עוד שאלון.. כי משעמם..

who is this

New member
עוד שאלון.. כי משעמם..

שלושה דברים שאתה אוהב במיוחד: שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: שלושה דברים שאתה אוהב לאכול: שלושה דברים שאתה אוהב לשתות: שלושת הדרכים שבהן אתה הכי מעדיף להעביר אחר הצהריים פנוי: שלושה פורומים שמעניינים אותך: שלושה אנשים (עזוב משפחה) שאתה באמת אוהב: שלושה דברים שיש לך בחדר: שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: שלושה דברים שמעצבנים אותך: שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שלושה צבעים נחמדים: שלושה בגדים שאתה אוהב ויש לך בארון: שלושה מקומות שאתה אוהב להיות בהם: שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: שלושה סרטים יפים שראית: שלושה סוגי ספורט שאתה יכול לסבול: שלושה שירים יפים: שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן: שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן: שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): שלוש סיבות טובות להתעצבן: שלושה ארטיקים שאתה אוהב: שלושה חתולים שאתה מכיר: שלושה ספרים נחמדים:

יש עוד....

שלושה דברים שאתה אוהב במיוחד: לרקוד לשיר ולשחק שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: ההורים שלי אהבה וחברים שלושה דברים שאתה אוהב לאכול: בורגראנץ,ספגטי,פירה שלושה דברים שאתה אוהב לשתות:קולה,ברד,מים שלושת הדרכים שבהן אתה הכי מעדיף להעביר אחר הצהריים פנוי: מחשב,ריקוד,לראות טלוויזיה שלושה פורומים שמעניינים אותך: של משה,ואין יותר שלושה אנשים (עזוב משפחה) שאתה באמת אוהב: שרית,לי,רעות שלושה דברים שיש לך בחדר: מראה,ארון,ספרייה שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: שלושה דברים שמעצבנים אותך: שמשקרים, חוסר הקשבה,וחוסר נאמנות שלוש סיבות למה לקום בבוקר: ללמוד, להנות מכל רגע, וביום שבת לארוחת בוקר שלושה צבעים נחמדים: כתום כחול צהוב שלושה בגדים שאתה אוהב ויש לך בארון: הגופיה הורודה שלי,מכנס השחור שלי,והמכנס הכתום שלי שלושה מקומות שאתה אוהב להיות בהם: בית,בית"ר,וים שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: חברים,אריזה משפחתית,אהבה מעבר לפינה שלושה סרטים יפים שראית: שחקי אותה מותק,אני יודע מה עשית בקיץ האחרון,וברוס הגדול מכולם שלושה סוגי ספורט שאתה יכול לסבול: שחייה,טניס,גולף שלושה שירים יפים: פס ליום אחד, lonli, אהבה קטנה שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן: לשחק בגן, ליתלבש חצאיות,ולעשות תסרוקות שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן: קוביות, ברביות, ובמחשב שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): מי זוכר שלוש סיבות טובות להתעצבן: שמשגעים אותך,שפוגעים בך,ושמסובבים אותך שלושה ארטיקים שאתה אוהב: מגנום,קרח, גלידה תות שלושה ספרים נחמדים: דיני, חלומות מתוקים, זהו...

who is this

New member
מאד משעמם...

