עוד שאלון =] חח

עוד שאלון =] חח

צבע עיניים: צבע שיער: צבע קיר בחדר: צבע מקלדת: צבע פלאפון: עשית ישור שיניים: מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים: מתי בפעם האחרונה היית בירושלים: יש לך חברים סטרייטים: יש לך חברים הומוסקסואליים: ... התחבקת: נמשכת למישהי תפוסה: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: הרכבת עדשות: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: פגעת במישהו: מה היה הספר האחרון שקראת: האם אתה חבר בכת, אם כן איזו: האם אתה חבר בכת השטן: מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת: האם אתה סובל מפיצול אישיות: למה תה הוא משקה אקזוטי: מה המסטיק האהוב עלייך: מישהו הציל את חייך: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: הסרט האחרון שראית: שתית אלכוהול: שונא מישהו : קורנפלקס אהוב: ספורט אהוב: מוזיקה אהובה: להקה אהובה: דמות אהובה: זמר אהוב : מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת : מי האדם הקרוב אליך ביותר: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? האם יש משהו שמפחיד אותך בעצמך : מה יש מחוץ לדלת של הבית: מה השם הכי מצחיק ששמעת: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת.: איפה חגגת יומולדת אחרון: איך אתה הכי אוהב לבלות: מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך: יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר: מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים: החבר הכי טוב שלך לחיים : החבר הכי טוב שלך מהתנועה : החברה הכי טובה שלך לחיים: החברה הכי טובה שלך מהתנועה : ספר או סרט: את\ה אוהב\ת את כתב יד שלך: יש לך הרגלים רעים: איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את/ה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר: מה היית לוקח איתך לאי בודד: שחית בעירום : התעלפת: אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה: כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך: עובד על אנשים בצ'אטים: כמה מרקרים יש לך בקלמר: אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר: מה לא היית שם בסנדוויץ' : נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית : איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר : מה אתה רואה כשאתה יוצא המחדר שלך: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה: איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב :

וואי בזמן משעמם לי בצורה מחרידה חח

צבע עיניים: אפור
צבע שיער: חום צבע קיר בחדר: ירוק תפוח חחח צבע מקלדת: שחור צבע פלאפון: שחור עשית ישור שיניים: בתהליכים חחח מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים: ממ ב-27.3 בשעה 14:40 חחחח מתי בפעם האחרונה היית בירושלים:ממ יום חמישי שעבר יש לך חברים סטרייטים: בטח יש לך חברים הומוסקסואליים: חחח כן. התחבקת: אכן נמשכת למישהי תפוסה: עדיין לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: בחיייייייים לא..!!!! אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: איכככ הלכת מכות: חחח עם אחי נחשב? הרכבת עדשות: כןן הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חחח כן פגעת במישהו: ממ קרה..
מה היה הספר האחרון שקראת: בניחוח חדש-- אחלה ספר שבעולם האם אתה חבר בכת, אם כן איזו: לא האם אתה חבר בכת השטן: לא מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת: מממ אותך =] האם אתה סובל מפיצול אישיות: לא למה תה הוא משקה אקזוטי: אני יודעת.. מה המסטיק האהוב עלייך: מנטה עדיין חח מישהו הציל את חייך: אף פעם לא חשבתי להתאבד או משו חח הברזת מבית-ספר: כשהיה צריך הבנאדם שאתה הכי אוהב: 3 אנשים, יוני הדר וליטל
הסרט האחרון שראית: החופשה של בין שתית אלכוהול: לאאא שונא מישהו : ממ עוד לא קורנפלקס אהוב: קרנץ'
ספורט אהוב: שחייה חח מוזיקה אהובה: רוקק עדיין במיוחד ואביב גפן
להקה אהובה: אירוסמית' דמות אהובה: ממממ מצויירת? זמר אהוב : בון ג'ובי מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת : חחחחחחחחחח לא זכור לי דבר כזה מי האדם הקרוב אליך ביותר: הדרי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? האם יש משהו שמפחיד אותך בעצמך : חחחחחחחחחחחחחחחח הקול שלי חח מה יש מחוץ לדלת של הבית: רשת חח וחצר... להדר פעם הייתה תמונה עד ששברתי אותה חחחחח
מה השם הכי מצחיק ששמעת: ממממ יהויקים? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת.:שרשרת מההורים שלי בבית מצווה עד היום היא עליי =]] איפה חגגת יומולדת אחרון: בבית איך אתה הכי אוהב לבלות: קניות :) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: כשאני עייפה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך: 8 ועשרה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר: כן חח מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים: וואוו המון... להיות אני ולא מישו אחר .. החבר הכי טוב שלך לחיים : יוני החבר הכי טוב שלך מהתנועה :
החברה הכי טובה שלך לחיים: הדר החברה הכי טובה שלך מהתנועה :
ספר או סרט:סרט את\ה אוהב\ת את כתב יד שלך: לא כל כך חח יש לך הרגלים רעים: מממממ לא איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? כנה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את ידיד שלי שנפטר
את/ה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: אין לי מה להגיד עד הודעה חדשה האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר: לא מה היית לוקח איתך לאי בודד: פלאפון, מחשב, אוכל, ועוד אונייה אם יבוא לי לחזור שחית בעירום : כן בטחחחח ואז גנבו לי תבגדים [כל כך צפויייי] התעלפת: כן בטקס של חללי צהל בכיתה ו' חח אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה: ממממ לא יודעת.. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך: רוב היום חח עובד על אנשים בצ'אטים:לאאאאאאאא כמה מרקרים יש לך בקלמר: חחח כרגע אין לי אפילו מחק חח כיתה של גנבות =] אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר: ס-פ-ו-ר-ט מה לא היית שם בסנדוויץ' : גבינה, קוטג', ריבות למניהם וכל מיני דגים מסריחים חחחחחח נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית : למה???? כי חורףףףףףףף חחחחחחחחחחח שונאת תמשפט הדבילי הזה איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר : אני מכינה אותו לילה לפני, בכל זאת הוא בעייתי מה אתה רואה כשאתה יוצא המחדר שלך: מסדרון שמוביל לסלון חח מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה: ממממממ לא מזמן בהכל חח איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב: את המטבח חחחחחח אתם מבינים למה..

