עוד שאלון אהבה...

galush forever

New member
עוד שאלון אהבה... ../images/Emo23.gif

יש לך חבר/ה? אם כן, מי התחיל עם מי? אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת? האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת? מה עושה לך את זה בבנים/בנות?
האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת?
האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה? האם אי פעם בגדו בך?
אי פעם התנשקת?
מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?
העיקר שתהנו!

שילי

יש לך חבר/ה? כן אם כן, מי התחיל עם מי? אני איתה אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת? --- האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת? כן מה עושה לך את זה בבנים/בנות? מראה: עיינים אופי: ביישנות ומתיקות האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? כן האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? כן האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה? כן האם אי פעם בגדו בך? לא אי פעם התנשקת? :\ מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? :ם

MissNusha

New member
ואני..

יש לך חבר/ה? לא אם כן, מי התחיל עם מי? אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת? כן ולא.. יש מישו שאני בקשר איתו והכל אבל זה לא רשמי וטוב לי ככה.. האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת? כן מה עושה לך את זה בבנים/בנות? אמ.. לא יודעת טונות דברים.. האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? כן האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? כן בערך.. האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה? כן בכיתה ג'.. חח האם אי פעם בגדו בך? לא אי פעם התנשקת? כן מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?3.6.2005

Danielle b3

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

יש לך חבר
כן
אם כן, מי התחיל עם מי
סיפור מורכב וארוך
אפשר להגיד שנינו..
האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת
כן
מה עושה לך את זה בבנים
ג'נטלמנים
מצחיקים ושיש להם כבוד
האם אי פעם הרגשת מחוזרת
כן
האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת
כן
האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה
כן
האם אי פעם בגדו בך
לא
האם אי פעם התנשקת
לא

עונה

יש לך חבר/ה? לא אם כן, מי התחיל עם מי? --- אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת? לא האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת? לא מה עושה לך את זה בבנים/בנות? מה זאת אומרת? האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? לא יודעת האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? לא האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה? לא האם אי פעם בגדו בך? לא אי פעם התנשקת? לא מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לא הייתה

Thade

New member
../images/Emo4.gif

יש לך חבר/ה? לא. אם כן, מי התחיל עם מי? אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת? לא יודעת,וזה בטוח לא מישהו ספציפי. האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת? לא הציעו לי בכלל. מה עושה לך את זה בבנים/בנות? האישיות שלהם,וגם קצת המראה החיצוני. האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? לא. האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? לא. האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה? לא... האם אי פעם בגדו בך? לא. אי פעם התנשקת? לא. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לא הייתה

../images/Emo179.gif

יש לך חבר/ה?לא אם כן, מי התחיל עם מי? זה היה הדדי כזה אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת? לא ידעת (לגבי שתי השלאות) האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת?ממ בערך מה עושה לך את זה בבנים/בנות? בבנים.. השיער החיוך.. חוש הומור.. רגישות האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? בערך.. קצת האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? אה אפשר להגיד. האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה?חח כה אבל זה היה בילדותי הרחוקההההה
האם אי פעם בגדו בך? לא אי פעם התנשקת? כה מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?גיל 17 וחצי ככה

מתוקה777

New member
עונה....

יש לך חבר/ה?לא אם כן, מי התחיל עם מי? אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת?כן האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת?כן מה עושה לך את זה בבנים/בנות? הכל... האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? כן האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת?לא האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה?כן האם אי פעם בגדו בך? לא אי פעם התנשקת? כן מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?לפני שנה וחצי

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

יש לך חבר/ה? לא. אם כן, מי התחיל עם מי? - אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת? אין לי כרגע כח לאחד, אין לי כח לפרשנויות וזה. אני דוחה יותר מדי אנשים בזמן האחרון בגלל הדברים האלה
האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת? כן. מה עושה לך את זה בבנים/בנות? בנים - שיער, עיניים, שפת גוף, מבנה גוף. בנות - שיער, עיניים, מבנה פנים. ציצים זה יפה. האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? כן. האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? לא. האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה? כן. האם אי פעם בגדו בך? לא. אי פעם התנשקת? כמובן. שאלה טפשית. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? הו, נו, לספור? שנתיים בלי לספור.

