עוד שאלון אישיות

בלושש 15

New member
עונה../images/Emo20.gif

1. דמיינו את עצמכם על סיפון ספינה טובעת. אתם מצליחים לשחות לסירת הצלה ומטפסים לתוכה. כמה אנשים נוספים נמצאים בסירה יחד אתכם? 10 2. אתם מצליחים לחתור לחוף ורואים מדבר רחב ידיים לפניכם. אתם אוספים את חפציכם ומעט אספקה לדרך ומתחילים לצעוד לעבר המדבר בתקווה למצוא הצלה. בכמה זוגות נעליים אתם משתמשים? 1 3. לאחר מסע ארוך, אתם מטפסים על שורה של דיונות ושמחים לגלות עיר במרחק. בנוסף אתם מבחינים שבמרחק לא רב מכם בכיוון אחר נמצא נווה מדבר. האם אתם עוצרים בנווה המדבר לכמה זמן שאתם רוצים, הולכים אליו ונחים בו לרגע או מתעלמים ממנו לחלוטין וממשיכים להתקדם לעבר העיר? ממשיכים להתקם לעבר העיר 4. כשאתם נכנסים לעיר אתם מבחינים בטירה שמסקרנת אתכם ואתם מחליטים ללכת אליה. לאחר שנכנסתם בשער אתם מוצאים את עצמכם הולכים לאורך מסדרון ארוך המוביל לחדר המלכות. אתם נכנסים ורואים מלך ומלכה יושבים זה לצד זה על כס המלכות. כיצד הם נראים? אלו תכונות הם מייצגים? הם נראם כמו בספרי אגדות, והם מיצגים טוב לב במבטם הרך, ומריאם גם המון דאגה 5. אתם עוזבים ויורדים בגרם מדרגות מפותל. המקום חשוך ומלא צללים. לפידים מוצבים לאורך הקירות. כאשר אתם יורדים גבירה (אם אתם גברים) או אביר (אם אתן נשים) מחצר המלכות חולפים על פניכם. אתם מצליחים לתפוס רק מבט חטוף של פניהם והם מזכירים לכם מישהו שאתם מכירים. מי זה? מישהו שראיתי פעם ברחוב 6. המדרגות מובילות אתכם לחדר משתים, בו אתם רואים שולחן מאורך ובאמצע השולחן מונח גביע זהב. אתם מביטים לתוך הגביע, עד כמה הוא מלא ביין? כולו מלא

בלושש 15

New member
נקווה ששאלה 2 לא נכונהה ../images/Emo9.gif

וואייי נראה לי על השאלון הזה אני לא יצליח להתגבר

SaPiRoOsH12

New member
עונה!!!!!!!!!!!!!

1. 5 2. 1 3. הולכים לנווה מדבר ועוצרים בו לרגע.. 4. אממ מכובדים, לבושים יפה, קצת שוויצרים אבל נחמדים 5. מישהו שחשוב לי\היה חשוב לי 6. עד האמצע

רונושי

New member
../images/Emo9.gif

1-חמישה 2-זוג אחד 3-ממשיכה להתקדפ לעבר העיר 4-חייכניים,צוחקים,מקסימים שכאלה.. 5-ידיד.. 6-כמעט עד הסוף.

