עוד שאלון

עוד שאלון../images/Emo141.gif

שם: בן כמה אתה: מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: מה אתה שומע עכשיו?: עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: אתה יוצא היום?: קר לך?: איך החורף בינתיים?: אתה אוהב את עצמך?: מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: כמה חברים ממש טובים יש לך?: האם הם יודעים הכל עליך?: הם לומדים איתך באותה כיתה?: באיזו כיתה אתה בכלל?: משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: שיהיה לכם יום נפלא!

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונהההה

שם: עדן בן כמה אתה: 20 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: מתכתבת עם בת דודה שלי מה אתה שומע עכשיו?: כלום עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: 1 כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: 9 מחוברים, 31 מנותקים אתה יוצא היום?: אולי קר לך?: לא ממש איך החורף בינתיים?: מעצבן אתה אוהב את עצמך?: די אוהבת, כן מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: איכפתיות, ורגישות ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: ביישנות כמה חברים ממש טובים יש לך?: 5-6 האם הם יודעים הכל עליך?: כן הם לומדים איתך באותה כיתה?: איזה כיתה? אני בצבא... ולא, חלקם איתי בבסיס באיזו כיתה אתה בכלל?: ---- משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: שחברה שלי מתכוונת לשדך לי את ידיד שלה, והוא מה זה חתיך. נדלקתי עליו מהפעם הראשונה שראיתי אותו משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: השיחרור שלי

NiKi†a

New member
עונה.

שם: שירן בן כמה אתה: 17 עוד כמה ימים. מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: שומעת מוזיקה, מדברת עם אנשים, משחקת מצא את ההבדלים
מה אתה שומע עכשיו?: Opeth - Blackwater Park עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: 2 כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: 65 אתה יוצא היום?: כן קר לך?: כן איך החורף בינתיים?: שונאת חורף. אתה אוהב את עצמך?: לא מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: שאני חמודה בסך הכל P: ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: שאני מעצבנת, עקשנית, עצלנית בדברים מסויימים, משאירה הכל לרגע האחרון, לא סומכת על אנשים, לא יכולה להתעלם מדברים, ביצ'ית לאנשים שאין לי כח אליהם, מתעצבנת בקלות, נפגעת בקלות, פוגעת כשמעצבנים אותי, משחקת משחקי כבוד וסנילית. כמה חברים ממש טובים יש לך?: 4-5 האם הם יודעים הכל עליך?: חלקם. הם לומדים איתך באותה כיתה?: שתיים מהן. באיזו כיתה אתה בכלל?: י"ב משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: שאולי פיין אוף סילויישן באים לארץ
משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: הפצע על השפתיים שלי :S

Lorly

New member
גרביים ^____^

בת כמה את: 15 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה? מעתיקה דיסקים למחשב מה אתה שומע עכשיו? אירוסמית' עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו? לא אוהבת ICQ כמה אנשים יש לך באייסיקיו? לא אוהבת ICQ אתה יוצא היום? אולי קר לך? מאוד איך החורף בינתיים? נחמד מאוד אתה אוהב את עצמך? יאפ ^^ מה התכונות שאתה אוהב בעצמך? שאלה עמוקה, beware ומה התכונות שאתה שונא בעצמך? שאלה עמוקה, beware כמה חברים ממש טובים יש לך? 2-3 האם הם יודעים הכל עליך? לא הם לומדים איתך באותה כיתה? לא באיזו כיתה את בכלל? י' משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת? כבר לא זוכרת, לא משהו מיוחד משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: שנת הלימודים, או לפחות תקופת המבחנים.

Ligeiro

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif

שם: אור בן כמה אתה: 16 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: רואה טלויזיה מה אתה שומע עכשיו?: את הטלויזיה עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: 0 כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: 139 אתה יוצא היום?: לא יודע.. יש ארץ נהדרת וזה
קר לך?: נעים איך החורף בינתיים?: מעולה
אתה אוהב את עצמך?: משתדל מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: אוי נו במת :p ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: נמוך זאת תכונה? :$ כמה חברים ממש טובים יש לך?: קצת האם הם יודעים הכל עליך?: לא הם לומדים איתך באותה כיתה?: חלקם באיזו כיתה אתה בכלל?: י"א משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: המ.. X: משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: כל התוכניות שלפני ארץ נהדרת
והבגרות בתנ"ך

d r o r y

New member
אני עונה:

