עוד שאלון לכולם:

d r o r y

New member
עוד שאלון לכולם:

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? 2.שיעור חקלאות או מולדת? 3.למות זקן או צעיר? 4.לילה או יום? 5.זריחה או שקיעה? 6.ספגטי או פיצה? 7.כדורגל או טניס? 8.חנונים או ערסים? 9.אדום או ירוק? 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? 12.ידיעות או מעריב? 13.די או מספיק? 14.ליטוף או מילה טובה? 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? 2.אלוהים? 3.להקת טיפקס? 4.מוזיקה מזרחית? 5.חתונות? 6.משפחה? 7.דיכאון? 8.פורום שאלונים וסקרים? 9.השיעמום שלי? 10.סקס? 11.שלמות? 12.לימודים? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? זהו.בהצלחה!!!

עונה נה נה נה נה נה

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש-בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? ערסים חחחח 9.אדום או ירוק? ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? חלאס 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? קשה 2.אלוהים? גדול 3.להקת טיפקס? עט עיפרון {?!} 4.מוזיקה מזרחית? סבבה לגמרי 5.חתונות? בע"ה 6.משפחה? לא בוחרים 7.דיכאון? ניבין המלכההההההה 8.פורום שאלונים וסקרים? אחלה פורום 9.השיעמום שלי? ענקי 10.סקס? כיף עולם 11.שלמות? אין דבר כזה 12.לימודים? חרא של דבר -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי מנצלת את כל חמשת השנים האלה משום מה 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? מבקשת חתימה... אם הוא היה שומע אותי חחחח 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מתקשרת למשטרה 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? מצלמת עם הפלאפון חחחחח 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? תלוי למה הוא השתנה אחלה שאלון :)

עונה

1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות חיחי לא עושים כלום 3.למות זקן או צעיר? זקן כאילו דה 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי בה=רור 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? ערסים 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב?ידיעות 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה, אח"כ סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? עינוי... אבל כולה יום אחד בשנה, עוברים את זה 2.אלוהים? מאמינה 3.להקת טיפקס? חחח לא אוהבת 4.מוזיקה מזרחית? רק אבל ר=ק מזרחיתת ומי שלא מוצא חן בעיניו- ח=ב=ל 5.חתונות? אם הן של תימניםם סבבההה 6.משפחה? אין על המשפחה שלי 7.דיכאון? בעע.. זמרים בכיינים שמכניסים את עצמם לדיכאון גם כשהם הכי מאושרים שיש 8.פורום שאלונים וסקרים? נחמד 9.השיעמום שלי? רואים. 10.סקס? דלגו 11.שלמות? שלמות? מז"א? 12.לימודים? מתגברים... -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מנצלת כל דקה, איזה דקה, כל שנייה 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? ממשיכה ללכת...? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מחייגת למשטרה משום מה... 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? למה לתאר דברים שלא ייקרו?! 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? אנשים משתנים, יש אנשים שיהיה נחמד שישתנה להם הפרצוף

עונה...

1.דמקה או שש-בש? דמקה... 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות ... 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום?יום 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?קצת מלא 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק?דיייייי 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? צום ... 2.אלוהים?מאמינה בו... 3.להקת טיפקס?לא מכירה ממש אבל בסיידר... 4.מוזיקה מזרחית?איכס בעעעעעע 5.חתונות?מרגש 6.משפחה?החיים שלי 7.דיכאון?רע.. 8.פורום שאלונים וסקרים?סבבה 9.השיעמום שלי? ?? 10.סקס? לא יודעת ... 11.שלמות?אביעד קיסוס 12.לימודים? בסדר לפעמים ... -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? עושה מה שבחיים לא היה לי אומץ לעשות ... 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? הוא לא מעניין אותי .. 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בורחת ... 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? שואלת אותם מה המצב ... 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? נבהלת ..

d r o r y

New member
עונה לעצמי:

