עוד שאלה :)

רפי2002

New member
עוד שאלה :)

רציתי לשאול.... למה תורםם עשיית מתח? והאם יש תרגילים גם לזה? אני שואל, כי פשוט תכננתי לנקנות מתח לחדר....אתם יודעים, המתח שנתלה על משקוף הדלת....... תודה

dkt

New member
אחד התרגילים הטובים

זה מחזק את הגוף עובד על הידים על החזה אתה תהנה עם זה...

רפי2002

New member
למה זה עוזר?

במה זה יעזור לי? מה זה יפתח? כדאי להשקיע 100 שקל בשביל זה?

יש מצב

מתח הוא תרגיל מצויין שעובד על מספר שרירים בגופינו: גב - שריר הרחב גבי חזה - בעיקר החזה התחתון כתף אחורית יד אחורית (השריר הארוך של התלת ראשי) כופפי המרפק (יד קדמית) כפי שאתה רואה עובדים מספר לא קטן של שרירים שרובם שרירים גדולים בגופנו, בנוסף עובדים עוד שרירים שמייצבים אותנו. ניתן לבצע תרגילי בטן עם נעלי עטלף בעזרת המתח. בשורה התחתונה מתח הוא תרגיל מצויין ומאוד מומלץ, החסרון הוא שהתרגיל קשה ביחוד לכבדי משקל, לכן מוטיבציה כאן חשובה מאוד ושאין עבודה על פלג הגוף התחתון ולכן חשוב לעבוד על שרירי הרגליים בנפרד. לעידוד אני יכול להבטיח לך שתבחין בתוצאות תוך מספר שבועות קצר ואם תתמיד למשך מספר חודשים תהפוך לבריון קטן

רפי2002

New member
ולבריון גדול? :)

אמממ.....זאת לא תהייה לי בעיה, כי המצב שלי כרגע הוא....0 במתח... אפילו לא חצי!! איך אני יתחיל להעלות את המספר המביש הזה?

מתח

על מנת להשתפר/לבצע תרגיל מתח ללא מכשירי עזר, אני ממליץ לך לקחת כיסא ולהעמיד אותו מתחת למתח ולבצע רק את הירידות, כלומר להתחיל תלוי עם ידיים כפופות ולהתנגד לכוח הכובד לאט לאט. תתחיל עם 3 סטים של 6 חזרות (מנוחה בין סט לסט של 2 דקות), תעבוד יום כן יום לא, לאחר שבועיים כבר תהיה פנתר ! בהצלחה ועדכן אותנו בהתקדמות

רפי2002

New member
אני מרגיש ממש לא נוח....אבל....

יש בעיה טכנית קלה... אם אני מעמיד כסא מתחת לדלת....יהיה לי קשה לבצע את התרגיל שציינת, בגלל שעם הראש אני יבוא כמעט לתקרה, ולא בגלל שאני כ´´כ גבוה, פשוט בגלל שהמשקוף של הדלת די נמוך....

פתרון

תעמיד שרפרף, כל מה שיעזור לך להרים את עצמך (ללא שרירים), זכור אתה מבצע רק את הירידה - מתנגד לכוח הכובד.

למעלה