עוד שאלה...

einzuc

New member
עוד שאלה...

אם הייתם יכולים להתחלף באחת הדמויות מהספרים (של הארי פוטר) באיזה דמות הייתם בוחרים ולמה?

einzuc

New member
אז ככה... אני חושבת שהייתי רוצה

להיות רון... כי יש לו משפחה ממש נחמדה והאחים שלו... בוא נגיד ככה... הכי שווים בעולם!!! ובגלל שיש לו חברים ממש נחמדים, ובגלל שהוא יודע מתי להנות ומתי להיות רציני!

אני...

המפפפ....אולי הרמיוני? היא חכמה, די יפה, מצב חברתי טוב....נשמעת בחירה טובה...המפפפ....אין יותר מידי דמויות בנות שהייתי רוצה להתחלף איתן...ועם בנים...זו תהיה קצת בעיה... -ליאת-

S.Riddle

New member
המממממ....

האמתי הייתי רוצה להתחלף עם הדמות שלי מהאר פי ג`י.... אבל בעיקרון אני מניחה אולי צ`ו.... היא חביבה... למרות שהיא גנבה לי את הגבר! סדריק שלי יו ביץ`, תתרחקי!!!! -לירון שנקעה את היד מסיבה שטותית ביותר-

אר פי ג`י...זה מותר?

אני לא יודעת במי הייתי מתחלפת...טאגלי או לאמקה (סקארלט מטומטמת, אז היא לא אפשרות). מה עדיף, באמת? פריקית, חכמה מזרה או פריקית רעה מוזרה? -ליאת-

שלא תעזי לקרוא לה

ביץ`!!!!!!!!! סתאאאאאאאאם... היא הדמות הכי שווה שיש בספרי הארי פוטר!!!!!!!!!!!!! Cho Chang RULLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ``And there`s nothing you girls can do about it!`` (הציטוט ממולאן...) מאי. :p

צ`ו??

היא סתם מטומטמת שנתקעת שם כדי למשוך את העיניינים בין הארי וג`יני! הארי&ג`יני פוראבאאאאר אברררר!!!! כרגע אני דבוקה לשיר Seasons in the sun וזה ממש מבהיל אותי כי זה שיר מפגר שנדבקתי ממנו במהלך הטיסה כי הוא חזר על עצמו 2000 פעמים...אפילו ברדיו הגרמני שמעו אותו! ארג! לא קשור, מה? ממתי משהו שלי כן...?! -ליאת-

אאאאאאאאאאאהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!1

איך את יכולה????????????????????????????????? כדאי לך לישון עם עין 1 פקוחה... איך את יכולה?????????????????????????????? טוב, סתאאאאאאם... מאי. :p

ת`אמת...

אין לי בעיה עם זה שג`יני תהיה עם הארי כל עוד צ`ו תקבל תפקיד יותר טוב בספר (אולי שתהיה חברה של דראקו?? אבל רק אם הוא ישתנה לדראקו של דראקו דורמינס...) אבל זה ברור שהיא תהיה חברה של הארי... Cho Chang RULLES!!!!!!!!!!!!! מאי.:p Mrs. (Draco) Malfoy

אולי לקצת זמן

ואז הארי יהיה עם ג`יני. קראתי שמועה שצ`ו תהיה עם דראקו...אני חושבת שסזה די הגיוני...סלית`רין מסתדרים יחסית טוב (יחסית!) עם רייבנקלו, לא? -ליאת-

לא נראה לי...

בספר הראשון אמרו שכל הבתים שנאו את הארי והרמיוני בגלל, שהיה להם סיכוי לנצח את סלית`רין והם פיספסו אותו. כולם רצו שלפחות איזשהו בית ינצח את סלית`רין... ובקשר לצ`ו ודראקו, אז כמו שאמרתי, קודם שיהפוך לדראקו של קסנדרה ואז תראו אותי כותבת בכל הודעה : Cho Chang&Draco Malfoy 4 Ever!!!!!!!!!!!!!!!! מאי. :p

MadonnaFan

New member
אני! אני!

כי צ`ו נורא יפה... (אני מדמיינת אותה כמו ביפהפייה מ``באטרפליי`` של קרייזי טאון בגרסת גיל 14). ובכלל אם הארי כ``כ דלוק עליה אז יש סיבה. @מעין@ קאם מיי ליידי, קאם קאם מיי ליידי...

MadonnaFan

New member
אני! אני!

סורי... אני מדמניינת את צ`ו כמו היפהפייה מ``באטרפליי`` של קרייזי טאון, בגרסת גיל 14... @מעין@ הארי&צ`ו 4... אור...

MadonnaFan

New member
אופס

ענבל`וש תמחק את ההודעה הנוספת נכון?... וגם את זאת @מעין@ מבכה את אובדנן הנורא של שתי הודעות

Prof C. Weasley

New member
הממממממממ....

רון - חשבתי קצת, אבל אחר-כך זה היה ברור. נתחיל קודם ב-``מראה החיצוני``, או איך שאני לא אקרא לזה... השם שלי - רום, צבע השיער שלי - ג`ינג`י. ועכשיו נעבור לאופי - אני לא כל כך יכול להסיר איך אנחנו דומים באופי - אבל אני יכול לומר שאנחנו דומים. הייתי יכול לומר סדריק, או הארי - אבל יש לי הרגשה כזאת של רון...:) וחוץ מזה, יש לו חברים, אחים, משפחה גדולה - כיף חיים!

למעלה