-"זה או זה?" 1.דמקה או שש-בש?דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת?מזמן לא הייתי בשיעורים אלו,אבל חקלאות 3.למות זקן או צעיר?אני,עדיף לי כמה שיותר צעיר! 4.לילה או יום?לילה 5.זריחה או שקיעה?זריחה 6.ספגטי או פיצה?לא יכול להכריע 7.כדורגל או טניס?כדורגל 8.חנונים או ערסים?חנונים 9.אדום או ירוק?ירוק 10.עוגת גבינה או תפוחים?גבינה,לא בפער גדול אבל. 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?להיות רזה 12.ידיעות או מעריב?לא זה ולא זה 13.די או מספיק?די 14.ליטוף או מילה טובה?מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?סטירה עם הרגל! -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור:חרא של חג ומיותר לגמריי! 2.אלוהים:יש מקום לשיפור,בלשון המעטה 3.להקת טיפקס:עוד להקה שאני לא מת עליה 4.מוזיקה מזרחית:אסון לאוזניים ולנשמה! 5.חתונות:לא עושה לי כלום 6.משפחה:יש בזה צדדים נפלאים ויש בזה צדדים רעים. 7.דיכאון:הדבר כמעט הכי מסריח,ונוראי שאדם יכול לחוות! 8.פורום שאלונים וסקרים:נחמד לאללה,ומעביר לי את הזמן. 9.השיעמום שלי:חסר רחמים ולא עוזב אותי מיום היוולדי! 10.סקס:כמו משפחה,יש בזה צדדים נפלאים ויש בזה צדדים רעים.תלוי איך ומתי. 11.שלמות:קיימת רק בפנטזיה שלנו 12.לימודים:גועל נפש של דבר. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך ממקור מוסמך שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?מכין את עצמי למוות,ומנסה כמה שיותר לעשות את המעט מאוד דברים שאני אוהב לעשות. 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב:נדהם כמובן,אבל ממשיך בדרכי כאילו כלום. 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים?או שהייתי נכנס לפאניקה ומתעלף על המקום,או שהייתי בורח ומתקשר למשטרה. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים?מרוב הבהלה הייתי בורח ישר. 5.לפתע פרצופו של אדם שאתה מכיר היה משתנה,באחד הימים שהיית פוגש אותו?כנ"ל.בורח ישר,מרוב הבהלה.

=)

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? אממממ...לאדעת, אתגר. שניהם חרא. 3.למות זקן או צעיר? זקן! 4.לילה או יום? לילה! 5.זריחה או שקיעה? זריחה =) 6.ספגטי או פיצה? אממ..אתגר...שניםה מעולים. 7.כדורגל או טניס? אמממ..טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? ירוק! הצבע האהוב עליי =) 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא... 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? מספיק 14.ליטוף או מילה טובה? ממ..מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה! הרעש יותר כיפי! זה צלאש ועעעעעעעע...בעיטה זה בום ועעעעעעעעע. אני אוהבת יותר צלאש. -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? אחלה של יום כדי להסתובב בכל המושבה. 2.אלוהים? לא קיים 3.להקת טיפקס? איו דעה 4.מוזיקה מזרחית? בלעע 5.חתונות? יכול להיות כיף, יכול להיות עינוי 6.משפחה? שיהיו בריאים 7.דיכאון? לאלאלאלא! אסור! 8.פורום שאלונים וסקרים? אחלה בחלה של פורום =) 9.השיעמום שלי? זה פסדר, לא רק אתה משועמם P: 10.סקס? טוב! כמה שיותר! 11.שלמות? אין דבר כזה 12.לימודים? אני אוהבת ללמוד! חע! -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי אומרת "גאד דאם יו!!!" ואז נראה. 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? הייתי מסתנוורת, מרוב שצריך להסתכל למעלה... 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? הייתי שומרת על שקט כדי לא להבריח אותם ואז מתקשרת למשטרה. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? אמממ... הייתי מופתעת... 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? אומרת לו "פשש השתנית"

nni8

New member
=]]]