שלי=]

צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע קיר בחדר: לבן לבינתיים צבע מקלדת: שחור צבע פלאפון: כסף עשית ישור שיניים: כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים: לפני שנה.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים: שבוע וחצי יש לך חברים סטרייטים: כן יש לך חברים הומוסקסואליים: כן התחבקת: כן נמשכת למישהי תפוסה: לליטל..חח ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: האוכל בקורסים.. זה פג הרבה לפני חח הלכת מכות: לא רציני הרכבת עדשות: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן פגעת במישהו: כן מה היה הספר האחרון שקראת: לראות בעינים עצומות האם אתה חבר בכת, אם כן איזו: לא.. האם אתה חבר בכת השטן: לא מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת: קודם שיהיה בלון האם אתה סובל מפיצול אישיות: חריף ביותר..חח למה תה הוא משקה אקזוטי: למה אמא שלך עקומה
מה המסטיק האהוב עלייך: עגולים גדולים כאלה..חח מישהו הציל את חייך: כן... הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: ליטל בן מוחה הסרט האחרון שראית: גם צבעים יכולים לעוף שתית אלכוהול: לא אבל אכלתי, אמא שלי מכניסה לעוגות .. חח שונא מישהו : כן ! קורנפלקס אהוב: דליפקאן ספורט אהוב: מחניים מוזיקה אהובה: ישראלי להקה אהובה: כוורת דמות אהובה: ג'וני דפ זמר אהוב : אביב גפן מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת : מורן משה חח .. מי האדם הקרוב אליך ביותר: ליטל בן מוחה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? שישנתי בקורסים חח האם יש משהו שמפחיד אותך בעצמך : כן, החוסר שליטה עצמית מה יש מחוץ לדלת של הבית: שלט " הקן של ניסים ואירית "
מה השם הכי מצחיק ששמעת: עמיאל.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת.: מממ..בשיא ברצינות..הברכה שסבא רשם לי לפני שנתיים .. איפה חגגת יומולדת אחרון: עם המשפחה במסעדה איך אתה הכי אוהב לבלות: כל מקום שנח בו ומצחיק מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: 3 לפנות בוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך: שמונה ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר: כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים: שנתי אמר לי בקורסים " זאב במינוס ארבעים מעלות לא מתלונן, על זה את מתלוננת ?! " מאז אני לא הולכת אליו עם הבעיות שלי החבר הכי טוב שלך לחיים : שלומי לוי , החבר הכי טוב שלך מהתנועה : דרור מירב החברה הכי טובה שלך לחיים: ליטל בן מוחה החברה הכי טובה שלך מהתנועה : אסתר שטרית ספר או סרט: סרט את\ה אוהב\ת את כתב יד שלך: לא יש לך הרגלים רעים: צעקנית להתעצבן מכל שטות, קנאית איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? "איזה עיינים יפות " "איזה שינים יפות "
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אמי"ר הרקוביץ' (((:) את/ה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אור אלקס, ליטל בן מוחה דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: אחי.. מממ רק אצלו זה מושלם
האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר: חחחחחחחחחח כןןן הייתה תקופה שהייתי עצבנית על כולם מה היית לוקח איתך לאי בודד: ג'וני דפ , שחית בעירום : אני בכלל לא יודעת לשחות..חח התעלפת: לא אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה: ארטיק מגנום כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך: 14 עובד על אנשים בצ'אטים: הייתי עושה את זה פעם.. בכיתה ו' חח כמה מרקרים יש לך בקלמר: אין לי קלמר חח אבל היה בו איזה 4 אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר: ספורט מה לא היית שם בסנדוויץ' : חרדל נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית : נ' י לאב ת'ך לייק דה
איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר : אחרי מקלחת אני כמה עם תלתלים מושלמים ואז מגיע הרגע של החומר והכל נהיה יבש ומכוער חחח מה אתה רואה כשאתה יוצא המחדר שלך: מעקהשאם מסתכלים למטה רואים מדרגות מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה: שניקנו את המעו"ז רפאל הדביק אותי בצינון קל חח .. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב : החדר של אחי

למה לא למה לא..

