עוד שאלוןןןן

שלי פאר

New member
עוד שאלוןןןן

שם: גיל: שעה להתחלת השאלון: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מה אתם אוהבים לעשות: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? הכרויות באינטרנט? דמוקרטיה? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? בריאות/עושר? עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ספורט מועדף? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? שגרמו לך לצחוק? שמישהו גרם לך אושר.... ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?

שלי פאר

New member
והנה אני עונה

לפחות זה מוסיף חיים בפורום שם: של"י גיל: 19 שעה להתחלת השאלון:11.026 תיכון/צבא/יסודי/אחר: שרות לאומי מגמה שנלמדה או נלמדת: מנהל מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לא יודעת, אף פעם לא עשיתי לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? כנראה שתחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לישון אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? כולם החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? תמידדדד מה אמרו לכם? או-הא רק דברים טובים איזו מוסיקה אתם שומעים? מירי מסיקה דודו טסה עברי לידר ערוץ 24 מה גורם לכם לאושר? כל מיני דברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? חרמנות יתר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אין הגדרה למילה הזאת מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? כסףףףףףףףףףף מתנדבים במשהו? לא למה? ככה בעד/נגד: X עישון? נגדדדדדדדדדדדדדדד סמים? נגדדדדדדדדדדד סקס מתחת לגיל ל-18? נגדדדדדדד!!!! הכרויות באינטרנט? מודרני לגמריי, לא?! דמוקרטיה? איפה? יזיזות? כמעט קשר פתוח? חלילה וחס זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? את 2 אין לי עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? שתיהם עושר/אושר? עושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלבבבבבבבבב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לשלב שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא יודעת ציור מופשט עושה לכם את זה? מה זה!? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? משלבת את שתיהם נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? איתי לא נכנסים לוויכוח! אני תמיד צודקת! ספורט מועדף? אופני כושר מתעסק בספורט כל שהוא? באופני כושר חוסך כסף או מבזבז? חוסכת! מה תעשה בכסף במידה וחסכת? ימשיך לחסוך חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? פרח!? חברות היא לנצח? כל עוד הנצח הוא נצחי סלחן? לא רגיש? מאדדדדדדדדדדד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סביר סביר סביר תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? X ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת שגרמו לך לצחוק? לפני חצי שעה שמישהו גרם לך אושר.... כן ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 11.31

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור גיל: 17.5 שעה להתחלת השאלון: 14:20 תיכון/צבא/יסודי/אחר: בין תיכון לצבא חח מגמה שנלמדה או נלמדת: פיזיקה-מוסיקה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? בעע לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לשיר, לנגן, מחשב, טלוויזיה, לישון וכו'.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? חושב שכן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? אממ חח מה אמרו לכם? אממ חח איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק, פופ, לטיני, ג'אז, היפ הופ מה גורם לכם לאושר? כל מיני אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? חחחחח תגובה כימית עלק.. ברור שמעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לעשות את מה שאוהבים ולהינות מזה? מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? זמר מתנדבים במשהו? לא משו ספציפי למה? כובע בעד/נגד: עישון? נגד סמים? מאוד נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? מה זה אומר? חח זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שניהם אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לא יודע שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? אממ מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אממ נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אממ ספורט מועדף? כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא? אממ חדר כושר נחשב? חוסך כסף או מבזבז? גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה את מה שחסכתי בשבילו חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? יש ויש סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אה? אממ.. מה? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה להקה צבאית.. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? במסיבת סיום.. מחזור נ"ג שולתת!!1 חח שגרמו לך לצחוק? במסיבת סיום.. מזחור נ"ג שולתת!!1 שמישהו גרם לך אושר - במסיבת סיום.. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 14:25

עונה../images/Emo178.gif

שם: צליל. גיל: 13. שעה להתחלת השאלון: 14:07. תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה. מגמה שנלמדה או נלמדת:
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לא חושבת עליהם יותר מדי. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים, אני חושבת. מה אתם אוהבים לעשות: הרבה דברים. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אולי. כן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא זוכרת. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. מה אמרו לכם? "את נהיית יפה מיום ליום". איזו מוסיקה אתם שומעים? כרגע, אביב גפן. בכללי, רוק ישראלי בעיקר. מה גורם לכם לאושר? המון דברים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? לא יודעת. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להקים משפחה, לחיות טוב, להיות מאוהבת, להיות בריאה. הממ, מה עוד מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לשיר, לשחק. מתנדבים במשהו? לא למה? ככה. בעד/נגד: עישון? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. הכרויות באינטרנט? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. דמוקרטיה?
יזיזות? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. קשר פתוח? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מתי, איך, איפה, כמה ולמה. אייפוד/דיסקמן? אייפוד
עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? תלוי. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לא יודעת. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לפעמים, כן. ציור מופשט עושה לכם את זה?
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי על מה הוויכוח ולמה. ספורט מועדף? כדורסל. מתעסק בספורט כל שהוא? כן, כדורסל^^ חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז אותו
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן, אני חושבת. אבל זה לתקופה מסויימת. חברות היא לנצח? לפעמים. סלחן? כן. רגיש? כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא יודעת, רבאק! <
> תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת. יש עוד זמן עד אז, לא ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול, אני חושבת. שגרמו לך לצחוק?
שמישהו גרם לך אושר.... ושאלה אחרונה... שוט
מה השעה עכשיו? 14:14.

hadaroshh

New member
עונה

שם:הדר גיל:14 שעה להתחלת השאלון:12:30 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבת ביניים.. =P מגמה שנלמדה או נלמדת: " מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? בבעעע לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תלוי.. מה אתם אוהבים לעשות: לנגן
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? משתדלת =] כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? חחח הרבה
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?יאפ.. (צליל :D) מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מה שאיכותי מה גורם לכם לאושר? הרבה דברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: ששום דבר לא מדאיג אותך =] מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? היי טק או רופאה מתנדבים במשהו? לא למה? עצלנית... =P בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? --- הכרויות באינטרנט?בעד דמוקרטיה?בעד יזיזות? ? קשר פתוח?? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד (!) עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב! התנדבות/עבודה לכסף? תלוי לאיזה מטרה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? תלוי שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא שרוצים מאוד :) ציור מופשט עושה לכם את זה? --- מנהיג או פועל תחת מנהיגות?--- נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? פפחח זה תלוי מאוד עם מי ועל מה.. ספורט מועדף? טניס
מתעסק בספורט כל שהוא? כה.. אני בחדר כושר.. חוסך כסף או מבזבז?חוסכת =] מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לא יודעץ (בגלל זה אני חוסכת..חח..) חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יאפ =] חברות היא לנצח? תלוי סלחן? יאפ רגיש? מאוד... תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לפעמים יורד ועולה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? --- ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת.. שגרמו לך לצחוק? עכשיו משהו שראיתי במחשב שמישהו גרם לך אושר.... אחיינים שלי =P ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?25 לאחד

למעלה