עוד שאלון קצרצר

MadManIII

New member
עוד שאלון קצרצר

משום שאנשים ביקשו עוד שאלונים לפורום הבאתי עוד אחד. 1. אם היה לך דרקון איזה סוג זה היה? 2.כמה פעמים ביום את/ה נכנס לפורום? 3.האם אי פעם כללת בהודעה את המילה תפוזונה? 4.האם אי פעם הורחקת מאיזה שהו פורום, או קיבלת אזהרה על התנהגות לא נאותה? 5. איזה סוג נגן מוזיקה יש לך?

MadManIII

New member
אם אין אף אחד שיענה...

1. לבן (קרח) 2. 4 פעמים לפחות (אני לא כותב הרבה) 3. בדר"כ כשהם דופקים אותי בגלישה הסלולרית 4. נראה לי שהצלחתי לעצבן הרבה אנשים מפורום איי-פוד, וגם חטפתי הרחקה מפרום זה בעקבות אי הבנה שלי אם סייבר. 5. Creative movu^2 4GB. ו iriver t10 1 gb

Guybrush Marley

New member
קדימה../images/Emo118.gif

1. אם היה לך דרקון איזה סוג זה היה? אדום. הכי קלאסי, אש וזה. 2.כמה פעמים ביום את/ה נכנס לפורום? לא יודע.. בערך כל פעם שיוצא לי להיות ליד המחשב. רק בבית. 3.האם אי פעם כללת בהודעה את המילה תפוזונה? אני חושב שפה זאת הפעם הראשונה, למרות זהרגשתי ככה הרבה פעמים. 4.האם אי פעם הורחקת מאיזה שהו פורום, או קיבלת אזהרה על התנהגות לא נאותה? נופ. 5. איזה סוג נגן מוזיקה יש לך? אייפוד וידאו... אבל עד לפני חודשיים היה לי רק דיסקמן ואני גאה בזה. הכיטוב דיסקמן.

Guybrush Marley

New member
טוב, התוודות../images/Emo118.gif

בקשר ל4.
ספוילר למלחמת הנשמות
היה לפני כמה שנים, אני לא יודע אם אתם זוכרים, איזה אדיוט שנכנס לפורום וכתב "היה לי ויכוח עם חבר שלי אם לכתוב שרייסטלין הוא האל האחד זה ספוילר או לא". אני. אז אני חושב שקיבלתי הרחקה על זה, אני לא יודע. אף פעם לא עניין אותי במיוחד.

Landei

New member
:) עזבתי את מלחמת הנשמות אחרי הספר

הראשון, עם שבועה לא לגעת יותר באף ספר של הרומח שאינו מהשישיה העיקרית (אחרי כבשן הנשמה ובייחוד אחרי חושך ואור אני חושבת שלא קשה להבין אותי...) אבל אחרי הספויילר שלך כנראה שאני אלך לקרוא את מלחמת הנשמות עד הסוף.

Guybrush Marley

New member
אממ../images/Emo58.gif../images/Emo118.gif

זה ספוילר מוטעה. רייסלין הוא לא באמת האל האחד. האל האחד הוא|
ספוילר|
טקיזיס.

RoCKeR121

New member
הוא עשה את זה כמו שצריך...

היה מרווח ספויילרים והיה סימון...אם קראת זה באשמתך

לא קשור,

הספוילר שהוא כתב אינו ראוי חהיכתב. הוא פשוט מוצי את כול הכיף מכול התרילוגיה. נ.ב. קראתי מזמן את הסידרה, אז זה לא הרס לי.

Landei

New member
זה מה שחשבתי בהתחלה...

טוב... חבל... אבל יופי של נקמה בסהר-פז...