צבע עיניים: כחול צבע שיער: שטני צבע קיר בחדר: ורוד צבע מקלדת: שחור צבע פלאפון: כחול עשית ישור שיניים: גשר יענו? כן.. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים: תחילת שנה ניראה לי חח מתי בפעם האחרונה היית בירושלים: מזמן
יש לך חברים סטרייטים: ברור.. יש לך חברים הומוסקסואליים: ... אחד מבצפר.. התחבקת: כן.. נמשכת למישהי תפוסה: אין לי נטיות ב"ה ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן ברור, הרבה פעמים.. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: לא.. אנשים יפרקו אותי חחח הרכבת עדשות: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חחחחח כן פגעת במישהו: אממ כן.. מה היה הספר האחרון שקראת: סטלינגרד האם אתה חבר בכת, אם כן איזו: המממממ האם אתה חבר בכת השטן: כן.. אני שוחטת חתולים להנאתי
מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת: לא איכפת לי, העיקר בלונים
האם אתה סובל מפיצול אישיות: לא שידוע לי.. למה תה הוא משקה אקזוטי: תה הוא משקה אקזוטי?! מה המסטיק האהוב עלייך: דובדבן מישהו הציל את חייך: לא.. הברזת מבית-ספר: אכן הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש כמה שאני ממש אוהבת.. הסרט האחרון שראית: אמריקן פאי 5 עם חברה.. זה סרט פשוט מעולה.. שתית אלכוהול: אכן כןן שונא מישהו : כן קורנפלקס אהוב: עוגי וכריות ספורט אהוב: כדורגל מוזיקה אהובה: רוק.. וישראלי.. להקה אהובה: רד הוט צ''ילי פפרז.. דמות אהובה: הומר סימפסון
זמר אהוב : אין מישהו ספציפי.. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת :
מי האדם הקרוב אליך ביותר: פיזית? אחותי, נפשית אסתר והדר חח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא עולה לי.. האם יש משהו שמפחיד אותך בעצמך : לא.. מה יש מחוץ לדלת של הבית: חצר, מן הסתם מה השם הכי מצחיק ששמעת: הללויה [חחח לידיד של אחותי קוראים ככה] XD מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת.: בובה של בובספוג מעומר איפה חגגת יומולדת אחרון: מחנה סוכות.. כמה טראגי, אפילו אוכל לא היה לי ביומולדת. איך אתה הכי אוהב לבלות: לשבת בעץ עם חברים ולעשות על האש מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: הממ בחופש בסביבות 4 בלימודים בסביבות 1-2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך:ראשון 9 וכל השאר 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר: אכן כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים: או אה, יש מלא. החבר הכי טוב שלך לחיים : אוריה, עודד ועומר.. החבר הכי טוב שלך מהתנועה : אממ חזי למרות שיש לו תיאורית אידיוטיות ביותר.. החברה הכי טובה שלך לחיים: מעין החברה הכי טובה שלך מהתנועה : אסתר ספר או סרט: תלוי איזה.. את\ה אוהב\ת את כתב יד שלך: כן.. יש לך הרגלים רעים: לא חושבת.. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? "איזה עיניים יפות יש לך"
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? הממ הלאה.. את/ה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? הדר ספיר ונוי.. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: גועללללללללל האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר: חחחחחח לא מה היית לוקח איתך לאי בודד: גיטרה, אמ פי 4, אוכל ופלאפון. שחית בעירום : ברור וזה.. כל יום. התעלפת: לא אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה: נייקי
כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך: יותר מדי עובד על אנשים בצ'אטים: פעם כן, עכשיו אני לא נכנסת לצ'אטים. כמה מרקרים יש לך בקלמר: 4- ורוד, צהוב, כתום וירוק. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר: אנאלוגיות... אני כ"כ שונאת את זה.. מה לא היית שם בסנדוויץ' : קוטג'
נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית : זה התפקיד של אנשי רעננה לא שלי. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר : אה? מה אתה רואה כשאתה יוצא המחדר שלך: פוסטר של ראול אהובי על הדלת של החדר של אח שלי מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה: שבוע שעבר.. הייתי על סף מוות. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב : החדר שלי.. והמחשב.. אני רוצה לחם

