עוד שאלון אישיות

עוד שאלון אישיות

(לאלו מכם שעדיין לא הצליחו למצוא את עצמם אחרי השאלון של לירון ) 1. דמיינו את עצמכם על סיפון ספינה טובעת. אתם מצליחים לשחות לסירת הצלה ומטפסים לתוכה. כמה אנשים נוספים נמצאים בסירה יחד אתכם? 2. אתם מצליחים לחתור לחוף ורואים מדבר רחב ידיים לפניכם. אתם אוספים את חפציכם ומעט אספקה לדרך ומתחילים לצעוד לעבר המדבר בתקווה למצוא הצלה. בכמה זוגות נעליים אתם משתמשים? 3. לאחר מסע ארוך, אתם מטפסים על שורה של דיונות ושמחים לגלות עיר במרחק. בנוסף אתם מבחינים שבמרחק לא רב מכם בכיוון אחר נמצא נווה מדבר. האם אתם עוצרים בנווה המדבר לכמה זמן שאתם רוצים, הולכים אליו ונחים בו לרגע או מתעלמים ממנו לחלוטין וממשיכים להתקדם לעבר העיר? 4. כשאתם נכנסים לעיר אתם מבחינים בטירה שמסקרנת אתכם ואתם מחליטים ללכת אליה. לאחר שנכנסתם בשער אתם מוצאים את עצמכם הולכים לאורך מסדרון ארוך המוביל לחדר המלכות. אתם נכנסים ורואים מלך ומלכה יושבים זה לצד זה על כס המלכות. כיצד הם נראים? אלו תכונות הם מייצגים? 5. אתם עוזבים ויורדים בגרם מדרגות מפותל. המקום חשוך ומלא צללים. לפידים מוצבים לאורך הקירות. כאשר אתם יורדים גבירה (אם אתם גברים) או אביר (אם אתן נשים) מחצר המלכות חולפים על פניכם. אתם מצליחים לתפוס רק מבט חטוף של פניהם והם מזכירים לכם מישהו שאתם מכירים. מי זה? 6. המדרגות מובילות אתכם לחדר משתים, בו אתם רואים שולחן מאורך ובאמצע השולחן מונח גביע זהב. אתם מביטים לתוך הגביע, עד כמה הוא מלא ביין? תשובות בפוסט הבא, אבל קודם תענו על השאלות.

../images/Emo58.gifתשובות../images/Emo58.gif

1. כמה חברים אמיתיים אתם מרגישים שיש לכם. 2. כמה אהבות אמיתיות יהיו לכם עד שתתחתנו. 3. מוסר העבודה שלכם. 4. כיצד אתם מדמיינים את בני הזוג האידאליים שלכם. 5. זהו האדם שלעולם לא תתגברו עליו. 6. כמה אתם נותנים מעצמכם במערכת יחסים.

התשובות שלי

אמרתי לך מחר בבוקר? אז שיקרתי
1. שלושה 2. אחד 3. נחה 4. שקטים, מסבירי פנים 5. *שם של ידיד שלי* 6. עד הסוף *הולכת להסתכל על התשובות* מוסר עבודה... טוב זה מוכיח שיאן לי
אדם שלעולם אני לא אתגבר עליו זה מוזר... כי אין ממש על *מה* להתגבר.

mary17

New member
עונה

1. 7 אנשים 2. זוג אחד 3. ממשיכים לעיר 4. הם נראים כמו בסרטים המצוירים עם בגדים מפוארים..הם טובי לב 5. אבא שלי 6. מלא כמעט עד הסוף

mary17

New member
כמעט הכל

הקטע עם אבא שלי הדהים אותי כ"כ נכון רק הקטע עם האהבות אני מרגישה שאני לא אמצא את האדם האידאלי בשבילי ישר רק אחרי הרבה זמן לא יודעת למה

../images/Emo60.gifעונה../images/Emo9.gif

1. 2 2. שניים..לא רוצה ללכת לבד
3. הולכת לנווה מדבר..נחה קצת וממשיכה לעבר העיר
4. הם נראים מיושנים כאלה משנות ה60...נחמדים.. 5. דניאל 6. חצי.. וואי איזה מוזר..