RoCKeR121

New member
אתה כמוני ב5

ואני עדיין שומע מוזיקה לרוב כדיסקים שלמים ולא בשירים נפרדים

flint15

New member
שיואו שאלון,איזה כיף../images/Emo129.gif

1. אם היה לך דרקון איזה סוג זה היה?נחושת זה אפילו לא שאלה(השאלה היא מי היה יורד מהפסים ראשון אני או הוא) 2.כמה פעמים ביום את/ה נכנס לפורום? כ-5 פעמים(תלוי במוזה) 3.האם אי פעם כללת בהודעה את המילה תפוזונה? לא(מה הפרוש של המילה?) 4.האם אי פעם הורחקת מאיזה שהו פורום, או קיבלת אזהרה על התנהגות לא נאותה? כן,מפורום טולקין הרישמי,כי כתבתי שהעלפים בני זונה פחדנים, אבל זה לא אשמתי,הוא כתב ראשון שהגמדים הם זבל 5. איזה סוג נגן מוזיקה יש לך?sanasa c140 (של-sandisk)של ג'יגה

NJS

New member
מעו

1. אם היה לך דרקון איזה סוג זה היה? כחול..ולו רק בגלל הצבע :] [למרות שגם הכוחות והגודל לא מזיקים..^^] 2.כמה פעמים ביום את/ה נכנס לפורום? אמממ...0.1 ? [מיעו זה מזכיר לי הסתברות..חמש יחידות זה סאקס!! [מי צנוע? ;)] 3.האם אי פעם כללת בהודעה את המילה תפוזונה? לא שזכור לי :p 4.האם אי פעם הורחקת מאיזה שהו פורום, או קיבלת אזהרה על התנהגות לא נאותה? אוי זה מזכיר לי קטע ממש מזמן..שאני ויערה קיבלנו הודעה אישית משו על התנהגות לא בסדר בפורום בריטני ספירס XD [עזבו אל תנסו להבין בטח אפילו יערה לא זוכרת :p] 5. איזה סוג נגן מוזיקה יש לך? סתם נגן אמפי 3 רגיל כזה..סוני של גי'גה סתם הערה שלא מעניינת אף אחד..[עכשיו שאני חושב על זה..התשובות כן?] עניתי על התשובות מההתחלה לסוף..למה? כי אני משוגע! ~נותן לעצמי מכה על הראש~ [וכן זה עדיין מצחיק אותי :p]

RoCKeR121

New member
מת על שאלונים, אבל זה אחד הזויייי

1. אם היה לך דרקון איזה סוג זה היה? אני חושב שאו כחול או כסוף 2.כמה פעמים ביום את/ה נכנס לפורום?כשהייתי בארץ זה היה כמעט כל יום עכשיו זה כל פעם שאני על המחשב אז זה יכול להיות פעם בשבוע או כל יום תלוי... 3.האם אי פעם כללת בהודעה את המילה תפוזונה? ברור, תפוזונות 4.האם אי פעם הורחקת מאיזה שהו פורום, או קיבלת אזהרה על התנהגות לא נאותה?לא בתפוז 5. איזה סוג נגן מוזיקה יש לך? אייפוד וידאו, שלמען האמת הוא דיי נגן מסריח בגלל האייטיונס המציק הזה

RoCKeR121

New member
עוד שבוע, למרות שיש לי אפשרות ל

להאריך בעוד שבוע-10 ימים ואני לא בטוח אבל אולי אני אשאר...

Prophet Of God

New member
נו יאללה לפני פולין

משום שאנשים ביקשו עוד שאלונים לפורום הבאתי עוד אחד. 1. אם היה לך דרקון איזה סוג זה היה?קרח, המאגגגגגגגניב 2.כמה פעמים ביום את/ה נכנס לפורום?מתי שיוצא 3.האם אי פעם כללת בהודעה את המילה תפוזונה?חושב 4.האם אי פעם הורחקת מאיזה שהו פורום, או קיבלת אזהרה על התנהגות לא נאותה?איזה מפתאום אני תמים חמוד ואדיב לכל משתמש. או משו 5. איזה סוג נגן מוזיקה יש לך?עד עכשיו הייתי היחידי בארץ עם דיסקמן שלא קורא MP3 אפילו, אבל עכשיו אני אמור לקבל נגן חדש, ומקווה שהוא פשוט ולא יקר.

למעלה