LPgirl

New member
עוד שלוש שעות אני בדרכי לבומבמלה

צבע עיניים: חום (עם עדשות סגולות) צבע שיער: חום צבע קיר בחדר: לבן עם ציוריי עפרון שלי ושל אחותי צבע מקלדת: שחור צבע פלאפון: שחור עשית ישור שיניים: כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים: לפני שלושה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים: אתמול יש לך חברים סטרייטים: כן יש לך חברים הומוסקסואליים: ... כן התחבקת: כן נמשכת למישהי תפוסה: למישהי לא למישהו כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן למה לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: בטח אבל כשזה עדיין היה סגור הלכת מכות: כן בכתה ח' הרכבת עדשות: תמיד הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ברור גם ניפצתי כמה פגעת במישהו: אני חושבת שלא.. אבל אם כן אז ביקשתי סליחה מה היה הספר האחרון שקראת: "מרשעת" האם אתה חבר בכת, אם כן איזו: לא האם אתה חבר בכת השטן: לא! השטן חבר בכת שלי מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת: ציור של ארנק עם 200 דולר מודבקים האם אתה סובל מפיצול אישיות: זה לא פיצול אנחנו סתם אוהבים לדבר לעצמנו למה תה הוא משקה אקזוטי: אם שתיתם אי פעם "צ'אי" תבינו מה המסטיק האהוב עלייך: תות מישהו הציל את חייך: כן אבל נפשית לא פיזית הברזת מבית-ספר: חחחחחחחחחח מה זה בי"ס? הבנאדם שאתה הכי אוהב: אבא הסרט האחרון שראית: וואו לא זוכרת זה בטח היה לפני כמה ימים שתית אלכוהול: כן לפני כמה דקות שונא מישהו : חס וחסה לא שונאת אף אחד קורנפלקס אהוב: הזה עם הקינמון וכריות ספורט אהוב: מהמטבח לסלון מהסלון לחדר - ספורט אתגרי מוזיקה אהובה: שחורה עברית רגאי הכל חוץ מדכאון להקה אהובה: דסטניז צ'יילד (ז"ל) דמות אהובה: חחח מאיפה לי.. המכשפה הרעה מארץ עוץ כי קראתי את הסיפור האמיתי שלה והיא לא רעה בכלל זמר אהוב : לאדעת יש הרבה אולי ביונסה מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת : חברה שלי מי האדם הקרוב אליך ביותר: דוברההה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? חח עשיתי עגיל בשפה לשבועיים והורדתי וזה היה עסק יקר האם יש משהו שמפחיד אותך בעצמך : כן מה יש מחוץ לדלת של הבית: חדר מדרגות מה השם הכי מצחיק ששמעת: טאגאי חבר של חברה שלי מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת.: פרחים לבי"ס, ובריחה מהצבא איפה חגגת יומולדת אחרון: בהאגאדיר בת"א איך אתה הכי אוהב לבלות: עם כל החברים במסיבה ואח"כ אפטר פארטי בבית של מישהו מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: אמממ 2 בערך מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך: חחח מצאתם את מי לשאול יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר: לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים: להסתכל גם מנוקדת מבט של האחר החבר הכי טוב שלך לחיים : מסובך החבר הכי טוב שלך מהתנועה : עומרי(כבר לא בתנועה), החברה הכי טובה שלך לחיים: הן מתחלפות אבל תמיד נשארות החברה הכי טובה שלך מהתנועה : לינוי, ואולה (לומרות שהיא לא מודעת לכך) ספר או סרט: סרט את\ה אוהב\ת את כתב יד שלך: כן יש לך הרגלים רעים: אמממ נראה לי שכן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? "איך רזיתתתתת!!!" את ניראת מדהים! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ידיד שלי על שהיה ממש חמוד היום את/ה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא אני מתחמקת דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: אמממ אם הם רגישים זה ממש סקסי האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר: אמממ לא אבל המחנכת שלי ניסתה לעשות לי כמה שיחות נפש מה היית לוקח איתך לאי בודד: מטוס מתודלק וסיגריה שחית בעירום : כן התעלפת: כן אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה: שכר לימוד ואח"כ מניות כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך: כל כמה שעות אני באה לחמש דקות לבדוק עובד על אנשים בצ'אטים: לא כמה מרקרים יש לך בקלמר: אין לי קלמר אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר: כבר שאלו את זה - חינוך וספורט מה לא היית שם בסנדוויץ' : בצל וקישואים נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית : O-M-G איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר : סקסי מה אתה רואה כשאתה יוצא המחדר שלך: סלון מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה: אממ כתה ט' אבעבועות רוח איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב : אני דיי גרה לבד אז הכל

שלי!=]]