שלושה דברים שאתה אוהב במיוחד: אמממ אמא אבא במבה!! שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: משפחה, בית"ר ומשה שלושה דברים שאתה אוהב לאכול: על האש, פיצה, גלידה שלושה דברים שאתה אוהב לשתות: קולה, מנגו, תפוזים שלושת הדרכים שבהן אתה הכי מעדיף להעביר אחר הצהריים פנוי: מחשב, טלוויזיה, במעו"ז שלושה פורומים שמעניינים אותך: בית"ר, שוחרים, והשלישי כל פעם מתחלף שלושה אנשים (עזוב משפחה) שאתה באמת אוהב: עודד, אליאב,משה?? שלושה דברים שיש לך בחדר: שולחן, ארון, מיטה שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: אני אנוכי ועצמי שלושה דברים שמעצבנים אותך: שמשקרים, שמבריזים, שמסלפים שלוש סיבות למה לקום בבוקר: זהבה, גדי ותייסיר!!
שלושה צבעים נחמדים: כחול צהוב כתום שלושה בגדים שאתה אוהב ויש לך בארון: שלוש חולצות שקניתי עם עודד שלושה מקומות שאתה אוהב להיות בהם: חדר, מעו"ז, הבית של עודד שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: חברים, היכל התרבות, משחק מכור שלושה סרטים יפים שראית: מיסטיק ריבר, מדגסקר, למצוא את נימו שלושה סוגי ספורט שאתה יכול לסבול: כדורגל, כדורסל, ריצה שלושה שירים יפים: היא כ"כ יפה, עוד פגישה, כשאת בוכה את לא יפה שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן: לא זוכר שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן: לא זוכר שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): עודד, עופר, עטר שלוש סיבות טובות להתעצבן: שמלא עומדים בהבטחות, של נמצאים כשציריכים אותם, ושלא עונים על השאלונים שלי!!! (תבינו את הרמז) שלושה ארטיקים שאתה אוהב: מגנום 2000, וסדרת החושים שלושה חתולים שאתה מכיר: פיצי, מיצי, קיצי שלושה ספרים נחמדים: שחר, נערי המחתרת, צוללים קדימה

לינויהה

New member
בואנה השיעמום הזה...

שלושה דברים שאתה אוהב במיוחד:שאומרים לי שאוהבים אותי/שיש עם מי לדבר/ושאנשים שמחים שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:הכלבה שלי/החברים/והמשפחה שלושה דברים שאתה אוהב לאכול:הג'חנון של אמא אין עליו/גבינה צהובה/ציפס שלושה דברים שאתה אוהב לשתות:קולה/אייס קפה/ שלושת הדרכים שבהן אתה הכי מעדיף להעביר אחר הצהריים פנוי:טלויזיה/קניות/ שלושה פורומים שמעניינים אותך: שלושה אנשים (עזוב משפחה) שאתה באמת אוהב:אותי אותי ואותי שלושה דברים שיש לך בחדר:מיטה/מחשב/ארון..לא משהו מיוחד חחח שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד:אני אני ואני שלושה דברים שמעצבנים אותך:שאנשים משקרים/צביעות/ושלא מתיחסים למה שאני אומרת שלוש סיבות למה לקום בבוקר:כי חבל לבזבז שעות שינה/ותמיד צריך להתחיל את הבוקר מוקדם חח שלושה צבעים נחמדים:מי שמכיר אותי יודע צהוב/ירוק/כתום הצבעים הכי זוהרים שלושה בגדים שאתה אוהב ויש לך בארון:חצאיות מיני/גינסים/וחולצות יפות כאלה מי שמכיר אותי גם יודע חחח שלושה מקומות שאתה אוהב להיות בהם:כותל/ים/והבית שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה:תשוקת הנצים(טלנובלה)/ארתור/ שלושה סרטים יפים שראית:טיטניק/10 דברים שאני שונאת אצלך/הצעקה 12345678 שלושה סוגי ספורט שאתה יכול לסבול:כדורגל אבל רק לשחק/כדורעף/ שלושה שירים יפים:לא דומה לאפ אחת אמרת/שמחות קטנות/אבא יגיד הגיעה הנסיכה.... שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן: שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן:מחבואים/ שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):למה נראה לכם שאני זוכרת שלוש סיבות טובות להתעצבן:חחחח הרבה מאוד דברים מעצבנים אותי לא כדי לפרט שלושה ארטיקים שאתה אוהב:שוקו בננה/לימון/שלגון כלשהו שלושה חתולים שאתה מכיר:שונאת חתולים אז לא מכירה אפ חתול שלושה ספרים נחמדים:אז זהו שאני אפ פעם לא מצליחה לסיים לקרוא ספר זאת בעיה קשה מאוד חחחח

למעלה