עונה

1. דמיינו את עצמכם על סיפון ספינה טובעת. אתם מצליחים לשחות לסירת הצלה ומטפסים לתוכה. כמה אנשים נוספים נמצאים בסירה יחד אתכם? 3 2. אתם מצליחים לחתור לחוף ורואים מדבר רחב ידיים לפניכם. אתם אוספים את חפציכם ומעט אספקה לדרך ומתחילים לצעוד לעבר המדבר בתקווה למצוא הצלה. בכמה זוגות נעליים אתם משתמשים? 2 3. לאחר מסע ארוך, אתם מטפסים על שורה של דיונות ושמחים לגלות עיר במרחק. בנוסף אתם מבחינים שבמרחק לא רב מכם בכיוון אחר נמצא נווה מדבר. האם אתם עוצרים בנווה המדבר לכמה זמן שאתם רוצים, הולכים אליו ונחים בו לרגע או מתעלמים ממנו לחלוטין וממשיכים להתקדם לעבר העיר? עוצרים בנווה המדבר. 4. כשאתם נכנסים לעיר אתם מבחינים בטירה שמסקרנת אתכם ואתם מחליטים ללכת אליה. לאחר שנכנסתם בשער אתם מוצאים את עצמכם הולכים לאורך מסדרון ארוך המוביל לחדר המלכות. אתם נכנסים ורואים מלך ומלכה יושבים זה לצד זה על כס המלכות. כיצד הם נראים? אלו תכונות הם מייצגים?המלך מבוגר וכך גם המלכה לא עם שיער קצר לבן וכתר גדול והאישה עם שמלה גדול ושיער חום גי'נג'י בלונדיני חחח...והם מייצגים משהו חמים ונחמד...מעין סבא וסבתא כאלה חח... 5. אתם עוזבים ויורדים בגרם מדרגות מפותל. המקום חשוך ומלא צללים. לפידים מוצבים לאורך הקירות. כאשר אתם יורדים גבירה (אם אתם גברים) או אביר (אם אתן נשים) מחצר המלכות חולפים על פניכם. אתם מצליחים לתפוס רק מבט חטוף של פניהם והם מזכירים לכם מישהו שאתם מכירים. מי זה? ליאור. 6. המדרגות מובילות אתכם לחדר משתים, בו אתם רואים שולחן מאורך ובאמצע השולחן מונח גביע זהב. אתם מביטים לתוך הגביע, עד כמה הוא מלא ביין? עד החצי.

עונה!!../images/Emo9.gif

1.שלושה 2. אחד 3. לעבר העיר 4. נחמדים ומדברים ברוגע...ויש להם בגדי מלוכה ישנים ...גלימות ושמלות באדום ולבן 5.המחנכת שלי
6. סנטימטר עד הסוף

orli1

New member
התשובות שלי...

1. 2 --> 2 חברים קרובים מאוד הגיוני, לא מאמינה שאפשר יותר... 2. 3 --> 3 אהבות עד שאני אתחתן?! אהבה מס' 2 (או שמא אני עדיין מחכה למס' 1??), מתכוונת להגיע בקרוב? יש לי הרבה להספיק...
3. לא עוצרת (האמת שבאמת יש לי מוסר עבודה גבוה..) 4. אנושיים, מלך קצת שמנמן, שניהם מחוייכים מחזיקים ידיים. (מחוייכים ומחזיקים ידיים?! אני יכולה להתמודד עם בני זוג כאלו, רק שלא יהיה דביק מידי...) 5. מישהו שמזכיר לי את דודי בלסר --> וואו זה ממש מוזר, אני בכלל לא מכירה את הבחור, אין בכלל על מה להתבגר, אבל אולי הפנים שראיתי, ובייחוד העיניים, שייכות לבחור אחר.. 6. 3/4 --> זה נראה לי נכון כי עד כה אף פעם לא השקעתי 100% במערכת יחסים תמיד הלימודים שלי היו הרבה יותר חשובים לי.

EXITIT

New member
עונה

1. 1 , 2. זוג אחד , 3. לא נחה! , 4. הם נראים רגועים מאוד ויפים כאלה כמו בסרטים. 5. מישהו שאהבתי פעם וגם בלי השאלון אני יודעת שאני לא אתגבר עליו ג€.ג€ 6.כמעט ריקה.

EXITIT

New member
כמה שזה נכון...

1. 1 , 2. זוג אחד , 3. לא נחה! , 4. הם נראים רגועים מאוד ויפים כאלה כמו בסרטים. 5. מישהו שאהבתי פעם וגם בלי השאלון אני יודעת שאני לא אתגבר עליו ג€.ג€ 6.כמעט ריקה.

