אנייי................../images/Emo13.gif
לכבוד החזרה שלי (אררררררר המחשב שוב התקלקל
) אני אענה...
1.שם:סשה 2.גיל:16.5 3.מין:נקבה 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום 6.גובה:162 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:יש
11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: אין אבל אני מבטיחה שאני אעשה אבילוס
אל תהרגי אותי
12.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית, רוסית, אנגלית, קצת ספרדית (בעיקר מבינה) ולומדת צרפתית (לא מבינה בכלל
) 13.תכונות טובות שלך:אני לא יכולה להגיד על עצמי...
14.תכונות רעות שלך:עצלנית, עקשנית והרבה פעמים נודניקית
15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:חחחח פילפלת ולוסי דובינצ'יק... וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון המעורר 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את הטלוויזיה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שאני חייבת לשירותים
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלי שהעירה אותי בשבע
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לנסוע לים... 6.מה מפחיד אותך? הרבה דברים... אני מאווווווווד פחדנית...
7.מה מרתק אותך? מיסטיקה 8.מה מעציב אותך? כשמתיחסים אלי בחוסר כבוד... 9.מה משמח אותך? להרגיש נאהבת
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? קרמבו
2.מה הארוחה החלומית שלך? מקדונלדס ואוכל סיני 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה?
5.קפה או תה: רק תה
אני פוחדת להתמכר לקפה...
6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: פיתה 12.מועדון או בית קפה: בית קפה
13.פאב או דאנס בר: לא הייתי...
14.תאטרון או ז'אן דארק:
15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:
אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? להאמין בעצמי ולא לתת לאנשים אחרים לדכא אותי! 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? בגדיםםםםםם
3.מעשה נועז שעשית? האמת... לא זוכרת... 4.מעשה טפשי שעשית? חחחח אני כל הזמן עושה דברים טיפשיים...
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: וואו יש לי מלאאאאאא למשל שאני מושפעת מאוד מטלוויזיה וכל הזמן נדבקים לי ביטויים שאני שומעת ואז אני תוקעת אותם בלי קשר לכלום...
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כןןןן הגשמתי חלום השנה ונסעתי ללונדון
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אנגליה- לונדון
8.מה יש לך מתחת למיטה? לא יודעת ואני לא מתכוונת לבדוק
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? כשהייתי ילדה כי זאת התקופה שהכי נהניתי בה... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? חברה שלי מהילדות להתעדכן... 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה .מה היא המילה האהובה עליך?מעפן... כי היא פשוט מצחיקה אותי
2.מה היא המילה השנואה עליך? כוסית
זאת פשוט מילה מגעילה כזאת 5.מה היא הקללה האהובה עליך?מעפן! וגם- אמן שתקבל נגיף!
6.איזה קול/רעש אתה אוהב? גשם! שיבוא כבר חורף!! 7.איזה קול/רעש אתה שונא? פיצוצים, יריות...
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בשמחה
9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לקום 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית 16. קור או חום? חום אבל כבר נמאס לי אז אני רוצה קור! 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחיד
18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? רק חצי מלאה
19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? אהמ... זה אישי
20. למי אתה מתגעגע? הרבה אנשים... כל מי שאני לא רואה עכשיו... 21. את מי היית לוקח לאי בודד? לא הייתי הולכת לאי בודד בשום אופן! דברים אהובים עלייך: 1.צבע: אין לי, כולם! 2.בעל חיים: כלב
3.ספר: "חלף עם הרוח"
4.סרט: "שר הטבעות", "שחקי אותה כמו בקהאם", "שודדי הקאריביים","אחי איפה האוטו שלי?" ו"יומנה של ברידג'יט ג'ונס" 5.שחקן: יו גרנט, רופרט אווארט, אלן ריקמן ועוד שחקנים בריטים חמודים...
6.שחקנית: ג'ניפר גארנר 7.דיסק: אני לא קונה דיסקים... 8.שיר: up in here/dmx 9.מקום בילוי: חוף הים 10. פורום אהוב: ביפ
11. עונה: אביב
12. מקום להעביר בו חופשה: לונדון
13. רכב: אני ממש לא מבינה בזה... 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "and then? and then?and then?and then?" חחחחחח זה כל מה שעולה לי עכשיו עכשיו מ"אחי איפה האוטו שלי"... 16. עיתון: ראש1 17. סדרה: שין צ'אן!! מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? חחח כשנזכרתי בציטוט מ"אחי איפה האוטו..." 2.זכית לחיוך? מאמא שלי כששגעתי אותה קודם...
3.הענקת מחמאה? לא זוכרת...
4.קיבלת מחמאה? לא זוכרת...
5.עשית משהו טפשי? חחח רק לפני חצי שעה כששגעתי את אמא שלי... 6.פינקת מישהו? אני עצלנית מדי... 7.פינקת את עצמך? גם לא... 8.צחקת? כשראיתי שין צ'אן 9.גרמת למישהו לצחוק? קודם עם אמא שלי 10.התחרטת על משהו שאמרת? אתמול
11.בכית? אתמול כשראיתי "תעביר את זה הלאה"
12.הסתפרת? לפני חצי שנה... לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אחי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: סבתא שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: סבתא שלי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? יש לי מורה פרטית... 2.צביקה הדר או צביקה פיק? ברורררר שצביקה הדר! בעעע צביקה פיק...
3.הראל מויאל או הראל סקעת? הראל מויאלוששש שלי
אהובי מושלם שלי
4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? חחח כנראה לא...
5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כן שחזרתייייי לפורום וזה מעצבן אותי שלא הייתי פה מלא זמן ואני מפסידה הרבה דברים אבל זה לא היה תלוי בי ועכשיו אני מקווה להשאר
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? אולי אבל לפחות זה בזבז לי קצת זמן וגרם לי לחשוב על דברים שלא הייתי חושבת עליהם...