עוד שאלוןןןןן

Principessa 17

New member
עוד שאלוןןןןן

עוד פעם גנבתי לאחד הפורומים חחחח שם: גיל: ניקניים נוכחי באייסיקיו/מסנג'ר/מירק/וואטאבר: ספר אהוב: סרט אהוב: ג'אנר אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: פסקול: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורומים של תפוז: חברים בפורומים של תפוז: משקה אהוב: טוסט או צנים: קוויז אהוב: ממתק אהוב: הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): קור או חום: גשם או שמש: דראקו או הארי: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: יצור-אופל מועדף: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? הספר או הסרט? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? מחשב או טלויזיה? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן!" התחלה או סוף?

דיתוּש

New member
לי יש כוח ../images/Emo9.gif

שם: יהודית גיל: כנסו לאיסיקיו ותבררו לבד
ניקים נוכחי באייסיקיו/מסנג'ר/מירק/וואטאבר: דיתוש ספר אהוב: סיפור מלחמת טרויה (יש מיליון ספרים על זה...) סרט אהוב: מטריקס הראשון ז'אנר אהוב: פעולה-אקשן-קומדיה הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: מוזיקת קאנטרי
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לכתוב צבעים אהובים: שחור, כחול, כסף להקה אהובה: Queen סרט דיסני אהוב: "היפה והחיה" חיות מחמד: אין לי מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: מתמטיקה/גאומטריה שיר אהוב: Killer Queen שיר שנוא: In the Shadows, הוא כבר יצא לי מכל החורים פסקול: I don't wanna miss a thing של אירוסמית' לסרט "ארמגדון" המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: גבררררררררררררררררררררררר מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: שולחת פתקים לאנשים פורומים שאתה משתתף בהם: אין לי סבלנות לפרט איך הגעת לפורומים של תפוז: דרך יומנה של שלומצי, כמובן
חברים בפורומים של תפוז: יש המון משקה אהוב: קולה טוסט או צנים: צנים קוויז אהוב: כל האלה ב"ראש 1" ממתק אהוב: סניקרס הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: הא? שפה אהובה: עברית
הספר האחרון שקראת: "To kill a Mockingbird" נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: על הספר "תרנגול כפרות" ציטוט נבחר: "עזבו אתכם משיפודים... תעברו לסיגריות" חמין, טשועלנט או סחנה: צ'ולנט (טשועלנט אעלק) השלם/השלימי: "בלי...אהבה אין חיים" השלם/השלימי: "אין לי...גרוש על התחת" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: לא אוהבת להמציא לאנשים כינויים מנגנת ב: אורגן אייקון אהוב: >
< חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): "She sells sea-shells on the sea shore" קור או חום: חום גשם או שמש: גשם דראקו או הארי: הארי תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף): כלב שמן כשאהיה גדולה אני אהיה...: רגע, מישהו מרמז לי שאני לא גדולה מספיק? יצור-אופל מועדף: ערפד שם שהייתי רוצה להיקרא בו: היילי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת, קשה, חביתה ...)? על הראש של כותב השאלון הזה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? away, ולא, אני לא הולכת לכתוב "אוואי" מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא זוכרת האמת, לא הולכת הרבה לקולנוע, עדיף DVD הספר או הסרט? הסרט אתה נלחץ ממבחנים? תלוי כמה חשובים הם, בד"כ לא ספרים באנגלית - כן או לא? לא מילה אהובה (כגון מבצבץ): בקבוק סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: "המומינים" הרגל מגונה: לשתות עם קש ולעשות המון רעש ואז להיחנק עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: יש לי אצבעות מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? מכנסיים בגזרה גבוהה
המורדים, כן או לא? לא דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום מחשב או טלויזיה? מחשב סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מתבודדת מה מספר המזל שלך, ולמה? 7. יש צורך להסביר? יש לך קמע? מהו? איש קטן מכסף אמיתי, קוראים לו סרג' פלאפון - נזק לאנושות, או מצרך חיוני? מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? 23 וחצי פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- לא רוצה לנהל שום פורומים, סתם טרחה חג אהוב- סוכות הקלדה עיוורת - יודעת? יודעת השלם: "הוֹקי-פוֹקי זה השטן!" התחלה או סוף? התחלה זה סוף וסוף זה התחלה, אז לא משנה מה אני אבחר, תבחרו בעצמכם שבוע נהדר לכולם

