עוד שאלון לכולם:

babytears

New member
../images/Emo66.gif

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שחמט... 2.שיעור חקלאות או מולדת? לא זה ולא זה 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים (שיטה) 9.אדום או ירוק? ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?תפוחים או אולי שתיההן 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב? ידיועו או בלל הארץ 13.די או מספיק? דיי 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? חרא 2.אלוהים? חרא 3.להקת טיפקס? אחלה 4.מוזיקה מזרחית? חרא 5.חתונות? חרא גדול ודיכי לכולם 6.משפחה? חרא 7.דיכאון? חרא 8.פורום שאלונים וסקרים? אחלה בכחלה 9.השיעמום שלי? עצוב 10.סקס? חרא 11.שלמות? אחלה 12.לימודים? אחלה -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי הוכת לממדות כל מיני דברים והולכת לגור באוקספרד 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? הולכת לשרותים הצבורם קרובם די להקיע 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מתקשרת לאמא ואבא 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? תוהה אם השתגעתי 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? כמו 4 זהו.בהצלחה!!!

רציתי שיהיה לכם שאלון אבל...

הכנתי והכול נמחק תאלצו לחכות למחר. בינתיים שלי -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש?שש בש מה השאלה פה בכלל???מי שאומר דמקה לא יודע לשחק שש בש 2.שיעור חקלאות או מולדת?לא ולא. 3.למות זקן או צעיר?זקן. 4.לילה או יום?לילה 5.זריחה או שקיעה?שקיעה 6.ספגטי או פיצה?פיצצצצצצה
וספגטי
יאמיי 7.כדורגל או טניס?כדורגל!!!!! 8.חנונים או ערסים?חנונים!!!שונאת ערסים שימותי כולם! 9.אדום או ירוק?אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?גבינה..אני מניחה.. 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?טיפ טיפה מלא.. 12.ידיעות או מעריב?לא קוראת עיתוני חדשות 13.די או מספיק?דיייי 14.ליטוף או מילה טובה?תנועה אחת שווה אף מילים. 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?לבנים-סטירה.לבנות-בעיטה. -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור?כלום 2.אלוהים?כנ''ל 3.להקת טיפקס?חראא 4.מוזיקה מזרחית?חראאאאאאאאאאא 5.חתונות?אמממ..נחמד 6.משפחה?דיכאון 7.דיכאון?משפחה 8.פורום שאלונים וסקרים?אחלה 9.השיעמום שלי?חרא 10.סקס?עידו!בעוד כמה שנים 11.שלמות?עידו
12.לימודים?אני הולכת לבצפר בלי עידו!הוא הולך לבצפר אחר..אני יהיה נורא בודדה שם ודרך אגב זה חרא של דבר.. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?בוכה ומתעצבנת ואחר כך הולכת לים ולנופש בחו''ל ולהנות ממה שנשאר 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב?אומרת לו באנגלית שהוא אידיוט שהוא איש מגוחך!! 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים?צועקת עליהם 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים?חח..אומרת "ניסיון נחמד" ולא מאמינה לזה.. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?לא את עידו!!!אל תשנו אותו!!!!תשנו את טלי תעשו אותה יותר מכוערת...למרות שהיא חברה טובה שלי מגיעה לה להיות מכוערת..היא חושבת שהכול זה חיצוני!

...

1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות!!!! 3.למות זקן או צעיר? צעיר..!! 4.לילה או יום? לילה במלא! 5.זריחה או שקיעה? שקיעה.. 6.ספגטי או פיצה? כמובן שפיצה.. 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? אף אחד! 9.אדום או ירוק? שחור. 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה. 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? לא יודע.. נהמר על קצת מלא. 12.ידיעות או מעריב? ידיעות. 13.די או מספיק? אין לי מושג מזה די, אז נלך עב בטוח- מספיק! 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה. 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? ביטה. -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? סתם דבר דפוק! 2.אלוהים? לא נראה לי שקיים.. אם כן אז הוא פשוט דפוק!! 3.להקת טיפקס? חרא של דבר. 4.מוזיקה מזרחית? אין יותר גרוע מזה! 5.חתונות? סתם מרגיז.. בעיקר בגלל שיש מלא מוזיקה מזרחית! 6.משפחה? מרגיז! 7.דיכאון? רגע שעובר או דרך חיים (תלוי מי אתה) 8.פורום שאלונים וסקרים? נחמד! 9.השיעמום שלי? חיי. 10.סקס? תלוי עם מי... 11.שלמות? מקנא! 12.לימודים? סיוט!! -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי מאושר!!! 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? מסתכל עליו וממשיך ללכת 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מת מצחוק.. ואז מנסה להרוג אותם.. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? נכנס לחללית! 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? תלוי למה...