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

1. דמיינו את עצמכם על סיפון ספינה טובעת. אתם מצליחים לשחות לסירת הצלה ומטפסים לתוכה. כמה אנשים נוספים נמצאים בסירה יחד אתכם?3 2. אתם מצליחים לחתור לחוף ורואים מדבר רחב ידיים לפניכם. אתם אוספים את חפציכם ומעט אספקה לדרך ומתחילים לצעוד לעבר המדבר בתקווה למצוא הצלה. בכמה זוגות נעליים אתם משתמשים?10
3. לאחר מסע ארוך, אתם מטפסים על שורה של דיונות ושמחים לגלות עיר במרחק. בנוסף אתם מבחינים שבמרחק לא רב מכם בכיוון אחר נמצא נווה מדבר. האם אתם עוצרים בנווה המדבר לכמה זמן שאתם רוצים, הולכים אליו ונחים בו לרגע או מתעלמים ממנו לחלוטין וממשיכים להתקדם לעבר העיר?מתעלמת וממשיכה להתקדם לעבר העיר 4. כשאתם נכנסים לעיר אתם מבחינים בטירה שמסקרנת אתכם ואתם מחליטים ללכת אליה. לאחר שנכנסתם בשער אתם מוצאים את עצמכם הולכים לאורך מסדרון ארוך המוביל לחדר המלכות. אתם נכנסים ורואים מלך ומלכה יושבים זה לצד זה על כס המלכות. כיצד הם נראים? אלו תכונות הם מייצגים?אמממ הם נראים מלכים
אם לב טוב ורחמים
5. אתם עוזבים ויורדים בגרם מדרגות מפותל. המקום חשוך ומלא צללים. לפידים מוצבים לאורך הקירות. כאשר אתם יורדים גבירה (אם אתם גברים) או אביר (אם אתן נשים) מחצר המלכות חולפים על פניכם. אתם מצליחים לתפוס רק מבט חטוף של פניהם והם מזכירים לכם מישהו שאתם מכירים. מי זה?אוהד
או מריאנו
6. המדרגות מובילות אתכם לחדר משתים, בו אתם רואים שולחן מאורך ובאמצע השולחן מונח גביע זהב. אתם מביטים לתוך הגביע, עד כמה הוא מלא ביין?מלא כולו

עונה

לאלו מכם שעדיין לא הצליחו למצוא את עצמם אחרי השאלון של לירון ) 1. דמיינו את עצמכם על סיפון ספינה טובעת. אתם מצליחים לשחות לסירת הצלה ומטפסים לתוכה. כמה אנשים נוספים נמצאים בסירה יחד אתכם? אממ 8 2. אתם מצליחים לחתור לחוף ורואים מדבר רחב ידיים לפניכם. אתם אוספים את חפציכם ומעט אספקה לדרך ומתחילים לצעוד לעבר המדבר בתקווה למצוא הצלה. בכמה זוגות נעליים אתם משתמשים?3 3. לאחר מסע ארוך, אתם מטפסים על שורה של דיונות ושמחים לגלות עיר במרחק. בנוסף אתם מבחינים שבמרחק לא רב מכם בכיוון אחר נמצא נווה מדבר. האם אתם עוצרים בנווה המדבר לכמה זמן שאתם רוצים, הולכים אליו ונחים בו לרגע או מתעלמים ממנו לחלוטין וממשיכים להתקדם לעבר העיר? הולכים אליו ונחים בו לרגע 4. כשאתם נכנסים לעיר אתם מבחינים בטירה שמסקרנת אתכם ואתם מחליטים ללכת אליה. לאחר שנכנסתם בשער אתם מוצאים את עצמכם הולכים לאורך מסדרון ארוך המוביל לחדר המלכות. אתם נכנסים ורואים מלך ומלכה יושבים זה לצד זה על כס המלכות. כיצד הם נראים? אלו תכונות הם מייצגים? אממ מלאים טיפה עם שיער בלונדיני ופוני ואמממ תכונות מלכותיות חוזק, עוצמה. 5. אתם עוזבים ויורדים בגרם מדרגות מפותל. המקום חשוך ומלא צללים. לפידים מוצבים לאורך הקירות. כאשר אתם יורדים גבירה (אם אתם גברים) או אביר (אם אתן נשים) מחצר המלכות חולפים על פניכם. אתם מצליחים לתפוס רק מבט חטוף של פניהם והם מזכירים לכם מישהו שאתם מכירים. מי זה?אחד 6. המדרגות מובילות אתכם לחדר משתים, בו אתם רואים שולחן מאורך ובאמצע השולחן מונח גביע זהב. אתם מביטים לתוך הגביע, עד כמה הוא מלא ביין? שלושתרביי תשובות בפוסט הבא, אבל קודם תענו על השאלות.