שם:דרור בן כמה אתה:23 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?:מחכה ליום מותי מה אתה שומע עכשיו?:כלום עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?:אפס כמה אנשים יש לך באייסיקיו?:20 ומשהו אתה יוצא היום?:כנראה שלא קר לך?:לא איך החורף בינתיים?:נסבל אתה אוהב את עצמך?:לא מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?:ישר,בעל דמיון מפותח,חבר טוב,נאמן לעקרונותיי ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?:כל השאר.שזה יותר מידי בשביל לפרט כמה חברים ממש טובים יש לך?:3 בערך. האם הם יודעים הכל עליך?:כמעט,אבל לא במאה אחוז הכל. הם לומדים איתך באותה כיתה?:חחח...איזה כיתה?כולם חברים שהכרתי בצבא באיזו כיתה אתה בכלל?:אני כבר 5 שנים אחרי בית ספר משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת:ת'אמת,כלום. משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר:הסבל שלי בחיים

עוננננננהההה

שם:טל בן כמה אתה:13 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?:אמ.. מתכתבת עם חברה שלי !! מה אתה שומע עכשיו?:כלום .. עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?:2 כמה אנשים יש לך באייסיקיו?:אמ... 105 משהו כזה נראה לי .... אתה יוצא היום?:לא.. קר לך?:קצת.. איך החורף בינתיים?: סבבה.. אתה אוהב את עצמך?:כן! מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: מצחיקה חמודה ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?:אמ...שאני לפעמים אומרת דברים שאסור לי להגיד ואני אומרת דברים בלי לחשוב ... כמה חברים ממש טובים יש לך?:1 האם הם יודעים הכל עליך?:בערך... הם לומדים איתך באותה כיתה?:כן! באיזו כיתה אתה בכלל?:ח משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת:אמ.. לא יודעת ... משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר:בית ספר !!

adi121

New member
נהנהנהה../images/Emo60.gif

שם:עדי בן כמה אתה:עוד מעט 18 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?:שומעת מוזיקה ומדברת באייסי מה אתה שומע עכשיו?:חום יולי אוגוסט של סינרגיה עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?:2 כמה אנשים יש לך באייסיקיו?:77 אתה יוצא היום?:לא.. הספיק לי מה שהיה אתמול קר לך?:לא.. אני עם 2 שכבות איך החורף בינתיים?:נחמד מאוד.. לא עשה הרבה בעיות אתה אוהב את עצמך?:לא ממש מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?:בעע אין לי כוח לזה ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?:יותר מדי כמה חברים ממש טובים יש לך?:4 האם הם יודעים הכל עליך?:3 יודעים הכל הם לומדים איתך באותה כיתה?:3 כן אחת לא באיזו כיתה אתה בכלל?:י"ב משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת:אמממ.. משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר:יום שבת הזה.. המבחן בפיזיקה.. סימסטר א.. והשנה הזאת

_../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

שם: צליל
בן כמה אתה: 12.5
מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: שומעת מוסיקה ומדברת באייסיקיו מה אתה שומע עכשיו?: הדיסק של ה-פרוייקט [ממעמקים] עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: 5 כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: 200 אתה יוצא היום?: לא שידוע לי, אולי קר לך?: כןןן איך החורף בינתיים?: סבבה!! כייף אתה אוהב את עצמך?: ככה ככה מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: ממממממ אני שונאת ששואלים אותי את זה כי אף פעם אני לא יודעת מה לענות! אני אוהבת אצלי איזשהם תכונות אבל אני לא יודעת איזה חחח ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: כמה חברים ממש טובים יש לך?: 5 האם הם יודעים הכל עליך?: כמעט, אף אחד לא יודע עלי הכל! הם לומדים איתך באותה כיתה?: לא
אבל הם בשכבה שלי..
באיזו כיתה אתה בכלל?: ז'1 משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: ממממממ מממממ לא עניינכם
חחח סתם משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: לא יודעת.... חחחח

