עוד שאלה

ck9896

New member
עוד שאלה

זה בטוח לתת שם ומספר דרכון באינטרנט?

jeshu

New member
למי ? שאלה כללית מידי... לסוכן נסיעות ? לחברת תעופה ? שירות ביון ? ארגון טרור ? המאפיה ?

natyh

New member
לראובן גבריאלי ?

זה לא בטוח אלא אם כן תקבלי אישור מלוחמת זכויות לנשים ,,, ולמשפחה המאורגנת ... שזה מקנה לך חסינות מחיפושים... עד אז אני ממליץ להחמנע מהימורים בלתי חוקיים באינטרנט ...

ck9896

New member
ל...

לארגון טרור נראה לך שיהיה בעיה? סתם- לסוכנות נסיעות טרקלינקו או משהו כזה בארגנטינה משהו מכיר?

jeshu

New member
לי מעולם לא היה את הבעייה הזו אבל כן השארתי את שמי המלא בתוספת מס' דרכון ועוד כמה פרטים במספר גסט האוסים,מלונות וסוכנויות נסיעות בכמה ארצות ועם מישהו נורא רוצה יכולים למצוא את מספר הדרכון שלי. לא יודע איך זה בארגנטינה,אבל לא נשמע לי כמו בעייה. תזהרי יותר עם מספר כרטיס האשראי שלך.

kogawa

New member
די, הסתלבטנו מספיק עליה

לאלמנה מגדלת החסה כפי שמופיע בכרטיס שלך. כמו שמלמדים בצבא, שם ומספר אישי אינם סוד מספר כרטיס אשראי זה דבר אחר ולא הייתי נותן אותו בנט או בטלפון. בפעם האחרונה שנתתי אותו טלפונית לקנית כרטיס טיסה של הרגע האחרון נדפקתי וגם שש שנים לאחר הטיסה עדיין לא קיבלתי חיוב על הטיסה ולא יכולתי לצרף את זה לחשבון ההוצאות שלי...

jeshu

New member
לא ניסיתע להסתלבט עליה... רק קצת בהתחלה. מתנצל אם זה נשמע ככה.

natyh

New member
מכיר את הבדיחה על המגמגם ..

שעולה לאוטובוס ושואל איפה בנננייייניי האאאוומממה והנג עונה בניניניניני האומממה זה עודדדדדד מממעעעטט המגמגם שואל אתתתתה צוחחחק עעלי , והנהג עונה לללללא ממממה פיפיפתאום אננני מדדדבר ככככה ואז עולה אחר ושואל איפה בניני האומה והנהג עונה עוד שלושה תחנות ... המגמגם כועס ואמר לנהג אתתתה צצצחקת עלי והנהג : מממה פפפתאום אננני צחחחקתי עללליו ...

למעלה