש לא מבינה בזה... 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "and then? and then?and then?and then?" חחחחחח זה כל מה שעולה לי עכשיו עכשיו מ"אחי איפה האוטו שלי"... 16. עיתון: ראש1 17. סדרה: שין צ'אן!! מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? חחח כשנזכרתי בציטוט מ"אחי איפה האוטו..." 2.זכית לחיוך? מאמא שלי כששגעתי אותה קודם...
3.הענקת מחמאה? לא זוכרת...
4.קיבלת מחמאה? לא זוכרת...
5.עשית משהו טפשי? חחח רק לפני חצי שעה כששגעתי את אמא שלי... 6.פינקת מישהו? אני עצלנית מדי... 7.פינקת את עצמך? גם לא... 8.צחקת? כשראיתי שין צ'אן 9.גרמת למישהו לצחוק? קודם עם אמא שלי 10.התחרטת על משהו שאמרת? אתמול
11.בכית? אתמול כשראיתי "תעביר את זה הלאה"
12.הסתפרת? לפני חצי שנה... לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אחי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: סבתא שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: סבתא שלי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? יש לי מורה פרטית... 2.צביקה הדר או צביקה פיק? ברורררר שצביקה הדר! בעעע צביקה פיק...
3.הראל מויאל או הראל סקעת? הראל מויאלוששש שלי
אהובי מושלם שלי
4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? חחח כנראה לא...
5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כן שחזרתייייי לפורום וזה מעצבן אותי שלא הייתי פה מלא זמן ואני מפסידה הרבה דברים אבל זה לא היה תלוי בי ועכשיו אני מקווה להשאר
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? אולי אבל לפחות זה בזבז לי קצת זמן וגרם לי לחשוב על דברים שלא הייתי חושבת עליהם...

סי15

New member
רוניייייייייייייייי../images/Emo24.gif

אני יודעת
תאמיני לי שגם לי נמאס... דמאטטט המחשבים האלה!

סי15

New member
חחחחחחחחח

כבר אמרתי שאני מושפעת קשות...
ו... אני גם לא שפויה בזמני הפנוי... ויש לי הרבה זמן פנוי!!!!!!!!
חחחחחחחחחחח ומי שרואה "ערוץ הצחוק מציג" מבין...

../images/Emo28.gifסשההה..

אני כבר שלוש פעמים מנסה לשלוח לך מסר ואני לא בטוחה אם זה נשלח או לא...
אז במקרה שלא: בהצלחה שתהיה לך!! אני הולכת לישון עכשיו אז נדבר מחר
תעשי אייסיקיו! תעשי אייסיקיו! תעשי אייסיקיו! תעשי אייסיקיו! תעשי אייסיקיו! תעשי אייסיקיו!

סי15

New member
../images/Emo13.gif

לילה טוב! גם אני כבר הולכת לישון! נדבר...

איליili

New member
אני חדשה.. אז משו כמו הכרות:)