עונה כי גם אני לא מצאתי את עצמי

אחרי השאלון של לירון
1. 3 2.2 3. כמה זמן שרוצים 4.הם נראים מכובדים גדולים ממני יפים ונוצצים מכמות הזהב והתכשיטים שיש עליהם.
5.אבא שלי 6.מלא לגמרי

לאו דווקא במובן הרומנטי

סבתא של חברה שלי עשתה את זה, והיא ניצולת שואה, ואצלה הפנים שהיא ראתה היו של אחיה, שהיא היתה מאד קשורה אליו.

מתנה לי

New member
עונה

(לאלו מכם שעדיין לא הצליחו למצוא את עצמם אחרי השאלון של לירון ) 1. 8 אנשים 2. 12 זוגות 3. מתעלמים ממנו. לא נחים! 4. המלך גבוה מאוד וגדול מימדים. הוא לבוש בצבעי אדום כחול ויש לו אוזניים גדולות - הוא נחמד אבל הוא מדבר בצעקות והוא כנה מאוד. המלכה נמוכה ושמנה, שער אסוף גבוה מאוד. היא נראית עדינה אבל מתנשאת. היא לבושה בצבעי צהוב וורוד. 5. חבר טוב שלי. חבר של חברה טובה שלי. 6. כמעט ולא מלא. נשארה בו כמות מעטה.

שירוש1989

New member
חצי ממש לא נכון וחצי ממש ממש נכון

ספויילרים למי שלא ענה.. 1. 7 חברים אמיתיים אני מרגישה שיש לי? אני לא מרגישה שיש לי גם 1! 2. 2 אהבות אמיתיות עד שאתחתן? לפי מה ? (אגב היו לי יותר כבר נראה לי) 3. עוצרת , אז כנראה שהמוסר עבודה שלי קצת נמוך. אבל זה רק הגוני כי העיר מרוחקת! למה שלא נעצור להתרעננות? הרי לחדש את הכוחות רק תורם לקצב אחכ! 4. דמיינתי אותם כעשירים סנובים כאלה שמהתבוננות בהם אפשר לקבל חלחלה.. ואת המלכה כיותר מרשעת ודומיננטית מהמלך(כנראה מהשפעה של תנך.. איזבל..) אני ממש לא רוצה כזה בנזוג 5. זה מישהו שחשבתי עליו היום, כמעט תמיד השם שלו עולה לי בראש ראשון. מישהו שהכרתי בסמינר ונראה היה שיכול להיות שם משהו אולי.. הוא היה בנאדם מש שונה ממני וממש לא חסר ביטחון עצמי, ולמרות זאת הוא הצליח לגרום לי להתנהג לידו כמו בנאדם נורמלי ולא ביישני... בסופו של דבר זה "נגמר" בגלל הביישנות שלי, והמרחק הפיזי 6. כוס מלאה, אז 100 אחוז. וזה ממש נכון לגבי, בכל מערכת יחסים שאני בה, וגם קשר בין בני משפחה וגם עם חברות וידידי וכאלה, אני אתן את ה 100 אחוז כלפי אנשים שאני אוהבת אותם.

עונה

1. 2 2. 1 3. הולכים ונחים בו 4. יפים ומהודרים רואה מלא פאר מסביב תכונות אממ ממלכותיים כאלה גאוותנים 5. דמות מהטלווזיה 6. עד הסוף

עונה...

1.שלושה 2. שניים 3. נחים במדבר קודם 4. הם נראים כמו שאני זוכרת מסיפורים שהייתי קטנה עם בגדים מפוארים ועם יהלומים והם שלווים ושקטים 5. מישהו שאהבתי פעם 6.חצי

למעלה