עוד שאלון קטן...

Gizmo16

New member
עוד שאלון קטן...../images/Emo28.gif

(C) על שניהם לפורום סקרים ושאלונים, שכחתי
1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? 2.קולה או ספרייט? 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? 4.לקום או לשבת? 5.פאב או מועדון? 6.רקפת או כלנית? 7.בלורית או קרחת? 8.לאכול או לזלול? 9.לחמנייה או חלה? 10.ללמוד או לא ללמוד?

Gizmo16

New member
התשובות שלי../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? סתם מניאק
2.קולה או ספרייט? ספרייט, ברור
3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? שתי אפשרויות מחורבנות ביותר
4.לקום או לשבת? לשבת, מה השאלה בכלל
5.פאב או מועדון? פאב, כל דבר שמתקשר בראש עם אלכוהול זה טוב
6.רקפת או כלנית? רקפת
7.בלורית או קרחת? שניהם מגניבים
אצלי באופן ספציפי אני מעדיפה בלורית (ליפה) על הראש וקרחת ברגליים
8.לאכול או לזלול? לאכול
יותר נהנים ככה
9.לחמנייה או חלה? לחמנייה
אבל טובה כזאת, טרייה
10.ללמוד או לא ללמוד? לא ללמודדדד ווהו מניסיון
אני חייבת להפסיק עם זה לפני שתסקלו אותי למוות
אח, קצר וקולע

Gizmo16

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

רק שאת אוהבת ללמוד
פיכס

משמעם לי

1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק?סתם מניאק 2.קולה או ספרייט?קולה ורק קולה 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה?תקיעת סכין זה יותר כואב 4.לקום או לשבת?לשבת לקום לשבת לקום ברור שלשבת 5.פאב או מועדון?פאב עדיף 6.רקפת או כלנית?כלנית 7.בלורית או קרחת?זה בחירה קשה בלורנית נראה לי עדיף 8.לאכול או לזלול?לאכול 9.לחמנייה או חלה?לחמניה 10.ללמוד או לא ללמוד? ברור שללמודד

Gizmo16

New member
רגע,../images/Emo28.gif

תקיעת סכין זה יותר כואב- זה אומר שאת מעדיפה שריפה
או לא
בכולופן אני בכלל לא בטוחה שזה יותר כואב... כי שריפה זה כזה כוויות בכל הגוף ולוקח מממממממש מלא זמן עד שאתה מת מכוויות. המון זמן. לעומת זאת סכין זה כאב רק במקום אחד, איפה שתקעת את הסכין, ורוב הסיכוי שאם תתקע אותה במקום טוב תאבד המון דם מהר ואז תתעלף עד שתמות, אז זה די סבבה

Black and Blond

New member
נמנמ

(וואי כמה שאלונים יש פה פתאום
) 1. ליודעת*-8 2. ספרייט, לא משאיר טעם לוואי מגעיל
3. אמ... נראה לי שסכין, אבל אם כבר אז כדורים:X 4. לשבת (למרות שללכת זה גם סבבה
) 5. מועדון 6. רקפת! 7. בלורית
8. לאכול
9. דפנטלי לחמניה. 10. ללמוד, אי אפשר להשאר טיפשים לנצח..

thebaby

New member
וואטאבר>>../images/Emo101.gif

1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? מה המצב. 2.קולה או ספרייט? קולה 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? סכין 4.לקום או לשבת? לשבת 5.פאב או מועדון? פאב עם מועדון 6.רקפת או כלנית? רקפת ואז כלנית 7.בלורית או קרחת? קרחת על כל הראש. או בלורית כמו שלי 8.לאכול או לזלול?לזלול 9.לחמנייה או חלה?שניהם תודה 10.ללמוד או לא ללמוד?תלוי מה