1.שם:חן 2.גיל:15 וחצי 3.מין:
4.צבע עיניים:חום שחור כזה 5.צבע שיער:ג'ינג'י 6.גובה:1.68 8.פירסינגים:- 9.קעקועים:- 10.משקפיים:- 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 283615928 [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד:ערבית, אנגלית, ספרדית, עברית? 13.תכונות טובות שלך:אין 14.תכונות רעות שלך:כל מה שנשאר 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:רפי גינת
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מפהקת שעה, בוהה באויר 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מפהקת שעה בוהה בתקרה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?עליך.. וכמה שאתה שקסי מטורף (אם זו בת אז סליחה) 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בשקו עם הרבה תה ועוגיות 6.מה מפחיד אותך?על טבעי 7.מה מרתק אותך?על טבעי 8.מה מעציב אותך?מוות 9.מה משמח אותך?מוות של ערבי מסריח או נאצי שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?שניצל במקדונלדס 2.מה הארוחה החלומית שלך?שניצל במקדונלדס 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה?האלו לא להכנס למיניות שלי.. 5.קפה או תה:תה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל 9.פיתה או לאפה:פיתה 12.מועדון או בית קפה:מועדון 13.פאב או דאנס בר:דאנס 14.תאטרון או ז'אן דארק: אה? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:אה!? אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?תן לחיות לחיות 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?קונה בגדים נורמלים
3.מעשה נועז שעשית?סטרפטיז? חח סתם.. לאדעת.. אמרתי למורה שהיא מזיינת לנו תשכל..? 4.מעשה טפשי שעשית?הנ"ל.. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:סייבר.. אבל הקטע לעשות כאילו אתה מתחרמן מזה ואנשים נגנבים.. חח יש אנשים שעושים את זה רציני.. דפוקיים 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?מיאמי אוסטרליה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?מיאמי 8.מה יש לך מתחת למיטה?**הולכת לבדוק..**, חוזרת (מאובקת במיוחד), אבק בכמויות מסחריות, גיפה, דפים, בגדים, גרביים, עטים, גופיה, גי'נס.. זה בדיוק סנטימטר איך הכל נכנס שם!? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?ללפני כמה חודשים מתי שהכלבה שלי מתה, הייתי מסיימת לדבר בטלפון מהר יותר ומצילה אותה|אנירוצחת| 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אלוויס 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?זכרון?! .מה היא המילה האהובה עליך?פאק, סבבה, שיט 2.מה היא המילה השנואה עליך?סעמק במבטא של ערסים 5.מה היא הקללה האהובה עליך?נשנש
6.איזה קול/רעש אתה אוהב?או או (של האיסיקיו) 7.איזה קול/רעש אתה שונא?טרללם (של המסנג'ר) 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?חח היה מת.. אני עפה ישר לגהנום.. 9.גלידה – בכוס או בוופל?כוס.. סנדיי של מקדונלדס עם כרמלל הכי שולטט 10. שוקו או וניל?ברור שוניל 11. חוף או הרים?חוףף 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?זריחה 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?אני? חסכנית!! (פחחחח) 16. קור או חום?קוררר 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מפחידות.. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?ריקה
19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?איתך! 20. למי אתה מתגעגע?אליך מאמי!! (לשני המינים..) 21. את מי היית לוקח לאי בודד?את ערפאת.. הייתי עושה לו לינץ שמהה.. דברים אהובים עלייך:מצלמת אינטרנט ופדופילים 1.צבע:ורוד (לא לסקול פלייז) 2.בעל חיים:כלב ודגים 3.ספר:ה"פ 4.סרט:ה"פ 5.שחקן:דניאל רדקליףף סתאם! ב אפלק השוווסססס 6.שחקנית:ריס וויתרספון (לא רק בלונדינית.. אין כמו אלבמה.. חשיבותה של רצינות..) 7.דיסק:של נטליה אוריירו (לא לסקול בשנית) 8.שיר:לייפסטייך אופ דה ריצ' אנד פיימוס 9.מקום בילוי:הקראוון המוזנח או הגנ"ש (גנשעשועים) 10. פורום אהוב:בנות 11. עונה:חורף 12. מקום להעביר בו חופשה:מיאמי 13. רכב:פאג'רו (נו היחיד שאני מכירה!!) 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:dont hate me becuz im beautiful!! 16. עיתון:ראש1.. או ידיעות אם זה הכוונה 17. סדרה:מכושפות מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?עכשיוו 2.זכית לחיוך?ארוחת צהריים 3.הענקת מחמאה?"" 4.קיבלת מחמאה?עכשיו במצלמת אינטרנט.. אני חמודה..
5.עשית משהו טפשי?ארוחת צהריים 6.פינקת מישהו?יום ראשון 7.פינקת את עצמך?יום ראשון 8.צחקת?עכשיו 9.גרמת למישהו לצחוק?עכשיו (אני מקווה) 10.התחרטת על משהו שאמרת?כל הזמן 11.בכית?לפני כמה ימים 12.הסתפרת?מחרתיים!! לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אבא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:דודשלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:ספיר