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש?שש בש 2.שיעור חקלאות או מולדת?אמ 3.למות זקן או צעיר?זקן 4.לילה או יום?יום 5.זריחה או שקיעה?שקיעה 6.ספגטי או פיצה?פיצה 7.כדורגל או טניס?טניס 8.חנונים או ערסים?אממ תלוי מאוד 9.אדום או ירוק?ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?רזה אבל לא עד כדי כך 12.ידיעות או מעריב?ידיעות 13.די או מספיק?די 14.ליטוף או מילה טובה?מילה טובה אני לא כלב=\ 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור?יום.. 2.אלוהים?מסובך לי מדי 3.להקת טיפקס?להקה 4.מוזיקה מזרחית?משו משמח שנחמד מאוד לשמוע קיצר אוהבת 5.חתונות?פגישה עם כל מי שלא הכרת והכרת נמנמ 6.משפחה?מעצבן אבל צריך 7.דיכאון?מוזיקה??!אוהבת!!! דיכאון דיכאון ?!לא חחחחחח 8.פורום שאלונים וסקרים?כיףףףףףףףף כיף 9.השיעמום שלי?שיעמום?! 10.סקס?אממ 11.שלמות?לא קיים 12.לימודים?חשוב ומעצבן כאחד -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?עושה את כל מה שהייתי רוצה לעשות 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב?כלום חח 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? דופקת אצל השכנים חח 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים?מסתכלת על אנשים מסביבי לראות אם אני הוזה 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?אמממ שואלת אותו מה נסגר?!חחח

KiaritChan

New member
Me! ^^

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות XDXD? 3.למות זקן או צעיר? תלוי... 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה *_* 6.ספגטי או פיצה? אוי..אמ..אבוי. קשה..שניהם.D: 7.כדורגל או טניס? שניהם >< 8.חנונים או ערסים? הכל עדיף על ערסים :\ 9.אדום או ירוק? אדומ 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינע 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? תלוי מה זה רזה XD 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? STOP! 14.ליטוף או מילה טובה? תלוי איפה הליטוף ומה זה מילה טובה XD 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? לישרוף אותו [: -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? איכ. אבל די צריך אותו.. 2.אלוהים? מאמינה בו.. 3.להקת טיפקס? XD 4.מוזיקה מזרחית? אאאאאאאאאאאאאיכככככככככככככככככככככככ 5.חתונות? מאגניב D: 6.משפחה? שולט? 7.דיכאון? איייייייייכ 8.פורום שאלונים וסקרים? שאוווווווווה! ^___^ *סוגדת* 9.השיעמום שלי? כולנו יקירתי.כולנו. 10.סקס? XD 11.שלמות? המ..אין דבר כזה שלמות ._.; 12.לימודים? אאאאיכ -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? 'מאגניב.עוד כסף מהמדינה. XD' 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? 'יוווווווו הנה מייקל ג'ורדן!למי אכפת?' 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? נכנסת לשק שינה כמו הזחל הכחול הגדול והקופצני ועושה להם 'בווווווווווווו' 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? 'אי.טי! צריך טלפון? [:' 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? מה קרה לפרצוף שלך? אההההה...XD

עונה..

1.דמקה או שש-בש? לא זה ולא זה 2.שיעור חקלאות או מולדת? לא מכירה אף אחד מהם 3.למות זקן או צעיר? צעיר 4.לילה או יום? גם וגם 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? גם וגם 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא (במקומות הנכונים) 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? גם וגם 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה/אגרוף -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? מה איתו? סתם יום חופש.. 2.אלוהים? בולשיט 3.להקת טיפקס? לא משהו 4.מוזיקה מזרחית? נורא 5.חתונות? נחמד 6.משפחה?
7.דיכאון? ... 8.פורום שאלונים וסקרים? נחמד לעיתים
9.השיעמום שלי? תמצאי חיים 10.סקס? יאמ.. 11.שלמות? הא? 12.לימודים? חרא בתחת -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך, ממקור מוסמך, שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? חיה את החמש שנים, ורואה אם זה נכון. 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? מבקשת חתימה, אני מניחה 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? תופסת אותם, אגרוף לאף לכל אחד וקוראת למשטרה 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? נוחץץ, קודם כל, ו.. לא יודעת. צוחקת ומתקשרת למישהו. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? מה אני אמורה לעשות?

