עוד שאלון

NatalieAur

New member
נושאא

שם: בן כמה אתה: 16.8 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?:שומעת מוזיקההההההה מה אתה שומע עכשיו?: חח ממ רמי קליינשטיין עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: אףאחד אמרתי להם שיחכו שניה כמה אנשים יש לך באייסיקיו?:123 אתה יוצא היום?: לא.. קר לך?:כןןן איך החורף בינתיים?: כיףףףףףףףףףףף אתה אוהב את עצמך?:נרהא לי :] מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: אני לא יכולה להגיד על עצמי ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?:לא יודעת כמה חברים ממש טובים יש לך?: גם לא יודעת :\ האם הם יודעים הכל עליך?: כן הם לומדים איתך באותה כיתה?:חלקם באיזו כיתה אתה בכלל?: יא משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: שדודות שלי בהריון משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: לבד שיהיה לכם יום נפלא!

PUZMAK J

New member
יש להכניס נושא להודעה

שם:ירון בן כמה אתה: 15 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: לועס מסטיק מה אתה שומע עכשיו?: את השכן צועק על אישתו עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: 0 כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: 237 אתה יוצא היום?: לא, אני חולה קר לך?: כן, ואני עם 3 שכבות איך החורף בינתיים?: לא מספק... רק 56 מ"מ גשם בחיפה... אתה אוהב את עצמך?: כן מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: כנות, אומץ, דבקות במטרה. ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: נטייה לשקרנות, בטחון עצמי מופרז. כמה חברים ממש טובים יש לך?: 2 האם הם יודעים הכל עליך?: כן הם לומדים איתך באותה כיתה?: רק אחת מהן באיזו כיתה אתה בכלל?: ט/ משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: "אני אוהבת אותך" משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: כיתה ט'

D o o S h a

New member
עונהה

שם: עדידעעע בן כמה אתה: מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: מוזיקה, מסנג'ר.. מה אתה שומע עכשיו?: עברי לידרר עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: מסנג'ר. בערך 5. כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: מסנג'ררררררר! אתה יוצא היום?: לחוג
קר לך?: לא... רק בכפות ידיים! איך החורף בינתיים?: עעעע אתה אוהב את עצמך?: בערך מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: כל מיני ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: נממ כמה חברים ממש טובים יש לך?: 4 בערך האם הם יודעים הכל עליך?: לא הם לומדים איתך באותה כיתה?: כע באיזו כיתה אתה בכלל?: מכפתך? משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: ממ לא'ידעת נו משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: ש-י-ע-ו-ר-י-ם-!!

סתם משעמם לי.....

שם: טל בן כמה אתה: 14 עוד שבועיים מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: אני אמורה להתכונן למבחן בערבית מה אתה שומע עכשיו?: טלוויזיה
עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: אפ'חד...אני לא מחוברת בכלל כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: 29 נראה לי אתה יוצא היום?: הלוואי קר לך?: כןןןן
איך החורף בינתיים?: די מעצבן אתה אוהב את עצמך?: בערך מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: חוכמה, ואת הציניות שיש לי לפעמים ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: את זה שמתי שמשהו מעציב אותי, אני בדיכאון ממש מלא זמן כמה חברים ממש טובים יש לך?: ממש טובים? לא יודעת....חחחח האם הם יודעים הכל עליך?: אממ....כמעט הכל הם לומדים איתך באותה כיתה?: כן באיזו כיתה אתה בכלל?: ט' משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: שיכול להיות שבסיור בשל"ח נלך גם לים משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: כל הקטע הזה של בצפר והבגרויות...אבל משהו קרוב יותר- יום הזיכרון ליצחק רבין. לא יודעת למה, זה מכניס אותי לדיכאון....שיעבור כבר.

למעלה