As I Am

New member
oO ../images/Emo103.gif

1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? למי אכפת, הוא אפפעם לא בסביבה בכלמקרה. 2.קולה או ספרייט? קולה. שאלה מטופשת-משהו. >.> 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? סכין. 4.לקום או לשבת? לשבת. יה בייבי. :> 5.פאב או מועדון? שילוב של שניהם, נו. 6.רקפת או כלנית? כלנית. אדום זה כיף. 7.בלורית או קרחת? שיער, והרבה. אלא אם כן זה על לקס לות'ר מסמולוויל - ואז קרחת מתקבלת בברכה. [עזבו, התחברתי לצד הסטרייטי שבי שוב.] 8.לאכול או לזלול? לאכול. די, אני כזאת מנומסת. :> 9.לחמנייה או חלה? לחמניה~ 10.ללמוד או לא ללמוד? ללמוד.

ayeletkl 5

New member
המ. ../images/Emo54.gif

יש לקס לות'ר גם בסמולוויל וגם ב"לואיס וקלארק"?

Gizmo16

New member
ארממ...ארמ...ארמ...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

מן הסתם, שניהם עוסקים בסופרמן
ואי אפשר לספר על גיבור בלי לספר על ה-ארק נמסיס, אויב המושבע שלו

Gizmo16

New member
תיקון לגבי אלוהים- שיישרף.../images/Emo28.gif

זבל מחורבן
צונאמי, קתרינה, רעידת אדמה ענקית, כאילו- וואו
תרגע קצת אולי
כמה אפשר בשנה אחת

Elsewhere

New member
ממ.

1- לא קיים. 2- עדיף קולה, אבל העיקר שיהיה דיאט. 3- סכין בבטן, השחתה מינימלית של הגוף. [נרקיסיזם משהו?
] 4- לשבת!!!!11 זה כלכך underrated :| 5- פאב. 6- רקפת. 7- בלורית. כי לגבי זה עוד אפשר לעשות משהו..
8- תלוי.. 9- לחמניה מתוקה.. או חלה.
10- תלוי מה. :X

Gizmo16

New member
אנלא יודעת בקשר לבלורית..../images/Emo28.gif

אבל נניח לי יש ליפה- שזה לא קרחת- ועדיין אי אפשר לעשות עם זה כלום
לפעמים עדיף קרחת, אם זה מתאים לך
אבל הכי יפה קרחת לאנשים שהשיער שלהם *יכול* לצמוח, והם רק בוחרים לגלח אותו
כי אז זה כמו גלח ממש ממש קצוץ וזה כמו איש צבא קשוח כזה האאאא סקסי
*מכה את עצמה עם נבוט* כן, חזרתי לאי שפיות במידה הרגילה שלי..
האמ, כן, קובי, אתה צריך לשתות דיאט. נכון. אני ממליצה לך לא לשתות שתיה דיאט, זה מעכב צמיחה לגובה ואתה בגיל (15) שאתה ממש לא יכול להרשות לכלום לעכב את הצמיחה שלך, כי זה הגיל שבו מתחילים לצמוח הכי הרבה...
מקווה שתקשיב לי, באמת שזה מתוך רצון לעזור- דיאט זה רע. חוץ מכשאתה ממש ממש שמן (כמוני) ואז אין לך ברירה

Gizmo16

New member
האאאאא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

ידעתי שיום אחד הבלבול שלי בין הכינויים שלכם (לא ברור למה זה
) יוביל למשהו רע
בכולופן- גם רז לא צריך לשתות דיאט
כך שהכל שם תקף בערך

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? אמא אמרה שאלוהים לא קיים
2.קולה או ספרייט? קולה
. וואו, עכשיו כשאנחנו בחופש בכלל איןקולה, זה מעוות לי. 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? סכיון
4.לקום או לשבת? לשבת. 5.פאב או מועדון? אפחד מהם, האמת. 6.רקפת או כלנית? רקפת (מה? רקפת מיטבתה סופר שווה [אני לא נזכרת בה רק בגלל החולצה של יטתבה, אני נזכרת בה כי בכלל חופש]) 7.בלורית או קרחת? בלורית/קרחת,, אבל של נאצים מטאליסטים כזו, לא סתם קרחת. 8.לאכול או לזלול? לאכול (אני בדיאטה
) 9.לחמנייה או חלה? אני מסכימה עם שצמן P: (שץמן זה שץ ומן, כאילו, איש, או שץ ושמן?
10.ללמוד או לא ללמוד? ללמוד, ללמוד.

למעלה