oneheart1

New member
עונה

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש בש
2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת
3.למות זקן או צעיר? זקן
4.לילה או יום? יום
5.זריחה או שקיעה? זריחה
6.ספגטי או פיצה? פיצה
7.כדורגל או טניס? כדורגל
8.חנונים או ערסים? חנונים
9.אדום או ירוק? אדום
10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה
11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה
12.ידיעות או מעריב? ידיעות
13.די או מספיק? די
14.ליטוף או מילה טובה? מילה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה
-מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? רוחני
2.אלוהים? גדול
3.להקת טיפקס?פלצנית
4.מוזיקה מזרחית?שמרנית
5.חתונות?שמחה
6.משפחה?חונק
7.דיכאון? מעציב
8.פורום שאלונים וסקרים? נחמד
9.השיעמום שלי? מעצבן
10.סקס? מוגן
11.שלמות? פנטזיה
12.לימודים? שעמום
-מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?
2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב?
3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים?
4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים?
5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?

OoמיכלoO

New member
תשובות

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? ששבש 2.שיעור חקלאות או מולדת?אממ.. מה ההבדל? 3.למות זקן או צעיר?לא זקן מידי 4.לילה או יום?יום 5.זריחה או שקיעה?זריחה (למרות שמי ער?) 6.ספגטי או פיצה?ספגטי 7.כדורגל או טניס?אפחד... חחח 8.חנונים או ערסים?חנונים שולטים! 9.אדום או ירוק?אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?אממ.. קצת מלא. אבל באמת קצת 12.ידיעות או מעריב?ידיעות 13.די או מספיק?די 14.ליטוף או מילה טובה?מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור?יום לחשבון נפש 2.אלוהים?לא יודעת עם ממש קיים בצורה שמתארים אותו... אבל איזשהו כוח עליון בטח יש 3.להקת טיפקס?חמודיים 4.מוזיקה מזרחית?לא מתה על זה אבל יש שירים נחמדים 5.חתונות?כיף! 6.משפחה?כיף 7.דיכאון?קורה יותר מידי 8.פורום שאלונים וסקרים?חמוווד 9.השיעמום שלי?חח כמו שלי 10.סקס?בינתיים אין לי דעה 11.שלמות?אין דבר כזה 12.לימודים?היה טוב וטוב שהיה -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?אממ... 5 שנים זה די הרבה... 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב?לא הייתי מזהה 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים?בורחת 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים?אממ... חושבת שאני חולמת 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?שוב.. לא הייתי מזהה אותו

עונה

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש בש למרות שאנלא יודעת ממש טוב למה דמקה אני ממש שונאת 2.שיעור חקלאות או מולדת? אפחד 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? שאלה קשה מידייייי 7.כדורגל או טניס? אפחד 8.חנונים או ערסים? מהה השאלה בכללללל ברוווררררר שעעערסיייםםםםםםם 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה בה=רורר 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא אבל ממש קצת 12.ידיעות או מעריב? לא משנה 13.די או מספיק? דח 14.ליטוף או מילה טובה? אין כמו ליטוףף 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? שניהם
-מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? סיוט 2.אלוהים? הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך 3.להקת טיפקס? יושבים בבית קפה [?] 4.מוזיקה מזרחית?
חיים שלי הדבר הזההה מי שלא אוהבת מפסיד יווו המוזיקה הכי יפה שישששש איןןן חולה על זההההה 5.חתונות? רק כאלה של מזרחים לא של אשכנזים זה לא כיף... תמיד במשפחה יש לנו של אשכנזים ואני סובלת
6.משפחה? משפחה זאת.. משפחה 7.דיכאון? זה טוב לפעמים 8.פורום שאלונים וסקרים? כיף
9.השיעמום שלי? מוחץ 10.סקס? כשאתנסה בזה אודיע לך
11.שלמות? לא קיימת 12.לימודים? זין -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מנצלת אותם עד הסוף עושה מה שבראש שלי 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? חחח אני לא אזהה אותו 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? נראה לי שהייתי צורחת 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? א. כותבים נוחתת. ב. הייתי באה מתחילה לדבר איתם
5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? הייתי אורמת לו וואלה אחש'ליייי אחלה לוקקק

CAM1LA

New member
עונה!!

