עוד שאלון קצרצר

באפ שובאפ.../images/Emo54.gif

1. אם היה לך דרקון איזה סוג זה היה? דומני כי כחול, אך איני בטוחה. 2.כמה פעמים ביום את/ה נכנס לפורום? בימים האחרונים רק פעם אחת, כי יש לי חזרות במשך 11 שעות ביום. בדרך-כלל שלוש-ארבע פעמים. 3.האם אי פעם כללת בהודעה את המילה תפוזונה? לא. אולי תפוזונע, אם כי אני מתחרטת על כך עמוקות. זה מטופש. 4.האם אי פעם הורחקת מאיזשהו פורום, או קיבלת אזהרה על התנהגות לא נאותה? לא. 5. איזה סוג נגן מוזיקה יש לך? דיסקמן, איתי כבר 3 וחצי שנים. דיסקמן הכי מגניב.

Merik04

New member
טוב..

1. אם היה לך דרקון איזה סוג זה היה? אני חושב שכחול.. הם נחמדים
2.כמה פעמים ביום את/ה נכנס לפורום? פעם הייתי ניכנס איזה 2834972 פעמים ביום.. עכשיו אני קצת עסוק ביגלל הלהקה וזה אז ליפעמים פעם ב3 ימים וליפעמים יותר... 3.האם אי פעם כללת בהודעה את המילה תפוזונה? לא זאת הפעם הראשונה.. ומה זה תפוזנה? 4.האם אי פעם הורחקת מאיזה שהו פורום, או קיבלת אזהרה על התנהגות לא נאותה? לא שזכור לי.. אבל קיבלתי המלצה לא להיכנס לפורם של "שיר אש ושל קרח" ביגלל שרק התחלתי לקרוא אותו.. 5. איזה סוג נגן מוזיקה יש לך? אין לי.. אני עני מידי בישביל זה...

Gutterball

New member
באיחור משהו...

1. אם היה לך דרקון איזה סוג זה היה - כנראה כחול, הם מגניבים. 2.כמה פעמים ביום את/ה נכנס לפורום - אממ... החל מפעמיים והלאה. 3.האם אי פעם כללת בהודעה את המילה תפוזונה - וואלה, לא חושב שיצא לי עוד. 4.האם אי פעם הורחקת מאיזה שהו פורום, או קיבלת אזהרה על התנהגות לא נאותה - לאאא.... 5. איזה סוג נגן מוזיקה יש לך - יש לי mp3 iAudio G3, אחלה דבר.

dralan

New member
או!

1. אמממ...כסוף (קרח, לא?) 2. אין לי אינטרנט, אז פעמיים בשבוע בערך... 3. מזה המילה הזו? 4. לא כאן בתפוז 5. רגיל, של 512 מ"ב (אבל הוא גוסס, אז כנראה שאני אחליף אותו בקרוב...)

למעלה