עונה

שם: נגה בן כמה אתה: 15 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: כלום מה אתה שומע עכשיו?: כלום עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: אני לא מחורברת
כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: לא יודעתת אתה יוצא היום?: התכוונת לאתמול... קר לך?: לא איך החורף בינתיים?: קקה אתה אוהב את עצמך?:בערך מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: כמה חברים ממש טובים יש לך?: 3 האם הם יודעים הכל עליך?: בערך הם לומדים איתך באותה כיתה?: אחת באיזו כיתה אתה בכלל?: י' משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת:ש100% המורה שלי לפסיכולוגיה לא תלמד אותי שנה הבאה ! ייאי ! משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: המבחן במתמטיקה

yardenga

New member
עונה

שם: ירדן בן כמה אתה: אני בת.. 13 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: מדברת עם אנשים מה אתה שומע עכשיו?: מרלין מנסון in the dope show עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: אני לא מתכתבת באייסיי כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: משהו כמו 50 אתה יוצא היום?: לא נראה לי קר לך?: אממ לא ממש איך החורף בינתיים?: סבבה אתה אוהב את עצמך?: כן.. בערך מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: מממממ ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: הרוב כמה חברים ממש טובים יש לך?: אממ 1 כל השאר גם טובים.. האם הם יודעים הכל עליך?: לא הם לומדים איתך באותה כיתה?: כן באיזו כיתה אתה בכלל?: ח' משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: אין מבחן משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: כל השנים האלה שאני צריכה ללמוד בבצפר

essit

New member
../images/Emo48.gif

שם:שיר(אסית) בן כמה אתה:בת...14 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?:אייסיקיו מה אתה שומע עכשיו?:כלום עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?:6 כמה אנשים יש לך באייסיקיו?:60 אתה יוצא היום?:לא קר לך?:לא משהו.. איך החורף בינתיים?:חמוד.. אתה אוהב את עצמך?:כן מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?:לא יודעת.. ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?:שאני עקשנית כמה חברים ממש טובים יש לך?:הרבה.. האם הם יודעים הכל עליך?:לא הם לומדים איתך באותה כיתה?:כן באיזו כיתה אתה בכלל?:ט' משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר:השנת לימודים הזאת..

עד שהטלפון יצלצל..

שם: חנית בן כמה אתה:19.6 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?:מחכה לשיחת טלפון מה אתה שומע עכשיו?:אסף אמדורסקי-והוא האמין לה עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?:אין יותר ICQ כמה אנשים יש לך באייסיקיו?:אין לי ICQ אתה יוצא היום?:לא, אני עייפה עוד מאתמול בלילה קר לך?:מאוווווווד! איך החורף בינתיים?:אני אוהבת חורף אבל, קר לי אתה אוהב את עצמך?:לא מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?:אין דבר כזה ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?:הכל כמה חברים ממש טובים יש לך?:ארבעה האם הם יודעים הכל עליך?:כן הם לומדים איתך באותה כיתה?:לא באיזו כיתה אתה בכלל?:אוניברסיטה משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת:הרבה דברים משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר:הדאגות שממלאות לי ת'ראש

MK respect

New member
=]

שם:מירי בת כמה את:14 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?:מדברת באיסיקיו.. מה אתה שומע עכשיו?:זכיתי לאהוב של עברי לידר.. עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?:2 כמה אנשים יש לך באייסיקיו?:200 +- אתה יוצא היום?:היום-לא.. קר לך?:לא..חםםם לי איך החורף בינתיים?:בנתייםפ הוא סבבה... אתה אוהב את עצמך?:לא.. מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?:לא יודעת... ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?:שאני כל החיים עצבנית,רכלנית ועוד.. כמה חברים ממש טובים יש לך?:9 בערך.. האם הם יודעים הכל עליך?:בערך... הם לומדים איתך באותה כיתה?:לא..רק 2... באיזו כיתה אתה בכלל?:ט גנון-שליטההה משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת:אמממממ...לאזוכרת... משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר:השבוע הזהההה

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם: מאיה. בן כמה אתה: 15. מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: שומעת מוזיקה. מה אתה שומע עכשיו?: שירים אומואיים<: עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: עזבתי את האס"ק לפני שנתיים. כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: לפני שעזבתי היו לי 350-400 ככה. אתה יוצא היום? היום כבר 1:37. הייתי במילא כל היום בחוץ. ואתמול? כן, אתמול יצאתי. קר לך?: לא, אני עם תחתונים וחולצה ודווקא נעים. איך החורף בינתיים?: נפלא נהדר. אתה אוהב את עצמך?: לא. מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: יכלת מטופשת לגרום לעצמי להיות שמחה. ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: אגואיזם, רגשנות יתר. כמה חברים ממש טובים יש לך?: חמישה-ששה. האם הם יודעים הכל עליך?: לעתים. הם לומדים איתך באותה כיתה?: אחת מהם. באיזו כיתה אתה בכלל?: י'. משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: "אני לא מכירה בנאדם אחד שלא אוהב אותך. את נפלאה" משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: התקופה עד החופש הבא, ולא בגלל לימודים, הזמן עד שיחליטו לעשות טקס קבלת ת"ז.