../images/Emo39.gif

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש-בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? לא יודעת 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? שניהם 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? לא זה ולא זה 8.חנונים או ערסים? לא זה ולא זה 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה, אבל אני לא מרביצה בכלל -מה אתם חושבים על... זה מוזר אני לא עונה על זה.. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? לא יודעת 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? לא מתרגשת 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים?צורחת, מרביצה לפורצים (שיפיסיקו לגנוב), מעירה את ההורים ומצלצלת למשטרה 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? בעע
5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? לא יודעת

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה. 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות. 3.למות זקן או צעיר? זקן. 4.לילה או יום? לילה. 5.זריחה או שקיעה? שקיעה. 6.ספגטי או פיצה? ספגטי. 7.כדורגל או טניס? כדורגל. 8.חנונים או ערסים? חנונים. 9.אדום או ירוק? ירוק. 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה. 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא. 12.ידיעות או מעריב? ידיעות. 13.די או מספיק? מספיקי. 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף. 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? מכות פיצוצ. -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? יום נחמד. 2.אלוהים? מאמינה. 3.להקת טיפקס? הו? 4.מוזיקה מזרחית? איכ. 5.חתונות?
6.משפחה? .. 7.דיכאון? איכ. 8.פורום שאלונים וסקרים? כיפ. 9.השיעמום שלי? ענק. 10.סקס? לא ניסיתי. 11.שלמות? אין כזה דבר. 12.לימודים? תלוי איפה. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מתאבדת. סתם. עוברת לגור בת"א ועושה כל דבר שבא לי. 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? עוברת הלאה. 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? אמא. משטרה. או מוציאה עליהם איזה גז מדמיעה או K300. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? לבריאות. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?

sapi1212

New member
עונה

1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות 3.למות זקן או צעיר?זקן 4.לילה או יום?יום 5.זריחה או שקיעה?שקיעה 6.ספגטי או פיצה?פיצה 7.כדורגל או טניס?טניס 8.חנונים או ערסים?חנונים 9.אדום או ירוק?ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?רזה 12.ידיעות או מעריב?מעריב 13.די או מספיק?די 14.ליטוף או מילה טובה?מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? כיף לטייל על הכבישים! 2.אלוהים? לא מאמינה... 3.להקת טיפקס? רולזז 4.מוזיקה מזרחית? איכס 5.חתונות? שיהיה בכיף 6.משפחה? הדבר הכי חשוב 7.דיכאון? לא חושבת.. 8.פורום שאלונים וסקרים? כיפי שחבל"ז! 9.השיעמום שלי? זה בסדר הוא בדיוק כמו שלי 10.סקס? איכס 11.שלמות? זאת לא מילה גסה! 12.לימודים? אוהבת! -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? לא יודעת.. הייתי משתגעת! 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? אהההה הייתי מתנפחת עליו 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? צועקת "אמא!" 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? אה?! 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? שיהיה לו בכיף.

irashady

New member
עונההה

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? שניהם אבל לא ביחד 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? דיייייייייי 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? צום 2.אלוהים? מי? 3.להקת טיפקס? נחמד... 4.מוזיקה מזרחית? בעעעע 5.חתונות? קורה לכולם בסופו של דבר 6.משפחה? החיים שלי 7.דיכאון? לא קורה לעיתים קרובות 8.פורום שאלונים וסקרים? משהו בסט!! 9.השיעמום שלי? אמממ... 10.סקס? טבעי 11.שלמות? הכי חשוב 12.לימודים? חשוב גם -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי עוזבת הכל ורק עושה דברים בשביל הכיף שלי 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? כלום 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? לוקחת סכין ומתחילה לאיים שיעופו לי מהעיניים כי אני ממש עייפה חחח 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? הייתי מתלהבת בטירוף חחחח 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? כנראה שלא הייתי מזהה אותו

למעלה