טוב.. נו..../images/Emo9.gif

שם: עומרית גיל: 16.5 ניקניים נוכחי באייסיקיו/מסנג'ר/מירק/וואטאבר: ילדת איכסה ספר אהוב: לוידעת.. סרט אהוב: כנ"ל ג'אנר אהוב: לוידעת הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שקרים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: חבר שלי צבעים אהובים: סגול ושחור להקה אהובה: לוידעת סרט דיסני אהוב: כנ"ל חיות מחמד: אחים שלי מקצוע אהוב: תלוי במצברוח בדר"כ שעת חלון
מקצוע שנוא: תלוי במצברוח:) שיר אהוב: יש הרבה.. אבל אחד מהם-יומולדת של ברי סחרוף שיר שנוא: לא ידוע פסקול: של שיקגו וגם של 10 דברים שאני שונאת בך המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: אנציקלופדיה? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: כותבת מכתב או מסדרת ת'יומן פורומים שאתה משתתף בהם: אין משהו קבוע איך הגעת לפורומים של תפוז: חברה שלי היתה אצלי ונכנסה ואני התלהבתי חברים בפורומים של תפוז: נעערף... משקה אהוב: מיץ ענבים טוסט או צנים: טוסט קוויז אהוב: נעערף.... ממתק אהוב: מרשמלו הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: מזה מש"ה? שפה אהובה: עברית... אינלי ארץ אחרת!! הספר האחרון שקראת: הגברת העירומה נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: לא זכור לי ציטוט נבחר: "אין לי ארץ אחרת" חמין, טשועלנט או סחנה: מזה סחנה?? השלם/השלימי: "בלי..." אינטרנט השלם/השלימי: "אין לי..." מה לעשות כשאני לבד כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מאמי\מתוק שלי\יפה שלי\מושלם שילי מנגן ב: על העצבים אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): אני לא מהמהממים אני מהממות קור או חום: חום גשם או שמש: שמש דראקו או הארי: הארי (??) תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):משהו כזה עם גבעה ירוקה ועננים כשאהיה גדול אני אהיה...: שחקנית\בימאית\עורכת דין\פסיכולוגית יצור-אופל מועדף: אחותי שם שהייתי רוצה להיקרא בו: עומרית! איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה עם גבנ"צ באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אוואוי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? "אכזריות בלתי נסבלת" חמוד לאללה, היום אני אלך לגוטיקה .. הספר או הסרט? אה? אתה נלחץ ממבחנים ? לפעמים ספרים באנגלית - כן או לא? רק כשאין ברירה מילה אהובה (כגון מבצבץ ): נעערף?! סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: חיחי פרפר נחמד?? הרגל מגונה: לשחק בשיער כמו מפגרת עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: הכיתה שלי תקועה בקומה של היודים מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? אני נמוכה אבל לא רע לי.. אבל לא הייתי מתנגדת לסנטימטרים נוספים מה בחיים לא היית לובש/ת? בגדים מוזרים? המורדים, כן או לא? לא אכפת לי במיוחד דג - באקווריום או בצלחת? גם וגם מחשב או טלויזיה? מחשב ואינלי צל של ספק סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני עומרית.. קצת מהכל:) מה מספר המזל שלך, ולמה ? אינלי יש לך קמיע? מהו? ישלי שרשת שאני הולכת איתה כמעט תמיד אם זה נקרא.. לוידעת אם זה קמיע פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק לאנושות אבל אנלא יכולה בלי כמה שעות אתה במחשב ביום? המון פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- אינלי כוחות לדברים כאלה חג אהוב- פורים (וגם שבועות-היומולדת שילי) הקלדה עיוורת - יודע? פחות או יותר השלם: "..... זה השטן!" סכסכנים התחלה או סוף? "סוף זה תמיד התחלה" ככה שזה לא ממש משנה

Principessa 17

New member
מש"ה זה מופע שנות ה-70 ו...

עומרית!! שלחי לי כבר איזו הודעה.... מזמן לא דיברנו...