psycho maiden

New member
../images/Emo113.gif

שם: שלומצה בת כמה אתה: 16 וחצי מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?:שומעת רדיו מה אתה שומע עכשיו?: 102FM תכנית הבוקר עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: הוא מכובה בכלל כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: 150 בערך אתה יוצא היום?: לא קר לך?: מאוד איך החורף בינתיים?: כיף
אתה אוהב את עצמך?: מחבבת מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: כוח רצון ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: עצבנית כמה חברים ממש טובים יש לך?: אין דבר כזה חברים טובים
האם הם יודעים הכל עליך?: לא הם לומדים איתך באותה כיתה?: לא באיזו כיתה אתה בכלל?: יא' משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: שחבר שלי ביקש שנחזור משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: החודש הזה

עוונה

שם: שיר בן כמה אתה: 14 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: שומעת מוזיקה ומתכתבת מה אתה שומע עכשיו?: "מחכההההה במקום שנפגשנו ילדההה" עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: 4 כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: 193 אתה יוצא היום?: לא יודעת עוד קר לך?: לא איך החורף בינתיים?: בעעעעע שונאת חורררררררףףףףף אתה אוהב את עצמך?: אממ לא.. באמצע.. מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: לא יודעת ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: כמה חברים ממש טובים יש לך?: 5-6 האם הם יודעים הכל עליך?: רק אחד מהם אבל חבר שהוא לא מקשיב לי יותר הם לומדים איתך באותה כיתה?: לא כולם באיזו כיתה אתה בכלל?: ט' משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: "איזו יפיפיה את.. בחיי..." חח איך שמחתי=) משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: התקופה הזאת של המבחנים עכשיוו...

אמממ

שם: עידו בן כמה אתה: מבוגר מרובכם.. מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: מאזין לרדיו. מה אתה שומע עכשיו?: שידור משחק כדורסל. עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: אין. כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: היו.. 32. אתה יוצא היום?: לא, כל היום הסתובבתי. קר לך?: כן, די קר לי. איך החורף בינתיים?: סבבה.. אתה אוהב את עצמך?: לא, למה לי? מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: כנות וקסם אישי. ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: איטיות וטוב לב. כמה חברים ממש טובים יש לך?: 2 האם הם יודעים הכל עליך?: ברור שלא! הם לומדים איתך באותה כיתה?: לא. באיזו כיתה אתה בכלל?: סטודנט. משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: שמאיה מצאה חבר. משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: חוסר ההערכה שלי במקום העבודה.

אניי...

שם: יהודית בן כמה אתה: 13 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: שומעת מוזיקה מה אתה שומע עכשיו?: מוזיקה עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: 0 כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: 52 אתה יוצא היום?: לא קר לך?: קצת איך החורף בינתיים?: סבבה אתה אוהב את עצמך?: אהה... לא ממש.. קצת מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: כמה חברים ממש טובים יש לך?: 4 האם הם יודעים הכל עליך?: לא הם לומדים איתך באותה כיתה?: 1 כן, 2 פעם (אבל אני אולי עוברת לכיתה שלהן), אחת בכלל לא בשכבה שלי באיזו כיתה אתה בכלל?: ט משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: לא יודעת.. משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: כלוום...

coullette

New member
^_^

שם: דפנה בן כמה אתה: 21 מה אתה עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: שומעת MINOR THREAT מה אתה שומע עכשיו?: MINOR THREAT עם כמה אנשים אתה מדבר באייסיקיו עכשיו?: 0 כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: 30 אתה יוצא היום?: לא קר לך?: לא איך החורף בינתיים?: לא משו אתה אוהב את עצמך?: כן מה התכונות שאתה אוהב בעצמך?: די כבר תמציאו שאלות מקוריות ומה התכונות שאתה שונא בעצמך?: כנל כמה חברים ממש טובים יש לך?: 3-4 האם הם יודעים הכל עליך?: לא הם לומדים איתך באותה כיתה?: חלק איתי באוניברסיטה באיזו כיתה אתה בכלל?:חח אוניברסיטה שנה שלישית כבר מותק משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: תשובה שלילית בבדיקת איידס משהו שאתה רק רוצה שיעבור כבר: השנה הזאת

למעלה