888, 8th Avenue Corner 53rd Street NYC, NY 10019, USA Tel: (212) 246 6212 Fax: (212) 956 705
את יכולה לקנות מאותה חנות גם דרך האינטרנט. אני חושד שזו אינה החנות היחידה לנעליפלמנקו בעיר ניו-יורק. אגב, למי שחיפשה עוד מקום ללמוד פלמנקו בעיר ניו-יורק, הרי לך האתר של דיואניסיה גרסיה.
יש לי פה קישור מעולה לגיטרה עם סייפרס (פלמנקו...) רציתי לשמוע חוות דעת של כאלה שממש מבינים בצלילים (איכות/אופי של צלילים...), האם הצליל הזה נחשב יחסית לצליל טוב ? ראשון או שהשני יותר טוב ממנו ? שני אגב, הראשון הוא עם קאטוואי, והשני הוא אותו דבר (לדעתי...) אך ללא קטוואי אז מה שרציתי לדעת זה אם אתם מבחינים בהבדל בצליל ממש. וכל מה שאני בעצם רוצה לדעת זה אם הקטוואי "גונב" מהאיכות/מהאופי של הצליל . אגב, החברה זה פדרו מלדונדו . שידועים כחברה שמתמחה בגיטרות פלמנקו עם קאטוואי ...
יכולתי להבחין ללא כל קושי בהבדל העצום בין הצלילים האופיינים של כל גיטרה. הצליל של הראשונה חד למדי - כמו של גיטרה עם טאפה מעץ spruce (אַשּׁוּחִית בעברית), ואילו הצליל של השניה עגול יותר - כמו של גיטרה עם טאפה מעץ cedar (אֶרֶז בעברית). אישית אני מעדיף את הצליל של הגיטרה השניה.
כולל מרחק מיקרופון מגיטרה - אני מעדיף את הצליל של הגיטרה השניה - נשמעת יותר עגולה ונפחית מהראשונה וגם מהסנשז. אבל זה תלוי גם באופן ההקלטה, בנגן, ביצירה שנוגנה, במיתרים - ככה שאין תחליף לנגינה בגיטרה בעצמך.