וואי מזמן לא כתבתי פה וגם שיניתי כינוי כי תפוז לא נתנו לי להכנס עם הכינוי הקודם!... והתשובות שלי- צבע עיניים: ירוק דבש- אפור- חום!משולב... צבע שיער: חום שטני צבע קיר בחדר: ירוק בהיר עם גוונים של צהוב צבע מקלדת:שחור! צבע פלאפון:ישלי פלאפון ממש ישן...סליידר דור 1- בצבע כסף... עשית ישור שיניים:לא... מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים:לפני שנה בערך...וואי באמת הגיע הזמן לבקר שוב...חח מתי בפעם האחרונה היית בירושלים:בשבת תלת יש לך חברים סטרייטים: כן, ברור! יש לך חברים הומוסקסואליים: ...כן... התחבקת: ברור!!! נמשכת למישהי תפוסה: מישהי?!לא אבל מישו כן... ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן, כשהייתה המלחמה בצפון ישבתי מול החדשות כ-ל הזמן אבל ככה לא ממש אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא שזכור לי. הלכת מכות: כן הרכבת עדשות: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חח כן מלא פעמים וגם דיברתי אליו...חח פגעת במישהו: לא, אני לא כזאת שפוגעת...חח מה היה הספר האחרון שקראת: ספר באנגלית בשביל ה- BOOK REPORT הנסיך הקטן!=]] האם אתה חבר בכת, אם כן איזו:לא האם אתה חבר בכת השטן: לא מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת:אממ...העיקר שיהיו בלונים ואז כבר נחשוב מה לצייר!חח האם אתה סובל מפיצול אישיות: כן, נראלי...כל אחד סובל מזה קצת לא?!?! למה תה הוא משקה אקזוטי: תה הוא משקה אקזוטי?!לא ידעתי...חח מה המסטיק האהוב עלייך:כל מסטיק...אבל בעיקר בזוקה!!!
מישהו הציל את חייך: כן...פעמיים... הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אממ...הרבה אנשים!חח הסרט האחרון שראית: קינג-קונג! שתית אלכוהול: תירוש נחשב?!!אהה והדרוש גם אמא שלי מכניסה לעוגות!חח
...חחח שונא מישהו : לא אני לא שונאת אנשים!חח קורנפלקס אהוב:כריות!! ספורט אהוב: אמ...החלקה על הקרח ספורט ממש יפה בעיניי=]] מוזיקה אהובה: הכל חוץ מדיכאון! להקה אהובה: ס-י-נ-ר-ג-י-ה!!! דמות אהובה: אממ...לא עולה כרגע...נראלי צ'אד מייקל מוריי...כן הוא!חח זמר אהוב : הסולן של סינרגיה... מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת : חחח אתמול...ברברה- מעו"ז פ"ת... מי האדם הקרוב אליך ביותר: אנושקה!=]] מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? וואי יש המון...אני כל פעם שאני יוצאת עם חברות אני עושה פאדיחות!חח האם יש משהו שמפחיד אותך בעצמך : אממ...אני יותר מדי עקשנית לדעתי... מה יש מחוץ לדלת של הבית:אממ...מסדרון!??!חחחח סתם שלט!=]] מה השם הכי מצחיק ששמעת: אינגיבוריטה- בגיוסים שעשינו זה השם שקיבלנו... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת.: אממ...טלויזיה פלזמה [[שטוחה]] לחדר!=] איפה חגגת יומולדת אחרון: בבריכה...ואז בבית... איך אתה הכי אוהב לבלות: עם חברים...העיקר עם חברים... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: 12 ככה אולי אחת... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך: 08:30...חח יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר: לא!=]] מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים: אם אתה תעריך את עצמך- גם אחרים יתחילו להעריך אותך!ועוד מלא... החבר הכי טוב שלך לחיים : דור החבר הכי טוב שלך מהתנועה : כל מעו"ז פ"ת...בינתיים!=]] החברה הכי טובה שלך לחיים: אמא החברה הכי טובה שלך מהתנועה : אממ...גם כל מעו"ז פ:ת...בינתיים!! ספר או סרט: סרט=] את\ה אוהב\ת את כתב יד שלך: כן, בערך. יש לך הרגלים רעים: מתעצבנת מהר, קנאיתת, מסמיקה מהר ממחמאות...ולדעתי זה רע, עקשנית נורא! איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אממ שאני חמודה, יודעת להקשיב ועוד...חח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את האוסטרלים!חח את/ה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן אני באייסי, אונליין עם חברה שלי- עינב!=]] דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: חתיכים!!!אבל פוזות...חחח האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר: כן, וואי קרה...אבל בסוף עבר השגעון!חח מה היית לוקח איתך לאי בודד: את האהוב שלי...כשיהיה....חחח שחית בעירום : לא... התעלפת: כן... אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה: מכונית!!!=]] כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך: אואה...חחח לא סופרת...חח אבל הרבה=] עובד על אנשים בצ'אטים: חחח עכשיו לא!!ממש לא אבל פעם...חחח כמה מרקרים יש לך בקלמר: 4...צהוב-כתום-ירוק-ורוד!חח אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר: חלו"מ- כן יש לי כזה מקצוע בביה"ס- חשיבה, למידה ומנהיגות. מה לא היית שם בסנדוויץ' : חרדל!בעע נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית : אני לא יכולה לבוא עכשיו, כאילו מאוחר כזה כאילו, מה קרה!?!חחחח איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר : אממ...עדיף לא לדבר על זה...חח סתם...נראה בסדר=] מה אתה רואה כשאתה יוצא המחדר שלך: את המטבח!זה טוב!חחח מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה: הייתי חולה בתחילת שנה, וירוס! איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב : את החדר שלי!!המחשב והטלוויזיה שלי שם!=]] אחלה שאלון!!!=]]

who is this

New member
...

צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור צבע קיר בחדר: לבן צבע מקלדת: אוף וויט צבע פלאפון: לבן עשית ישור שיניים: לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים: לפני חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים: לפני החופש יש לך חברים סטרייטים: כן יש לך חברים הומוסקסואליים: ... לא יודע התחבקת: כן נמשכת למישהי תפוסה: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: הרבה הרכבת עדשות: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: יותר מדי פגעת במישהו: יש מצב מה היה הספר האחרון שקראת: אחות קטנה של רם אורן האם אתה חבר בכת, אם כן איזו: אני עדיין בתהליכי הקבלה לכת האם אתה חבר בכת השטן: לא.. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת: סמיילי האם אתה סובל מפיצול אישיות: לא כן לא כן למה תה הוא משקה אקזוטי: כי שמו בו פאנטה אקזוטי? מה המסטיק האהוב עלייך: מנגו תפוח מישהו הציל את חייך: לא זכור לי הברזת מבית-ספר: מלא הבנאדם שאתה הכי אוהב: אבא אמא במבה הסרט האחרון שראית: גול! שתית אלכוהול: יותר מדי שונא מישהו : לא קורנפלקס אהוב: מיסטר שוקו ספורט אהוב: כדורגל מוזיקה אהובה: ישראלי ורוק להקה אהובה: מתחלף דמות אהובה: צ'נדלר מ"חברים" זמר אהוב : אין מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת : יהיה זכרו ברוך מי האדם הקרוב אליך ביותר: יש כמה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש יותר מדי יקח לי זמן לבחור האם יש משהו שמפחיד אותך בעצמך : כן בגלל זה אין לי מראות בבית מה יש מחוץ לדלת של הבית: שטיח ועציצים מה השם הכי מצחיק ששמעת: משי מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת.: כל המתנות מהאחים שלי איפה חגגת יומולדת אחרון: אחגוג עוד 21 יום (לא לשכוח) ויומולדת 18 חגגתי בישוב איך אתה הכי אוהב לבלות: סרט טוב מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך: מתי שבא לי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר: כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים: לא יודע לא הכנתי שיעורי בית החבר הכי טוב שלך לחיים : עודד החבר הכי טוב שלך מהתנועה : רוני וחזי החברה הכי טובה שלך לחיים: אור החברה הכי טובה שלך מהתנועה : אור גולני ספר או סרט: סרט את\ה אוהב\ת את כתב יד שלך: כן יש לך הרגלים רעים: הרבה נמנע מכם את זה איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שהליפגלוס ששמתי מהממם והאייליינר הורס את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אין תגובה את/ה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם המחשב עצמו נחשב? דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: שיהיה להם לבריאות האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר: כן.. מה היית לוקח איתך לאי בודד: פטיש ומסמרים ומסור שחית בעירום : כן.. אין כמו להתשחחר אחרי בגרויות בים התעלפת: יש מצב אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה: את הפורש שהבטחתי לאח שלי כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך: לא הרבה עובד על אנשים בצ'אטים: לא כמה מרקרים יש לך בקלמר: לא אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר: אני לא לומד כלום אז אין על מה לוותר מה לא היית שם בסנדוויץ' : כל דבר שהוא לא שוקולד נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית : יש שפה כזו? ואני חשבתי שזו המצאה איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר : כמו שהוא כשישנתי מה אתה רואה כשאתה יוצא המחדר שלך: מדרגות ואת הסלון מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה: וירוס מזמן מזמן איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב : מיטה שלי אין כמו למלא שאלון עם אור.. זה יוצא יותר מצחיק ;)

הרבה הפתעות...

צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע קיר בחדר: כתום צבע מקלדת: שחור צבע פלאפון: כחול עשית ישור שיניים: עדיין עושה לצערי הרב מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים: היום מתי בפעם האחרונה היית בירושלים: לפני חודש שביקרתי בדירה של הש"ש והעליתי לירושלים מנחה עך סך שישיית קולה יש לך חברים סטרייטים: אני חושב שכן... יש לך חברים הומוסקסואליים: כן.. התחבקת: לא. אני אנטי-חיבוקון נמשכת למישהי תפוסה: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: שיונית לוי שם תמיד... אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן. מילקי. הלכת מכות: בכיתה י"א עם ערסים בראשון לציון. הרכבת עדשות: בכיתה י"א, עד שהבנתי שזה עושה לי דלקת הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: הפסקתי. זה בד"כ קורה לטלביזיה, אבל לפלזמה לא נעים להרביץ כי היא דקה. פגעת במישהו: תמיד. כל יום. כל דקה.כל שעה. מה היה הספר האחרון שקראת: מעשה בחמישה בלונים האם אתה חבר בכת, אם כן איזו: לא האם אתה חבר בכת השטן: לא מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת: תמונה של הדר שיהיה כיף לפוצץ.. האם אתה סובל מפיצול אישיות: יותר מאחד למה תה הוא משקה אקזוטי: כי אם אתה שם בו רד-בול, נהייה לך כנפיים מה המסטיק האהוב עלייך: אבטיח/בזוקה(כי הבדיחות שלי מככבות שם) מישהו הציל את חייך: אף פעם הברזת מבית-ספר: בית ספר ? מה זה ?? הבנאדם שאתה הכי אוהב: את עצמי הסרט האחרון שראית: חגיגה בסנוקר שתית אלכוהול: יין בליל הסדר, ולפני זה לפני חודש באיזה מסיבת פרידה מידידה.. שונא מישהו : לא. אתמול דיברנו שההפך מאהבה זה אדישות ולא שנאה... קורנפלקס אהוב: שוגי ספורט אהוב: כדורגל/טניס שדה מוזיקה אהובה: ישראלית להקה אהובה: משינה דמות אהובה: מנחם בגין זמר אהוב : הראל מויאל מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת: אני מנוע מלדבר על זה מי האדם הקרוב אליך ביותר: אמא ועוד איזה 2 ידידות שלא כולכם מכירים.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הצעתי לשים בטקס יום השואה את השיר "יש כמוני מיליונים מסתובבים ברחובות.." של אתי אנקרי האם יש משהו שמפחיד אותך בעצמך : אני בשלב של להתגבר מכל הפחדים שלי.. מה יש מחוץ לדלת של הבית: שלט של "הוט" כי אחותי עובדת שם מה השם הכי מצחיק ששמעת: נחל (יענו רצו לקרוא לילד יובל, אבל נהיו מגניבים) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת.: פוף לחדר לפני שנתיים והבוב ספוג של ציפי ואבישג איפה חגגת יומולדת אחרון: בבית שלי, במסיבת אלכוהול שבה חוויתי השתכרות ראשונה שלי.. איך אתה הכי אוהב לבלות: משחקי וידאו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: אין שעה מוגדרת. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך: מה זה בית ספר ?? (אוניברסיטה -8 שיעור אנגלית) יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר: מה זה בית ספר?? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים: החיים הם מחזוריים ויש גמול על כל מה שאתה עושה. על כל מעשה במערכה הראשונה של החיים תשלם לטוב ולרע במערכה השנייה. החבר הכי טוב שלך לחיים : לא מכירים... החבר הכי טוב שלך מהתנועה : משה החברה הכי טובה שלך לחיים: השאלה הזאת לא הייתה כבר ? החברה הכי טובה שלך מהתנועה : ינה, אור ואסתר(סוף סוף את ברשימה!!) ספר או סרט: ספר את\ה אוהב\ת את כתב יד שלך: ממש לא יש לך הרגלים רעים: כן. אני פרזיט לאחרונה. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אתה מצחיק את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אני מתחיל לבכות.... את/ה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: אין דעה. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר: דרור הפנה אותי ליעוץ. מה היית לוקח איתך לאי בודד: מיטה שחית בעירום : לא התעלפת: לא אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה: קבוצת כדורגל בליגה א' כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך: 3 שעות נראה לי.. עובד על אנשים בצ'אטים: לא. פעם עשיתי את זה. כמה מרקרים יש לך בקלמר: אין לי . אני משאיל תמיד. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר: של"ח. אף פעם לא היה לי, אז נוותר. מה לא היית שם בסנדוויץ' : טונה. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית : "זה מה זה בסיסי" איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר : מסודר. כמעט אין כלום על הראש. מה אתה רואה כשאתה יוצא המחדר שלך: את כל הבחורות שמחכות ... מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה: אני חולה בזמן האחרון כל שבוע וחצי... איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב : המיטה כמובן..

