עוד שאלה:).... איפה אני יכולה למצוא אתר עם סמלי מכוניות וליד את השם של החברה?...
נ נונה סאנשיין New member 22/4/02 #1 עוד שאלה.... איפה אני יכולה למצוא אתר עם סמלי מכוניות וליד את השם של החברה?...
S ST New member 22/4/02 #2 אח שלי בטח מבין בזה יותר... ../images/Emo29.gif אבל מצאתי כל מיני דברים... למשל כאן ופה וגם זה (לא בכולם כתובים השמות, אבל חלק ממש מוכרים...)
אח שלי בטח מבין בזה יותר... ../images/Emo29.gif אבל מצאתי כל מיני דברים... למשל כאן ופה וגם זה (לא בכולם כתובים השמות, אבל חלק ממש מוכרים...)
S ST New member 22/4/02 #3 ועוד משהו... ../images/Emo29.gif זה אייקונים לפלאפון (אין לי מושג של איזו חברה) אבל יש כאן את שמות של לא מעט חברות...
ועוד משהו... ../images/Emo29.gif זה אייקונים לפלאפון (אין לי מושג של איזו חברה) אבל יש כאן את שמות של לא מעט חברות...
ש שמשון הגיבור New member 22/4/02 #5 מוזר למרבה ההפתעה, לא מצאתי אתר מקיף שכולל סמלים של כל המכוניות. חשבתי שיהיו מליונים. כן מצאתי רשימה של רכבים ויצרניות רכב, ומצביעים לאתר הבית של כל רכב. באתר הבית תמיד יש סמל שאפשר להוריד אותו למחשב האישי ולעשות מאגר פרטי
מוזר למרבה ההפתעה, לא מצאתי אתר מקיף שכולל סמלים של כל המכוניות. חשבתי שיהיו מליונים. כן מצאתי רשימה של רכבים ויצרניות רכב, ומצביעים לאתר הבית של כל רכב. באתר הבית תמיד יש סמל שאפשר להוריד אותו למחשב האישי ולעשות מאגר פרטי