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? שניהם 7.כדורגל או טניס? כלום 8.חנונים או ערסים? חנונים. בעע, שונאת ערסים!!! 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב? שניהם 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה. אבל כזאת שתשאיר לו סימן למשך שבוע. -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? כיף ומעצבן 2.אלוהים? קיימת במוחנו 3.להקת טיפקס? לא אוהבת 4.מוזיקה מזרחית? איכס!!! 5.חתונות? משעמם 6.משפחה? אין כמוה 7.דיכאון? לא נעים 8.פורום שאלונים וסקרים? ממקרקר 9.השיעמום שלי? משעמם 10.סקס? סמים ורוק'נרול 11.שלמות? "השלמות היא סוג של יופי, המרדף אחריה זה סוג של אופי" 12.לימודים? מעצבן -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך, ממקור מוסמך, שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? אוי פאק. הייתי מנצלת כל רגע בחיים, עושה את מה שתמיד חלמתי לעשות, וטסה לארה''ב לפגוש את האחים בולדווין ואמינם 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? הייתי מתרגשת ומבקשת חתימה 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בורחת משם בשיא המהירות ומתקשרת למשטרה 4.באמצע העיר, היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? הייתי חושבת שמצלמים אותי לתכנית מתיכות 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה, באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? אימל'ה. מזאת אומרת? כמה משתנה? בטח הייתי חושבת שהוא עבר ניתוח פלסטי. וואי זה מזכיר לי איזה סרט אימה, אבל לא זוכרת איזה.

מיקמיק 1

New member
עונה..

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש?דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? שניהם 3.למות זקן או צעיר?זקן 4.לילה או יום?יום אבל כשאני מאוד עייפה אז לילה. 5.זריחה או שקיעה?שקיעה 6.ספגטי או פיצה?פיצה 7.כדורגל או טניס?טניס 8.חנונים או ערסים?לא יודעת.. 9.אדום או ירוק?אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?עוגת גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?להיות רזה 12.ידיעות או מעריב?מעריב 13.די או מספיק?די 14.ליטוף או מילה טובה?מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור?יום כיפור ..צריך לצום.. 2.אלוהים?אני מאמינה ב-ה' ומאמינה שהוא קיים 3.להקת טיפקס?עוד סוג של להקה. 4.מוזיקה מזרחית?מוזיקה נעימה שכייף לשמוע. 5.חתונות?אירוע יפה מאוד.. 6.משפחה?האנשים שהכי קרובים אליי ומבינים אותי במיוחד אמא. 7.דיכאון?לא רוצה לחשוב על זה..זה דבר מעצבן.. 8.פורום שאלונים וסקרים? סוז של פורום נחמד עם שאלונים וסקרים נחמדים. 9.השיעמום שלי?עוד שיעמום של מישהו 10.סקס?כל אחד ודעתו האישית. 11.שלמות? שלמות מילה יפה מאוד ושלמות זה: נינט טייב, אליענה בקייר, מיד גן, רן דנקר, יובל אברמוביץ' ויעל שרוני!! 12.לימודים?לימודים זה ביצפר או חטיבה שצריך ללכת וללמוד שם יום יום. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי עושה את כל הדברים שאני אוהבת והייתי עצובה. 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב?מבקשת חתימה? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים?מתקשרת למישטרה וצועקת ככה שכל השכנים היו שומעים והיו מגיעים. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? שיואוו..לא יודעת מה הייתי עושה אבל הייתי בהלם. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?לא הייתי מאמינה שזה הוא..אבל אחר כך כן.. זהו.בהצלחה!!!

ady18

Well-known member
תשובות

זה או זה" 1.דמקה או שש-בש?לא זה ולא זה 2.שיעור חקלאות או מולדת? 3.למות זקן או צעיר?זקן 4.לילה או יום?יום 5.זריחה או שקיעה?זריחה 6.ספגטי או פיצה?ספגטי 7.כדורגל או טניס?כגורגל 8.חנונים או ערסים?ערסים 9.אדום או ירוק?אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?מלא קצת 12.ידיעות או מעריב?ידיעות 13.די או מספיק?די 14.ליטוף או מילה טובה?ליטוף 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור?יום שיש ומשעמם בטרוף 2.אלוהים?מאמינה בו 3.להקת טיפקס?בסדר לפעמים שומעת אותה 4.מוזיקה מזרחית?אוהבת מאוד 5.חתונות?מאממינה 6.משפחה?קשר חזק 7.דיכאון?מחלה 8.פורום שאלונים וסקרים?בסדר שמעשמם 9.השיעמום שלי? 10.סקס?תלוי עם מי 11.שלמות? 12.לימודים? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?מנצלת כול שניה 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב?וואו מתלהבת 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים?מתחילה איתם מכות 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים?בהלם 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? לא יודעת

PennyLaneM

New member
...