NeT NiT

New member
../images/Emo11.gif

יש לך חבר/ה? כע
אם כן, מי התחיל עם מי? זה קרה בהדדיות אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת? ... האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת? לא מה עושה לך את זה בבנים/בנות? עיניים
ושיער
ו..ו...ידייםםם
גררר האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? כע $: האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? לא האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה? לא האם אי פעם בגדו בך? לא אי פעם התנשקת? כן מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לפני ארבעה חודשים

adi121

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo14.gif

יש לך חבר/ה?לא
אם לא, היית רוצה חבר?,כן האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת?כן
האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת?קרה משהו דומה מה עושה לך את זה בבנים/בנות? אממ.. הג'נטלמניות האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? כן האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? כן!!
עוד לא סיימתי איתה את החשבון
האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה?לא.. האם אי פעם בגדו בך? לא אי פעם התנשקת? כן מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?כיתה ט' אבל אני מעדיפה לשכוח את הבן אדם.. אז כיתה י'

|זר|

יש לך חבר/ה?
כרגע? לא. אם כן, מי התחיל עם מי?
אמרתי לא :) אבל בד"כ אני מתחילה, אני אוהבת את זה. אם לא, היית רוצה חבר?
מה שבא ברוך הבא, אבל לא תמיד. האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת?
לא האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת?
עברתי את הגיל שמציעים בו חברות. מה עושה לך את זה בבנים/בנות?
שפתיים וגוף :) האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת?
בטח האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת?
אממ.. ניסו. האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה?
לא, ודי להשתמש בביטוי 'הצעת חברות'. האם אי פעם בגדו בך?
כן, פעם אחת. אי פעם התנשקת?
חחח כן. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?
כשהייתי בת 13 וחצי בערך.

Cut Up Angel

New member
../images/Emo99.gif

יש לך חבר/ה?לא.
אם כן, מי התחיל עם מי?נימ.
אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת?כן,ספציפית-כן/לא.
האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת?כן.
מה עושה לך את זה בבנים/בנות? גם וגם.
האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? הרבה. וזה לא רק הרגשה.
האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? כן.
האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה?כול החברויות שלי בערך.
האם אי פעם בגדו בך? לא.
אי פעם התנשקת? כן.
מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?בתחילת גיל 14 העיקר שתהנו!

Cut Up Angel

New member
אופס../images/Emo9.gif

אני קוראת עקום
מה עושה לך את זה בבנים/בנות? -שהם יפים -עינים -שיער -גוף [זה היה בבנים]. בבנות זה נדיר שהם עושות לי את זה
*אני יותר בקטע של בנים*

תשובותתתתתת

יש לך חבר/ה? בערך אם כן, מי התחיל עם מי? הוא איתי אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת? לא יודעת האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת? כן מה עושה לך את זה בבנים/בנות? פנים גוף ותחת, חוש הומור ולבוש. האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? כן האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? לא האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה? כן האם אי פעם בגדו בך? לא אי פעם התנשקת? כן מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? גיל 13 בערך

MikeY fReAk

New member
ני..../images/Emo79.gif

יש לך חבר/ה? לא אם כן, מי התחיל עם מי? --- אם לא, היית רוצה חבר? כן [לא באופן אובססיבי, אבל זה די חסר..] האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת? לא ממש האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת? לא מה עושה לך את זה בבנים/בנות? אני ממש לא יכולה להחליט..גם כי אני בתכלס צעירה [14.5] וגם כי פשוט לכל אחד יש משו מיוחד[: האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? כן האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? בערך האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה? לא האם אי פעם בגדו בך? שקט:\ אי פעם התנשקת? לא מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? ---

KitiKiti

New member
../images/Emo25.gifעונה:

יש לך חבר/ה?אין אם לא, היית רוצה חבר? האם זה מישהו ספיציפי?הייתי רוצה..יש כמה ספציפים. האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת?קרה מה עושה לך את זה בבנים?שירירים,נחמדות,חוכמה,בגרות,רגישות.. האם אי פעם הרגשת מחוזרת?כן האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת?כן
האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה?כן האם אי פעם בגדו בך?לא!! אי פעם התנשקת?כן.. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?לפני שנה

emperor28

New member
אמנממ

יש לך חבר/ה? קשה לדעת תאמת.. סיפור ארוך אם כן, מי התחיל עם מי? אמממ לא היתי קורה לזה להתחיל אבל היא התחילה לדבר איתי אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת? .. האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת? לא הציעו לי אף פעם ישירות חח מה עושה לך את זה בבנים/בנות? עיניים פנים שיער וכמובן האופי האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? ממממ לא יודע האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? לא.. אין דבר כזה גנבה היא לא חפץ האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה? לא מאמין בשטויות.. הכל לטובה ומה שצריך לקרות קורה.. לעולם לא אתחרט על קשר האם אי פעם בגדו בך? לא שידוע לי אי פעם התנשקת? כמובן מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? 4-5 שנים

KitiKiti

New member
מזתומרת קשה לדעת?../images/Emo12.gif

התנשקת צרפתית בגיל 4-5??

למעלה