חזרתי מירושלים (עוד מעט תמונות)

צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור (ולבן) צבע קיר בחדר: תורכיז כהה צבע מקלדת: לבן / בז' צבע פלאפון: שחור עשית ישור שיניים: לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים: לפני שנה בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים: חחח היום!! יש לך חברים סטרייטים: כן יש לך חברים הומוסקסואליים: ... כן התחבקת: כן נמשכת למישהי תפוסה: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: ברור אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן הרכבת עדשות: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן פגעת במישהו: כן מה היה הספר האחרון שקראת: "שבוי בדמשק"/אמנון שרון. לפני כמה ימים סיימתי האם אתה חבר בכת, אם כן איזו: כן, של"ד. האם אתה חבר בכת השטן: לא מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת: שלא יצירו...שיביאו שוקולד האם אתה סובל מפיצול אישיות: כן למה תה הוא משקה אקזוטי: מאיפה אני יודע? מה המסטיק האהוב עלייך: אורביט ירוק מישהו הציל את חייך: לא. רק ניסו להמית אותי.... הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: ---------- הסרט האחרון שראית: בופור שתית אלכוהול: כן שונא מישהו : כן קורנפלקס אהוב: קוקו מן שחור לבן ספורט אהוב: גריסה (של אוכל בפה) מוזיקה אהובה: ישראלי להקה אהובה: -] דמות אהובה: } נו עזזבו אותי יש הרבה זמר אהוב : _| מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת : בר נוימן מי האדם הקרוב אליך ביותר: -------- מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? וואוו המון...אבל ניקח דוגמא מהיום- ירדתי תחנה לפני הכותל כדי ללכת ברגל ולראות את הנוף....פשוט מעשה טיפשי, זה יותר גרוע מעליה למצדה, ביוחד שיש איזה מליון חרדים ונשותיהם ואסור לגעת בהן והכל כזה מסריח ועמוס ודחוס וחם ועלייה... האם יש משהו שמפחיד אותך בעצמך : הרגל שלי מה יש מחוץ לדלת של הבית: הרבה....יש לי שם תוכי מה השם הכי מצחיק ששמעת: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת.: טיסה לבולגריה איפה חגגת יומולדת אחרון: בבית ובעבודה איך אתה הכי אוהב לבלות: נסיעה לצפון או לירושלים, או למעו"ז מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: 1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך: 8:10 , 11:00, 10:00, 9:00 (תלוי באיזה יום) יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר: חולצה עם סמל מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים: שיוער מיניות בכיתה ו' עם היועצת החבר הכי טוב שלך לחיים : נווווווו החבר הכי טוב שלך מהתנועה : נוווווווו החברה הכי טובה שלך לחיים: נוווווו החברה הכי טובה שלך מהתנועה : איייףףף ספר או סרט: מלכה אדלר "איצ'ו וברנרד" את\ה אוהב\ת את כתב יד שלך: לא תמיד יש לך הרגלים רעים: כן, לכאול גלדיה בכל מקום שמזדמן (או ובעיקר- פרוזן) איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? ווואוו... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? החתול שלי ז"ל את/ה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא, לא התחברתי עוד לאייסי דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: מגניבים האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר: כן מה היית לוקח איתך לאי בודד: תחתון, אמפי3, מגבונים לחים, מטריה (טוב תלוי מתי, ובאיזו תקופה) שחית בעירום : כן התעלפת: לא אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה: את תנועת בית"ר כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך: שעה שעתיים, לא ברצף עובד על אנשים בצ'אטים: פעם כמה מרקרים יש לך בקלמר: 2 נראה לי עובדים ועוד איזה אחד הרוס אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר: אנגלית מה לא היית שם בסנדוויץ' : דג חי נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית : מה זה פקצ"ה? איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר : הכי מסודר בעולם מה אתה רואה כשאתה יוצא המחדר שלך: מקלחת, שירותים, חדר של אחי מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה: שבוע שעבר, כאבי גרון, צינון...קיצור סוג של שעפת יום כזה איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב : גינה

יש לי וידוי!!!

