עוד שאלה.....

עוד שאלה.....

כשיש לי יותר מדיי ערוצים אז הקיובייס (נאנדו) מתחיל לקרטעה (בערך כשיש לי מעל 20 ערוצים זה ממש מציק כי כול פעם מחדש אני לא יכול לסיים את בפקויקט כי ברגע שיש לי יותר מדי ערוצים אני לא יכול להמשיך לעבוד אליו (אני לא בטוח ב 100% שזה בגלל יותר מדיי ערוצים, כי אין לי מושג ממה זה, אולי זה גם קשור לאפקטים או לא יודע..) אם משהוא יודע איפה יכולה להיות הבעיה? פרטים על המחשב: מעבד: פנטיום 4 2.8 GHZ 512 MB זכרון מערכת XP כרטיס קול MIA אה... זה נראה לי, יש לי 2 הרדיסקים, אחד לXP ואחד לתוכנה...

elper11

New member
לקרטע ???

זה מוזר...התוכנה בטח פרוצה..יכול להיות שהיא דפוקה קצת..כי המחשב שלך לא אמור לקרטע ב20 ערוצים...תסיר ותתקין מחדש..או שפשוט תשיג גרסה שונה של התוכנה..

S l nC O

New member
מחשב מקרטע

אני מסכים ש-20 ערוצים זה לא כזה הרבה, אבל במידה ואתה משתמש גם באפקטים אז באמת יכול להיות שהמחשב שלך באמת לא סוחב. בשביל לבדוק,מתי שהקירטוע מתחיל תלחץ F12 ותראה אם ה-CPU שלך גבוה (באזור ה-70% ומעלה). אם אכן הענין הוא -CPU יש 2 דרכים להמשיך לעבוד: 1) לעשות מה שיותר אקספורטים (EXPORTS) לערוצים ולעבוד עם יותר ערוצי אודיו ופחות VST דולקים. 2) לקנות מחשב יותר חזק.

אה...

רוב הערוצים שלי הם ערוצי אודיו.... ואני משתמש בהרבה אפקטים... אבל המחשב הוא מחשב חדש.... נראה לככה שיש טעם לקנות עוד זכרון? (יותר מה 512 שיש כבר על המחשב...)

HeavenlyB

New member
תשובה

כמו שנאמר מעליי, אפשר לעשות ייצוא של הערוצים. גם לערוצי האודיו הקיימים אפשר לעשות ייצוא שיכלול גם את האפקטים ששמת עליהם, ואח"כ לסגור את הערוצים המקוריים, וכך לשחרר קצת מהעומס שיש על המחשב. וכן, לשדרג מ-512 יעזור. מה שכן, לקנפג את המחשב לעבודה עם אודיו גם כן יעזור, ויעלה פחות מעוד זכרון (למרות שעוד זכרון מומלץ).

bulbul x

New member
איך מקנפגים ולמה זה נועד??

אתה יכול להסביר בבקשה ממש בקצרה איך מקנפגים מהלינקים שנתת? תודה אתה ממש עוזר כאן לכולנו.

HeavenlyB

New member
באתרים מוסבר בדיוק איך

ועדיף לא בקצרה, כי כל שינוי שאתה עושה יכול להשפיע על תיפקוד המחשב, כך שחשוב מאוד שתדע מה אתה עושה, ולכן זה מוסבר בהרחבה.

למעלה