darkman 36

New member
אנייייי ../images/Emo9.gif../images/Emo67.gif

בכלליות: 1.שם: אורוס
2.גיל: 13 3.מין: זכר 4.צבע עיניים: חום-ירקרק 5.צבע שיער: חום כהה 6.גובה: 1.63 8.פירסינגים: אין לצערי
9.קעקועים: כנ"ל
10.משקפיים: אין
11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך- מ'קיי, משנג'ר- [email protected], ועיישיכיו- 249187150 12.שפות שאתה מדבר/לומד: מדבר- עברית (כאילו דע?) ולומד צפרדעית ואנגלית. 13.תכונות טובות שלך: סלחן וכנה 14.תכונות רעות שלך: חסר עמוד שדרה 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: הילד מ"ההורים שלי חייזרים" (תודה אישתי!
) וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? לובש מכנסיים. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את האור 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איפה יש עוד נייר טואלט לקנח ת'אף
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? ירמי קפלן (בטלוויזיה) 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? מחשב מחשב מחשב מחשב וגם סרטים 6.מה מפחיד אותך? אחד הפחדים הכי גדולים שלי זה לעבור פסי רכבת, ושפתאום המחסומים ירדו
7.מה מרתק אותך? NEXT 8.מה מעציב אותך? שיעורי הסטוריה
9.מה משמח אותך? שהמורה להיסטוריה לא מגיעה!
|נחום| שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? פסטה
2.מה הארוחה החלומית שלך? פסטה ברוטב שמנת ועגבניות על מצע ניוקי טריים בברוטב אלפרדו
3.מה אתה שותה במהלך היום? מים וחלב 4.מה אתה שותה במהלך הלילה? מיצי קיבה ושתן חתולים 5.קפה או תה: שוקו
6.סוכר או סוכרזית: סוכר
7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה עם פיתה צללת בתוך אוקיינוס של חומצה
9.פיתה או לאפה: פיתה 12.מועדון או בית קפה: מועדון 13.פאב או דאנס בר: פאב!
14.תאטרון או ז'אן דארק: הע?
15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קופרניקוס המלך!
אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? חוקי מרפי. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? בעלות על חברת הגיטרות החשמליות Fender 3.מעשה נועז שעשית? הממ...
4.מעשה טפשי שעשית? יש אלפים!!! 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני לועס מפרטים של גיטרה 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אנגליה
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? כנ"ל 8.מה יש לך מתחת למיטה? מפלצת 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? הברמצווה של אחי, כשהייתי בטיול בארצות הברית בגיל 5, ולא זכרתי כלום
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? קורט קוביין 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כושר גופני 1.מה היא המילה האהובה עליך? Fuck 2.מה היא המילה השנואה עליך? נר, חלון, שימי 5.מה היא הקללה האהובה עליך? Fuck you 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? פנטרה- סמטרי גייטס 7.איזה קול/רעש אתה שונא? הראל מויאל- נר על החלון 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "אהה, אתה הזה שרוצה חדר משותף עם מרלין מונרו? בוא מכאן" 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופלה! 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שניהם
14. לילה או יום? לילה רולז
15. בזבזן או חסכן? בזבזן
16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? כרגע הייתי רוצה להיות בריא
20. למי אתה מתגעגע? איתי וליהי. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את נעמה!
דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור רולז! 2.בעל חיים: חתול
3.ספר: הנסיך הקטן 4.סרט: מטריקס, נפלאות התבונה 5.שחקן: ג'ים קארי 6.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי 7.דיסק: Pantera- Cowboys From Hell, Nirvana- Nevermind 8.שיר: Pantera- Cemetary Gates 9.מקום בילוי: קולנוע 10. פורום אהוב: ביפ!!! 11. עונה: אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: ביתתתתתתת 13. רכב: מכונית
15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "Do not try to band the spoon, That's Impossible, instead try to realize the truth. There is no spoon, However you look at the spoon you see only yourself. 16. עיתון: מעריב לכוער 17. סדרה: חברים מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אתמול נראה לי... 2.זכית לחיוך? כלומר...? 3.הענקת מחמאה? אתמול 4.קיבלת מחמאה? לא זוכר
5.עשית משהו טפשי? לא זוכר
6.פינקת מישהו? היום
7.פינקת את עצמך? אתמול!!! (בורגרקינג) 8.צחקת? אתמול (סימפסונס) 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמולוס 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא דע 11.בכית? לא זוכר 12.הסתפרת? פפפ.. מי זוכר?
לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אבא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: החבר הכי טוב שלי, דניס 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: כנ"ל ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ברמצווה ביום שבת! 2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה פיק המלך!
3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!
4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא
5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אם אתם קוראים אני נותן לכם שקל (?) 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא, הוא היה חביב

sisty

New member
אבאלה../images/Emo5.gif../images/Emo41.gif מי רוצה לענות במקומי../images/Emo35.gif

ח ב ו ד ה

New member
אני../images/Emo70.gif באיחור "קל"