TiKi PooH

New member
הוווו...../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

ני אוהפת שאלונים. יאפי. :) שם: שיר גיל: 13 וחצי ניקניים נוכחי באייסיקיו/מסנג'ר/מירק/וואטאבר:shikipooh ו tikipooh שזה בערך אותו דבר.
ספר אהוב: אממ אממ הקסם השחור, אבל זה משתנה. סרט אהוב: משתנה בקצב הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שקרים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: אושר צבעים אהובים: כחול ורוד ושחור להקה אהובה: מוניקה סקס
סרט דיסני אהוב: בת הים הקטנה
, מלך האריות
, דמבו הפיל המעופף
, 101 כלבים דלמטיים
, חתולים בצמרת
, היפהפיה והיחפן
, היפה והחיה, ספר הג'ונגל, והרשימה עוד ארוכה... חיות מחמד: קוקה פופס(קוקה) הכלב, לוסי הנסיכה החמוסה, טיילי הקוקוטייל, קומזו הנחש, והקווייטר שאני משלה את עצמי שהוא שלי, אבל הוא לא. (סוס). מקצוע אהוב: בביצפר? נממ אממ אמנות..
(המקצוע...
), ערבית (רק בזכות המורה), לשון (שפה יפה
) , וספרות (השפה גמכן) מקצוע שנוא: גיאוגרפיה
וטכנולוגיה... יייאק. ואלו גם שתי מורות שלא ממש מחבבות אותי. שיר אהוב: פצעים ונשיקות, משתנה שיר שנוא: סופר שטאר, משתנה. פסקול: בת הים הטנה, משתנה . מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: משחקת בפלאפון, מתכתבת עם אנשים, מצייר, כותבת... פורומים שאתה משתתף בהם: סרטים מצויירים ודיסני
, יומנה של שלומצי
, כל השאר מי שצריך לדעת יודע...
איך הגעת לפורומים של תפוז: מיומנה של שלומצי משקה אהוב: דיאט קולה, אייס קפה, אייס וניל טהור בקופי בין טוסט או צנים: טוסט אוקורס!!! אבל זה טונות קלוריות . קוויז אהוב: הא? ממתק אהוב: שוקלד פרה וניל עם עוגיות , כי זה מזכיר לי איזה ממתק שפעם נורא ה בתי שדוד שלי הביא לנו מחול הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: ? שפה אהובה: עברית
הספר האחרון שקראת: מר אל, כאן אנה. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: אמנים (השוקלד) באנגלית ציטוט נבחר: " אדם באמונתו יחיה" חמין, טשועלנט או סחנה: אפחד. חמין זה עם פרה, טשולענט זה גם עם פרה, ומזה סחנה? כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: "הוא" מנגן ב: לא מנגנת, נמשכת לגיטרות בס...
, אולי אני אתחיל מתישהו אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים
קור או חום: אפחד מהם. נעים גשם או שמש: תלוי במצברוח דראקו או הארי: רון . חחח סתם. הארי תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): הכלב שלי..לצרף? אוח רגע. כשאהיה גדול אני אהיה...: עיין מתלבטת. משהו עם כתיבה/ רכיבה על סוסימ/ צילום/ ציור, או שכולם יהיו תחביבים ויהיה לי מקצוע אחר. :) יצור-אופל מועדף: אההההה שם שהייתי רוצה להיקרא בו: נחמד לי עם השם שלי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? עין, חביתה, מקושקשת, או חצי רכה חצי קשה...
באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אווי/ אנ-איי/אופליין כי הוא נדפק קצת מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת, עבר הרבה זמן... הייתי אמורה ללכת לסרט ביום שישי ואז נרדמתי. אווץ'. איך הוא היה? זהו שהוא לא היה.. הספר או הסרט? הספר אתה נלחץ ממבחנים ? תלוי במה..בדר"כ לא ממש. ספרים באנגלית - כן או לא? תלוי מה השפת מקור, ובאיזו אנגלית זה כתוב... בעקרון עברית תמיד עדיף. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סמרטוט!!!!!!!
אני מטורפת על המילה הזו...! סמרטוט! זה משעשע אותי. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: אממ אממ? לא יודעת. היוהרבה. מומינים. דרדסים. בסגנון הזה. הרגל מגונה: יש כמה.. לא מפרטת עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: הרגע מילאתי ללוסי מים, והכלוב שלה מלוכלך. לנקות. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? באמצע.. ואם חייבים אחד מהם אאז נמוך..אבל לא מידי מה בחיים לא היית לובש/ת? שאריות בד, סטייל בריטני אנד כריסטינה. גם גופייות שהולכות הפוך, או נגמרות מתחת לציצי לא תלויות לי בגאווה בארון. וטוב שכך. המורדים, כן או לא? לא דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום. מחשב או טלויזיה? מחשב... סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סטיגמות זה אידיוטי, שאלה הבאה. מה מספר המזל שלך, ולמה ? 6, סתם כי כשהייתי קטנה אהבתי אותה ואז החלטתי . לא נראה לי שהוא באמת מביא מזל . מילא. יש לך קמיע? מהו? אמממ לא. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצך חיוני ביותר. כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבה הרבה יותר מדי. פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- סיפור ארוך, כבר לא הייתי רוצה לנהל שום פורום. אין לי זמן. חג אהוב- פסח, זה תמיד קרוב ליומולדת, וגם פורים, סתם כי הוא כייפי. הקלדה עיוורת - יודע? כן, וזה רק מוכיח כמה שעות מיותרות ביום על המחשב. התחלה או סוף? גם וגם!

למעלה