עוד שאלה..

1חרטטן

New member
עוד שאלה..

אוקי... אני חלמתי שאני חצללתי, כן משהו מוזר פחד... ישנתי וחלמתי שריסקתי מטוס.. ואז חשבתי לעצמי שזה לא הגיוני בכלל (בדיקת מציאות) ואז התרגשתי לאללה שאני עומד סוףסוף לחצלל ואז כאילו נשאבתי כזה לרקע כחול כזה, ומשם אני לא זוכר מה היה...

../images/Emo6.gifאה גם לי הייתה את הבעיה הזאת ו..

חשבתי שאני חולמת שאני מחצללת...
אמרו לי שחצללתי אבל אני עדיין לא מאמינה כי חלמתי שאני עושה דברים ולא בהכרח שאני שולטת בהם... אני חושבת שזה קורה לאנשים שתעניינים מעוד בנושא...

silverhawk

New member
תגובה לשניכם

זה אכן היה חצלול - גם שלך וגם שלו. ברגע שאתם מודעים בחלום, זה חצלול. אין דבר כזה 'לחלום שמחצללים', מדובר פשוט בחצלול בעל מודעות נמוכה.

לא מדוייק

קראתי בכמה פורומים (גם כאן אני חושב) על אנשים שחלמו שהם חולמים חלום צלול למרות שזה לא היה באמת חלום צלול, בחלום הם ידעו כביכול שהם חולמים ועשו כביכול מה שהם רוצים אבל הכל היה חלק מהעלילה של חלום רגיל והם לא באמת היו מודעים לעובדה שהם חולמים. דוגמה ראשונה דוגמה שנייה

../images/Emo13.gifלא.. מה שקרה זה ש..

ראיתי כביכול בחלום שאני כאילו מחצללת ואז עושה מה שאני רוצה אבל אני לא שולטת זה כמו חלום רגיל..
הייתי כבר בחצלול וזה ממש לא היה דומה..

silverhawk

New member
אני לא מסכים

אתה לא 'חולם שאתה מחצלל'. אתה מקבל מודעות, אך היא מאוד נמוכה ולעיתים אתה מאבד אותה כליל. והלינקים שהבאת לא ממש תומכים במה שאתה אומר... הם אכן מדברים על מודעות וצלילות, אך איך הם קשורים לטענה שלך?

לפחות לפי מה שהבנתי ממה שרשום שם

מדובר בחלומות שאין בהם בכלל מודעות עצמית, אפילו לא נמוכה, החולם חושב שהוא בחלום צלול אך הוא לא באמת מודע לעובדה שזה חלום, הכל רק חלק מעלילה של חלום רגיל לחלוטין. צלילים

silverhawk

New member
לא בדיוק

הלינק הראשון מדבר על ההבדל בין הצלילות למודעות. השורה התחתונה היא שחלום יכול להיות צלול ביותר אך במקביל המודעות נמוכה. זה עדיין לא אומר שהוא חלם שהוא חיצלל. בנוגע ללינק השני, אישית אני לא מסכים עם דעתו של לוסיד, אבל הכל יכול להיות.

למעלה