חבר'ה,יש לי מחלה קטנה שלא כולם יודעים עליה, אבל אני מוצא לנכון לספר לכם אותה כי כולכם כאן חברים שלי. אני מדמיין דברים ויזואלית. הזיכרון הויזואלי שלי מאוד חזק, ולכן כל מה שאני קורא או מספרים לי, אני מדמיין את זה במציאות ואז מבין את זה. אם מישהו יגיד לי בישיבה:"בוא נעשה פרה פרה", אני עשוי לדמיין את הבן אדם כזיאופיל שעושה פרות.... ובגלל זה כל פעם שאני קורא את השאלה "שחית בעירום" זה מאוד מאוד קשה לי במקרה שבנים עונים על השאלון הזה....וזה מאוד לא אתי מבחינתי במקרה של בנות שעונות על השאלון. אז להבא תעשו שאלונים עם דברים שאני לא אצטרך לדמיין כל כך.

גמני רוצה.

צבע עיניים: חומות צבע שיער: חום צבע קיר בחדר: כתום צבע מקלדת: שחור צבע פלאפון: כחול עשית ישור שיניים: לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים: ואייי ממש מזמן לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים: בשבת שהייתה לש"ש בירושלים יש לך חברים סטרייטים: כן יש לך חברים הומוסקסואליים: ... לא התחבקת: כן נמשכת למישהי תפוסה: אה?! ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן הרכבת עדשות: עדיין מרכיבה הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: הוא כל הזמן חותף מכות פגעת במישהו: אמממ נראה לי שכן.. מה היה הספר האחרון שקראת: ? האם אתה חבר בכת, אם כן איזו: האם אתה חבר בכת השטן: לא מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת: מה שיציירו יהיה סבבה מבחינתי האם אתה סובל מפיצול אישיות: אממ לא. למה תה הוא משקה אקזוטי: למה?! מה המסטיק האהוב עלייך: מנטה עדין (בצבע הירוק) מישהו הציל את חייך: לא שזכור לי הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אני אוהבת הרבה אנשים..לא נפרט את כולם מי שצריך לדעת יודע הסרט האחרון שראית: קינג קונג שתית אלכוהול: כן אבל ממש קצת בחתונה של בת דודה שלי שונא מישהו : שונאת שונאת?! לא קורנפלקס אהוב:כריות ספורט אהוב: כדורגל אבל רק לשחק לא יכולה לשבת ולראות משעממם.. מוזיקה אהובה: ישראלית בעיקר להקה אהובה: סינרגיה דמות אהובה: ארתור..אין עליו זמר אהוב : יש כל מיני אהוב אהוב אין מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת : אף אחד מי האדם הקרוב אליך ביותר: אמממ.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הכי מטופש לא יודעת אבל בטוח שהיו כמה האם יש משהו שמפחיד אותך בעצמך : אמממ מה יש מחוץ לדלת של הבית: מדרגות חחחח מה השם הכי מצחיק ששמעת: מישל חחח מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת.: איפה חגגת יומולדת אחרון: אממ לאממש חגגתי אבל החניכים שלי "הזכירו" לי שיש לי יומולדת ע"י קמח ביצים ומים איך אתה הכי אוהב לבלות: עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: בחופשים קרוב ל-4 משהו כזה בזמן ימודים קורב ל-12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך: 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר: אכן אכן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים: להנות מהם כמה שאפשר ולהפסיק לתת חשבון לאנשים, לעשות מה שטוב לי. החבר הכי טוב שלך לחיים : החבר הכי טוב שלך מהתנועה: החברה הכי טובה שלך לחיים: החברה הכי טובה שלך מהתנועה : ספר או סרט: סרט את\ה אוהב\ת את כתב יד שלך: מאוד יש לך הרגלים רעים: לא איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אמממ..לרוב לא מקבלת חחחח ובואו לא נחמיא לעצמנו עכשיו אוקיי.?! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מי רוצה חיבוק?! את/ה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם מישהו שנכנס אלי לאייסי אחד מהיצורים אין לי מושג מיזה חחחח דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: מגעיל, האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר: לא אבל נראה לי שאני צריכה חחחח כמו כולם מה היית לוקח איתך לאי בודד: חברה טובה מצלמה ואוכל שחית בעירום : לא התעלפת: לא אבל בקורסים האחרונים כמעט מהתייבשות חחח אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה: אמממ לא הייתי משתגעת אבל הייתי קונה אוטו כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך: אממ תלוי אם יש לי מה לעשות עליו... עובד על אנשים בצ'אטים: לא כמה מרקרים יש לך בקלמר: 5, צהוב כחול ירוק וורוד סגול. אבל לא משתמשת בהם בכלל אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר: ספרות מה לא היית שם בסנדוויץ' : חלבה חחח נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית : במחשב אי אפשר לנסח את זה. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר :אממ סבבה.. מה אתה רואה כשאתה יוצא המחדר שלך: שרותים חחח מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה: ממזמןןן ברוך השם וחום וכאלה איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב : החדר שלי..:)

למעלה