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש בש. 2.שיעור חקלאות או מולדת? אף אחד מהם. 3.למות זקן או צעיר? זקן. 4.לילה או יום? לילה. 5.זריחה או שקיעה? שקיעה. 6.ספגטי או פיצה? ספגטי. 7.כדורגל או טניס? כדורגל. 8.חנונים או ערסים? חנונים. 9.אדום או ירוק? אדום. 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה. 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה. 12.ידיעות או מעריב? מעריב. 13.די או מספיק? די. 14.ליטוף או מילה טובה? שניהם. 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה וסטירה. -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? משעמם. 2.אלוהים? איפה הוא? 3.להקת טיפקס? זוועה. 4.מוזיקה מזרחית?זוועה. 5.חתונות? כסף. 6.משפחה? מעצבנת. 7.דיכאון? חרא. 8.פורום שאלונים וסקרים? נחמד. 9.השיעמום שלי? חרא. 10.סקס? כיף !! וכלכך בא לי. 11.שלמות? אין דבר כזה. 12.לימודים? שיט. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? אבכה משמחה,כנראה. 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? מצטלמת איתו. 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בורחת! ואז בוכה,אחרכך בטראומה. זה כבר קרה לי,אין לי כוח לעבור זאת שוב. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? הייתי הולכת להגיד שלום. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? מה זאת אומרת

עונה

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? איכס עאע ? 3.למות זקן או צעיר? צעיר בנפש... 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? אעאע שקיעה 6.ספגטי או פיצה? אממממממממממממממממממממ ספגטי 7.כדורגל או טניס? אע רגל 8.חנונים או ערסים? חנונים חחח 9.אדום או ירוק? ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? איככ 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזזה מאוד לא.. רגיל כזה 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? אממ 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? כאפה חח -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? 2.אלוהים? 3.להקת טיפקס? 4.מוזיקה מזרחית? ה-מוזיקה 5.חתונות? 6.משפחה? 7.דיכאון? 8.פורום שאלונים וסקרים? 9.השיעמום שלי? 10.סקס? 11.שלמות? 12.לימודים? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מנצלת אותם 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? כלום...? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? אע 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? למה שיקרה דבר כזה חח 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? אע ? זהו.בהצלחה!!!

MikeY fReAk

New member
שיהיה../images/Emo79.gif

-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש בש..דה 2.שיעור חקלאות או מולדת? אין לי תשיעורים האלו 3.למות זקן או צעיר? זקן. ולמות מזקנה. 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? אדום (למרות שירוק יותר מתאים לי
) 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף. אבל רגע..תלוי ממי!
15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה לאיזור הרגיש -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? שונאת להתגנב למקרר כשכולם בבית כנסת.. 2.אלוהים? אני ברוגז איתו. 3.להקת טיפקס? קובי אוז שליטה. 4.מוזיקה מזרחית? חרא. 5.חתונות? דביק. 6.משפחה? נחמד. 7.דיכאון? תמיד איתנו. 8.פורום שאלונים וסקרים? מעביר תזמן. 9.השיעמום שלי? מעביר תזמן שלי. 10.סקס? נחמד, לא? כשאנסה אחזור להודיע לכם. 11.שלמות? אין כזה דבר באמת.. 12.לימודים? בתכלס בתכלס-נחמד. אבל זה לא. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? המממ הייתי עוזבת את בצפר בורחת מהבית ו..טוב אני לא אגיד לכם לאן/למי כי זה אישי:) 2.היית פוגש/ת את מייקל ג'ורדן ברחוב? לא הייתי מזהה אותו אני חושבת. וגם אם כן הייתי סתם בוהה בו. 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? הייתי ממש מפחדת ורצה ללמטה ומתקשרת למשטרה. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחטת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? קודם כל זה נוחתת דבר שני הייתי ממש מפחדת. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? אממ מופתעת..?

למעלה