1.שם:דניאל
2.גיל:עוד חודש ו-25 יום 13....
3.מין: הישן או החדש?
4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום 6.גובה:מאיפה לי? נמוך...
8.פירסינגים:נון! 9.קעקועים:נון! 10.משקפיים:נון! 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך צ'ק! מסנ': [email protected] אייסי: אני בקושי נכנסת...
12.שפות שאתה מדבר/לומד: ערבית אנגלית ספרדית וכמובן עברית! 13.תכונות טובות שלך:אני צנועה...
14.תכונות רעות שלך: אני קנאית... לפעמים... 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: חברה של חברה שלי מהונגריה:| וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת בשעון? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? רואה טלווזיה... 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? כדאי לי לקום עכשיו? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלי... 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בהסתלבטות! 6.מה מפחיד אותך?הרבה דברים
7.מה מרתק אותך?הרבה דברים... 8.מה מעציב אותך?הרבה דברים... 9.מה משמח אותך?הרבה דברים
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?טאקו(במקום הראשון...) ו... עוד הרבה דברים
2.מה הארוחה החלומית שלך?המ...|חץ למעלה| 3.מה אתה שותה במהלך היום?קולה ומים ושוקו... 4.מה אתה שותה במהלך הלילה?כלום...
5.קפה או תה:תהה
6.סוכר או סוכרזית: סוכר
7.מלח או פלפל: שניהם!
8.פלאפל או שווארמה: פלאפל! 9.פיתה או לאפה: המ... שתיהן? 12.מועדון או בית קפה: בית קפה... 13.פאב או דאנס בר:
לא יודעת... 14.תאטרון או ז'אן דארק: הא?! 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו גלילאי (שם כייפי
) אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? תיזהר מכרישים עם משקפיים
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? לא יודעת...
3.מעשה נועז שעשית? גנבתי ליד אחד את הכפפות שוער שלו בכיתה ב'!
4.מעשה טפשי שעשית?אהמאהמשאלהלמעלהאהמאהמ 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לא יודעת...
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אמריקה, צרפת, הולנד, לונדון ו...נראה לי שזהו... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? נראה לי ניו יורק...
8.מה יש לך מתחת למיטה? כלום... אני מקווה:| 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא יודעת... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? לא יודעת... 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לא יודעת...
.מה היא המילה האהובה עליך?שלומלום
2.מה היא המילה השנואה עליך?פקצה
5.מה היא הקללה האהובה עליך? דם יו
6.איזה קול/רעש אתה אוהב?
שאלה מוזרה... 7.איזה קול/רעש אתה שונא?של השכנים שלי ... קודחים! 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?מזת'ומרת? 9.גלידה – בכוס או בוופל? בוופל! כמו זאתישאני אוכלת ברגעים אלו!
10. שוקו או וניל?שניהם! 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום?המ... אני אחזור אליכם מאוחר יותר...
13. שקיעה או זריחה?מה יותר יפה? שקיעה... 14. לילה או יום?לא איכפת לי... 15. בזבזן או חסכן?אני חסכנית ואז אמא שלי מפסיקה לי את הדמי כיס... ואז אני בזבזנית!
16. קור או חום?נעים! 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? גם וגם! 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?גם וגם? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם מישהו... כולם נעלמו ומשעמם ליייי!!! 20. למי אתה מתגעגע?לסבא שלי
21. את מי היית לוקח לאי בודד?כולם! דברים אהובים עלייך: 1.צבע:אין... 2.בעל חיים:סוס.. 3.ספר:אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות... כל הסדרה
4.סרט:מרכז הבמה
5.שחקן:זה מפיטר פן והמתופף והגיטריסט מסקול אוף רוק
6.שחקנית:אין לי.. 7.דיסק:אוונסנס!
8.שיר:הרבהההההההההה 9.מקום בילוי:לא קבוע.. 10. פורום אהוב:נחשו...
11. עונה:אני אוהבת גם קיץ וגם חורף... 12. מקום להעביר בו חופשה::| לא יודעת... בית מלון?
13. רכב:...??? 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:לא עולה לי בראש כלום...
16. עיתון:מעריב? 17. סדרה:מכושפות
מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?רגע... עכשיו! 2.זכית לחיוך?הא?! 3.הענקת מחמאה?לא זוכרת...
4.קיבלת מחמאה?היום
5.עשית משהו טפשי?המ... לא זוכרת... 6.פינקת מישהו? אין לי מושג:| 7.פינקת את עצמך? ממזמן... 8.צחקת?רוב הסיכויים שמתי שהוא היום... 9.גרמת למישהו לצחוק? או היום או אתמול.... 10.התחרטת על משהו שאמרת? כל הזמן
11.בכית? לא זוכרת... 12.הסתפרת? לפני שנסעתי לחו"ל... לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אמא שלי... 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: מדלן! 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:מדלן! ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?
אהההההההההה המפגש!
2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר! 3.הראל מויאל או הראל סקעת? הראל סקעת...! 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא ממש..
5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כן... אני מכינה צלשי"ם! וכל הכבוד לכם
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?כן... אבל היה כיף!

למעלה