תמרוש5

New member
../images/Emo78.gif

1. דמיינו את עצמכם על סיפון ספינה טובעת. אתם מצליחים לשחות לסירת הצלה ומטפסים לתוכה. כמה אנשים נוספים נמצאים בסירה יחד אתכם? 2 2. אתם מצליחים לחתור לחוף ורואים מדבר רחב ידיים לפניכם. אתם אוספים את חפציכם ומעט אספקה לדרך ומתחילים לצעוד לעבר המדבר בתקווה למצוא הצלה. בכמה זוגות נעליים אתם משתמשים? 1 3. לאחר מסע ארוך, אתם מטפסים על שורה של דיונות ושמחים לגלות עיר במרחק. בנוסף אתם מבחינים שבמרחק לא רב מכם בכיוון אחר נמצא נווה מדבר. האם אתם עוצרים בנווה המדבר לכמה זמן שאתם רוצים, הולכים אליו ונחים בו לרגע או מתעלמים ממנו לחלוטין וממשיכים להתקדם לעבר העיר? נחה 4. כשאתם נכנסים לעיר אתם מבחינים בטירה שמסקרנת אתכם ואתם מחליטים ללכת אליה. לאחר שנכנסתם בשער אתם מוצאים את עצמכם הולכים לאורך מסדרון ארוך המוביל לחדר המלכות. אתם נכנסים ורואים מלך ומלכה יושבים זה לצד זה על כס המלכות. כיצד הם נראים? אלו תכונות הם מייצגים? הם גבוהים , מיצגים שלווה 5. אתם עוזבים ויורדים בגרם מדרגות מפותל. המקום חשוך ומלא צללים. לפידים מוצבים לאורך הקירות. כאשר אתם יורדים גבירה (אם אתם גברים) או אביר (אם אתן נשים) מחצר המלכות חולפים על פניכם. אתם מצליחים לתפוס רק מבט חטוף של פניהם והם מזכירים לכם מישהו שאתם מכירים. מי זה? חברה ממש טובה שלי 6. המדרגות מובילות אתכם לחדר משתים, בו אתם רואים שולחן מאורך ובאמצע השולחן מונח גביע זהב. אתם מביטים לתוך הגביע, עד כמה הוא מלא ביין? עד הסוף

התשובות שלי

1. דמיינו את עצמכם על סיפון ספינה טובעת. אתם מצליחים לשחות לסירת הצלה ומטפסים לתוכה. כמה אנשים נוספים נמצאים בסירה יחד אתכם? אממ אני לבד 2. אתם מצליחים לחתור לחוף ורואים מדבר רחב ידיים לפניכם. אתם אוספים את חפציכם ומעט אספקה לדרך ומתחילים לצעוד לעבר המדבר בתקווה למצוא הצלה. בכמה זוגות נעליים אתם משתמשים? 1 3. לאחר מסע ארוך, אתם מטפסים על שורה של דיונות ושמחים לגלות עיר במרחק. בנוסף אתם מבחינים שבמרחק לא רב מכם בכיוון אחר נמצא נווה מדבר. האם אתם עוצרים בנווה המדבר לכמה זמן שאתם רוצים, הולכים אליו ונחים בו לרגע או מתעלמים ממנו לחלוטין וממשיכים להתקדם לעבר העיר? עוצרת בו ונרגעת 4. כשאתם נכנסים לעיר אתם מבחינים בטירה שמסקרנת אתכם ואתם מחליטים ללכת אליה. לאחר שנכנסתם בשער אתם מוצאים את עצמכם הולכים לאורך מסדרון ארוך המוביל לחדר המלכות. אתם נכנסים ורואים מלך ומלכה יושבים זה לצד זה על כס המלכות. כיצד הם נראים? אלו תכונות הם מייצגים? יש להם כתרים וגלימות והם מבוגרים אבל לא זקנים ונראים סימפטים כאלה חח 5. אתם עוזבים ויורדים בגרם מדרגות מפותל. המקום חשוך ומלא צללים. לפידים מוצבים לאורך הקירות. כאשר אתם יורדים גבירה (אם אתם גברים) או אביר (אם אתן נשים) מחצר המלכות חולפים על פניכם. אתם מצליחים לתפוס רק מבט חטוף של פניהם והם מזכירים לכם מישהו שאתם מכירים. מי זה? אני בת ובכל זאת דמיינתי את הגבירה אבל היא לא כלכך מזכירה לי מישהי שאני מכירה.. 6. המדרגות מובילות אתכם לחדר משתים, בו אתם רואים שולחן מאורך ובאמצע השולחן מונח גביע זהב. אתם מביטים לתוך הגביע, עד כמה הוא מלא ביין? הוא ריק

למעלה